Asker Eşleri

SAĞOL CANIM BAŞARILI OLACAĞIMI HİÇ UMMUYORUM AMA ÖYLESİNE GİRCEM ARTIK..sempatiksalakcinni

ayy ablacım benden güzel yapıyor desem yalan olmaz valla kaydirigubbakcemile3 böyle söyleyince daha da iştahlanıyor yapmaya.erkekler daha güzel yapara derlerdi de inanmazdım valla foğruymuş kaydirigubbakcemile3

slm herkese kociş nöbette ben annemdeyim yavaştan kışlık yapıyoruz handan abla annemler lalegül tarafındalar ismail erezi geçiyosun aşağıya doğru

canım ya izin vermiyorlar değilmi anlasalar aslında ama ne diyecen işte en güzeli şikayet etmek herhalde

ALLAH EŞLERİMİZİNDE BİZİMDE YARDIMCIMIZ OLSUN...boshayallersmile

amin canım

ayy ablacım benden güzel yapıyor desem yalan olmaz valla kaydirigubbakcemile3 böyle söyleyince daha da iştahlanıyor yapmaya.erkekler daha güzel yapara derlerdi de inanmazdım valla foğruymuş kaydirigubbakcemile3

ne güzel ya şanslısın wallaha

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız gecmısı okuyamadım bakıp cıkıcam hemen ama sızlerı cok ozledım :))

yarın ıstanbula gecıyoruz bu geceda alovaya geldık bursadan 3 gun kalıp ıstanbulda bursaya gerı donucez opuyorummmm :))

geziyon demi anacım iyi yolculuklar size bende çok öpüyorum
iyi tatiller canım..

hoşbuldum tşkler :) baban denızcıyse az çok halımden anlarsın sanırım kızıyorum boyle uzun ayrılıklar olunca,baska meslek mi bulamadın gittinde denızcı oldun dıyorum.ne yapalım kaderımızde varmıs dıyıp sonra tesellı edıyorum kendımı bende.
bebişini sagsaglım kucagına almanı nasip etsin Allah canım
bende 7yıl sonra istiyorum cunku eşim ancak ozaman kara gorevine çıkıyor..istiyorumkı hamılelıgım gorsun , bebegımızın buyume asamasına sahıt olsun istiyorum.seyre gidipte 4ay sonra gelmesın ne hamıleliğim kalır nede cocugun buyume hallerini belki çok ince dusunuyorum yada bencıllık edıyorum kımbılır.. eşime kalsa en çok 2yıl beklermısız yaa bakalım hayırlısı olsun..

hoş geldiniz aramıza nasılsınız
hosbuldum a.s.
sağolun.. eşimi beklemedeyim giden zoor gelıyor zaten bide gemıde olan bıtenın stresını bana yansıtıyor maalesef farkında olmadan benıde uzuyor.afra tafra yapsam tamamen bencillik olacak benımkısı ben evdeyım calısmıyorum nede olsa.
siz nasılsınız? herkes size ''abla '' dediğine göre evlılıkte baya bi kıdemlısınız anlasılan
ben 7 yıl beklıyım dıom eşim 2yıl yeter dıo bakalım kim galip gelcek :)))
ayy hadi az kalmıs :) şimdi bu son gunler sana hiç gecmez
kızınında tam sevılcek zamanıı ne tatlıdır sımdı o (masallah)
hayırlı olsun tayının canım ohh kurtuldunuz artık, doguda darısı gerıde kalanlara dıyorum.o gun bi gelsın gerısı corapsokugu gibi hızlıca gelıpgecer bı bakmıssın yerlesmıssın bile evine , eşinin yanı basında :)

hoşbuldumm :1hug:
benım 9 yenı bıttı 10'un içindeyım ben :) eylul 25te dugunum oldu :asigim:
biraz yıllanmıs olanlara pek dokunmaz sanırım ama ben yenı evlıyım (1yılım dolmadı için yenı sayılırım kaydirigubbakcemile3 ) çok zor olduuu..
1haftalık evlıyken gitmişti ozaman çok zorlandım çok özledim yalnızlıkta var tabıı her ne kadar kendı annemede gitsem yabancıladım yani.
k.validem uzakta ancak eşimle gidiorum bazı tatsız durumlarda olduna eşim beni tek gondermez saolsun.
tek teselli buldugum yer kendı evım orda eşimle paylastıgım hersey bana yetıyor geceleri onun yastıgında yatıyorum bana guven verıyor,lojmanda değiliz dısarda oturdumuza.

