Asker Eşleri

herkese ıyı pazarlaaarrr... anam bızde öle bı sans var ki... esım bır gun nöbet bırgun ıstırahatlıymıs 1 ay boyunca ( bugunde yalnızım... bu ev zor yerlescekk...

handan ablaam nasıl gectıı bulusmaaanııısss....

saooolll tülayycıımmm... ev yerlestırmeyle ugrasıormmmm yatak odası beklıo dolap yerlescekkk hııc gözum almıooo... sen napıosunn fıstıgımmm

bende iyiyim ebruşumm.çok sıcak çok nem mahfolduk.
yakın olsaydık iki koldan hallederdik yerlştirirdik dolabını.bebiş nasıl.

selam canım güzel geçti ya kulaklarını çınlttık seninde nöbetler çok desene

selam hatunlar nasılsınızz

selam tülaycım sen nasılsın

bende iyiyim ebruşumm.çok sıcak çok nem mahfolduk.
yakın olsaydık iki koldan hallederdik yerlştirirdik dolabını.bebiş nasıl.
buralarda öyle canımcım kafanı uzatamıyorsun sıcaktan dısarıı... saoll cnm benım tek olunca zor gelıyor ıste ama acele etmıyorum cabuk yoruluorum,tansıyon zaten düşük bıde kanımda düşük cıktı dınlenmem gerekıyormus ama ıste ıcımde rahat etmıo ama acele etmıcem.. bebeişmde ıyı cnm maasallah,bu ay kontrolumu sabırsızlıkla beklıyorum gormek ıcın :))

selam canım güzel geçti ya kulaklarını çınlttık seninde nöbetler çok desene

selam tülaycım sen nasılsın

sevındım ablam ıyı gectıgıne... nöbetler cogaldı bı anda ama uzun ayrı klamaktan ıyıdır dıyorum razıyım yani... sen nasılsın ablam...

acele etme sakın sende eşyaları yerleştirirken yavaş yavaş yaparsın işte bolcada dinlenmeyi ihmal etme sakın güzeldi buluşmamız ya iyi oldu hepimiziçin :lepi: olsun kuzum ya yanlız kalmayacaksın işte bunada şükür opuyorumnanaktan

bende asker eşiyim ve cok özledim dayanamıyorum gidicem görmeye cok özledimmmm cok turkbayragi 390

hoş geldiniz nerede görev yapıyor eşiniz özlemde vr demi inşallah bir an önce gidip görürsünüz eşinizi...

Sekerler napoypsunuz evimizi taşıdık şükür kurtuldum sinanpasadan ablam ben esim yerleştirdik yatak odası kaldı oda yeni alınacak esimin iznini bekliyoruz İnegöl'den alicaz.

Kizlar cepten yazıyorum inşallah gelir yazdiklar yarın kusadaina gecicez ordann da ablamla Antalya'ya anneme gecicez çok yoruldum biraz gezeyim dimi opuyor hepinizi ebrucum bu sıcaklarda kendini çok yorma tatl

Sekerler napoypsunuz evimizi taşıdık şükür kurtuldum sinanpasadan ablam ben esim yerleştirdik yatak odası kaldı oda yeni alınacak esimin iznini bekliyoruz İnegöl'den alicaz.

İyiyiz şeker se neler yaptın gözün aydın olsun evinide yerleştirdin artık güle güle otur bakalım mobilyayıda aldın mı tamamdır işte :lepi: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…