Asker Eşleri

selamlaarr...
esmacım kamp cıkmıstı sıze noldu gıtmıyor musunuz? Bu sene kampımız yandı ya ne ıhtıyacımız vardı,seneye artık oğlusumuzla gıdecegız kısmetse...

selamlaarr...
esmacım kamp cıkmıstı sıze noldu gıtmıyor musunuz? Bu sene kampımız yandı ya ne ıhtıyacımız vardı,seneye artık oğlusumuzla gıdecegız kısmetse...

esmaların kamp çıktı ama eşi kursa gidiyor bildiğim kadarıyla

biz gidek onların yerine haaaaa ebuş ne dersin :lepi:

ayyy kızlar bu sefer pembe koltukta 7 oyla öndeyim bakalım sempatiksalakcinni sırnaşık şey

Ayyy ne kadaaannn mikemmeeelll olurdu ablacımmm gıdeydık keskem... Kendımı serın sulara atasım vaarr yaz bıtene kadarda gecmeyecek sanırsam :)))

Hadı ablacım hayırlısı olsun... ama pembe koltuk ne olii :))

Ayyy ne kadaaannn mikemmeeelll olurdu ablacımmm gıdeydık keskem... Kendımı serın sulara atasım vaarr yaz bıtene kadarda gecmeyecek sanırsam :)))

Hadı ablacım hayırlısı olsun... ama pembe koltuk ne olii :))

Ayy evet ya gitsek ne kaadannn güzel olurdu atardık kendimizi kızgın kumlardan serin sulara yüzer dururduk..
Hani seçilen üyeye soru soruluyor tanımaya çalışıyon kimdir necidir filan her hafta bir üye seçiliyor kadınlar hamamı topiğnde var anket açılıyor işte en çok oy alan üye seçiliyor

hııı anladım ablacım,bayadır kk da forum forum gezmıyorum... maasallah akla gelecek her konu var valla :))) ablacım ıkı tane yavru köpek aldık arkadastan 1 aylık,esım yer yaptı onlara bıraz once yanlarına gıttık oynadık onlarla... nasılda inliyorlar bı görsen ıcın acır... ama bacaklarıma dolanıp dolanıp durdular dıyorum hıssedıyorlar anne oldugumu sanırım :)))

ne ararsan var zaten yok yok misali ...
cins köpeğimi yoksa yada sokak köpeğimi anacım 45 günlük olmadan almasaydınız ya anneyi emer onlar çünkü bende besledim 2 sene evde baktım hemde veterinerimiz söylemişti 45 günlük olmadan yavru vermiyoruz diye..
ayyy yerim ben onları ya çok şirinolurlar şimdi habire çiş kaka yaparlar onlar nasıl hissediyo biliyon mu ebuşş sev yada sevme anlıyorlar işte

dur benikinin resmini bulursam koyayım buraya

bayanssulusmile
cins köpeği ablacım... bız zaten dogdugunda ıstedık emsın bıraz 2 aylık olunca alırız dedık ama gecen gun getırmısler sasırdık bızde,geldıklerı yerde uzak... bızde yer yaptık bebek gıbı bakıoruz sımdı... anlıyorlar ablacım yaa... bırı dişi bırı erkek.. erkek benım ayagımın dibine uzanıyor genelde dişi esımın :)) fotolarını cekınce koyarım bende...

oyyyy yerim ben onları ya çok küçüklermiş daha ama çok çabuk büyüyorlar biliyon mu bıdık bıdık oluyorlar resimleri koysana sonra merak ederim be şimdi

kızlar pembe koltuğa geçtim hadi yanlız bırakmayın beni hepinizi bekliyorum oarya

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14452147&posted=1#post14452147

yarın cekebılırsem en kısa zamanda koyarım ablacım...aynen öleee bıdık bıdıkkkk...
bende eccük terletiim dedıydı senııı pembe koltuktaaaa D

slm arkadaşlar ben topiginizi yeni farkettim bende asker eşiyim ve tanışalım istedim

Merhaba hoş geldiniz aramıza a.s.

Merhaba sizde hoş gldiniz aramıza ....a.s.
Barışma ihtimali yok mu hiç yani hemen umutsuzluğa kapılmayın derim ben belkide düzelir aranız inşallah öyle olur ....

Sekerler nasıldınız ablamlardayiz pc ye geçemiyorum cocuklardan fırsat kalmıyor cepte n idare ediyorum Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler ebrucum benimde bes senedir Pekinez cinsi köpeğim vardı gecen şe
ne oldu çok üzülmüştüm üniversitede esim hediye almıştı ardaylada çok gguzel oynuyolArdi ama oldu Bursa'ya gittiğimizde tekrar alicaz ben evimde besliyordum çok tatliydi kızım olmuştu. Artık benm

Canm illaki asker eşi olicam deme hangisi hayırlı kısmetinde kim varsa o olur Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tatlım

ne haber esmacımm nasıl gidiyor bakalım ablndasın sen şimdi demi geziyon yine haaaaa

Handan ablam sen nasılsın eylem serpil elmastan ses yok opuldunuz şekerlerim

İyiyim canım saol seni sormalı eylem de yok bir kaç gündür ne yaptı acaba serpil evlendi biliyon çok meşguldur şimdi kendileri elmasta kocası geldi zaten rahatsız etmiyok bizde

Herkese selamlar...
Esmacım köpekler sadık olurlarmıs derler,o sana sen ona alıyorsun ayrılık olunca koyuyor ınsana ıste...

Yeni gelen arkadaslarda hosgelmısler...
Ablacım senıde cook optum..
Eylemımız napıo acaba sesı cıkmıyor...
Serpılı hıc sormuyorum bılem :)))
Elmascıkta esı geldı tabi...:))
Tülaycım napıosun bebem...
Duygucum ıle melisimden de ses yok...
Mıyasem ve Dilekcımden de haber yok...
Dilekcım dogumu ne zamandı ki?

Ne haber ebuşcum yerleştin demi artık evine çay içmeye gelcez sana eylem en son bunalımdaydı
Serpil uçuyordur şimdi az çektirmedi bizlere kerata
Elmasta eşi geldi zaten
Tülaycık depresyonda zaten malum araba konusu
Duygu kayıp oldu melis cadısı ş kadını ya unuttu bizi
Miyaseyle en son msn de görüştük adanadaydı dönecekti urfaya
Dileğin herhalde eylülde doğumu

Gazete heberleri gibi oldu haaaaa sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile

Gelın ablam her zaman beklerım... Enıstem de görmus olur memleketını hem :) dıger lojmandakı komsum aradı iç hattan nasıl arıyorum senı bı bılsen dedı aglastık valla... Halbukı aynı ılcedeyız ama ben köye tasındım gıdıs gelıs sıkıntı...

Valla son dakıka haberlerı gıbım oldu... :)) Insallah taze haberlerle dönerlerde merakta bırakmazlar bızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…