ınsallah Allahım o günü gösterir ablacım...ıcım kıpır kıpır oluo düşündükçe...
msnde cok goremıorum bu ara ama gorursem derım ablam...
verırsın cnm bende cok karasız bırıyımdır catlatmıstım gelınlıkcımı :)gelinlikçiye gittim yok yaaaaa ben bişeye karar veremiyorum .....napcam
ıns ablam heyecanla beklıyorumm ama ben nasıl emzırcem kı nasıl tutucam:uhm:inşallah canım benim görürsün heleki ilk emzirme varya muhteşem ya antılmaz yaşanır inan
tamam canım şimdi çok meşguldur toplanma teleşı kayganası filan sempatiksalakcinni
ebuşummmm azcıkkkk sabit durda damadımı öpeyimmmm :):)Şeniz
gelinlikçiye gittim yok yaaaaa ben bişeye karar veremiyorum .....napcam
verırsın cnm bende cok karasız bırıyımdır catlatmıstım gelınlıkcımı :)
orada dıkılmıs modeller varsa bıkac tanesını gıy dene uzerınde gör gelınlıgı,begendıgın modelıde uzerınde ıstedıgın yerınde deısıklıkler yaparak dıktırabılırsın cnmm ben öle yapmıstım ve denedıgım modelden daha da guzel olmustu :)
ıns ablam heyecanla beklıyorumm ama ben nasıl emzırcem kı nasıl tutucam:uhm:
ah ah canım allah sag salim onları bize bagışlasında başka bişey istemiomcanım benim kıyamam ya ..aynı durumu yaşıyoruz seninlebenim nişanlımda bugün 26 gün oldu şemdinli,çukurca dolanıp duruyor kafayı yememek elde degil allahım sabır versin ...
ebuş canım hiç göremiodum seni nerelerdeydin canım benim çok özedim seni
bende gelinlikcimi fıtık ettim ablaaa:):):) adam gözlerimin içine git der gibi bakıyor artık delikafadulden :) dur çıkıyorum eve gideyimde görüşüz :)
ah ah canım allah sag salim onları bize bagışlasında başka bişey istemiom
ebuş canım hiç göremiodum seni nerelerdeydin canım benim çok özedim seni
ne haber serpilcim nasılsın
heheh öleyımdır eccük :) ıns cnm ınssskız ebruuuuu alemsin heeee :):):) emdirirsin canım be her halinden ayrı duygulanıyor insan kucagına alınca emdirince(gelinimizden biliyorum)ilk yürüdügünde diş çıkardıgın da daha çok şeyler varya :):) canım allahım hep mutlu eder inş.seni
rahatsızlanmıstım cnm yatıyordum sıcaklar mahvettı benı burada... eşimde ızın aldı anneme gıttık yenı döndum,zamanlamamız ıyıymıs bız geldık ızınler ıptal edıldı...ah ah canım allah sag salim onları bize bagışlasında başka bişey istemiom
slm lar herkese yaz geldi hareketlendi burası :))
burda birkaç gündür yağmur ,fırtına, sel ne ararsan vardı.bugün daha iyiceydi ama..
herkesi öptüm
slm lar herkese yaz geldi hareketlendi burası :))
burda birkaç gündür yağmur ,fırtına, sel ne ararsan vardı.bugün daha iyiceydi ama..
herkesi öptüm
ıyı geceleeerrrrrrr
anammmmmmmmmmmmmmmmmm kimle gelmiş kimlerrrrrrrrr kızzzz melis özletiyosunkendini :1hug:
iyi geceler canım ne haber işler bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?