Asker Eşleri

canım 15 temmuza kadar belli olur yaa..o kadar uzamamz sanmam..alay komutanı nerdeymiş ki..herkesin ailesi işi gücü çocuğu,ev derdi...umurlarında değil çok fazla..

hoşgeldiiiinnnn...nasıl etiketlere yazı yazdın ki anlamadım...neyse işte bildiğin gibi herşey
değişiklik yok..:bbo:

elmascım canım dusunduklerımı var keyfıne bekletıyo ıste allah bıldıgı yapsın ya ne dıyıom :))

ablam hosgeldın yaaaaa ne oldu merak ettık bırden gıdınce

İşte ya bir konuda iş geyiğe döndü altta bulunan etiket yazıları varya ona bişeyler yazdım ceza aldım işte konuyu saptırmak filan neyse bitti çok şükür :lepi:

ıyıyım ablacım nasıl olsun sıcaklar mahvettı benı...
döndüm ablacım evımdeyım ev toplıcam bu haftada il içi tayınımız cıktı bızımde moral oldu bana bıraz...

yerımız bellı ablacım bız kendımız ıstedıgımız yerı yazmıstık zaten orası cıktı...yıne aynı ılcedeyım ama baska karakoluna gecıyoruz kısmetse...

bu arada oğluşumm oluyormuss :))))

ayyy çok sevindim canım benim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: hep kız demiştim ama sağlıklı olsun yeter .
şimdiki yerde görev varmı yine hani sürekli gidiyorya inşallah burada olmaz

kız dıye sayıklayan esım o esim deıl sankı ablam nasıl sevındık bızde :) oğluşum gelıyor dıye deyıp deyıp duruyor :)) uzun gorevlerı olmayacak ablacım kısmetse... ama 1-2 gunluk gorevlerı olacak ona da şükür dıyorum artık netıcede doğudayız... gozumde buyuyor bakalım ev toplamak gerçi cogu esyamı acmamıstım ama yıne de yoruyor...gıttıgım yerde de 1 yıl kalıcam tekrar ev toplıcam seneye ıns...

sen nasılsın ablam?

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayırrrrrrrrrrrr olamaz yalnışlık var bizim kızımız olicekti ebe hanımmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ..yaaa kızımız olacaktı hani hayin karııı:):) umutlarımı kaybettim :):)hayırlı olsun canım allahım saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.hayırlı evlat olsun da ...görev yeriniz içinde çok sevindim ebrum .çoh be topigin renkleri burda :)ŞenizŞeniz

iyiyim bende canım sağol ne olsun işte
mapıstan çıktım geldim işte takıldık arkadaşlarla orada bayağı kalabalıktık sorma sempatiksalakcinni ayyy nasıl sevinmez ya eşinde erkek çocuklarında böyle oluyor işte ebrucum bunada şükür canım daha kısa görevleri varmış 1 seneda zaten çabucak geçer inan kaydirigubbakcemile3

handan ablam hoşgeldinya yaaaa benladılarmı seni kıyamammmmm matrak hatunnnn :):):)

hoş bulduk eylemcim sorma öyle oldu sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

kız dedik ama oğluşumuz geliyor sağlıcakla gelsin yeterki

hehehhe umutlarınızı kaybettırdıgımız ıcın ösür dılerız eylem hanıııımmm :)))) aslan gıbı bır erkekim daha olacak hıh:1closedeyes:

öle olmus ablam mapusa düşmüşün senı sordum ama kımse cvp vermedı bana ama neysekı kendısı geldı ablamın :)

şükredıyorum ablacım esımde bende umutlandık bakalım ablacım ıns hayırlısı olur,bebişimizde olcak babasıda gorebılır en azından bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…