arkadaşlar ben kaçıyorum iyi geceler hepinize tanıştıgımıza memnun oldum
Ay ablacım buluşak söle kacak vallaa... ısyan bayraklarını cekelım senlen :))
Merhaba hanımlar.nasılsınız?benim eşimde vatani görev olarak sizin beylerin emri altında askerlik yapıyor.maşallah çok keyifli bi sohbet ortamınız var 12 ay da olsa bende asker eşi sayılırım dimi ama :)
slm arkadaşlar bende asker eşiyim topiginize benide alırmısınız
canım merhaba ben derya biz ikimizde yeniyiz sanırım izinsiz daldık topige herhalde kabul ederler bizide ben 29 yaşındayım 6 yıllık evliyim erzurumda görev yapıyoruz
Özebuş 383 günümüz var.ankara mamakta yapıyor.ah bende nöbet bekliyo olsam ama koskoca bir yıl bekleyeceğim
e bende katılmak istiyorum benim kocacımda asker
bu arada arkadaşlar kaç yaşındasınız adınız ne tabii tercih dahilinde çocuk varmı ne iş yaparsınız ben daha öncede dedigim gibi adım derya 29 yaşında manisalı dört yaşındada bi kızım var
eşim istanbul harbiye ordu evinde ,gideli baya oldu bende onu bekleyeliiiii:çok üzgünüm:
günaydınnnnnnn herkezlere ..yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz oyoyoyoyyyyyyy ebruşum hamiş hamiş misafirlerimizle ilgilenmiş..canım benim ...handan ablammm birazdan gelir kahvaltımızı hazırlar biraz bekleyelim kaydirigubbakcemile5 esmacımmm gezerken yorulmuyor evde durunca yoruluyor bu hatun yavvvv
günaydın melekler nasılsınız bugün :)
günaydın melekler nasılsınız bugün :)
günaydınlaaarrrr..
yeni arkadaşlar da hoşgelmişlerr..
anammmmm ablam gelmişte hazırlamış kahvaltımızı yirim seni yavyuuuummmmm olumunekankayizsmile
Hatunlar gunaydinnn nasıldınız yeni arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz Handan ablam kahvaltı süper balım ohh afiyetle luplettim eylemcm kız ev taşıdım yoruldum tabi bugün denizdeyom sekerlerim yaniyo burası öptüm hepiniziii
gırmem ablam meral etme sennnnn :)))))))))))))
gezmeci esmaaaa...yine gezmelerdee..çok yoruldu kokoooşşş..dinlensin biraz..:))))
kız deluuuu yoruldum tabı ev tasıdık o kadar sımdıde yorgunlugu atalım bebısım benım tabı kocıs yanına geldı rahatladınnnn allah ayırmasın baska tatlım benım ecesudan haberın var mı naptı
ruyanazda gelmez oldu sherınde ınsalalh ıyılerdır opuldunuzz
bugun elmasım senın ve handan ablam ıcın yuzuyorum he he he :))
kızlar plaj paralı ee tabı sezlongda paralı askerı kımlıgı gosterınce pere almıyolarrrr he he ehe :))))
ablamya ıstanbula geldıgımde neden yanına gelmedım kı aklıma gelmedı hıc bı dahakı sefere kesın gelıcemmm sozunu unutturmayacagım lup lupp gotururum ızgaraları artık :)))) he he he
yaaa sız erkencıkten uyudunuz mısafırlerı oğusumla ben agırladımmm....günaydınnnnnnn herkezlere ..yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz oyoyoyoyyyyyyy ebruşum hamiş hamiş misafirlerimizle ilgilenmiş..canım benim ...handan ablammm birazdan gelir kahvaltımızı hazırlar biraz bekleyelim kaydirigubbakcemile5 esmacımmm gezerken yorulmuyor evde durunca yoruluyor bu hatun yavvvv
gunaydınnnngünaydın melekler nasılsınız bugün :)
gunaydııınnnnnngünaydınlaaarrrr..
yeni arkadaşlar da hoşgelmişlerr..
Anaaaam ablaaaaa ben kacırdım mı kahvaltıyııııııı... :çok üzgünüm:
Hatunlar gunaydinnn nasıldınız yeni arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz Handan ablam kahvaltı süper balım ohh afiyetle luplettim eylemcm kız ev taşıdım yoruldum tabi bugün denizdeyom sekerlerim yaniyo burası öptüm hepiniziii
turkbayragi
kırıkkalellisin demi öyle tahmin ediyorum...
Evet canım memleket KIRIKKALE :) varmı bizim oralardan başka üye gerçi heryer bizim demi:)) turkbayragiturkbayragi
yaaa sız erkencıkten uyudunuz mısafırlerı oğusumla ben agırladımmm....
gunaydınnnn
gunaydııınnnnnn
Anaaaam ablaaaaa ben kacırdım mı kahvaltıyııııııı... :çok üzgünüm:
gunyaıdn cnmmm
Ayyy cayda bana eslık edersen yerım ablam,kahvaltının ardından cay sohbetıne devam etmeye bayılırımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?