Asker Eşleri

hehehhe umutlarınızı kaybettırdıgımız ıcın ösür dılerız eylem hanıııımmm :)))) aslan gıbı bır erkekim daha olacak hıh:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende oluşuna bi kız yaparım dünür oluruk:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen bir yap bakem begenırsem alırım hehehehe kaydirigubbakcemile3

yok sana kız mızzz handan ablaaaaaaaaaaaaaa görüyosun demi hem kız yapacam hemde beyendirecem erkekmi yok ..ozaman ben bir oglan yapar kızını kaçırırım 1.si olmadı 2.sinde yol ararım :):):)eeee tabi beyenirsemmmm:)opuyorumnanaktan sende elini çabuk tutarsın :)1:

hehhehe benım oglumada kız mı yokkkk :dilcikar: yahu ne zevklıymıs erkek anası olmak heheh :))) kaynanamdan beter kaynana olcam galıba :))))

hehhehe benım oglumada kız mı yokkkk :dilcikar: yahu ne zevklıymıs erkek anası olmak heheh :))) kaynanamdan beter kaynana olcam galıba :))))

ayyy alemsin valla :):) birden benim kaynanamda geldi aklıma :)demekki bulaşıcı oluyor biraz Ayyy duymasın zaten çıt kırıldım bu aralar bayanssulusmilebayanssulusmilebilmiyorumkismile

ayyy alemsin valla :):) birden benim kaynanamda geldi aklıma :)demekki bulaşıcı oluyor biraz Ayyy duymasın zaten çıt kırıldım bu aralar bayanssulusmilebayanssulusmilebilmiyorumkismile

düğün arefesı oluyorlar öle cnm sanarsın kı kendısı gelın olacak :) benımkı de öleydı... düğün yerımız ıcın bıle ben surayı ıstıyorum hep ıcımdeydı deyıp durdu ama ben ıyı bari Allahtan aynı yerı ıstıyormusuz dedım :) düğün stresı vs derken olabılıyor ıste cnm bazen görmeyecen duymayacan :)

geldim canımcım herkes şaşırdı zaten akannehir
evet ya babasıda her zaman yanında olur işte

yiyin bakalım birbirinizi ben seyredeyim biraz hehehehehe ben kızımı vercem ebrunun oğluşuna

kızlar tayın bellı oldu afyonun cay ılcesı burdan daha buyuk allahtan :)

canım gözünüz aydın olsun bakalım

canım ee toplan artık bi zahmet bencedekaydirigubbakcemile3..hadi gözün aydın..sen kurtuldun meraktan..hadi gözün aydın..darısı başıma..

sabır taşı oldum artık..

bugün dedeciğimi ziyarete gittik. hastaneye yatırmıştı annemler dün..ateş halsizlik kilo kaybı vardı bir süredir..soğuk algınlığı falan diye düşünüp evde tedavi etmeye çalışmıştık geçmeyince.yatırdık işte..araştırılıyo tam olarak ne olduğu belli değil..Allah bütün hastalarımıza şifa versin..

herkese iyi geceler..benim afacan erkenden kaldırır beni gene..boshayallersmile

canım benım sagollll darısı basına artıkk :))

dedene cok cok gecmıs olsun canım yuce rabbım butun hastalarımıza sıfa versınn

ıyı geceler kızlarrrrrrrrrr

aaaaaaaaaa kim gelmiş
EBUŞ KIZ HOŞGELDıN CıCıMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile2
ayy ders çalışmaktan asosyal olduk çıktım yavv
canım benimm tayininiz hayırlı olsun .orası zaten küçük bi ilçe değilmiydi kaç tane karakol var kız oorda bilmiyorumkismile inşallh hayırlısıyla 1 yıl daha geçer de canım bak 1 yıl bitti bile şekerim zemuszemus
Oğluşun için de ayrı bi sevindim vatana millete size hayırlı bi evlat olur inşallh
artık oğlan için hazırlıklar başlasın bakalımmm :hulya:
nerelere gittin geldin bakalım tatilde şeker sempatiksalakcinni

ablacım sagolll :))) toparlanmaya bbaslarım artıkkk

günydın canım başla allaha ancak olur zaten çok deteyada girme bence koli babında nasılsa yakın yer değilmi gideceğin yer

canım ee toplan artık bi zahmet bencedekaydirigubbakcemile3..hadi gözün aydın..sen kurtuldun meraktan..hadi gözün aydın..darısı başıma..

sabır taşı oldum artık..

ayyy inşallah daha belli olmadı ya

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir dedeciğin allah şifasını versin inşallah

ESMACIM sizinki de hayırlı olsun canım Çay ilçesi galiba Konya ya yakın

ELMAS CIM tez zamanda belli olur inşalh sizinkide.ayy sizinki niye belli olmadı ki?hepiniz jandarma deilmisiniz ayoll ne karışık bu jandarmanın işleri :bbo:
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…