- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
günaydınnnnn fıstıklarım herkeze hayırlı cumalarrrrrrrr
yaa vercen mı ablamm kızını bana :) bak gözum kapalı alırım senın kızını heheh EYLEM cimde baksın öle uzaktan uzaktan hıh :)
geldim canımcım herkes şaşırdı zaten akannehir
evet ya babasıda her zaman yanında olur işte
yiyin bakalım birbirinizi ben seyredeyim biraz hehehehehe ben kızımı vercem ebrunun oğluşuna
canım gözünüz aydın olsun bakalım
tesekkur ederım canımcım amin ınsallah...sımdıden doğum korkusu sardı bakalım...ozebus canım..hayırlısıyla..sağlıcakla gelsin oğluşun..:ecrin_bebek:
geldım yaa :))aaaaaaaaaa kim gelmiş
EBUŞ KIZ HOŞGELDİN CİCİMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile2
ayy ders çalışmaktan asosyal olduk çıktım yavv
canım benimm tayininiz hayırlı olsun .orası zaten küçük bi ilçe değilmiydi kaç tane karakol var kız oorda bilmiyorumkismile inşallh hayırlısıyla 1 yıl daha geçer de canım bak 1 yıl bitti bile şekerim zemuszemus
Oğluşun için de ayrı bi sevindimvatana millete size hayırlı bi evlat olur inşallh
artık oğlan için hazırlıklar başlasın bakalımmm :hulya:
nerelere gittin geldin bakalım tatilde şeker sempatiksalakcinni
hayırlı cumalarrrr ablammmmGü naydın kızlar hayırlı cumalar hepinize...
hayırlı cumalarrrrrrr eylemımmmgünaydınnnnn fıstıklarım herkeze hayırlı cumalarrrrrrrr
yaa vercen mı ablamm kızını bana :) bak gözum kapalı alırım senın kızını heheh EYLEM cimde baksın öle uzaktan uzaktan hıh :)
tesekkur ederım canımcım amin ınsallah...sımdıden doğum korkusu sardı bakalım...
geldım yaa :))
saol tatlım kucuk bır ılce dogru cnm zaten 2 karakol var,merkezınden köy karakoluna gecıyoruz kısmetse hayırlı olur ınsallah cok sıkıntı cektım cunku...
oğlusum olcakmıs evet kuzu ınsallah hayırlı bır evlat olur saglıklı sıhatli bır bebek olur,yavastan basladık bakalım hazırlıklara ınsallah sana da nasıp eder Rabbım cok dehset bır duygu anlatılmaz...
hayırlı cumalarrrr ablammmm
hayırlı cumalarrrrrrr eylemımmm
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sana katlıyorum eylemcim yeter artık yaa iyice kudurdu bunlar
veririm ebrucum al senin olsun kilosu kadar takı isterim ama ona göre 60 kilo filan şimdiden başla sen takı işneopuyorumnanaktan
eylem havasını alsın şimdiden kaçırdı oğlumuzuopuyorumnanaktan
günaydın..güzel we huzurlu bir gün diliyorum..
kuduruk köpekler yine azdı hergün hergünnnnnn yeterya taramak lazım halkı salmak lazım üzerlerinee kendi kuyularında gebersin it sürüleri şerefsiz ibnelerrrrr ya 2 şehit haberimiz daha var: yeter ya yeter pskoloji felan kalmadı hergün hergün..... allahım cumanın yüzü gözü hürmetine hepsini bütün köpekleri direm direm bagırta bagırta gebert
günaydın kızlar hayırlı cumalar
bende bu işi bozarımsenin kızı ben kaçırırım ablam ebruda havasını alır :9
sen ıste ablam ustunede ben koyayım :)) evet tepti kısmeti eylemcım :))
veririm ebrucum al senin olsun kilosu kadar takı isterim ama ona göre 60 kilo filan şimdiden başla sen takı işneopuyorumnanaktan
eylem havasını alsın şimdiden kaçırdı oğlumuzuopuyorumnanaktan
gunaydın cnmmmgünaydın kızlar hayırlı cumalar
kıs hanı senın kızın olacaktı :))) anaa ablam kızına göz kulak ol he ona göre bu deli bacı kacırım felan neyim dioo :)bende bu işi bozarımsenin kızı ben kaçırırım ablam ebruda havasını alır :9
günaydın canım hoşgeldin huzur bıraktılarmıki insanda kötükedihüsokötükedihüso
günaydın canım hayırlı cumalar sanada
sen ıste ablam ustunede ben koyayım :)) evet tepti kısmeti eylemcım :))
gunaydın cnmmm
kıs hanı senın kızın olacaktı :))) anaa ablam kızına göz kulak ol he ona göre bu deli bacı kacırım felan neyim dioo :)
sağol abla sana da hayırlı cumalar..
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile kız seni ısırırsam görürsünnnnnnnn ...... kızda yaparım olanda :) seninde iki evladını iç güvey alırsam görürsün kaynanası kılıklı bırak çocuk kimi isterse onu seçsin
yok abla ben senin kıza talibim önemli degil onu ebru alsın enişteme söle bizahmet bana yeni üretim yapın :):) ben senin kıza talibim kerteriz :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?