- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
ne olsun handan ablam ...yuvarlanıp gidiyoruz..senden naber...
hıımm..okudum bende..ilginç..aşkın gözü kör sanırım gerçekten körrbilmiyorumkismile
körlükle alakası yok ya bu nasıl bir mantıktır anlamadım ayrılamam diyor zaten CADIARZU
günaydınlaaaaarrr..
ablam ayrılamıyosa herşeye rağmen.korktuğu gocunduğu bişeyler var demekki...anladın sen onuu..yerimseniben
kimbilir belkide bütün söyledikleri yalandır..
:)9 yok bebegım unuturmuyum ben canım benımmm
sen nasılsın datlum dugunde yaklıasıyooo :))
günaydınnnnnnnnnnnnnnn fındık içleri ..esracım dün akşiamda yokmuşşşşşş nerelerde bu hatun kocayı gördü bizi unuttu:):):) ablacım okudum linki o nedir yaaaaaaa büyük konuşmuyorum ama ben yol yakınken dönerdimişallah mutlu olur yaaaa bende öle düşünüyorum ablacım çok teşk.ederim önerinden ötürüannemde öle diyor saygını bozmazsın ama mesafeni koyarsın diyor :):):)
günaydınlaaaaarrr..
ablam ayrılamıyosa herşeye rağmen.korktuğu gocunduğu bişeyler var demekki...anladın sen onuu..yerimseniben
kimbilir belkide bütün söyledikleri yalandır..
kızar gunaydınnnnn :)) sekerler nasılsınz bakalım dun gıremedım fazla afyona gezmeye gıttık gece gec geldık yorgunlukla yattık hemen
slm kızlar.bu tsk nın işlerine bir türlü akıl erdiremiorum nişanlım 2 günlüğüne göreve çıkmıştı bugün 10. gün daha gelecek geçen bir aradı bu gece inioz die hiç ASLI YOK ŞİMDİ YÜKSEK OVADALAR.dur bakalım şimdide yarın dio inebilir. hiç sanmıorum yarında kesi başka bşey çıkarırlar. 30 gün sonra düğün var hehalde düğünede dgdan inmiş saç sakal birbirine karışmış olarak direk gelecek bir aylık bir görev var dio bakalım hayırlısı sag salim gelsinde robin huda benzese kaç yazar ben nu her hali ile seviommm
ablam sana verdim oyumu :):) tünaydın:)
selamlaarrrrr... hepınızı optummm kocamannnn sımdı kocişle ev toplamaya girişiossss dınlenme arasında gelırımmm...
slm kızlar.bu tsk nın işlerine bir türlü akıl erdiremiorum nişanlım 2 günlüğüne göreve çıkmıştı bugün 10. gün daha gelecek geçen bir aradı bu gece inioz die hiç ASLI YOK ŞİMDİ YÜKSEK OVADALAR.dur bakalım şimdide yarın dio inebilir. hiç sanmıorum yarında kesi başka bşey çıkarırlar. 30 gün sonra düğün var hehalde düğünede dgdan inmiş saç sakal birbirine karışmış olarak direk gelecek bir aylık bir görev var dio bakalım hayırlısı sag salim gelsinde robin huda benzese kaç yazar ben nu her hali ile seviommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?