slm bayanlarrrr herkeseeee kaydirigubbakcemile2
ayy eşim izinde bana bakmak için izin aldı resmen adam erkenden.yemekleri o yapıyo annemin evinde gibiyim 1 haftadır pek gzüzel valla bana hiç bişeye dokundurtmuyor kaydirigubbakcemile3
canımm benimm çook seviyorum onu.
c.tes sınav var pazar da Antalya ya gidicez inşşş 5 gün tatil ohhh çok stresliyim zaten hakettim ama
bu arada topikte kpss ye girecek tüm arkadaşlara başarıar diliyorum şimdidennn
Selam canım belli demi ben olmayınca zemuszemus sağol canım ya cumartesinden beri hastaydı ilaçlarla düzeldi biraz emekli olalı 5 sene oldu şimdi abisiyle beraber çalışıyorlar .
Mutlaka karşılaşmışızdır wallaha
Selam aslıcım ne haber canım sana iyi yolculuklar canım güzelcene dinlen bakalım enişteyada aferin wallaha güzel yapıyomu yemekleri
slm herkese kociş nöbette ben annemdeyim yavaştan kışlık yapıyoruz handan abla annemler lalegül tarafındalar ismail erezi geçiyosun aşağıya doğru
Herkese selamlar...
zaten o zaman esım görevde olmuyor cnm...
gorevıne gore ayarlıyoruz genelde kontrollerı doktor ekstra cagırmadıgı surece...
bu sefer böyle yaptılar... Allah bıldıgı gıbı yapsın kım ne derse desın umrunda deıl...hakkımıda helal etmıcem ne cektıgımızı bır Allah bı bız bılıyoruz... zaten 10 gun sonra ev tasıcam suan ev topluyorum nasıl kımıldayayım ınsanın halınden anlamaya calısmıyorlar kı... eşimin diş sıkıntısı var öluyo agrısından uykuları kacıyor yemıo ıcmıor ama neymıs dişçiye gıtmesını uygun gormuyormus zatalileri... şiş yanakla agrıyla goreve gıttı benım esım... kışın böbrek taşı cektı gecelerı uyumadı kafasını duvarlara vurdu agrıdan yıne de hastaneye gondermedıler... görevden eve gelemıyor sızde bılıyorsunuz,daha ne dıyeyım... herkes sıkayetcı durumdan zaten... giden arkasına bakmadan gıttı... bıde utanmadan helallık ısteyecekler...
ALLAH EŞLERİMİZİNDE BİZİMDE YARDIMCIMIZ OLSUN...boshayallersmile
ayy ablacım benden güzel yapıyor desem yalan olmaz valla kaydirigubbakcemile3 böyle söyleyince daha da iştahlanıyor yapmaya.erkekler daha güzel yapara derlerdi de inanmazdım valla foğruymuş kaydirigubbakcemile3
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız gecmısı okuyamadım bakıp cıkıcam hemen ama sızlerı cok ozledım :))
yarın ıstanbula gecıyoruz bu geceda alovaya geldık bursadan 3 gun kalıp ıstanbulda bursaya gerı donucez opuyorummmm :))
hoşbuldum tşkler :) baban denızcıyse az çok halımden anlarsın sanırım
Kasvetli cnm hosgeldın... Gölcükk... Orada buyudum neredeyse... Benım babacımda denizci... 2 hafta önce kocaelı deydım((
Neyse ıcım daralıyor bugun... Bebeğimi göremıcem bu ay ultrasondaSıkıntıya sokanları Allaha havale edıyorum...
Iyı geceler...
hosbuldum a.s.hoş geldiniz aramıza nasılsınız
ben 7 yıl beklıyım dıom eşim 2yıl yeter dıo bakalım kim galip gelcek :)))evet çocuk için erkenmiş biraz daha bekle bencede:)) Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun..hepsinin işi zor..benimki jandarma bingölde görev yapıyo iki senedir..bizi götüremedi ev olmadığından..2,5 yaşında kızım. çok uzun zamandır gün sayıyoruz işte.. bitmek üzere şükürler olsuun..istanbul çıktı tayin..memnunuz..bide gidip yerleşsem bir an önce kavuşsak daha mutlu olcam..:hulya:
hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
ben de 1o aylık evliyimağustos benim :lepi:
canım benim hasretlik zor bi de çalışmayınca falan zaman geçmez yarı annen de yarı kayınvalden de yarı evinde
Allah tüm askerlere ve yakınlaına sabır versin
Herkese selamlar...
zaten o zaman esım görevde olmuyor cnm...
gorevıne gore ayarlıyoruz genelde kontrollerı doktor ekstra cagırmadıgı surece...
