amin canım. sabaha karşı gelecek inşallah.Allahım sağlıcakla çabucak kavuştursun...:Saruboceq:
slm cnm ben esk merk sen neresınden ay bu topıgde baya esk varmıs bı dolu hemserımı buldum:dance:
gunnaydınnnn kızlrrrrr
gecmısın okuyamadım ınsaalhhhh herkez ıyıdırrr
dun kulagım ıcın doktora gıttım rezıllık dızboyuyduu esım sevkı yazdırmıs arastırma hastanesı oldugu ıcın alaydanda sevk alması lazımmıs baha yarbay yerınde yokmuss aksam usutıu 4 kadar onun gelıp sevkı ımzalamasını bekledık sınır oldum sınırr esım bı yandan sakınlestırmeye calısıyoo ne oldu 4 15 de doktora gıttık benım doktor gıtmıs tabı baska doktora zorla baktırdık ılac verdı geonderdı haftaya carsamba tekrar gıtmemı soyledıı
nedır bu boyle sacmalık ya hastaneye bıle adam ızzalarsa gıdıyopsun ımzalamassa beklee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
handan ablam banlanmış
herkese gunaydınlar... sızlerı cook ozledım ama cook rahatsızlanmıstım elımı kaldıracak halım yoktu...merak edıp mesaj atan arkadaslara cook tesekkur ederım...sızlerı sevıyorum...
bu arada handan ablam dun bana msj atmıs ama baktım banlanmıs bilen var mı ki?
canım çok geçmiş olsun..sıkma canını bunlar sık yaşanan şeylergunnaydınnnn kızlrrrrr
gecmısın okuyamadım ınsaalhhhh herkez ıyıdırrr
dun kulagım ıcın doktora gıttım rezıllık dızboyuyduu esım sevkı yazdırmıs arastırma hastanesı oldugu ıcın alaydanda sevk alması lazımmıs baha yarbay yerınde yokmuss aksam usutıu 4 kadar onun gelıp sevkı ımzalamasını bekledık sınır oldum sınırr esım bı yandan sakınlestırmeye calısıyoo ne oldu 4 15 de doktora gıttık benım doktor gıtmıs tabı baska doktora zorla baktırdık ılac verdı geonderdı haftaya carsamba tekrar gıtmemı soyledıı
nedır bu boyle sacmalık ya hastaneye bıle adam ızzalarsa gıdıyopsun ımzalamassa beklee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?