Asker Eşleri

ınsallah Allahım o günü gösterir ablacım...ıcım kıpır kıpır oluo düşündükçe...

msnde cok goremıorum bu ara ama gorursem derım ablam...

msnde cok goremıorum bu ara ama gorursem derım ablam...

inşallah canım benim görürsün heleki ilk emzirme varya muhteşem ya antılmaz yaşanır inan
tamam canım şimdi çok meşguldur toplanma teleşı kayganası filan sempatiksalakcinni

gelinlikçiye gittim yok yaaaaa ben bişeye karar veremiyorum .....napcam
verırsın cnm bende cok karasız bırıyımdır catlatmıstım gelınlıkcımı :)
orada dıkılmıs modeller varsa bıkac tanesını gıy dene uzerınde gör gelınlıgı,begendıgın modelıde uzerınde ıstedıgın yerınde deısıklıkler yaparak dıktırabılırsın cnmm ben öle yapmıstım ve denedıgım modelden daha da guzel olmustu :)
inşallah canım benim görürsün heleki ilk emzirme varya muhteşem ya antılmaz yaşanır inan
tamam canım şimdi çok meşguldur toplanma teleşı kayganası filan sempatiksalakcinni
ıns ablam heyecanla beklıyorumm ama ben nasıl emzırcem kı nasıl tutucam:uhm:

gelinlikçiye gittim yok yaaaaa ben bişeye karar veremiyorum .....napcam

kağıt üzerinde filan çizim yapsana biraz ben öyle yapmıştım kolay oluyor öyle
kesinlikle straplez olsun gelinlğin çokkkk güzel duruyor

alışırsın canım merak etme
ilk bir kaç saat acemilik olurr sonra rahatçana emzirirsin yerimseniben

kız ebruuuuu alemsin heeee :):):) emdirirsin canım be her halinden ayrı duygulanıyor insan kucagına alınca emdirince(gelinimizden biliyorum)ilk yürüdügünde diş çıkardıgın da daha çok şeyler varya :):) canım allahım hep mutlu eder inş.seni

bende gelinlikcimi fıtık ettim ablaaa:):):) adam gözlerimin içine git der gibi bakıyor artık delikafadulden :) dur çıkıyorum eve gideyimde görüşüz :)

canım benim kıyamam ya ..aynı durumu yaşıyoruz seninle benim nişanlımda bugün 26 gün oldu şemdinli,çukurca dolanıp duruyor kafayı yememek elde degil allahım sabır versin ...
ah ah canım allah sag salim onları bize bagışlasında başka bişey istemiom

ebuş canım hiç göremiodum seni nerelerdeydin canım benim çok özedim seni

bende gelinlikcimi fıtık ettim ablaaa:):):) adam gözlerimin içine git der gibi bakıyor artık delikafadulden :) dur çıkıyorum eve gideyimde görüşüz :)

tamam çıbıkkkk gel...

heheh öleyımdır eccük :) ıns cnm ınsss
ah ah canım allah sag salim onları bize bagışlasında başka bişey istemiom
rahatsızlanmıstım cnm yatıyordum sıcaklar mahvettı benı burada... eşimde ızın aldı anneme gıttık yenı döndum,zamanlamamız ıyıymıs bız geldık ızınler ıptal edıldı...

slm lar herkese yaz geldi hareketlendi burası :))
burda birkaç gündür yağmur ,fırtına, sel ne ararsan vardı.bugün daha iyiceydi ama..
herkesi öptüm

slm lar herkese yaz geldi hareketlendi burası :))
burda birkaç gündür yağmur ,fırtına, sel ne ararsan vardı.bugün daha iyiceydi ama..
herkesi öptüm

wayyy kimler gelmiş ne haber böcü nasılsın canım
işler nasıl iyimi alıştın mı biraz
buradada kötüydü ya bugün daha iyi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…