Asker Eşleri

hıımm..okudum bende..ilginç..aşkın gözü kör sanırım gerçekten körrbilmiyorumkismile

günaydınnnnnnnnnnnnnnn fındık içleri ..esracım dün akşiamda yokmuşşşşşş nerelerde bu hatun kocayı gördü bizi unuttu:):):) ablacım okudum linki o nedir yaaaaaaa büyük konuşmuyorum ama ben yol yakınken dönerdim işallah mutlu olur yaaaa bende öle düşünüyorum ablacım çok teşk.ederim önerinden ötürüannemde öle diyor saygını bozmazsın ama mesafeni koyarsın diyor :):):)

körlükle alakası yok ya bu nasıl bir mantıktır anlamadım ayrılamam diyor zaten CADIARZU

günaydınlaaaaarrr..

ablam ayrılamıyosa herşeye rağmen.korktuğu gocunduğu bişeyler var demekki...anladın sen onuu..yerimseniben

kimbilir belkide bütün söyledikleri yalandır..

kızar gunaydınnnnn :)) sekerler nasılsınz bakalım dun gıremedım fazla afyona gezmeye gıttık gece gec geldık yorgunlukla yattık hemen

:)9 yok bebegım unuturmuyum ben canım benımmm

sen nasılsın datlum dugunde yaklıasıyooo :))

:)9 yok bebegım unuturmuyum ben canım benımmm

sen nasılsın datlum dugunde yaklıasıyooo :))

hiç sorma canım yaaaaaa düğün yaklaşıyor anammmm netcem benyavvvv :):):) gelin olacagım daha gelinligime karar vermedik:):) hiç bişey hazır degil sadece anacım ugraşıyor çeyizlerle ben işi bahaneyle akşama kadar yokum:):) offf yaa çaktırmıyorum ama sitres yapıyorum ...herşeyi düşünmekten kafayı yiyecegim dün gece babacıma sarılıp uyudum gece bi baktım başımı okşuyor anneme diyormuş neden böle oluyor büyüt besle dayanamam diyormuş ya babamla çok ayrıyız biz senağlamasenağlama

slm kızlar.bu tsk nın işlerine bir türlü akıl erdiremiorum nişanlım 2 günlüğüne göreve çıkmıştı bugün 10. gün daha gelecek geçen bir aradı bu gece inioz die hiç ASLI YOK ŞıMDı YÜKSEK OVADALAR.dur bakalım şimdide yarın dio inebilir. hiç sanmıorum yarında kesi başka bşey çıkarırlar. 30 gün sonra düğün var hehalde düğünede dgdan inmiş saç sakal birbirine karışmış olarak direk gelecek bir aylık bir görev var dio bakalım hayırlısı sag salim gelsinde robin huda benzese kaç yazar ben nu her hali ile seviommm

bak gördünmü aklın yolu birdir işte annende söylemiş bunları aklında tut yanlızca sen saygını kaybetme yeterki kazanan senolursun opuyorumnanaktan

günaydınlaaaaarrr..

ablam ayrılamıyosa herşeye rağmen.korktuğu gocunduğu bişeyler var demekki...anladın sen onuu..yerimseniben

kimbilir belkide bütün söyledikleri yalandır..

bende öyle tahmin ediyorum zaten bişey demiyor ama vardır bir sıkıntısı sempatiksalakcinni

kızar gunaydınnnnn :)) sekerler nasılsınz bakalım dun gıremedım fazla afyona gezmeye gıttık gece gec geldık yorgunlukla yattık hemen

tünydın gezdirdin demi kendini

kıbrıslıların bir lafı vardır

gezdirin gendi gendini diye sempatiksalakcinni

tünaydın serpilcim oyyy kıyamam ben sana robin hud olsan ya yeterki hemen gelsin işte opuyorumnanaktan

tünaydın şekerler ne haber nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

HANDAN ABLAMMM:) kız kavurmuşsun ortalıgı :):) linkine neler yazmışsın kızın:) bukadar o yazıdan sonra ben bile olsam o kızın yerinde tövbe derim :):):):):) açılımı tayip beyden iyi yapmışsın :):)pardonnn sayın tayip bey :) dicektim mesafe olmalıymış:)

canım benim kıyamam ya ..aynı durumu yaşıyoruz seninle benim nişanlımda bugün 26 gün oldu şemdinli,çukurca dolanıp duruyor kafayı yememek elde degil allahım sabır versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…