bide biri bana ''Allah kavustursun'' dediği zaman nedense hep ağlayasım geliyor ( kabullenemıyorum bi turlu benden çok uzaklarda oldugunu :çok üzgünüm: senağlama

Son düzenleme:

ayy canım benim kıyamam ( sinirlenme dicem ama sinirlenmemek elde değilkii haklısın valla ama bebısın var sımdı onu dusun sen olur mu?
gecmıs olsun eşine,diş agrısıda bişeye benzemıyor yanı agrı kesıcıler fayda etmıyorki.
senin işin zor eşinin işi daha zorrr Allah sabır ,güç-kuvvet versın canım

ALLAH EŞLERİMİZİNDE BİZİMDE YARDIMCIMIZ OLSUN...boshayallersmile
Aminnnn,,,Amiinnnnnnn

canım ya izin vermiyorlar değilmi anlasalar aslında ama ne diyecen işte en güzeli şikayet etmek herhalde

vermıyorlar ablam... Allaha havale ettım napıyım...
Değirmendere Yüzbaşılarda oturduk bız :) Batı kapısına yakındık... Halinden cok ıyı anlarım cnm az cekmedık bızde annemle... ben dogdugumda babam seyirdeymiş... ama bişey dıyeyım mı... 7 yıl bekleyerek esıne haksızlık etmıs olmaz mısın? Herseyi yaşında ve zamanında yasamak lazım... benımde esım sureklı gorevde... her meslegın zorlugu var ve sende cok haklısın ama 7 yılll?? Hakkınızda hayırlısı olsun cnm...

Saoll canım benım...Aminn butun askerlerımıze güç kuvvet versın cnm Rabbım

as.canım benim iyiyizvalla gitmeden havuz keyfi yapıoz hergün havuzdayız rüyacığımla ablacım napalım diyarbakır sıcaklarına dayanılmıo yoksa...
çok geçmiş olsun ablacım.......

iyi gezmeler balım mucux...
günaydın kızlar herkese nasılsınız kandiliniz mübarek olsun...ızım hala uyuyo babamız nöbetçi uyansın onunla havuza gidicez gelin serinlemek isteyenlerrr.

Günaydın canım bende 23 yıllık evliyim 1 tane kızım var üniversite okuyor kıbrısta eşimde 5 sene önce emekli oldu aqma çalışıyor şimdide .
7 yıl uzun bir süre değilmi bu seferde rahatlığa alışıp çocuk olunca zorlanırsın ama büyütürken

Canım ebuşum havale et gitsin işte boşver insanlık kalmamış demekki

Günaydın dilercim ohhh keyfe bak ya benim yerimede girin havuza sağol canım şimdidaha iyi oldu ilaçlarınıda alıyor kötüüşütmüş ama

günaydın herkezlere sizi çok özledim olumunekankayizsmile sayfayı açıdım fakat yazmaya dermanım yoktu çok rahatsızım kızlar bana dua edin olurmu ..pazartesi gece acile gittim bayılmışım nabız 190 dı annecimle babacım gözlerimi açtıgımda nasıllardı bi görseniz 3 gündür hastanelerdeyim allahım kimseyi düşürmesin .yinede şükürler olsun şuan holter cihazı takıldı takipteyim 110 nabzım bir çıkıyor bir düşüyor bugün belli olcak kalp kapakcıgında felan bişe çıkmadı ilaçlardanda pek bi sonuç alınmıyor aynı devam doktorla konuşcagız dua edin ablam ebuşum kızlarrrr hepinizi çok seviyorum

Canım günaydın hayırdır ne oldusana böyle :teselli: kıyamam ya aman allah korusun kalp filan demişsin holterin takılması iyi olmuş düzenli olarak tansiyon ölçülür işte sen dikkat et kendine sıkıntı sters filan yapma ne olur hep düğün telaşı filan olduya birikti tabi bide koşturmaca sonuç böyle oldu dualarımız seninle kuzum merak etme sen bizlerde seni seviyoruz tatlım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…