selamlaarr...
esmacım kamp cıkmıstı sıze noldu gıtmıyor musunuz? Bu sene kampımız yandı ya ne ıhtıyacımız vardı,seneye artık oğlusumuzla gıdecegız kısmetse...
Ayyy ne kadaaannn mikemmeeelll olurdu ablacımmm gıdeydık keskem... Kendımı serın sulara atasım vaarr yaz bıtene kadarda gecmeyecek sanırsam :)))
Hadı ablacım hayırlısı olsun... ama pembe koltuk ne olii :))
hııı anladım ablacım,bayadır kk da forum forum gezmıyorum... maasallah akla gelecek her konu var valla :))) ablacım ıkı tane yavru köpek aldık arkadastan 1 aylık,esım yer yaptı onlara bıraz once yanlarına gıttık oynadık onlarla... nasılda inliyorlar bı görsen ıcın acır... ama bacaklarıma dolanıp dolanıp durdular dıyorum hıssedıyorlar anne oldugumu sanırım :)))
ne ararsan var zaten yok yok misali ...
cins köpeğimi yoksa yada sokak köpeğimi anacım 45 günlük olmadan almasaydınız ya anneyi emer onlar çünkü bende besledim 2 sene evde baktım hemde veterinerimiz söylemişti 45 günlük olmadan yavru vermiyoruz diye..
ayyy yerim ben onları ya çok şirinolurlar şimdi habire çiş kaka yaparlar onlar nasıl hissediyo biliyon mu ebuşş sev yada sevme anlıyorlar işte
dur benikinin resmini bulursam koyayım buraya
bayanssulusmile
cins köpeği ablacım... bız zaten dogdugunda ıstedık emsın bıraz 2 aylık olunca alırız dedık ama gecen gun getırmısler sasırdık bızde,geldıklerı yerde uzak... bızde yer yaptık bebek gıbı bakıoruz sımdı... anlıyorlar ablacım yaa... bırı dişi bırı erkek.. erkek benım ayagımın dibine uzanıyor genelde dişi esımın :)) fotolarını cekınce koyarım bende...
yarın cekebılırsem en kısa zamanda koyarım ablacım...aynen öleee bıdık bıdıkkkk...
bende eccük terletiim dedıydı senııı pembe koltuktaaaaD
slm arkadaşlar ben topiginizi yeni farkettim bende asker eşiyim ve tanışalım istedim
Herkese merhaba selma ben istanbuldan 27 yaşındayım,aöf okuyorum,anaokulu yardımcı öğretmeniyim.Aranıza katıldım bu Mutsuz kızı aranıza kabul ederseniz sevinirim, bir kaç gün önce ayrılmamış olsaydık asker sözlüsü olarak katılacaktım aranıza ama kısmet küçüklüğümden beri ya asker eşi olacağım ya da evde kalacağım derdim hala da öyle diyorum çok mutsuzum kızlar ne yapmalıyım sesimi duyan var mı???((((
Sekerler nasıldınız ablamlardayiz pc ye geçemiyorum cocuklardan fırsat kalmıyor cepte n idare ediyorum Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler ebrucum benimde bes senedir Pekinez cinsi köpeğim vardı gecen şe
ne oldu çok üzülmüştüm üniversitede esim hediye almıştı ardaylada çok gguzel oynuyolArdi ama oldu Bursa'ya gittiğimizde tekrar alicaz ben evimde besliyordum çok tatliydi kızım olmuştu. Artık benm
Handan ablam sen nasılsın eylem serpil elmastan ses yok opuldunuz şekerlerim
Herkese selamlar...
Esmacım köpekler sadık olurlarmıs derler,o sana sen ona alıyorsun ayrılık olunca koyuyor ınsana ıste...
Yeni gelen arkadaslarda hosgelmısler...
Ablacım senıde cook optum..
Eylemımız napıo acaba sesı cıkmıyor...
Serpılı hıc sormuyorum bılem :)))
Elmascıkta esı geldı tabi...:))
Tülaycım napıosun bebem...
Duygucum ıle melisimden de ses yok...
Mıyasem ve Dilekcımden de haber yok...
Dilekcım dogumu ne zamandı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?