selamlar kızlar... yarın bende gırecek olan adaylardanım ama daha bıze ızın vermedıler her zamankı gıbı.... Bu aksam bellı olacak... ınsallah ızın verırlerde gırebılırım sınavıma... Melisim elmaskalp sızede basarılar kuzular...
arda diye oğluolmuştu yeni eşi ozaman uzmançavuştu.
selammm bengeldimm.
çok yorgunum dün geceyi hastanede geçirdik.kızım 5kuruş yuttu halada çıkmadı çözüm önerilerinize çok ihtiyacım var
arda diye oğluolmuştu yeni eşi ozaman uzmançavuştu.
inşallah biran önce çıkarırda bende kurtulurum .sen nasılsın ablam
slm herkese uzun kaç gündür giremiom valla işler gittikçe tempoya binmişti bu ara ama şimdilik bitti helde dün 20 bezi mantı yaptık düğüne eee kayseriliyiz sonuçta ama ynede omzum koptu bugünde düğüne az kaldıya arkadaşlar gelio tek tek oturup eski günleri konuşuoz neyse hepinizi çok öpüorum şafak 14:)))
ooo masallah daha 23 senelere insallah :lepi:Günaydın canım bende 23 yıllık evliyim 1 tane kızım var üniversite okuyor kıbrısta eşimde 5 sene önce emekli oldu aqma çalışıyor şimdide .
7 yıl uzun bir süre değilmi bu seferde rahatlığa alışıp çocuk olunca zorlanırsın ama büyütürken
hoşbulduk canım :1hug:Kasvetlİ hoŞgeldİn canım ..
ayy hiç gülcem yoktu kız 2 çocuk birden :)) güzel fıkırkasvetli canım..7 yıl gerçekten çok uzun bir süre...eşinin tarafındayım bu konuda..2 yıl daha ideal..7 yıl dile kolay şekerim..7 yılda 2 çocuğu birden çuıkarırsın aradan:)) ..bide 7 yıla kadar sende sıkılırsın ve istersin zaten çocuk olsun diye ..orta yolu bulursunuz artık
Değirmendere Yüzbaşılarda oturduk bız :) Batı kapısına yakındık... Halinden cok ıyı anlarım cnm az cekmedık bızde annemle... ben dogdugumda babam seyirdeymiş... ama bişey dıyeyım mı... 7 yıl bekleyerek esıne haksızlık etmıs olmaz mısın? Herseyi yaşında ve zamanında yasamak lazım... benımde esım sureklı gorevde... her meslegın zorlugu var ve sende cok haklısın ama 7 yılll?? Hakkınızda hayırlısı olsun cnm...
slm herkese uzun kaç gündür giremiom valla işler gittikçe tempoya binmişti bu ara ama şimdilik bitti helde dün 20 bezi mantı yaptık düğüne eee kayseriliyiz sonuçta ama ynede omzum koptu bugünde düğüne az kaldıya arkadaşlar gelio tek tek oturup eski günleri konuşuoz neyse hepinizi çok öpüorum şafak 14:)))
esmanın eşi yüzbaşı değildi uzman çavuştu
ooo masallah daha 23 senelere insallah :lepi:
Allah bagıslasın kızını abla , okulu gurbetteymıs ama artık teknolojı sayesınde heryer yakın sayılır
bende eşimin emeklılık gunlerını gorebılcekmıyım aceba boshayallersmile gerci eşim emeklı olsa hemen balıkcı olcakmıs (yine denızlerı bırakmayacak yani :mymeka:bende kaz tavuk bakcakmısım benıde çalıştırcakmışş beyfendııılmaz: )
himm hiç bu acıdan dusunmemıstım rahatlıga alısmak.. bu şey mi demek oluyor yarın cocuk olunca bu gunlerını arıcaksın gibimi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bugun annemden de paparayı yedım zaten 7yılı duyunca gözleri yerınden çıkacaktı kadının aklinialirimsmile
şuan bebek kelımesı bana okadar uzak gelıyorkı.. hiç gelmesın daha iyi diyorum
belkı zamanla elmasında dedği gibi Allah tarafından bi istek olur içimde -tatlicadiarzu-
hoşbulduk canım :1hug:
ayy hiç gülcem yoktu kız 2 çocuk birden :)) güzel fıkır
bende sandımkı benım tarafta olursunuz ,benden yana olsaydınız eşime gostercektım bak ben haklıyım diye :))) ama artık gostermıcem bıde burayı okursa vayy halimee :)))
belkıde kımbılır Allah gonlume çocuk sevgısını verır de bende isterım ,zaman ne gosterır bilinmez -tatlicadiarzu-
demek eşimin karsı çıktıgı kadar varmıs 7 yıl çokmus gercektende bilmiyorumkismile :sinifsinif:
iyki sizlere soylemısım en azından sımdı daha saglıklı kararlar verebilirim tşkler ederim herbırınıze ayrı ayrı opuyorumnanaktan bir karar aldıgımızda bazen aklımıza gelmıyor sonuclarının olumlu yada olumsuzlukları :sinifsinif:
bu arada yarın kpss ye gırecek arkadaslara basarılar diliyorum ,
Allah zihin açıklıgı versin ..insallah emeğinizin karşılıgını alırsınız kızlar :Saruboceq:
ank06 abla,elmas,özebus nasılsınız canlarım?
başarılar dileyen arkadaşlara teşekkür ediyor ve girecek arkadaşlara ben de başarılar diliyorum. hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
iyiyim bende canım saol
takılıyom işte bende
çıkacam zaten şimdi
eşimde gelir birazdan
inşallah canım ya merak etme ama
çıkarır sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?