Bende de kaçak bır hal var... Yalnız olmaktan sıkılıyorum cok...
Merhaba hanımlar.nasılsınız?benim eşimde vatani görev olarak sizin beylerin emri altında askerlik yapıyor.maşallah çok keyifli bi sohbet ortamınız var 12 ay da olsa bende asker eşi sayılırım dimi ama :)
Merhaba hanımlar.nasılsınız?benim eşimde vatani görev olarak sizin beylerin emri altında askerlik yapıyor.maşallah çok keyifli bi sohbet ortamınız var 12 ay da olsa bende asker eşi sayılırım dimi ama :)
slm arkadaşlar bende asker eşiyim topiginize benide alırmısınız
hosgeldınız hanımlar...
Merhaba janatami memnun oldum canım.özebuş hoşbulduk.teşekkürler kabulunuz için :)
çok teşekürler canım malum zaten bu saatlerde asker eşleri dışında eminim kimse kalmıyodur yanlızlık bizim kaderimiz olmuş hiç olmassa birbirimize destek oluruzKabul ne demek,topıgımız bızımle aynı sıkıntıları yasayan özlemlerı ceken cekmeyen herkese acıktır...
Eee buyrun gelin tatilinizde bekleriz janatamicim :)
çok teşekürler canım malum zaten bu saatlerde asker eşleri dışında eminim kimse kalmıyodur yanlızlık bizim kaderimiz olmuş hiç olmassa birbirimize destek oluruz
Biz heralde hep içinde olduğumuz için pek değer bilemiyoruz canım.ama antalyam çok güzel şehir.bütün vatanımın güzelliği gibi...
kesınlıkle öyle canım... esı nöbette olan ya da gorevde olan burada olur ama bu gece tek yalnız benım herkes kactı kocişlerının yanına :))
mırac ne kadar kaldı askerlıgın bıtmesıne... nerede yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?