bu sefer böyle yaptılar... Allah bıldıgı gıbı yapsın kım ne derse desın umrunda deıl...hakkımıda helal etmıcem ne cektıgımızı bır Allah bı bız bılıyoruz... zaten 10 gun sonra ev tasıcam suan ev topluyorum nasıl kımıldayayım ınsanın halınden anlamaya calısmıyorlar kı... eşimin diş sıkıntısı var öluyo agrısından uykuları kacıyor yemıo ıcmıor ama neymıs dişçiye gıtmesını uygun gormuyormus zatalileri... şiş yanakla agrıyla goreve gıttı benım esım... kışın böbrek taşı cektı gecelerı uyumadı kafasını duvarlara vurdu agrıdan yıne de hastaneye gondermedıler... görevden eve gelemıyor sızde bılıyorsunuz,daha ne dıyeyım... herkes sıkayetcı durumdan zaten... giden arkasına bakmadan gıttı... bıde utanmadan helallık ısteyecekler...
Aminnnn,,,AmiinnnnnnnALLAH EŞLERİMİZİNDE BİZİMDE YARDIMCIMIZ OLSUN...boshayallersmile
vermıyorlar ablam... Allaha havale ettım napıyım...
canım ya izin vermiyorlar değilmi anlasalar aslında ama ne diyecen işte en güzeli şikayet etmek herhalde
Değirmendere Yüzbaşılarda oturduk bız :) Batı kapısına yakındık... Halinden cok ıyı anlarım cnm az cekmedık bızde annemle... ben dogdugumda babam seyirdeymiş... ama bişey dıyeyım mı... 7 yıl bekleyerek esıne haksızlık etmıs olmaz mısın? Herseyi yaşında ve zamanında yasamak lazım... benımde esım sureklı gorevde... her meslegın zorlugu var ve sende cok haklısın ama 7 yılll?? Hakkınızda hayırlısı olsun cnm...hoşbuldum tşkler :) baban denızcıyse az çok halımden anlarsın sanırımkızıyorum boyle uzun ayrılıklar olunca,baska meslek mi bulamadın gittinde denızcı oldun dıyorum.ne yapalım kaderımızde varmıs dıyıp sonra tesellı edıyorum kendımı bende.
bebişini sagsaglım kucagına almanı nasip etsin Allah canım
bende 7yıl sonra istiyorum cunku eşim ancak ozaman kara gorevine çıkıyor..istiyorumkı hamılelıgım gorsun , bebegımızın buyume asamasına sahıt olsun istiyorum.seyre gidipte 4ay sonra gelmesın ne hamıleliğim kalır nede cocugun buyume hallerini belki çok ince dusunuyorum yada bencıllık edıyorum kımbılır.. eşime kalsa en çok 2yıl beklermısız yaa bakalım hayırlısı olsun..
ayy canım benim kıyamam( sinirlenme dicem ama sinirlenmemek elde değilkii haklısın valla ama bebısın var sımdı onu dusun sen olur mu?
gecmıs olsun eşine,diş agrısıda bişeye benzemıyor yanı agrı kesıcıler fayda etmıyorki.
senin işin zor eşinin işi daha zorrr Allah sabır ,güç-kuvvet versın canım
as.canım benim iyiyizvalla gitmeden havuz keyfi yapıoz hergün havuzdayız rüyacığımla ablacım napalım diyarbakır sıcaklarına dayanılmıo yoksa...
bende yenimahalleden önceden 3. caddede oturduk bizde
annemlere yakın duygucum demetevler lisesinin oralardamı annenler
bu kadar tesadüf olur ya sen duygu ve ben aynı semtin insanlarıyız
hoş geldiniz aramıza nasılsınız
günaydın dilercim ne haber kız çok selamlar annenlere benden
günaydın ebrucum yapma ya üzüldüm şimdi niye böyle yaptılarki acaba haklısın canım hemde sonuna kadar bide sıcaklarda bastırdı şimdi dikkat et kendine canım
çok geçmiş olsun ablacım.......Günaydın kızlar ne haber nasılsınız bende gitemedim 2 gündür misafirim vardı fırsat ta olmadı hiç bide eşim hastalandı evdeydi ateşlendi filan hep yattı bugün gitti işe erken de gelebilir eve herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız gecmısı okuyamadım bakıp cıkıcam hemen ama sızlerı cok ozledım :))
yarın ıstanbula gecıyoruz bu geceda alovaya geldık bursadan 3 gun kalıp ıstanbulda bursaya gerı donucez opuyorummmm :))
hoşbuldum tşkler :) baban denızcıyse az çok halımden anlarsın sanırımkızıyorum boyle uzun ayrılıklar olunca,baska meslek mi bulamadın gittinde denızcı oldun dıyorum.ne yapalım kaderımızde varmıs dıyıp sonra tesellı edıyorum kendımı bende.
