Asker Eşleri

selammm bengeldimm.
çok yorgunum dün geceyi hastanede geçirdik.kızım 5kuruş yuttu halada çıkmadı çözüm önerilerinize çok ihtiyacım var

canım sınavda başarılar dilerim sanada eşinle beraber mi gidecen sınava şimdi olmazsa kötü ya bilmiyorumkismile

arda diye oğluolmuştu yeni eşi ozaman uzmançavuştu.

esmanın oğlu var arda isminde
ama eşi yüzbaşı bildiğim kadarı ile

selammm bengeldimm.
çok yorgunum dün geceyi hastanede geçirdik.kızım 5kuruş yuttu halada çıkmadı çözüm önerilerinize çok ihtiyacım var

tülaycım hoş geldin canım
geçmiş olsun ya
mutlaka çıkarır merak etme
tuvalette sürekli takip et ama
ne yapılırki bu durumda acaba
çok çocuk yapıyor bunu aslında
sonrada dışkıyla birlikte çıkıyor

yarın kpssye girecek olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum ALLAH kolaylık versin

slm herkese uzun kaç gündür giremiom valla işler gittikçe tempoya binmişti bu ara ama şimdilik bitti helde dün 20 bezi mantı yaptık düğüne eee kayseriliyiz sonuçta ama ynede omzum koptu bugünde düğüne az kaldıya arkadaşlar gelio tek tek oturup eski günleri konuşuoz neyse hepinizi çok öpüorum şafak 14:)))

tatlım çok azkalmışnasılda mutlusunuzdur. mantıya gelincee düğüne davetlimiyiz mantıdan bizede düşermii?

ooo masallah daha 23 senelere insallah :lepi:
Allah bagıslasın kızını abla , okulu gurbetteymıs ama artık teknolojı sayesınde heryer yakın sayılır
bende eşimin emeklılık gunlerını gorebılcekmıyım aceba boshayallersmile gerci eşim emeklı olsa hemen balıkcı olcakmıs (yine denızlerı bırakmayacak yani :mymeka:bende kaz tavuk bakcakmısım benıde çalıştırcakmışş beyfendııı lmaz: )
himm hiç bu acıdan dusunmemıstım rahatlıga alısmak.. bu şey mi demek oluyor yarın cocuk olunca bu gunlerını arıcaksın gibimi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bugun annemden de paparayı yedım zaten 7yılı duyunca gözleri yerınden çıkacaktı kadının aklinialirimsmile
şuan bebek kelımesı bana okadar uzak gelıyorkı.. hiç gelmesın daha iyi diyorum
belkı zamanla elmasında dedği gibi Allah tarafından bi istek olur içimde
-tatlicadiarzu-

Kasvetlİ hoŞgeldİn canım ..
hoşbulduk canım :1hug:
ayy hiç gülcem yoktu kız 2 çocuk birden :)) güzel fıkır
bende sandımkı benım tarafta olursunuz ,benden yana olsaydınız eşime gostercektım bak ben haklıyım diye :))) ama artık gostermıcem bıde burayı okursa vayy halimee :)))
belkıde kımbılır Allah gonlume çocuk sevgısını verır de bende isterım ,zaman ne gosterır bilinmez -tatlicadiarzu-
demek eşimin karsı çıktıgı kadar varmıs 7 yıl çokmus gercektende
bilmiyorumkismile :sinifsinif:
iyki sizlere soylemısım en azından sımdı daha saglıklı kararlar verebilirim tşkler ederim herbırınıze ayrı ayrı opuyorumnanaktan bir karar aldıgımızda bazen aklımıza gelmıyor sonuclarının olumlu yada olumsuzlukları :sinifsinif:

ayy canımm senın yazını sımdı gördum:kedi: .. bakan körlerdenımde :)))
biz d.dere yalı mah. oturuyoruz şuan.. ben hiç sevemedım orayı nedense sadece evim orda oldugu için gidiyorum .. kucuklugum denıze hasret gecen ben,şimdi denıze sıfır bir evdeyım ama bakasım yok, nefret edıyorum denızden hiç sevmıyorum sırf evim orda ;eşimle paylastıklarım var diye gidiyorum.. deniz beni sevdıgımle arama hep hasret bırakıyor nası sevebılırımkı :çok üzgünüm: :gitme:
şuan belkı yas olarak senden buyugumdur canım ( 26 yasındayım)..öyle dusunmemi gerektiren sebeplerden bir tanesıde diyordum nasılsa TIP çok ilerledi 45e kadar saglıklı normal bir gebelık-dogum yaptırtabılıyor doktorlar,benım neden olmasın :)))
ailemızdede ıkızlık var belkım Allah verirde 2 tene olsa tamam diyordum :))
tabıkı dünya halı ne olacagını bilinmez..

