Asker Eşleri

Oyyy sevmek ister şimdi bebişii ondandır yaa napsın dünür sevecek oğluşunu işte aman onlara sorsan ne hikayeler anlatırlar sempatiksalakcinni.
İsim çok güzel ebuş değiştirmeyin bence ya çok da anlamlı isim :lepi: opuyorumnanaktan

ayaklarım koptu anacımmmmmm bankalara koşturmaktan anam agladı :):) bişey degil gelinligim olmayacak:)işte son 4 günüm opuyorumnanaktanzemuszemus

Koşturuyn demi kızzzz az kaldı seninde bakalım işin bitince dinlen biraz bakalım nasılsa çokkkkkk yorulacan sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

Selam hatun gezdin geldin haaaa ne güzel ya denizede gitmiş koçişiyle başbaşa kalmış ohhhhh keyfine diyecek yok yani amam iyi olmuş gittiğiniz biraz kafanızı dnleyin işte ne güzel :lepi: uyanıkkadın seninasılda tongaya getirmiş araba işini iyi yapmışsınız ama bozuk arabayla filan yola çıkılmaz zaten yaşasınnnn kötülük haaaaaa sevdimmmm arada bende yapıyom canımmm sırnaşık şey :1ninca:

yok ablam gelmedi daha inatçı keçi.perşembe gece gelecek.çocuklara söylemedim gece babalarını görünce çokmutlu olacaklar
sen nasılsın.

yok ablam gelmedi daha inatçı keçi.perşembe gece gelecek.çocuklara söylemedim gece babalarını görünce çokmutlu olacaklar
sen nasılsın.

az kalmış gelmesine gözün aydın diyeyim sana söyleme bencede çocuklara tam süprizolsun.. opuyorumnanaktan

kızlar dün ebruya mesaj attım bir konu vardı buradan yazamıyorum maalesef faceye üye olan arkadaşlar için özellkle buradada konusu vardı hatta çok sinir oldum hemde ebru sizleere açıklamasını yapar dikkate alın bence bunu ...

pelincan seninde geliyomuş kocişin hadi gözün aydın..rabbim herkedsi kavuştursun..çocuklar nasıl sevincekler şimdi..sende gitme adamın üstüne ..gidiver tatile gönlü olsun ..3-5 gün değişiklik olur anacım..bizdede tam tersi olur ben isterim eşim sevmez denizi genelde..zaten görünce seninde yelkenler suya inerr...boshayallersmile

ayy evet hanadan ablam yaa..bazen erkekler bizim kadar ayrıntı düşünemiyo.şeytan ayrıntıda gizlidir derler ya.biz kadınlar şeytan gibiyiz valla bazenaklinialirimsmile.ben demesem aklına gelmezdi teyzesinden araba almak..zaten çekinerek istedi ben atladım hemen söyledim.iyide oldu gerçekten..:))

ben kaçıyorum şekerler..kızım uyurken dolap çekmece düzelticem..görüşürüz yine...öpt

ayy ablamm denizli resmen yanıyo.3 gecedir uyuyamıyoruz sıcaktan.

sorma ya burasıda böle yanıyoz bizde gece uyku uyunmuyor resmen

bak sen kavuştun köçişine sıra tülayda şimdi zemuszemus zemuszemus

zaten şeytanız demi aklımızda ne hinlikler dönüyor sempatiksalakcinni sırnaşık şey iyi yapmışsınız arabayı istemekle

slmmmmm hepinizi kocamannnn öpüyorummm kızzz ebuşşşş neyii kimi neyden mahrum etmiyosun bakimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşimi mahrum etmek ıstemıyorum kusum... ablam dedı de hamişken göbusune esı dokundugunda o bıle son aylarda agırlık gıbı gelıyor dıye,bende aynen öle hıssettıgımı söledım ama zaten bırbırımızı bız zor goruyoruz bu yuzden onu göbusume dokunmaktan mahrum etmek ıstemıyorum dedıydım... Annadın mı bebemmm :)))

ıstemz mi ablam ya... esıme dedım zaten oglumuza kısmet buldum dıye keyıflı keyıflı guluyor kayınbaba adayı :))) Deısmıcek sanırım ablacım cunku öyle seslenıp konusuyorum oglusumla :))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan elmasım gelmişşşşşşşş hoşgeldin bebegim inş.allahım kendi evine geçmeyide nasipetsin biran önceee....

şükür ki evimdeyim memlekette 4 gün durdum evimi çok özledim.

varmı insanın kendi evi gibi yaaaa :lepi:

peder mutlu haaaa ne güzel
değiştirme bencede çok anlamlı bir ismi var

handannnnnn hatun koltuguna geçsene yavvvvvvvv ısırırım he

geçtim kızzzz yazdım bile hehehehe

sekerler ben geldımmm ANTALYADAYIMMMMMMMMMMMMMMMM

cok sıcak burası valla ya klımasız oturamıyoruz evde dısarı sorma zaten ama yarın denız gunlerı baslıyo bol bol serınlerızz :)

gecmısı okuyamadım cocuklardan pc fırsat kalmıyo opuldunuz hepınız teker teker :)))))

hoş geldin anacım
gez bakalım biraz daha
çıkar denizin tadını
bizim yerimizede yüzersin artıkkk :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…