- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
sağol ablacım kimse yok bugün ankarada yağmur var yine
günaydın herkezlere sizi çok özledim olumunekankayizsmile sayfayı açıdım fakat yazmaya dermanım yoktuçok rahatsızım kızlar bana dua edin olurmu ..pazartesi gece acile gittim bayılmışım nabız 190 dı annecimle babacım gözlerimi açtıgımda nasıllardı bi görseniz 3 gündür hastanelerdeyim allahım kimseyi düşürmesin .yinede şükürler olsun şuan holter cihazı takıldı takipteyim 110 nabzım bir çıkıyor bir düşüyor bugün belli olcak kalp kapakcıgında felan bişe çıkmadı ilaçlardanda pek bi sonuç alınmıyor aynı devam doktorla konuşcagız dua edin ablam ebuşum kızlarrrr hepinizi çok seviyorum
kandiliniz mübarek olsun...
günaydın kızlar herkese mucuxxx
günaydın herkese bugün uyku tutmadı erkenden kalktım hayırlı cumalar
öncelikle geçmiş kandilinizi tek tek kutluyorum.Allahım dualarınızı karşılıksız bırakmasın..
yarın ve pazar günü kpss ye girecek olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
öpüyorummmmmmm..bugün iş yerimden izin aldım kafa izni yarınki sınav için kafa topluyorum evde.ama evimi temizledim .hehehe :)))
slm arkadaşlar burada bi arkadaşıma rastladım tesadüfen esma vanda görev yapmıştık çatakta
sağol tatlım.geçmiş olsun hasta mıydın?allah yar ve yardımcın olsun canım
hoşgeldin canım..bizim gezmeci esma dan bahsediyosun sanırım..güzel tesadüf..benimde bi arkadaşım var forumda bu topice uğramıyo ama pek
..
yarın sınav var oooofff...sinir oluyom kpss ye...girecek arkadaşlatra başarılarr..
öncelikle geçmiş kandilinizi tek tek kutluyorum.Allahım dualarınızı karşılıksız bırakmasın..
yarın ve pazar günü kpss ye girecek olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
öpüyorummmmmmm..bugün iş yerimden izin aldım kafa izni yarınki sınav için kafa topluyorum evde.ama evimi temizledim .hehehe :)))
hayırlı cumalarrrr hepinize güzellikler.çok teşk.ederim ablacım kızlar bugün iyiyim biraz holteri çıkardılar sonuç pazartesi doktora gözterilcek ....
slm arkadaşlar burada bi arkadaşıma rastladım tesadüfen esma vanda görev yapmıştık çatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?