Allahım hepsini korusun..bizimde şafak..35..kızlar az kaldı..eylem ve serpil hep birlikjte yakın zamanda kurtulucaz inşallah gün saymaktan..boshayallersmile
HANDAN ABLAMMM:) kız kavurmuşsun ortalıgı :):) linkine neler yazmışsın kızın:) bukadar o yazıdan sonra ben bile olsam o kızın yerinde tövbe derim :):):):):) açılımı tayip beyden iyi yapmışsın :):)pardonnn sayın tayip bey :) dicektim mesafe olmalıymış:)
Allahım hepsini korusun..bizimde şafak..35..kızlar az kaldı..eylem ve serpil hep birlikjte yakın zamanda kurtulucaz inşallah gün saymaktan..boshayallersmile
şu kaynanayla oturacak kızdan demi onu sölüyon sempatiksalakcinni
yalnış ablacımmmmmm sülalesiyle oturacak olan kızsırnaşık şeysırnaşık şeysempatiksalakcinni
aman sorma ya tam dumurluk bir olay zaten sempatiksalakcinni hayatı cehenneme dönecek zaten onu yüzünden ceza aldım ya akannehir
saol bebem ara verdım valla anam ıyı kı acmadım dedım fazla esya topla bıtmıyor yaw hala...ebruşum kolay gelsin fıstıkım :):)
tünaydın böcü kolay gelsin sizlere çok yorma kendini ona göre damadım nasıl iyimi
saol bebem ara verdım valla anam ıyı kı acmadım dedım fazla esya topla bıtmıyor yaw hala...
yormadım ablam esım halledıyor cogunu ben oturdugum yerden paketlıyorum :)
damadın ıyı sanırım ablam butun gun yatıyor prensim oğluşum benim...
o konuyu okumustum bende ablam ama gerildim okurken yorumda yazmadım vallahı ne oıstedıgı bellı deıl...
aman dikkat et ynede çok eğilip kalkma sakın olurmu
oyyy yerim ben o küçük damadıkız doğur ben bakayım ona çok severim bebekleri
sorma ya felaket bir konuydu
ne dediysek dinlemedi bizi burnunun dikine gidiyor işte
tam zopalık alsanaalsanasmile
Kahve yaptım kızlar hadi gelin artık
sormayınya ben bile gerildim alıp elime bi güzel dövmek istedim aşk gözü kör eder derler ama bukadarda pesss yaniii göz göre göre yaabende ona yorum yapmadım
oyyy oyyy oyyy nede güzel geldi günün sitresinin üzerine ablam allah razı olsun Şeniz
feda olsun sana bütün oylarım kurbaaaaaaannnn:):)bende yazsam heralde bi 3 günde ben girerim mapus damlarına :):) ablamya tamam bu kız cahilde ailesi nerde ?
bende cok sevıyorum ablam bebekleri,sımdıden kendı bebegımı sevecek olmam kısmetse heyecanlandırıyor benı...
aman dikkat et ynede çok eğilip kalkma sakın olurmu
oyyy yerim ben o küçük damadıkız doğur ben bakayım ona çok severim bebekleri
sorma ya felaket bir konuydu
ne dediysek dinlemedi bizi burnunun dikine gidiyor işte
tam zopalık alsanaalsanasmile
ayy ablam yorgunlugumun ustune ne ıyı gelırdı ama kahve ıcmıyorum hamılelık suresınce maalesef... sen gel ben sana yapam:)Kahve yaptım kızlar hadi gelin artık
Dilekle miyasede yoklar dileğin k.validesi gelecekti ondan gelmiyor herhalde
bende cok sevıyorum ablam bebekleri,sımdıden kendı bebegımı sevecek olmam kısmetse heyecanlandırıyor benı...
ayy ablam yorgunlugumun ustune ne ıyı gelırdı ama kahve ıcmıyorum hamılelık suresınce maalesef... sen gel ben sana yapam:)
dilek ev toplama telasında ablam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?