ablacımm dün gece çıkarttıdarahatladım.bu gün nerelerdesin hiç uğramadın a.s.
herkesi kocaman öpüyorum ve düğünümede bekliyorum 5 ggün düğünüm olcak 2 günü kayseride 3 günü kütahyada...günler azaldıkça heycan yerine stres oluo bende ayrı şehirden evlenmek kadar zor bişey yokmuş ya bir düğün üç şehir arasında geçio nişanlımda hakkaride bir iş 1 günde olacaksa 1 haftada olu buda bende daha bir stres yapıo şu düğün bir bitsede evimizegitseydik. oofff odsa bir sorun ben uçmaktan korkuyorum ( küçükken çok uçka film seyretmiştim ondan galiba)kütahya hakkari arasıda otobüsle çekilmez bilemiom n eolcak bilemiorum
esmanın eşi yüzbaşı değildi uzman çavuştu
herkesi kocaman öpüyorum ve düğünümede bekliyorum 5 ggün düğünüm olcak 2 günü kayseride 3 günü kütahyada...günler azaldıkça heycan yerine stres oluo bende ayrı şehirden evlenmek kadar zor bişey yokmuş ya bir düğün üç şehir arasında geçio nişanlımda hakkaride bir iş 1 günde olacaksa 1 haftada olu buda bende daha bir stres yapıo şu düğün bir bitsede evimizegitseydik. oofff odsa bir sorun ben uçmaktan korkuyorum ( küçükken çok uçka film seyretmiştim ondan galiba)kütahya hakkari arasıda otobüsle çekilmez bilemiom n eolcak bilemiorum
sağolun arkadaşlar..sınavdan pek umudum yok ama hayırlısı..eyvahedigeldismile
bizde bir akrabanın kınasına gittik bugün..eğlendik biraz iyi oldu..kaydirigubbakcemile2
kasvetli 3 yıl çokl daha iyi bencede:))olumunekankayizsmile
handan abla benim bildiğim esmanın eşi. astsubay???
serpilcim sanada kolay gelsin az kaldı...
benimde az kaldı ama..şafak ....22:)))))opuyorumnanaktan
ablacımm dün gece çıkarttıdarahatladım.bu gün nerelerdesin hiç uğramadın a.s.
canım sen yanlışanladın sanırım..minel esmanın arkadaşıymış forumda rastlamış..sanırım vanda birlikte çalışmışlar..ozamn uzman çavuştu diye anlatmış..handan ablada sanırım eşi yüzbaşı demişti ..oda tekrar cevap yazmış ona..ok..biraz karışık anlattım ama..
neyse..sınavdan geldim..fena değildi valla..:))geçen senekinden iyi geçti..bakalım..atlattım ya ..ohh beee..üstümden bi yük kalktı:hulya:
canım sen yanlışanladın sanırım..minel esmanın arkadaşıymış forumda rastlamış..sanırım vanda birlikte çalışmışlar..ozamn uzman çavuştu diye anlatmış..handan ablada sanırım eşi yüzbaşı demişti ..oda tekrar cevap yazmış ona..ok..biraz karışık anlattım ama..
neyse..sınavdan geldim..fena değildi valla..:))geçen senekinden iyi geçti..bakalım..atlattım ya ..ohh beee..üstümden bi yük kalktı:hulya:
anka06 bende sen seviyorum ablacımm
Bende seni sefiyommm fıstık opuyorumnanaktan
ohh ne güzel aile gezmesimi yaptınız.bizde çıktık çocuklarla .baba olmayınca hiç tadı yoktu.
kızın yanındamı:1hug:
ah be ablacım izinler yine süresiz kapalı.bu ayın ortası gibi açılmasnı bekliyorum.
kızın çok şanslı ne güzel 1 hafta kuşadası tatili harika olur
böcü hoş geldin ne haber kız nasılsın bakalım sınav yarın demi başarılar sana canım inşallah güzel geçer sınavın opuyorumnanaktan
sanada hayırlı cumalar tatlım iyi olmana sevindim canım holter sonucun iyi çıkar merak etme sonucu bizede bildir ama olurmu opuyorumnanaktan
merhaba canım esma geziyor habire durmadan da ızgaraları götürüyor ama
selamlar kızlar... yarın bende gırecek olan adaylardanım ama daha bıze ızın vermedıler her zamankı gıbı.... Bu aksam bellı olacak... ınsallah ızın verırlerde gırebılırım sınavıma... Melisim elmaskalp sızede basarılar kuzular...
selammm bengeldimm.
çok yorgunum dün geceyi hastanede geçirdik.kızım 5kuruş yuttu halada çıkmadı çözüm önerilerinize çok ihtiyacım var
yarın kpssye girecek olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum ALLAH kolaylık versin
başarılar dileyen arkadaşlara teşekkür ediyor ve girecek arkadaşlara ben de başarılar diliyorum. hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?