Asker Eşleri

Allahım hepsini korusun..bizimde şafak..35..kızlar az kaldı..eylem ve serpil hep birlikjte yakın zamanda kurtulucaz inşallah gün saymaktan..boshayallersmile

şu kaynanayla oturacak kızdan demi onu sölüyon sempatiksalakcinni

ebruşum kolay gelsin fıstıkım :):)
saol bebem ara verdım valla anam ıyı kı acmadım dedım fazla esya topla bıtmıyor yaw hala...

tünaydın böcü kolay gelsin sizlere çok yorma kendini ona göre damadım nasıl iyimi

yormadım ablam esım halledıyor cogunu ben oturdugum yerden paketlıyorum :)
damadın ıyı sanırım ablam butun gun yatıyor prensim oğluşum benim...
o konuyu okumustum bende ablam ama gerildim okurken yorumda yazmadım vallahı ne oıstedıgı bellı deıl...

aman dikkat et ynede çok eğilip kalkma sakın olurmu
oyyy yerim ben o küçük damadı kız doğur ben bakayım ona çok severim bebekleri
sorma ya felaket bir konuydu
ne dediysek dinlemedi bizi burnunun dikine gidiyor işte
tam zopalık alsanaalsanasmile

sormayınya ben bile gerildim alıp elime bi güzel dövmek istedim aşk gözü kör eder derler ama bukadarda pesss yaniii göz göre göre yaa bende ona yorum yapmadım

sormayınya ben bile gerildim alıp elime bi güzel dövmek istedim aşk gözü kör eder derler ama bukadarda pesss yaniii göz göre göre yaa bende ona yorum yapmadım

gerilmemek mümkünmü sanki korku filmi mübarek
yazmayım dedim ama çekim gücü beni mahvetti sempatiksalakcinni
oy içinde teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan

feda olsun sana bütün oylarım kurbaaaaaaannnn:):)bende yazsam heralde bi 3 günde ben girerim mapus damlarına :):) ablamya tamam bu kız cahilde ailesi nerde ?

bende cok sevıyorum ablam bebekleri,sımdıden kendı bebegımı sevecek olmam kısmetse heyecanlandırıyor benı...
Kahve yaptım kızlar hadi gelin artık

ayy ablam yorgunlugumun ustune ne ıyı gelırdı ama kahve ıcmıyorum hamılelık suresınce maalesef... sen gel ben sana yapam:)
Dilekle miyasede yoklar dileğin k.validesi gelecekti ondan gelmiyor herhalde

dilek ev toplama telasında ablam...

sen birde kucağına al bak o zaman duyguların nasıl oluyor
o an muhteşem birşey sanki yaşayınca göreceksin
tamam geliyorum hemen
görüşürsen selam söle benden kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…