- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
slm lar herkese..neler oluyor bakiiiim burdaherkese bol bol ayrı ayrı öpücükler ,böcülerim kuzularım ve de cicişlerim..
sizleri çok özledim..ben çoook yoğun ve yorgun oluyorum , eve gelir gelmez ortalık yemek derken uyuyakalıyorum, giremiyorum artık eskisi gibi( öptüm herkesii..
slam iş kadının ne haber seni görmek ne güzel kaçak nasılsın bakalım işler nasıl iyimialıştın herhalde demi yoruluyon demi böcücüm anacım fırsat bulursan gel ya özledik wallaha bak serpilide evlendirdik taze gelin şimdi kendileri :lepi: bende çok öptüm seni Şeniz Şeniz
Herkese selamlar...
Esmacım köpekler sadık olurlarmıs derler,o sana sen ona alıyorsun ayrılık olunca koyuyor ınsana ıste...
Yeni gelen arkadaslarda hosgelmısler...
Ablacım senıde cook optum..
Eylemımız napıo acaba sesı cıkmıyor...
Serpılı hıc sormuyorum bılem :)))
Elmascıkta esı geldı tabi...:))
Tülaycım napıosun bebem...
Duygucum ıle melisimden de ses yok...
Mıyasem ve Dilekcımden de haber yok...
Dilekcım dogumu ne zamandı ki?
Ne haber ebuşcum yerleştin demi artık evine çay içmeye gelcez sanaeylem en son bunalımdaydı
Serpil uçuyordur şimdi az çektirmedi bizlere kerata
Elmasta eşi geldi zaten
Tülaycık depresyonda zaten malum araba konusu
Duygu kayıp oldu melis cadısı ş kadını ya unuttu bizi
Miyaseyle en son msn de görüştük adanadaydı dönecekti urfaya
Dileğin herhalde eylülde doğumu
Gazete heberleri gibi oldu haaaaa sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile
ooo serpilcim hayırlısı olsun..ne çabuk yaa :)
ben de sizleri çok özledim valahi ..evimle ilgilenmekten nete bile doğru dürüst giremiyorum.hemencecik uykum geliyorkocişi bile gören yok uğrarımmmmmmmmm tabi .çok öptüm handan aplam seni..ve herkesiiiii
ayy geçmişi okuyamadımm baya çok sayfa olmuş.ancak denk geldi adım geçmiiiş.hehe kulağımı çınlatmışsınız.. aklinialirimsmile duygucum işe mi başladı ? ay ay çok güzel..
aslı napıyor acaba ,elmas da öyle..ayy sizi ben çoook seviyorum yaa.diğer tüm arkadaşlarımı da çok ösledim adlarını sayamadıklarımın hepicini. boshayallersmile
uykusu geldi bu kızın.bu kız kaçar((((((((((
severım ablam sevmem mı... dedıgın ıyı oldu ablacm dıkkat ederım ben öle bır durum olursa bırı dişi cunku yavrunun...
ebuşşşş benim yerimede sev onları ya biraz büyüsünler süt dişleri dökülecek onlarım çok tatlı oluyorlar dişsiz halleriyle
dişiler 6 aylı filan olunca kanamaları oluyor haberin olsun 2 hafta filan sürüyor nerdeyse
kuşum cok yorma kendını olur mu?slm lar herkese..neler oluyor bakiiiim burdaherkese bol bol ayrı ayrı öpücükler ,böcülerim kuzularım ve de cicişlerim..
sizleri çok özledim..ben çoook yoğun ve yorgun oluyorum , eve gelir gelmez ortalık yemek derken uyuyakalıyorum, giremiyorum artık eskisi gibi( öptüm herkesii..
hakkında hayırlısı olsn cnm,sanırım daha yenı osym tercıhı yapacaksın ve ogretmenlık ıstıyorsun...Günaydınnnn herkese burda biraz daha fazla zaman geçirmek istiyorum sohbetiniz çok güzel daha tam alışamadım biraz karışık geliyo içerik neyse alışcam artık bugün ösym tercihimi yapıcam biri bitmededn diğeride nasıl olacak bilmiyorum, tutarsa ve okulda biterse tam öğretmenim tutmazsa yarım öğretmen olarak kalıcam :))) neyse kaçıyorum ben hepinize tekrar GÜNAYDINNNNN....
ozebus41:ebrucum balım nasılsın yerleştinmi.kendine+bebişe çok iyi bak öpüldünüz
Günaydınnnn herkese burda biraz daha fazla zaman geçirmek istiyorum sohbetiniz çok güzel daha tam alışamadım biraz karışık geliyo içerik neyse alışcam artık bugün ösym tercihimi yapıcam biri bitmededn diğeride nasıl olacak bilmiyorum, tutarsa ve okulda biterse tam öğretmenim tutmazsa yarım öğretmen olarak kalıcam :))) neyse kaçıyorum ben hepinize tekrar GÜNAYDINNNNN....
günaydın hepinize.71 kaleli inşallah işlerin istediğin gibi olur
severım ablam sevmem mı... dedıgın ıyı oldu ablacm dıkkat ederım ben öle bır durum olursa bırı dişi cunku yavrunun...
