günaydın fıstıkım ne haber kaydirigubbakcemile3
merve hoşgeldina.s.
bebeğiniz hayırlısı ile doğurursun inşallah..
ben de eskişehirliyimhihoyyyt ne güzel bir hemşehrim oldu:lepi: neresindensin..
slm canım evet uzman çavuş 6 yıllık eski görev yeri ıspartaydı fakat yerve mekan hiç belli olmuyor bi bakmışsın hakkari bi bakmışsın ıspartaiki yıldır hakkaride sözleşmesi doluyor kasım ayı yeniden sözleşme yaparsa 2 yıldaha orda kalacagız ve ne yer belli ne yurt sadece ben 20 gün tek başıma kalcam 10 gün gelecek evimize evet evleri vardı burda samsunda tamiratı için kredi çektik 3 sene ödememiz var 650 tl. saglık olsun ya ev kira derdimiz olmuyacak ve ben de çalışmaya devam ederim belki nişanlım muasebe bölümü mezunu fakat yapamıyacagı iş yoktur o konuda güveniyorum sonuçta ben hakkariye gitmiş olsam 600 ve 700 kira olacak burda ailesi ve ailemde biraz destek olurlar ya hergece beklemekten ve aglamaktansa bilemiyorum mantıklı düşünmüyorumdur belki fakat bunlar gerçek çok sıkıldı oda farkında benim babam esnaf lokantamız ve elektrik üzerine magazamız var olmadı birinde geçici çalışır diyorlar bilmiyorum ya ..inş.memurluk yapabiliriz ....
AY ozaman cnm hıc dusunmesın bıraksın yanı hakakrıde devam edıcek dıosun bı 2yıldaha aman ozaman kalsın az yersın ama en azından senınle olur huzrlu olursun bı 10 yılın gıdıo her gıdıslerınde bakma benımkıde denızcı olmasa bende dusunmem gercı bu pıslıklerın denız hava kara dınledıgı yokya ALLAHA EMANAT :Saruboceq: EŞLERİMİZ.
yani kredi odemeside fazla degişmiş cnm bizde cektik daha 9yıl var:) oyusden dusunme:):asigim:
tunaydın kızlar eylemcım tatlım kıyamam ben sana nıye aglıyorsun :teselli:
öle canım çok teşk.ederim yorumun için allahım eşinive tüm askerlerimizi korusun ..allahım yardımcın olsun opuyorumnanaktan
ayyy resmen büyük doğa olayı yaşandı burda eyvahedigeldismile
hava geceden farksız bomba etkisi gibi gökgürültüsü şimşek ve 2 saat nerdeyse devam etti.
en çok korktuğum şey karanlık ve gökgürültüsü.ayyy ağla ağla öldüm
hayatımda böyle şey görmedim ben yavv
Rabbim dışardakilere yardımcı olsun
saol cnm benım inş.hersey gonlune gore olur:1hug:
aaa handan ablam banlanmışş bilmiyorumkismile
ilçede belli ldu
gümüşhane köse ilkçesiii
var mı burda olan giden duyan bilen??
neden ama :uhm::uhm:
hayırlı olsun canım....
bu saatte ne işin var burda diyeceksiniz bana. eşimi uğurladım biraz önce göreve gitti :gitme: bende uyuyamıyorum.sağ salim dönerler inşallah. :Saruboceq:
aaa handan ablam banlanmışş bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?