Asker Eşleri

merhabalar hatunlar..kandiliniz mübarek olsun

eylemcim geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..

esma yine gezmelrde..ayy ..biri bu kadını durdursun:))

kasvetli canım..7 yıl gerçekten çok uzun bir süre...eşinin tarafındayım bu konuda..2 yıl daha ideal..7 yıl dile kolay şekerim..7 yılda 2 çocuğu birden çuıkarırsın aradan:)) ..bide 7 yıla kadar sende sıkılırsın ve istersin zaten çocuk olsun diye ..orta yolu bulursunuz artık

dün dayımın eşi ve çocukları geldi yurt dışından onlarda kaldık..bugünde hep beraber annemlere geçtik..bundan sonra onlarla daha da hereketli geçer benimde günlerim..onlarla gezeriz artık..kocamla kavuşacağım güne daha da yaklaşıyorum her geçen gün olllleyyyyy:))

canım benıım cok cok gecmıs olsun cnm... bol bol dınlen cnm... bol su ıc vıtamın al cnm... Bızı merakta bırakma tatlım...

herkese selamlar...

günaydın herkese bugün uyku tutmadı erkenden kalktım hayırlı cumalar

öncelikle geçmiş kandilinizi tek tek kutluyorum.Allahım dualarınızı karşılıksız bırakmasın..
yarın ve pazar günü kpss ye girecek olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
öpüyorummmmmmm..bugün iş yerimden izin aldım kafa izni yarınki sınav için kafa topluyorum evde.ama evimi temizledim .hehehe :)))

hayırlı cumalarrrr hepinize güzellikler.çok teşk.ederim ablacım kızlar bugün iyiyim biraz holteri çıkardılar sonuç pazartesi doktora gözterilcek ....

allah yar ve yardımcın olsun canım

slm arkadaşlar burada bi arkadaşıma rastladım tesadüfen esma vanda görev yapmıştık çatakta

Son düzenleme:
slm arkadaşlar burada bi arkadaşıma rastladım tesadüfen esma vanda görev yapmıştık çatakta

hoşgeldin canım..bizim gezmeci esma dan bahsediyosun sanırım..güzel tesadüf..benimde bi arkadaşım var forumda bu topice uğramıyo ama pek
..
yarın sınav var oooofff...sinir oluyom kpss ye...girecek arkadaşlatra başarılarr..

allah yar ve yardımcın olsun canım
sağol tatlım.geçmiş olsun hasta mıydın?

:) aynen..stressi sardı akşama da arkadaşın düğünü var .gitsem dert gitmesem dert..uzak bi de.yarın sınav.offs.
umarım her şey yollunda gider de güzel puanlar gelir..amin..

böcü hoş geldin ne haber kız nasılsın bakalım sınav yarın demi başarılar sana canım inşallah güzel geçer sınavın opuyorumnanaktan

hayırlı cumalarrrr hepinize güzellikler.çok teşk.ederim ablacım kızlar bugün iyiyim biraz holteri çıkardılar sonuç pazartesi doktora gözterilcek ....

sanada hayırlı cumalar tatlım iyi olmana sevindim canım holter sonucun iyi çıkar merak etme sonucu bizede bildir ama olurmu opuyorumnanaktan

merhaba canım esma geziyor habire durmadan da ızgaraları götürüyor ama

selamlar kızlar... yarın bende gırecek olan adaylardanım ama daha bıze ızın vermedıler her zamankı gıbı.... Bu aksam bellı olacak... ınsallah ızın verırlerde gırebılırım sınavıma... Melisim elmaskalp sızede basarılar kuzular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…