kuşum cok yorma kendını olur mu?
hakkında hayırlısı olsn cnm,sanırım daha yenı osym tercıhı yapacaksın ve ogretmenlık ıstıyorsun...
saolll bebeğim yüzde 80 yerlestm cnm,dün calıstık esımle baya... halılarım yıkamadan yenı geldı ama korıdorlara halıfleks yaptıracagm ıcın daha sermıyorum,bırde kornejlerım deısınce tullerımı perdelerımı asacagım tam olarak baskada bısı kalmadı zatiii ınsallah...
oğlusum ıyı sanırım cnm,kontrolum olalı baya oldu ya bende merak edıyorum ama ıyıyım cok sukur cnm,gecelrı uyuyamıyorum ezıcem dıye,o benı bıraz yoruyor o kadar...
Pelican saneda tşk ediyorum:))
ayyyy hala alışamadım bu sayfaya karma karışık geliyo bana ühüüüü sayfayı zor buluyorum bazen konuda cabası yorumları bile bulana kadar annecim ağlıyo neyse cici kızlar ben çıkıyorum müsait olamıyorum ki doğru düzgün sohbete dahil olayım sisi sefiyom :)
havada ask kokusu sezınledım sankim :))( ozebus_41 )
cnm tşk ederim umarım hayırlısı olur hakkımızda tercihleri yaptım bakalım kısmet rabbim herkesin gönlüne göre versin onunda (o kendini biliyor )...
(
Ne haber canımcım işer bayağı bir bitmiş ama yatarkende yan yat yada sırt üstü plmazsa belinin arkasına yastık koy destek versin beline
havada ask kokusu sezınledım sankim :))
sol tarafa yatmak bebege daha faydalıymıs ablam,daha fazla oksıjen ve kan akısı saglarmısım... sag tarafa yatarsam ana damarlar o tarafta oldugu ıcın uzerıne baskı yaptıgımdan bebege oksıjen gıdısını azaltırmısım ve kan akısınıda... sırt ustu yatarsamda rahımde baskı oldugu ıcın benım nefes almam zorlasırmıs ve nıtekımde yatamıyorum sırt ustu... Sol tarafa yatıyım dıyorum bu sefer artık omzum bacagım acıyor hep aynı yönde yatmaktan... sag tarafta ıste huzursuz edıyor oksıjen gıtmıcek dıyehemen tekmelıyor miniğim... bıde bacagımda karıncalanma oluor her ıkı tarafımada bazen hıııc yatamıyorum oturarak uyudugumu bılıyorum (( bende dedıgın gıbı yan yattıgımda ezmıyım dıye yastık koyuyorum ablam napimm... cok guzel bır duygu ama cooook zahmetlııı... Kayınvaldemın dedıgı gıbı "eeeee anne olmak kolay deıldır anacım anlıcaksın" Çok üzgünüm çoook
Hiç duymadım bunları ya ee nasıl yataılacak şimdi süreklide sol tarafa yatılmazki ağrır her tarafın sen son aylarda görşimdi hiç uyutmayacak sürekli tekmeler atar durur şimdi koltukta filan otururken devamlı yastık alırdım sırtıma iç organlar yukarı doğru hareket ettikçe göğüse batardı resmen .
Nasıl güzel bir duygu demi bu ebuşum heleki kucağına aldın mı varya muhteşemm bişey ya ilk emzirme flan yaşayacaksın zaten ..
Kaygana lafı sokmuş hemen haaaa
valla ablacım hangı hamıleyle konussam aynı seyı dıyor ve nettede okudum ıyı yerlede...
son aylarda öle dıyorlar,dıyorum sımdı böyleysem son aylarda naparım bılmem 6.ayım bıtıyor bu hafta :)
Cook gusel ablacımmm yaaaa... esım hele nasıl heyecanlı... bana demesın mı sen hep hamiş ol askım dıye :))) hıc bos bırakmayacak bı bıraksam tööbee :)))
Kaynanam ılk bulantılarım varken dedıydı bu lafı gec kalmamıstı yani :)) sımdı duysa bunları ne der bılemem :)))) Bende demıstım dogru sen cocuk konusunda baya tecrubelısın dıye :)) Cocuklarıyla pek ılgısı olmadıgı ıcın heheh
Kesin bilgiler mi bunlar bende sırt üstü yatardım hep yada yana dönerdim son zamanlarda eşim elini bile atsa karnıma çek derdim sanki kaya düşümüş gibi oluyordu.
Yok anacımm sen hemen önlemini al o zaman hani bendede tek çocuk zaten ikinciyi veremem sizlere
Aman duymasın boşver salla gitsin işte gamsız biraz demekki çocukları konusunda..
Ebuş ya isim buldunuz mu bebeğe .
Evet ablacım,bıraz dıkkat etmek gerekıyor işte ama abartmamak lazım... Banada agır gelıyor eli bazen ablam ama bazen bısey dıyemıyorum onu da mahrum etmemek ıcın ses cıkarmıyorum...
Kayınvaldem gamsız bıraz evet ama sorsan ne yapmadım kı herseyı yaptım der :))
Isım Ata Alp düşünüyoruz ablacım...Deısır mı bılmıyorum bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?