- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
Evet ablacım,bıraz dıkkat etmek gerekıyor işte ama abartmamak lazım... Banada agır gelıyor eli bazen ablam ama bazen bısey dıyemıyorum onu da mahrum etmemek ıcın ses cıkarmıyorum...
Kayınvaldem gamsız bıraz evet ama sorsan ne yapmadım kı herseyı yaptım der :))
Isım Ata Alp düşünüyoruz ablacım...Deısır mı bılmıyorum bakalım...
ayaklarım koptu anacımmmmmm bankalara koşturmaktan anam agladı :):) bişey degil gelinligim olmayacak:)işte son 4 günüm opuyorumnanaktanzemuszemus
merhabalar hatunlaarrrr...
epey kaynatmışsınız görüşmeyeli..ama üşenmedim okudum hepsini..eylemcim..bunların hepsi aynı..en az masrafla gelin almaya çalışıyolar..benzer şeyleri çogğumuz yaşamışızdır..kayınbabam hiç bişey yapmadı nerdeuse.adanada ev yaptırıyodu hep inşaatı bahane etti.buyüzden halbuki o evin yarı parasıda eşimden gitti.hep bana hep bana.düündede herşeyi eşim üstlendi..baya bi sinir harbi yaşadım tabi bende bu yüzden..taksitlere yardım etcekti sözde oonuda yapmadı.paşa paşa ödedik..şimdi eşime diyom zırnık yok diye bende..ama kaşla göz arasıında geçen gün eşime diyoki ;100 kağıt var mı sende arabayı tamir ettircekmişte..bizimkide çıkrdı verdi..kafamı çevirdim..görmek istemedim sinir oldıum yaa..insan evladından o parayı alırken eli titrer ne hallerele dağ başlarında kelle koltukta çoluk çocuktan ayrı kazandı diye..ama nerdeee o anlayış..eşime kızdım tabi ..o da haklı..araba yapılmasa şimdi sağa sola giderken gezmeye lazım luyo boşver dedi..bişey demedim artık..gee sinirlendim hee neyse...
bizde bu arada denize gittik geldik..kız kalesi civarına..önce eşimle birlikte bingölden gelen devresi davet etmişti babasının yazlığına.orda bir gün kaldık..sonra da otele geçtik iki gece yetti valla bize iyi geldi..baş başa vakit geçirdik kızımla kocişle ..bizimki kumdan pasta yaptı durdu babasıyla..bugün geldik eve..valiz boşalttım ortalıuğı toparladım ..sizleri özledim bi bakayım dedim..akılllı kadınım ama varya ..tatile giderkende eşimin teyzesi gilin arabasıyla gittik..kayınbabanınki bozulursa tamiri üstümüze kalırdı valla yoksa..baya eski araba ..duraklıyo ,çalışmıyo bir anda.iyi olduu benim fikrimdi.ooh canıma değsin.bizimkiyle gidin bişey olmaz dediaklinialirimsmile eşimde oralı olmadı..bize tamir ettiremedi ya başka arabayla gidince bozzulduu..hehh heh yaşasın kötülükk....
yok ablam gelmedi daha inatçı keçi.perşembe gece gelecek.çocuklara söylemedim gece babalarını görünce çokmutlu olacaklar
sen nasılsın.
ayy ablamm denizli resmen yanıyo.3 gecedir uyuyamıyoruz sıcaktan.
pelincan seninde geliyomuş kocişin hadi gözün aydın..rabbim herkedsi kavuştursun..çocuklar nasıl sevincekler şimdi..sende gitme adamın üstüne ..gidiver tatile gönlü olsun ..3-5 gün değişiklik olur anacım..bizdede tam tersi olur ben isterim eşim sevmez denizi genelde..zaten görünce seninde yelkenler suya inerr...boshayallersmile
ayy evet hanadan ablam yaa..bazen erkekler bizim kadar ayrıntı düşünemiyo.şeytan ayrıntıda gizlidir derler ya.biz kadınlar şeytan gibiyiz valla bazenaklinialirimsmile.ben demesem aklına gelmezdi teyzesinden araba almak..zaten çekinerek istedi ben atladım hemen söyledim.iyide oldu gerçekten..:))
ablam daha bir senemiz var.elmas ne güzel 2 yılı atlatmış.darısı başımıza
eşimi mahrum etmek ıstemıyorum kusum... ablam dedı de hamişken göbusune esı dokundugunda o bıle son aylarda agırlık gıbı gelıyor dıye,bende aynen öle hıssettıgımı söledım ama zaten bırbırımızı bız zor goruyoruz bu yuzden onu göbusume dokunmaktan mahrum etmek ıstemıyorum dedıydım... Annadın mı bebemmm :)))slmmmmm hepinizi kocamannnn öpüyorummm kızzz ebuşşşş neyii kimi neyden mahrum etmiyosun bakimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Oyyy sevmek ister şimdi bebişii ondandır yaa napsın dünür sevecek oğluşunu işteaman onlara sorsan ne hikayeler anlatırlar sempatiksalakcinni.
İsim çok güzel ebuş değiştirmeyin bence ya çok da anlamlı isim :lepi: opuyorumnanakt
şükür ki evimdeyim memlekette 4 gün durdum evimi çok özledim.
eşimi mahrum etmek ıstemıyorum kusum... ablam dedı de hamişken göbusune esı dokundugunda o bıle son aylarda agırlık gıbı gelıyor dıye,bende aynen öle hıssettıgımı söledım ama zaten bırbırımızı bız zor goruyoruz bu yuzden onu göbusume dokunmaktan mahrum etmek ıstemıyorum dedıydım... Annadın mı bebemmm :)))
ıstemz mi ablam ya... esıme dedım zaten oglumuza kısmet buldum dıye keyıflı keyıflı guluyor kayınbaba adayı :))) Deısmıcek sanırım ablacım cunku öyle seslenıp konusuyorum oglusumla :))
handannnnnn hatun koltuguna geçsene yavvvvvvvv ısırırım he
sekerler ben geldımmm ANTALYADAYIMMMMMMMMMMMMMMMM
cok sıcak burası valla ya klımasız oturamıyoruz evde dısarı sorma zaten ama yarın denız gunlerı baslıyo bol bol serınlerızz :)
gecmısı okuyamadım cocuklardan pc fırsat kalmıyo opuldunuz hepınız teker teker :)))))
gezmeci esmaaaa...yine gezmelerdee..çok yoruldu kokoooşşş..dinlensin biraz..:))))
ooyy sıkılıom yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?