Asker Eşleri

Özebuş 383 günümüz var.ankara mamakta yapıyor.ah bende nöbet bekliyo olsam ama koskoca bir yıl bekleyeceğim
olsun en azından bır yıl sonra temellı esınle olacaksın uzun ayruılıklarınız olmayhcak ıns.. bızler her zaman böyleyız ama canları sagolsunda gerısı muhım deıl...
olsun canım ben sana sık sık eşlik ederim benimki özel harekat gittimi uzun süre olmuyo yani

uzun gorev deme bana canım yaaa ( komando benım esımde bu 1 yılı nasıl gecırdım topıktekıler cook ıyı bılır... Allah hepsının yardımcısı olsunn...erzurumdan var bırada arkadasımız ama bayadır gırmıyor belkı tanısıosunuzdur...aysun4141...

belki tanıyorumdur ama erzurumda birlik çok bilemiyorum ama ankaraya çok yakın bi arkadaşımı gönderdim 5 senelik dostumdu busene güvercinlikte göreve başlıyacaklar

bu arada arkadaşlar kaç yaşındasınız adınız ne tabii tercih dahilinde çocuk varmı ne iş yaparsınız ben daha öncede dedigim gibi adım derya 29 yaşında manisalı dört yaşındada bi kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…