canım bızım tayın olmuss personelden arkadası demıs tayınler onaylandı alay komutanını beklıyoruz acıklamak ıcın demıs :))) guluyorum artık ya kızmıyorum bu vakte kadar acıklanmazmı ya ardayı anaokuluna yazdırıcam ama yerımız bellı degıl yazdıramıyorum temmuz 15 de kayıtlar bıtıyo offffff cok gerıldımmmm
Şükür kavuşturuna mapustan şimdi çıktım cezalıyımdım akannehir hak ettim ama işi geyiğe vurunca etiketlere yazı yazınca ceza aldım ders oldu bana bu birdahada olmaz inşallah sizler ne yaptınız bakalım özlemişim be hanımlar opuyorumnanaktan :teytey:
ablam hosgeldın... gunduz gırdım ama kımsecıkler yoktu baktımda...
ıyıyım ablacım nasıl olsun sıcaklar mahvettı benı...
döndüm ablacım evımdeyım ev toplıcam bu haftada il içi tayınımız cıktı bızımde moral oldu bana bıraz...
yerımız bellı ablacım bız kendımız ıstedıgımız yerı yazmıstık zaten orası cıktı...yıne aynı ılcedeyım ama baska karakoluna gecıyoruz kısmetse...
bu arada oğluşumm oluyormuss :))))
yerımız bellı ablacım bız kendımız ıstedıgımız yerı yazmıstık zaten orası cıktı...yıne aynı ılcedeyım ama baska karakoluna gecıyoruz kısmetse...
bu arada oğluşumm oluyormuss :))))
kız dıye sayıklayan esım o esim deıl sankı ablam nasıl sevındık bızde :) oğluşum gelıyor dıye deyıp deyıp duruyor :)) uzun gorevlerı olmayacak ablacım kısmetse... ama 1-2 gunluk gorevlerı olacak ona da şükür dıyorum artık netıcede doğudayız... gozumde buyuyor bakalım ev toplamak gerçi cogu esyamı acmamıstım ama yıne de yoruyor...gıttıgım yerde de 1 yıl kalıcam tekrar ev toplıcam seneye ıns...
sen nasılsın ablam?
handan ablam hoşgeldinya yaaaa benladılarmı seni kıyamammmmm matrak hatunnnn :):):)
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayırrrrrrrrrrrr olamaz yalnışlık var bizim kızımız olicekti ebe hanımmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ..yaaa kızımız olacaktı hani hayin karııı:):) umutlarımı kaybettim :):)hayırlı olsun canım allahım saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.hayırlı evlat olsun da ...görev yeriniz içinde çok sevindim ebrum .çoh be topigin renkleri burda :)ŞenizŞeniz
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayırrrrrrrrrrrr olamaz yalnışlık var bizim kızımız olicekti ebe hanımmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ..yaaa kızımız olacaktı hani hayin karııı:):) umutlarımı kaybettim :):)hayırlı olsun canım allahım saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.hayırlı evlat olsun da ...görev yeriniz içinde çok sevindim ebrum .çoh be topigin renkleri burda :)ŞenizŞeniz
iyiyim bende canım sağol ne olsun işte
mapıstan çıktım geldim işte takıldık arkadaşlarla orada bayağı kalabalıktık sorma sempatiksalakcinni ayyy nasıl sevinmez ya eşinde erkek çocuklarında böyle oluyor işte ebrucum bunada şükür canım daha kısa görevleri varmış 1 seneda zaten çabucak geçer inan kaydirigubbakcemile3
kız dedik ama oğluşumuz geliyor sağlıcakla gelsin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?