eşimin ailesınde de gec hamılelık yaygın..
(eşimin kuzen eşlerı ilk çocuk 35,gorumcem 32,, haa onlarınkısı 7yıl bekleme değil;geç evlılık - eşimin ailesine laf sokar gibi olmasında kaydirigubbakcemile3 )
hatta eşim beni annesıne soyledıgı zaman,k.validem oğlum sen daha kucuksun dedıgınde -anne çocuklarım olunca bana dede demesini istemıyorum demıs :)))
gerci haşmetli k.validem ,benım ailemi arayıp çocuk filan yapmasınlar benım oğlum daha kucuk kıyamam ona demışşş :))) sankı bende dunden meraklıydım bi düzine yapacaydım çocuk töbee yaaa.. neyseeee...

uzun lafın kısası siz diyene kadar ve dahası cevremdekı insanlar (kendi ailem) 7 yılın çok oldugunu olumsuz sonuclarını soyleyene kadar hiç okadar cok gelmemısti.hatta bu rakamı 8de olabılır diye gecırmıstım içimden..
nede olsa evlııkte tecrubelısınız sanırım eşimin dediği olacak yada 3yıl olsun en azından :))

ayy ben bi msj yazana kadar site beni dısarı atıyor yavas yazıyorum biraz
bu arada gecmiş kandılınız mübarek olsun arkadaslar..
dün uçuşa gectim -tatlicadiarzu-.oyuzden giremedim
.töbee yarabbim..Allah şimdi beni bi uçurcak görecem gunumu
yurtdısından kuzenler geldi onlarlaydım bugun bende çok özlemişimm
yarında kardesım gelcek ist.dan ,onunlada gorusces bakalım özledım onudaaa

bu arada yarın kpss ye gırecek arkadaslara basarılar diliyorum ,
Allah zihin açıklıgı versin ..insallah emeğinizin karşılıgını alırsınız kızlar :Saruboceq:

ank06 abla,elmas,özebus nasılsınız canlarım?

bize yokmu serpilllllll
mantı istiyoz bizde
şafak azaldı bakalım sempatiksalakcinni

esmanın eşi yüzbaşı değildi uzman çavuştu

esmanın niki anneyimben
aynı kişiden bahsediyoruz değilmi :uhm:

sağol canım bu sene 24 olacaz kısmetse
yıllar çok çabuk geçiyor çünkü
kızda uzak bizden geliyor ama tatillerde filan
hasretlik gideriyoruz işte
bende iyiyim takılıyorum işte burada

başarılar dileyen arkadaşlara teşekkür ediyor ve girecek arkadaşlara ben de başarılar diliyorum. hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

sağolun arkadaşlar..sınavdan pek umudum yok ama hayırlısı..eyvahedigeldismile

bizde bir akrabanın kınasına gittik bugün..eğlendik biraz iyi oldu..kaydirigubbakcemile2

kasvetli 3 yıl çokl daha iyi bencede:))olumunekankayizsmile

handan abla benim bildiğim esmanın eşi. astsubay???

serpilcim sanada kolay gelsin az kaldı...

benimde az kaldı ama..şafak ....22:)))))opuyorumnanaktan

herkesi kocaman öpüyorum ve düğünümede bekliyorum 5 ggün düğünüm olcak 2 günü kayseride 3 günü kütahyada...günler azaldıkça heycan yerine stres oluo bende ayrı şehirden evlenmek kadar zor bişey yokmuş ya bir düğün üç şehir arasında geçio nişanlımda hakkaride bir iş 1 günde olacaksa 1 haftada olu buda bende daha bir stres yapıo şu düğün bir bitsede evimizegitseydik. oofff odsa bir sorun ben uçmaktan korkuyorum ( küçükken çok uçka film seyretmiştim ondan galiba)kütahya hakkari arasıda otobüsle çekilmez bilemiom n eolcak bilemiorum

serpil 21 hakkınızdahayırlısı olsun.ayrı memleketlerden olmanında güzellikleri var.nişanlın işten ayrılacaktı kesin karar verdinizmi.

iyiyim bende canım saol
takılıyom işte bende
çıkacam zaten şimdi
eşimde gelir birazdan
inşallah canım ya merak etme ama
çıkarır sonunda

ablacımm dün gece çıkarttıdarahatladım.bu gün nerelerdesin hiç uğramadın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…