herkese merhaba nasılsınız...
merhaba hanımlaarrr..
evet kudurdu köpekelr..onlar kudurduysa bizde kuduralım ama artık yeter..kudursun bizimkilerde..taş üstünde taş bırakmasınlar..biz niye akıllı uslu duralımki..yeter artık..iğne deliğinde olsalar da bulup gebertsinler onları..bu kadar aciz miyiz..klava:
ankarada ssoğuk bugün..sanki..eylül ekim ayındayız..yaz gelmeyecek bu sene..dünyanın düzenide bozuldu..Allah sonumuzu hayır etsin...fisfisfis
merhaba..nasıl olalım işte...derler ya iç güveysinden hallice..boshayallersmile
:)))...yok canım eŞİmİn yolunu gÖzlÜyom da ondan..2 senedİr ayrıyız..karakolu daĞda olduĞundan kızımla benİ gÖtÜremedİ..İŞte temmuz sonunda bİtecek İnŞalah..cetvelİm onu gÖsterİyo Şekerİm İŞte.kızım 2,5 yaŞında..
Amİİn canım kİmse ayrı kalmasın...sİz nerdesİnİz Şu an..varmı sİzde tayİn...dsenİn de
bebeĞİn var sanırım..:))
Bİzİmde İlk tercİhİmİzdİ İzmİr Çok İstİyoduk..ama İstanbulda fena deĞİl.İkİncİ tercİhİmİzdİ..kızın 9 aylık olmuŞ nerdeyse maaŞallah..eŞİm İkİ sene Önce gİderkende kızım 8 aylıktı..en tatlı ÇaĞlarını gÖremedİ yaa..İkİncİye artık..
hehehe gelin kaynana topragından olurmusmus :)))) benim oğlusum annesını uzmezzz :))alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile kız seni ısırırsam görürsünnnnnnnn ...... kızda yaparım olanda :) seninde iki evladını iç güvey alırsam görürsün kaynanası kılıklı bırak çocuk kimi isterse onu seçsin
alırım tabi hıh:dilcikar:yok abla ben senin kıza talibim önemli degil onu ebru alsın enişteme söle bizahmet bana yeni üretim yapın :):) ben senin kıza talibim kerteriz :):):)
herkese merhaba nasılsınız...
görümcecimle konuştuk tlfda havadan sudan ...annemler demiş denize gittiler arkadaşlarıyla beni aradı şakacıymış guyaaaaa neyapıyosun bakalım denizlerde abantlarda kimden izin aldın dedi yaaaa
görümcecimle konuştuk tlfda havadan sudan ...annemler demiş denize gittiler arkadaşlarıyla beni aradı şakacıymış guyaaaaa neyapıyosun bakalım denizlerde abantlarda kimden izin aldın dedi yaaaa
ay eylemcım benım kayınvaldem bana cok söylerde ondan dedım ben,korkma korkma :) ne kadar desede benzedıgım ettıgım yokk :))) ama ses cıkarmıyorsun ıste ne yapcaksın zaten senede 1 kere goruyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?