Asker Eşleri

Merhaba hanımlar.nasılsınız?benim eşimde vatani görev olarak sizin beylerin emri altında askerlik yapıyor.maşallah çok keyifli bi sohbet ortamınız var 12 ay da olsa bende asker eşi sayılırım dimi ama :)

canım merhaba ben derya biz ikimizde yeniyiz sanırım izinsiz daldık topige herhalde kabul ederler bizide ben 29 yaşındayım 6 yıllık evliyim erzurumda görev yapıyoruz

Biz heralde hep içinde olduğumuz için pek değer bilemiyoruz canım.ama antalyam çok güzel şehir.bütün vatanımın güzelliği gibi...

çok teşekürler canım malum zaten bu saatlerde asker eşleri dışında eminim kimse kalmıyodur yanlızlık bizim kaderimiz olmuş hiç olmassa birbirimize destek oluruz

kesınlıkle öyle canım... esı nöbette olan ya da gorevde olan burada olur ama bu gece tek yalnız benım herkes kactı kocişlerının yanına :))

mırac ne kadar kaldı askerlıgın bıtmesıne... nerede yapıyor?

Özebuş 383 günümüz var.ankara mamakta yapıyor.ah bende nöbet bekliyo olsam ama koskoca bir yıl bekleyeceğim

olsun canım ben sana sık sık eşlik ederim benimki özel harekat gittimi uzun süre olmuyo yani

Janatami,canım ins. Kısa zamanda hem kardeşini görmek,hem de antalyanın keyfini sürmek nasib olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…