herkese ıyı pazarlaaarrr... anam bızde öle bı sans var ki... esım bır gun nöbet bırgun ıstırahatlıymıs 1 ay boyunca( bugunde yalnızım... bu ev zor yerlescekk...
handan ablaam nasıl gectıı bulusmaaanııısss....
selam hatunlar nasılsınızz
buralarda öyle canımcım kafanı uzatamıyorsun sıcaktan dısarıı... saoll cnm benım tek olunca zor gelıyor ıste ama acele etmıyorum cabuk yoruluorum,tansıyon zaten düşük bıde kanımda düşük cıktı dınlenmem gerekıyormus ama ıste ıcımde rahat etmıo ama acele etmıcem.. bebeişmde ıyı cnm maasallah,bu ay kontrolumu sabırsızlıkla beklıyorum gormek ıcın :))bende iyiyim ebruşumm.çok sıcak çok nem mahfolduk.
yakın olsaydık iki koldan hallederdik yerlştirirdik dolabını.bebiş nasıl.
sevındım ablam ıyı gectıgıne... nöbetler cogaldı bı anda ama uzun ayrı klamaktan ıyıdır dıyorum razıyım yani... sen nasılsın ablam...
selam canım güzel geçti ya kulaklarını çınlttık seninde nöbetler çok desene
selam tülaycım sen nasılsın
buralarda öyle canımcım kafanı uzatamıyorsun sıcaktan dısarıı... saoll cnm benım tek olunca zor gelıyor ıste ama acele etmıyorum cabuk yoruluorum,tansıyon zaten düşük bıde kanımda düşük cıktı dınlenmem gerekıyormus ama ıste ıcımde rahat etmıo ama acele etmıcem.. bebeişmde ıyı cnm maasallah,bu ay kontrolumu sabırsızlıkla beklıyorum gormek ıcın :))
sevındım ablam ıyı gectıgıne... nöbetler cogaldı bı anda ama uzun ayrı klamaktan ıyıdır dıyorum razıyım yani... sen nasılsın ablam...
bende asker eşiyim ve cok özledim dayanamıyorum gidicem görmeye cok özledimmmm cok turkbayragi 390
Sekerler napoypsunuz evimizi taşıdık şükür kurtuldum sinanpasadan ablam ben esim yerleştirdik yatak odası kaldı oda yeni alınacak esimin iznini bekliyoruz İnegöl'den alicaz.
Kizlar cepten yazıyorum inşallah gelir yazdiklar yarın kusadaina gecicez ordann da ablamla Antalya'ya anneme gecicez çok yoruldum biraz gezeyim dimi opuyor hepinizi ebrucum bu sıcaklarda kendini çok yorma tatl
Ablam yoruldunm ya gezeyim biraz deniz Güneş kum ve ben süper optm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?