Asker Eşleri

Sorma her gün ayrı bir can gidiyor ayrı bir eve ateş düşüyor 2 gün sonra unutuluyor ...her izlediğimde ağlamaktan bitap düşüyorum...Allah tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin geride kalan ailelerinede sabır versin:Saruboceq:doğu batı ayrımı deil öz konusu... Şerefsizler işte bir gup pkk adı altında hepsi güruh ve kime hizmet ettikleri belli olmayan çakal sürülerindende kurtulalım artık ...yeter

:)))...yok canım eŞımın yolunu gÖzlÜyom da ondan..2 senedır ayrıyız..karakolu daĞda olduĞundan kızımla benı gÖtÜremedı..ıŞte temmuz sonunda bıtecek ınŞalah..cetvelım onu gÖsterıyo Şekerım ıŞte.kızım 2,5 yaŞında..

Canım ya kıyamam Allah kavuştursun sağlıkla....hadi gözün aydın az kalmış ayrılık zor ama neyseki sonuna gelmişsiniz...kızında küçükmüş Maşallah umarım Allah ayırmaz sizi hiç bir zaman...

Amıın canım kımse ayrı kalmasın...sız nerdesınız Şu an..varmı sızde tayın...dsenın de
bebeĞın var sanırım..:))

Bızımde ılk tercıhımızdı ızmır Çok ıstıyoduk..ama ıstanbulda fena deĞıl.ıkıncı tercıhımızdı..kızın 9 aylık olmuŞ nerdeyse maaŞallah..eŞım ıkı sene Önce gıderkende kızım 8 aylıktı..en tatlı ÇaĞlarını gÖremedı yaa..ıkıncıye artık..

Teşekkür ederiz teyzesia.s.Allah ikincisinde görmeyi nasip eder İnşallah...Keşke izmir olsaydı ama demekki hayırlısı öyleymiş ...esin jandarma sanırım dimi benimkide jandarma...en zor bölümlerden biri jandarma...

hehehe gelin kaynana topragından olurmusmus :)))) benim oğlusum annesını uzmezzz :))
ay ne gıcık gördüm kendımı birden kaydirigubbakcemile3
yok abla ben senin kıza talibim önemli degil onu ebru alsın enişteme söle bizahmet bana yeni üretim yapın :):) ben senin kıza talibim kerteriz :):):)
alırım tabi hıh:dilcikar:
herkese merhaba nasılsınız...

merhaba cnm hosgeldın...

görümcecimle konuştuk tlfda havadan sudan ...annemler demiş denize gittiler arkadaşlarıyla beni aradı şakacıymış guyaaaaa neyapıyosun bakalım denizlerde abantlarda kimden izin aldın dedi yaaaa

ay eylemcım benım kayınvaldem bana cok söylerde ondan dedım ben,korkma korkma :) ne kadar desede benzedıgım ettıgım yokk :))) ama ses cıkarmıyorsun ıste ne yapcaksın zaten senede 1 kere goruyorsun...

görümcecimle konuştuk tlfda havadan sudan ...annemler demiş denize gittiler arkadaşlarıyla beni aradı şakacıymış guyaaaaa neyapıyosun bakalım denizlerde abantlarda kimden izin aldın dedi yaaaa

senin o görümceni war ya alır yolarım bir güzel alsanaalsanasmile onamı kalmış sanki sakın tavizverme ezdirme kendini

ay eylemcım benım kayınvaldem bana cok söylerde ondan dedım ben,korkma korkma :) ne kadar desede benzedıgım ettıgım yokk :))) ama ses cıkarmıyorsun ıste ne yapcaksın zaten senede 1 kere goruyorsun...

öyle derler zaten aman benzemeyelim o toprağa sempatiksalakcinni

bende dinledim tekrar takıldı sana diyorum kötü gelin kimden izin aldın dedi bende dayanamadım babacımdan aldım başkasına gerek yok ....çok morelim bozuldu cvp verdigim için ama ısraretti laf için

bazı insanların karakterinde görümcelik yatar benim abim 1 ay sonra evleniyor ben laf sokan görümcelerden olmam olamaaam yapım müsit değil sanırım:))

eylemcim boşversene..uzak olacaksın bayramda izinde göreceksin o kadar..sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…