hehehhe umutlarınızı kaybettırdıgımız ıcın ösür dılerız eylem hanıııımmm :)))) aslan gıbı bır erkekim daha olacak hıh:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende oluşuna bi kız yaparım dünür oluruk:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen bir yap bakem begenırsem alırım hehehehe kaydirigubbakcemile3
yok sana kız mızzz handan ablaaaaaaaaaaaaaa görüyosun demi hem kız yapacam hemde beyendirecem erkekmi yok ..ozaman ben bir oglan yapar kızını kaçırırım 1.si olmadı 2.sinde yol ararım :):):)eeee tabi beyenirsemmmm:)opuyorumnanaktan sende elini çabuk tutarsın :)1:
hehhehe benım oglumada kız mı yokkkk :dilcikar: yahu ne zevklıymıs erkek anası olmak heheh :))) kaynanamdan beter kaynana olcam galıba :))))
ayyy alemsin valla :):) birden benim kaynanamda geldi aklıma :)demekki bulaşıcı oluyor biraz Ayyy duymasın zaten çıt kırıldım bu aralar bayanssulusmilebayanssulusmilebilmiyorumkismile
öle olmus ablam mapusa düşmüşün senı sordum ama kımse cvp vermedı banaama neysekı kendısı geldı ablamın :)
şükredıyorum ablacım esımde bende umutlandık bakalım ablacım ıns hayırlısı olur,bebişimizde olcak babasıda gorebılır en azından bebeğini...
yok sana kız mızzz handan ablaaaaaaaaaaaaaa görüyosun demi hem kız yapacam hemde beyendirecem erkekmi yok ..ozaman ben bir oglan yapar kızını kaçırırım 1.si olmadı 2.sinde yol ararım :):):)eeee tabi beyenirsemmmm:)opuyorumnanaktan sende elini çabuk tutarsın :)1:
kızlar tayın bellı oldu afyonun cay ılcesı burdan daha buyuk allahtan :)
ablacım sagolll :))) toparlanmaya bbaslarım artıkkk
canım ee toplan artık bi zahmet bencedekaydirigubbakcemile3..hadi gözün aydın..sen kurtuldun meraktan..hadi gözün aydın..darısı başıma..
sabır taşı oldum artık..
bugün dedeciğimi ziyarete gittik. hastaneye yatırmıştı annemler dün..ateş halsizlik kilo kaybı vardı bir süredir..soğuk algınlığı falan diye düşünüp evde tedavi etmeye çalışmıştık geçmeyince.yatırdık işte..araştırılıyo tam olarak ne olduğu belli değil..Allah bütün hastalarımıza şifa versin..
herkese iyi geceler..benim afacan erkenden kaldırır beni gene..boshayallersmile
Gü naydın kızlar hayırlı cumalar hepinize...
günaydın ablacımmm yağmurlu yine İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?