Asker Eşleri

görümcecimle konuştuk tlfda havadan sudan ...annemler demiş denize gittiler arkadaşlarıyla beni aradı şakacıymış guyaaaaa neyapıyosun bakalım denizlerde abantlarda kimden izin aldın dedi yaaaa
ıyı demişsin sen cnm... aklınca takılmıs sana...

senin o görümceni war ya alır yolarım bir güzel alsanaalsanasmile onamı kalmış sanki sakın tavizverme ezdirme kendini

öyle derler zaten aman benzemeyelim o toprağa sempatiksalakcinni

yok ablam yokkk...

bende dinledim tekrar takıldı sana diyorum kötü gelin kimden izin aldın dedi bende dayanamadım babacımdan aldım başkasına gerek yok ....çok morelim bozuldu cvp verdigim için ama ısraretti laf için

aferin iyi demişsin onamı kalmış sanki
daha şimdiden kaf sokmaya başlamış bide utanmadan
hiç moralini bozma sakın hak etmiş ama
ayyy iyiki bende yok
benim gibi deliyle uğraşır wallaha

Bende var :))) ha bırde uzman psıkolog kendısı... yalnız nedense esımle benı telkin etmeye calısıyor her defasında... ne yaparsın terzı kendı sökugunu dıkemezmiş...

vaveyla biz uzmanlıgı bırakıyorum kasımda canım ..yani yanlarındayım malesef aynı binada olacagım elticimle kayınvalidemle offfffff ttek sıkıldıgım nokta buuu napcam ben yaaa benimde abimin hanımı var ama biz böle şeler bilmeyiz aksine ben onsuz oda bensiz bişe yapamaz herkez kardeş sanıyor bizi ama nişanlımın aile yapısı çokkk farklı allahım yardımcım olsun

başta tavrını koyacaksın samimi olmayacaksın
çat kapı olmayacak
hiç bir sıırını vermeyeceksin
başta elini verirsen kolunu alamassın sonra
bunlara çok dikkat et
nişanlının tavırlarıda çok önemli burada

bakalım ablacım neyapacagım nasılş yapacagım ..nişanlıma güveniyorum yaaa sahiplenme duygusu aşırı beni ailesine karşı müdafa eder...ama oo kasımda gelecek ben bir ay burda kendi evimde durcam hakariye gitmicem açık sölemek gerekirse onlarda kalmak istemiyorum ama aynı binaydaken olmaz ki ayıp olur ben tek onlar la aynı binada olmadı kız kardeşim gelir :) gelinimiz gelir yaaa başta onlarla geldit yaparsam önlerini tutamam die düşünüyorum her gittigim yeri sölemek zorunda kalırım haksızmıyım yaaa ben çok klötü gelin mi oluyorum ne akıl ver ablacım ya sevgimi kaybetmek istemiyorum kayın pederimden ve kayın valdemden ama onlara mecburmuşum gibide yaşamak istemiyorum dün dayıcım bile söledi gözünde damla yaş görürsem kova ile göz yaşı akıtırım dedi :):):)

sözleşmesi kasımda bitiyor demi nişanlının herhalde mesleği bırakacak öyle tahmin ettim
sakın onların evlerinde filan kalmaya gitme gece evinde ol sorarlarsada evime alışmak zorundayım benimde kendime ait bir hayatım var dersin .
canım gelip gitme yaparsın tabiki ama mesafeli ol yinede sen
kimseye hesap vermek zorunda değilsinki mecburmusun söylemeye ben gidiyorum diye
bak burada nişanlına çokkk görev düşüyor başta ailesiyle bunu konuşacak
tabikisanada göz kulak olacaklar yanlız bırakmayacaklar
yok canı kötü gelin olmuyorsun merak etme
herkesin yaşadığı bir sorunu yaşaıyorun sen
sana bir link verecem onu oku
bunun için ceza aldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…