Asker Eşleri

ŞenizŞenizŞenizcanım benim kıyammaaaaaaaaammmmm yerim senin streslerini ben oy oy oyyyyy canım işallah hepsini geçircez geçmişte kalcak bütün sitresimiz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmanın eşi yüzbaşı değildi uzman çavuştu

isterse er olsun ne önemi var ...biz esmanın kişiligini samimiyetini seviyoruz ya anlamıyorum sizi neden rütbeye göre deger veriliyor pelin canında dedigi gibi eger diyolok kurcaKsanız rütbeyi birkenarıya koyun burda herkez dost arkadaş birbirine destek ....

canım biizmde öyle oldu..hem ankarada hem mersinde..yorucu oluyo ama çok zevkli oluyoo..izinlerdede yaşayacaksın ayrtı şehirlerde olmanın sıkıntısını ..ama yine de herşeye rağman sevdiğin insanla olmak güzel..opuyorumnanaktan

canım yanılmış olabilirim
bende tam bilmiyorum
şafak az kaldı haaaaa opuyorumnanaktan

az kaldı seninde yahu
kızım neden korkuyon uçağa binmekten
1 kere binsen varya otobüse binmek istemessin

ablacımm dün gece çıkarttıdarahatladım.bu gün nerelerdesin hiç uğramadın a.s.

hadi gözün aydın canım rahatlamıştır kızın
dışardaydık ya geç geldik
yemek filan derken şimdi fırsat oldu

sen anlatmışsın canım kaydirigubbakcemile5

iyi aksamlar kızlar a.s.
umarım sınavlarınız iyi gecmıstır , benım arkadaslardan gıren vardı ama pek çalısmamıslardı sadece kuzenımınkını merak edıyorum1yıldan beri durmadan çalısıodu insallah sınavı istedigi gibi gecmıstır.aramakta ıstemedım belkı olumsuz beklıyosa kımbılır ınsanlık hali sonucta moralını bozmak istemedım artık bi ara teyzeme laf arası soracagım
bende okulu bitirebilirsem seneye bende aynı stresı yasayacagım gibi..

elmascım sen açıklamışsın zaten konuyu teşekkürler...

ohh ne güzel aile gezmesimi yaptınız.bizde çıktık çocuklarla .baba olmayınca hiç tadı yoktu.
kızın yanındamı:1hug:

kıza faturalı hat aldık cep için
oradanda bauhas var burada oraya gittik
eşin ne zaman geliyor canım
kız buradada yarın kuşadasına gidiyor yengesiyle
1 hafta kalıp gelecek

ah be ablacım izinler yine süresiz kapalı.bu ayın ortası gibi açılmasnı bekliyorum.
kızın çok şanslı ne güzel 1 hafta kuşadası tatili harika olur

ah be ablacım izinler yine süresiz kapalı.bu ayın ortası gibi açılmasnı bekliyorum.
kızın çok şanslı ne güzel 1 hafta kuşadası tatili harika olur

gelir inşallah eşin izinleri iptal ediyorlar herhalde demi
sağol be kuzum
hepsini orada geçirmeyecek ama
aydınada gidecekler
eltimin ailesi orada

selammm bengeldimm.
çok yorgunum dün geceyi hastanede geçirdik.kızım 5kuruş yuttu halada çıkmadı çözüm önerilerinize çok ihtiyacım var

yarın kpssye girecek olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum ALLAH kolaylık versin

başarılar dileyen arkadaşlara teşekkür ediyor ve girecek arkadaşlara ben de başarılar diliyorum. hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

herkese ii geceler..
ben çok teşekkür ederim ii dilekler için.umuyorum ki herkes gönlüne göre puanlar alır da atanır.çalışır diyorum..ebrucum seni çok merak ediyorum , hamiş hamiş nasıl girdin sınava..diğer tüm arkadaşlarım da yazsınlar puanlarını açıklanınca.merak ediyorum. bu arada sınav kolay gibime geldi benim ya standart sapmalar düşecek
bu arada pelincanım çok geçmiş olsun...nasıl yuttu kuzun yahu..tekrar gelmiş geçmiş olsun nazar değmiş güzel kızına..
tek tek öptüm herkesiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…