Asker Eşleri

günaydınnnnnnn herkezlere ..yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz oyoyoyoyyyyyyy ebruşum hamiş hamiş misafirlerimizle ilgilenmiş..canım benim ...handan ablammm birazdan gelir kahvaltımızı hazırlar biraz bekleyelim kaydirigubbakcemile5 esmacımmm gezerken yorulmuyor evde durunca yoruluyor bu hatun yavvvv

Ay ablacım buluşak söle kacak vallaa... ısyan bayraklarını cekelım senlen :))

Çekelim vallaha ne güzel olur bende çok bualdım çünkü

Hoş geldin canım aramıza tabiki vatan görevi oldumu hepimiz askeriz burada opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar bende asker eşiyim topiginize benide alırmısınız

Tabiki her zaman bekleriz çok güzel sohbetlerimiz oluyor burada opuyorumnanaktan

canım merhaba ben derya biz ikimizde yeniyiz sanırım izinsiz daldık topige herhalde kabul ederler bizide ben 29 yaşındayım 6 yıllık evliyim erzurumda görev yapıyoruz

Canım ne demek şurada hepimiz dertleşip konuşuyoruz işte bende 46byaşındayım eşim emekli oldu 5 sene önce 1 tane kızım var 21 yaşında üniversite öğrencisi buradaki cadılarla uğraşıyom bende çok seviyorum hepsinide :1hug:

Özebuş 383 günümüz var.ankara mamakta yapıyor.ah bende nöbet bekliyo olsam ama koskoca bir yıl bekleyeceğim

Muhabereci herhalde demi mamakta olduğuna göre hayırlı teskereler olsun canım turkbayragi

e bende katılmak istiyorum benim kocacımda asker

Hoş geldin canım aramıza buyrunnnnnnnnn opuyorumnanaktan

en yaşlıları benim burada sempatiksalakcinni :lepi:

eşim istanbul harbiye ordu evinde ,gideli baya oldu bende onu bekleyeliiiii:çok üzgünüm:

Çok güzel harbiye orduevini bilirim ne zaman dönecek yanına opuyorumnanaktan

olduuuu kalkta sen hazırla bakalım bugün kaydirigubbakcemile5 cadı eylemmmm opuyorumnanaktan

günaydın melekler nasılsınız bugün :)

Günaydın canım ne haber opuyorumnanaktan

Günaydın şekerlerimmm hayırlı sabahlar hepinize ne güzel yeni arkadaşlar gelmişler kalabalık olalım biraz işte..

Oldu canım her sabah ben hazırlayım demi kahvaltıyı kalkta sen yap biraz ancak yiyon haaaa cadı seniiii hadi hadi kıyamam şimdi gelin bakalım hep beraber yapalımm cokacimcoook buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

Hatunlar gunaydinnn nasıldınız yeni arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz Handan ablam kahvaltı süper balım ohh afiyetle luplettim eylemcm kız ev taşıdım yoruldum tabi bugün denizdeyom sekerlerim yaniyo burası öptüm hepiniziii

Yedin demi mamaları tikkt et tok karnına denize neyim girme haaaaa sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

gezmeci esmaaaa...yine gezmelerdee..çok yoruldu kokoooşşş..dinlensin biraz..:))))

kız deluuuu yoruldum tabı ev tasıdık o kadar sımdıde yorgunlugu atalım bebısım benım tabı kocıs yanına geldı rahatladınnnn allah ayırmasın baska tatlım benım ecesudan haberın var mı naptı

ruyanazda gelmez oldu sherınde ınsalalh ıyılerdır opuldunuzz

bugun elmasım senın ve handan ablam ıcın yuzuyorum he he he :))
kızlar plaj paralı ee tabı sezlongda paralı askerı kımlıgı gosterınce pere almıyolarrrr he he ehe :))))

ablamya ıstanbula geldıgımde neden yanına gelmedım kı aklıma gelmedı hıc bı dahakı sefere kesın gelıcemmm sozunu unutturmayacagım lup lupp gotururum ızgaraları artık :)))) he he he

Rüyanaz amasyada en son kardeşindeydi eşini bekliyordu döner ama diyarbakıra sherinde gözükmüyor taile filan gittiler harehalde yüz anacım yüzzzz kimlik kurtarıyor demi

ablamya ıstanbula geldıgımde neden yanına gelmedım kı aklıma gelmedı hıc bı dahakı sefere kesın gelıcemmm sozunu unutturmayacagım lup lupp gotururum ızgaraları artık :)))) he he he

gelirsen görüşürüz ben anadolu yakasındayım yriz balık ekmek miss gibi

yaaa sız erkencıkten uyudunuz mısafırlerı oğusumla ben agırladımmm....
günaydın melekler nasılsınız bugün :)
gunaydınnnn
günaydınlaaarrrr..
yeni arkadaşlar da hoşgelmişlerr..
gunaydııınnnnnn
Anaaaam ablaaaaa ben kacırdım mı kahvaltıyııııııı... :çok üzgünüm:

gunyaıdn cnmmm

turkbayragi

kırıkkalellisin demi öyle tahmin ediyorum...

Evet canım memleket KIRIKKALE :) varmı bizim oralardan başka üye gerçi heryer bizim demi:)) turkbayragiturkbayragi

Çocukken çok giderdik oraya mke havuzna gidiyordu annemin arkadaşı vardı orada oturuyordu ne güzel günlerdi yaaa kahvaltı genelde hazır oluyor burada

günaydın ebuşcum yok kaçırmadın kahvaltıyı hazır nasılsa ye sen aç kalma bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…