Asker Eşleri

fena olmaz aslında gelelim hemen gezeriz nr güzel
ayy kıyamam ya ..
son dakika dedin eylem cadısını gördüm aşağıda

ya kızlar sayfada sürekli hata veriyor
geçaçılıyor sayfalar
cevap gelemesse merak etmeyin tamammı
ebuş özelden bile zor gitti mesajlar

Hoşbuldum tşk ederim.

Malesef onunla ihtimalimiz artık yok çok çabaladık ama bitti,hayırlısını diledim böylesi hayırlıymış.Yinede çok üzülüyorum

Hayırlısı olsun artık ne diyelim inşallah yine bir süpriz yapıp barıştık diye habeler veririsiniz bizlere..

slmmmmm fıstıklarımmmm ben geldüüüüüümmmm handan ablaaaaaa bunalımları oynamıyorum oynatıyorlar bana :):):)

Hoş geldin cadı ne haber nasıl gidiyor varmı bir gelişme filan bilmiyorumkismile iyi haberler bekliyoz senden

ebuşcum ablacım iyiyim siz nasılsınız?

geçmişi okuya okuya geliodum..

eylemcimin detlerine baktım ay hep aynı bu karşı taraf..

bende bi gittim sanki düğün müğün olmayacak bi rahatlık bi rahatlık anlatamam..

ev döşüyolar bu kadar beklemişler benim düğünümü buldular..

daha neleer neleeerr..:mymeka:

Anam nedir bu kızların şansı böyle yaaa...
Üzülüp gerilmemek ne mümkün demi kuzum..
Takma kafana o kadarda düğün günü gelince etekleri tutuşur nasılsa onlarında..
İyi vurdun mu kafalarına şöleee okkalı çekseydin :mymeka: :mymeka: buda benden gitsin :mymeka::mymeka:

sorma ablacım.. zaten nikah işlemlerini halletmekten sıcak başımıza vurdu..
eylemcim okursa salona gelmesi için 200tl verdik..oda yaptırsın valla fedakarlık yapmaya gelmiyo. ben nişanımda masraf olmasın diye herşeyden fedakarlık etmiştim sonra bi duydumki balıkesirden nişanıma gelenlerin yol paralarını vermişler hep
ogünden beri sinir oluyorum..
stüdyo için yer bakıyoruz fiyatları duyunca kayınvalidem bunuda sonra çektirseniz olmazmı diyo?
gülermisin ağlarmısın Allah aşkına..

Çok uğraştırıyor demi işlemler bitti artık değilmi nasılsa günüde aldınız herhalde eylemin 500 istemişler öyle yazmıştı buraya .
Yok anacım donlarına kadar sövüşlüycen bunları herşeyden kısmaya bakıyorlar resmen o kadar insanın yol parası ne demek ya ..
Heee deseydin sende gerdekten çıkınca geceliklerimle resim çektircem deseydin bari bide tekrar giy gelinliği allahım ne mantık ya kötükedihüso
Takma kafana be tatlım sen geleceğini düşün sadece en güzel gününde sakın stres yapma vallaha sen sinir olursun sonra..

takmamaya çalışıyorum ablacım..

ama gelecek bazen düşündürüyor beni..

nişanlımın desteğide olmasa yanmıştım..

takmamaya çalışıyorum ablacım..

ama gelecek bazen düşündürüyor beni..

nişanlımın desteğide olmasa yanmıştım..

Yapacak bişey yok be tatlım onlarıda öyle kabul edeceksin artık..
Nişanlın senin yanındaysa seni koruyup seviyorsa herşey boş...
Sen önündeki mutlu yıllarını düşün artık canım benim :1hug:

düşünemiyorsunki önümüzdeki mutlu yıllarmııııı of ablam of yaaa sinirden yogun bakımlık olacam yaaa şimdide düğün parası olayımız var dedim ne düşünüyorsun nişanlıma abine verelim istersen oda öle düşünüyorum demezmii çıldırttı beni biraz önce dedim kapat telefonu yoksa kalbini kıracagım ..haklısın dedim abine megan araba yetmiyor onuda degiştirsin (nişanda arabasını degiştirmişti nişanlımdan para istedi oda vermişti)dedim nasıl olsa biz eşeklige alıştık dedim sonra hayır birlikte nereye borcumuz varsa senle gideriz dedi ..yaaa salonu biz kiraladık nişanlımla

seninkide bankamatik mübarek ..
araba için niye paraveriyorki abisine
çok mu lazımmış araba değiştirmesi
şimdi düğünde takılan paraları
nişanlın abisine mi vermek istiyor
yok ben yanlış anlamadım demi bunu
eğer öyle ise kesinlikle vermiyorsun o paraları
ikinizin ihtiyaçalarına gidecek belkide borcunu kapatacaksın o parayla

bende zor atıom ablam mesajları yavaslık var...
eylemım hosgeldın cnm...
Kuzuyuda gordum asagıda.... Sende hosgeldın canısııı

hoşbulduk fıstıgım ....gölbezlerine sevindim benimde kedi yavrularım var çok tatlı oluyorlar annem takılırdı annelerini severken dertlerimi anlatırdım :kaydirigubbakcemile3 abim birgün cevap vercekler sana bayılıp dilin tutulcak derdi bukadar dertleşme derlerdi:) hayvanlar çok tatlı oluyor hemde dinlemesinide biliyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi ben kaçıyom kızlar eşimde elir birazdan görüşürüz yüine
eylemcim canını sıkma fazla olurmu canım
herşey yoluna gireer nasılsa

abisine vermek istemiyor ablacım abisi öle demiş bizim borçlarımızı ödeyecekmiş sanki biz çocuguz ya zaten sevmiyorum saygımıda yitirtcekler bana yaaa ....bende kızdım sinirlendim daha sonra anlayınca damarımın tutdugunu tamam seninle ikimiz borçlarımızı kendimiz kapatırız dedi maşallah serpile ne güzel bitirdi bu sitresleri darısı bize işallah

ıyıyız bademim,ev yerlestırıyorum ufaktan ufaktan... ablanın yogunlugu bıtmez ki...

coook sekerler sımdı sevdıkte geldıkk esımlee,bu aksam ortalık musaıt deıldı gec kaldık sevmeye... uyudular dibimizde yıne :)))

sen ban a bakma anacım tersten anlıyom bende hepp
niye siz ödeme yapmayı bilmiyormusunuz yani
ne düşünce yaaa
sert çık wallaha
yüz verirsen bunlara
evamı gelir inan

ebuşşşş benim yerimede sev onları ya biraz büyüsünler süt dişleri dökülecek onlarım çok tatlı oluyorlar dişsiz halleriyle
dişiler 6 aylı filan olunca kanamaları oluyor haberin olsun 2 hafta filan sürüyor nerdeyse

slm lar herkese..neler oluyor bakiiiim burda herkese bol bol ayrı ayrı öpücükler ,böcülerim kuzularım ve de cicişlerim..
sizleri çok özledim..ben çoook yoğun ve yorgun oluyorum , eve gelir gelmez ortalık yemek derken uyuyakalıyorum, giremiyorum artık eskisi gibi ( öptüm herkesii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…