selammmm.peribalım eskiehirlimisin
Selam kızlar ne haber nasılsınız pazara gittik geldik bizde şimdide belim tutumuyor ya sağ tarafım çöktü resmen oturup kalkarken bıçak saplanmış gibi kramp giriyor .
Herkes iyidir inşallah ..
Peribalim moralini bozma sakın ne olur ben şuna çok inanırım aslında herşeyin bir vakti zamanı vardır inan o zaman gelecek inan biraz sabır tıp çok ilerledi zaten mutlaka olacaktır bebeğin canım ne olur sende üzülme olurmu...
Ebuş ne haber canım nasılsın bebiş nasıl iyimi ...
Elmas seninde az kaldı canım artık gitmene toplanmaya başladın ne güzel ..
Kuzucum ne haber ya sen nasılsın canım ...
Pelincan ne yaptın anacım gittiniz mi bir yerlere
ewet canım eskısehırdeyız suan aslen ızmırlıyım ama sende mı buradasın yokaydirigubbakcemile5xamm
eşim eskişehirli,denizlideyiz
ben aslen ankara nallıhanlıyım
kızlarrr uyanınn .... hepınıze gunaydınnn mutlu ve huzurlu nese dolu bır hafta sonu dılıyorum ... ayrıca dunku psıkolojı cokuntumde bana destek veren ve yalnız bırakmayan.. arkadaslarımada cok tesekkur edrım... suan esımle konustuk bıraz olsun rahatladım ama uyuyamadım bıraz dalmısım ruyamdada bebekleri gördum taptaze tenleri ısıl ısıl gözleri pamuklar gibi yumusak mını mını ellerini gordum handan ablaaa kızdı ruyamdakı .....cok mutlu oldum uyanınca ıcımden bu benımkımı acaba bole bıseymı olacak allah bana tesellı mı verıyor dedım.. cok tatlıydı yaaa:ecrin_bebek:
abloşummm gittik. önce bodruma oradanda kaynanacığıma sivrihisara gittik. çok eğlendik
çok geçmiş olsun ablacımmm
selamlaarrr..
bizimde tercihlerimizde vardı eskişehir..belki başka bir tayinde kısmet olur kimbilir..oruç son saatlerinde sarsmaya başlıyor insanı..son 2,5 saat..:ecrin_bebek:
selam canım ,Allah kolaylık versin ,ama bebişin için birşeyler atıştıryerimsenibenselamlar hanımlar... esım görevde yalnızım bakalımcanım hıcbısey yemek ıstemıyor bugun mıdem berbat... optum hepınızı
merhaba arkadaşlar , dilerim gününüz keyifli geçiyordur. a.s.
bizimde Eskişehirde görev yapan çok arkadaşımız var. eşimle bazen keşke Eskişehire gitsydik diye konuşuyoruz. giden herkes çok memnun ordan a.s
selamlaarrr..
bizimde tercihlerimizde vardı eskişehir..belki başka bir tayinde kısmet olur kimbilir..oruç son saatlerinde sarsmaya başlıyor insanı..son 2,5 saat..:ecrin_bebek:
selamlar hanımlar... esım görevde yalnızım bakalımcanım hıcbısey yemek ıstemıyor bugun mıdem berbat... optum hepınızı
ıyıyım ablacım napım,yedım yemegımı bırde çaysadım ki anlatamam... ama sabah ıctım aksam cok olur dıye demlemıyorumsen napıyorsun ablamm
acıktıkca yıyorum zaten ablacım... cayı bende cook sevıyorum hamılelıkte en cok zorlandıgım konu bu... sevdıgım bırseyın kısıtlanmasına dayanamıyorum ama bebegım ıcın gunde 2 fıncandan fazlasını ıcmıyorum ablam napım
artık eskısı gıbı gezemıyorum ablacım ama cok sıkılıyorum... valla esım dun nöbetcıydı ama gece yarım saat hava aldırdı yuruttu benı ıyı geldı...
bebegım yıne 1 hafta önde cıktı ablam maasallah... tıckerımden 15 gun önde gıdıyor ufaklık... doktoruma sorcaz ablam dogum ıcın gıdıcem ya... ızınımızde 31 haftalık oluorum sıkıntı olur derse bayramda ya da hemen sonrasında gıdıcez sanırım...
selam lacey ne haber benimde arkadaşlarım vardı orada şu anda 1 arkadaşım kalıyor orada
acıktıkca yıyorum zaten ablacım... cayı bende cook sevıyorum hamılelıkte en cok zorlandıgım konu bu... sevdıgım bırseyın kısıtlanmasına dayanamıyorum ama bebegım ıcın gunde 2 fıncandan fazlasını ıcmıyorum ablam napım
artık eskısı gıbı gezemıyorum ablacım ama cok sıkılıyorum... valla esım dun nöbetcıydı ama gece yarım saat hava aldırdı yuruttu benı ıyı geldı...
bebegım yıne 1 hafta önde cıktı ablam maasallah... tıckerımden 15 gun önde gıdıyor ufaklık... doktoruma sorcaz ablam dogum ıcın gıdıcem ya... ızınımızde 31 haftalık oluorum sıkıntı olur derse bayramda ya da hemen sonrasında gıdıcez sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?