bebişini sagsaglım kucagına almanı nasip etsin Allah canım
bende 7yıl sonra istiyorum cunku eşim ancak ozaman kara gorevine çıkıyor..istiyorumkı hamılelıgım gorsun , bebegımızın buyume asamasına sahıt olsun istiyorum.seyre gidipte 4ay sonra gelmesın ne hamıleliğim kalır nede cocugun buyume hallerini belki çok ince dusunuyorum yada bencıllık edıyorum kımbılır.. eşime kalsa en çok 2yıl beklermısız yaa bakalım hayırlısı olsun..
hosbuldum a.s.
sağolun.. eşimi beklemedeyim giden zoor gelıyor zaten bide gemıde olan bıtenın stresını bana yansıtıyor maalesef farkında olmadan benıde uzuyor.afra tafra yapsam tamamen bencillik olacak benımkısı ben evdeyım calısmıyorum nede olsa.
siz nasılsınız? herkes size ''abla '' dediğine göre evlılıkte baya bi kıdemlısınız anlasılan
ben 7 yıl beklıyım dıom eşim 2yıl yeter dıo bakalım kim galip gelcek :)))
ayy hadi az kalmıs :) şimdi bu son gunler sana hiç gecmez
kızınında tam sevılcek zamanıı ne tatlıdır sımdı o (masallah)
hayırlı olsun tayının canım ohh kurtuldunuz artık, doguda darısı gerıde kalanlara dıyorum.o gun bi gelsın gerısı corapsokugu gibi hızlıca gelıpgecer bı bakmıssın yerlesmıssın bile evine , eşinin yanı basında :)
hoşbuldumm :1hug:
benım 9 yenı bıttı 10'un içindeyım ben :) eylul 25te dugunum oldu :asigim:
biraz yıllanmıs olanlara pek dokunmaz sanırım ama ben yenı evlıyım (1yılım dolmadı için yenı sayılırım kaydirigubbakcemile3 ) çok zor olduuu..
1haftalık evlıyken gitmişti ozaman çok zorlandım çok özledim yalnızlıkta var tabıı her ne kadar kendı annemede gitsem yabancıladım yani.
k.validem uzakta ancak eşimle gidiorum bazı tatsız durumlarda olduna eşim beni tek gondermez saolsun.
tek teselli buldugum yer kendı evım orda eşimle paylastıgım hersey bana yetıyor geceleri onun yastıgında yatıyorum bana guven verıyor,lojmanda değiliz dısarda oturdumuza.
bide biri bana ''Allah kavustursun'' dediği zaman nedense hep ağlayasım geliyor( kabullenemıyorum bi turlu benden çok uzaklarda oldugunu :çok üzgünüm: senağlama
vermıyorlar ablam... Allaha havale ettım napıyım...
Değirmendere Yüzbaşılarda oturduk bız :) Batı kapısına yakındık... Halinden cok ıyı anlarım cnm az cekmedık bızde annemle... ben dogdugumda babam seyirdeymiş... ama bişey dıyeyım mı... 7 yıl bekleyerek esıne haksızlık etmıs olmaz mısın? Herseyi yaşında ve zamanında yasamak lazım... benımde esım sureklı gorevde... her meslegın zorlugu var ve sende cok haklısın ama 7 yılll?? Hakkınızda hayırlısı olsun cnm...
Saoll canım benım...Aminn butun askerlerımıze güç kuvvet versın cnm Rabbım
as.canım benim iyiyizvalla gitmeden havuz keyfi yapıoz hergün havuzdayız rüyacığımla ablacım napalım diyarbakır sıcaklarına dayanılmıo yoksa...
çok geçmiş olsun ablacım.......
iyi gezmeler balım mucux...
günaydın kızlar herkese nasılsınız kandiliniz mübarek olsun...ızım hala uyuyo babamız nöbetçi uyansın onunla havuza gidicez gelin serinlemek isteyenlerrr.
günaydın herkezlere sizi çok özledim olumunekankayizsmile sayfayı açıdım fakat yazmaya dermanım yoktuçok rahatsızım kızlar bana dua edin olurmu ..pazartesi gece acile gittim bayılmışım nabız 190 dı annecimle babacım gözlerimi açtıgımda nasıllardı bi görseniz 3 gündür hastanelerdeyim allahım kimseyi düşürmesin .yinede şükürler olsun şuan holter cihazı takıldı takipteyim 110 nabzım bir çıkıyor bir düşüyor bugün belli olcak kalp kapakcıgında felan bişe çıkmadı ilaçlardanda pek bi sonuç alınmıyor aynı devam doktorla konuşcagız dua edin ablam ebuşum kızlarrrr hepinizi çok seviyorum
merhaba kızlar kandilinizi kutluyorum eylemcim çook geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?