Asker Eşleri

NERDESıNıZ MıLLEEETTT....HEPıNıZ SÖZLEŞıP BıR YERLERE Mı GıTTıNıZ BENSıZ.....kaydirigubbakcemile3

gunnaydınnnn kızlrrrrr

gecmısın okuyamadım ınsaalhhhh herkez ıyıdırrr

dun kulagım ıcın doktora gıttım rezıllık dızboyuyduu esım sevkı yazdırmıs arastırma hastanesı oldugu ıcın alaydanda sevk alması lazımmıs baha yarbay yerınde yokmuss aksam usutıu 4 kadar onun gelıp sevkı ımzalamasını bekledık sınır oldum sınırr esım bı yandan sakınlestırmeye calısıyoo ne oldu 4 15 de doktora gıttık benım doktor gıtmıs tabı baska doktora zorla baktırdık ılac verdı geonderdı haftaya carsamba tekrar gıtmemı soyledıı

nedır bu boyle sacmalık ya hastaneye bıle adam ızzalarsa gıdıyopsun ımzalamassa beklee

günaydın canım geçmiş olsun zemuszemus
sorma her şey resmiyet valla lmaz:
bu arada ilçe tayinleri belli olmuş sanırım bi arkadaş terini söylemiş dün.sizin ki belli olmadı mı

herkese gunaydınlar... sızlerı cook ozledım ama cook rahatsızlanmıstım elımı kaldıracak halım yoktu...merak edıp mesaj atan arkadaslara cook tesekkur ederım...sızlerı sevıyorum...

bu arada handan ablam dun bana msj atmıs ama baktım banlanmıs bilen var mı ki?

Günaydınnn...
Esmacığım malesef böyle tatlım .Boş yere askerliğin başladığı yerde mantık bitiyor demiyorlar tatlım.Bence yaşadığın bu durumu genelkurmaylığa dilekçe olarak yaz.Şikayet için değil tabi..Sistemin nasıl sakıncalı olduğunu ve uygulamanın yanlışlığı ile ilgili....Çok daha ciddi bir durumun olabilirdi.Netice de sen bunun ayırımını yapamazsın.Saatlerce beklerken ya bir şey olsaydı....İşte dilekçende bu sakıncalı durumdan bahset bence.İnternetten de ulaşabilirsin.

günaydınlaarrrr....
güzel bir gün diliyorum herkesee..

esmacım senin bu yaşadığın durumun benzereini kimdbilir daha kaaaç kişi yaşamıştır..ben hiç bişeylerine şaşırmaz oldum artık bunların..kolay kolay da değişmez canım..

geçmiş olsuuuuunnnnbilmiyorumkismile

canım çok geçmiş olsun..sıkma canını bunlar sık yaşanan şeyler

sınır oldum varya esım alayda ben arabada oturuyorum sonra geldı anladı sıkıldıgımıı gezdık arkdası aradı geldı dıye gıttıkk bıde yanı acıl oldugunu soylemısss acıl olmasaydı ne olacaktı bılmıyorum

mıllet kımlıkle gıderken bıze karneyı ve sevkı halen mecburıyet saynları kınıyorum ben butun zorlukları cekıyoruz bunun ustune bıde ozel hastanelerden yararlanamıyoruz arastırma hastanelerı ıcın sevk ıstenıyoo ayıpp

canım bızım tayın olmuss personelden arkadası demıs tayınler onaylandı alay komutanını beklıyoruz acıklamak ıcın demıs :))) guluyorum artık ya kızmıyorum bu vakte kadar acıklanmazmı ya ardayı anaokuluna yazdırıcam ama yerımız bellı degıl yazdıramıyorum temmuz 15 de kayıtlar bıtıyo offffff cok gerıldımmmm

Şükür kavuşturuna mapustan şimdi çıktım cezalıyımdım akannehir hak ettim ama işi geyiğe vurunca etiketlere yazı yazınca ceza aldım ders oldu bana bu birdahada olmaz inşallah sizler ne yaptınız bakalım özlemişim be hanımlar opuyorumnanaktan :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…