Asker Eşleri

kızlarrr uyanınn .... hepınıze gunaydınnn mutlu ve huzurlu nese dolu bır hafta sonu dılıyorum ... ayrıca dunku psıkolojı cokuntumde bana destek veren ve yalnız bırakmayan.. arkadaslarımada cok tesekkur edrım... suan esımle konustuk bıraz olsun rahatladım ama uyuyamadım bıraz dalmısım ruyamdada bebekleri gördum taptaze tenleri ısıl ısıl gözleri pamuklar gibi yumusak mını mını ellerini gordum handan ablaaa kızdı ruyamdakı .....cok mutlu oldum uyanınca ıcımden bu benımkımı acaba bole bıseymı olacak allah bana tesellı mı verıyor dedım.. cok tatlıydı yaaa:ecrin_bebek:

abloşummm gittik. önce bodruma oradanda kaynanacığıma sivrihisara gittik. çok eğlendik
çok geçmiş olsun ablacımmm

selam canım bak rahatlama başladı demi biraz kafanı dolu tutarsan sende sıkıntıya girersininan kendini rahat bırak biraz herşey yoluna girer nasılsa canım ya rüyanda gördün demek ben dedim demi kız olacak inşallah ama zamana bırak dediğim gibi canım opuyorumnanaktan

abloşummm gittik. önce bodruma oradanda kaynanacığıma sivrihisara gittik. çok eğlendik
çok geçmiş olsun ablacımmm

ohhhh iyi yapmışsınız valla ne güzel
senin çılgın sürücü kocan araba kullanmadı demi :lepi:

merhaba arkadaşlar , dilerim gününüz keyifli geçiyordur. a.s.
bizimde Eskişehirde görev yapan çok arkadaşımız var. eşimle bazen keşke Eskişehire gitsydik diye konuşuyoruz. giden herkes çok memnun ordan a.s

selamlaarrr..
bizimde tercihlerimizde vardı eskişehir..belki başka bir tayinde kısmet olur kimbilir..oruç son saatlerinde sarsmaya başlıyor insanı..son 2,5 saat..:ecrin_bebek:

selamlaarrr..
bizimde tercihlerimizde vardı eskişehir..belki başka bir tayinde kısmet olur kimbilir..oruç son saatlerinde sarsmaya başlıyor insanı..son 2,5 saat..:ecrin_bebek:

bugün biraz dışarı çıktık ,şu an susuzluktan mahvoldum. normalde çok su içen biri değilim

selamlar hanımlar... esım görevde yalnızım bakalım canım hıcbısey yemek ıstemıyor bugun mıdem berbat... optum hepınızı
selam canım ,Allah kolaylık versin ,ama bebişin için birşeyler atıştıryerimseniben

selam lacey ne haber benimde arkadaşlarım vardı orada şu anda 1 arkadaşım kalıyor orada

selamlaarrr..

selam elmascım senden ne haber lojman işi belli oldumu canım

selamlar hanımlar... esım görevde yalnızım bakalım canım hıcbısey yemek ıstemıyor bugun mıdem berbat... optum hepınızı

ebuş ne haber canım aç kalma sakın azda olsa birazcık bişeyler ye

ıyıyım ablacım napım,yedım yemegımı bırde çaysadım ki anlatamam... ama sabah ıctım aksam cok olur dıye demlemıyorum sen napıyorsun ablamm

ıyıyım ablacım napım,yedım yemegımı bırde çaysadım ki anlatamam... ama sabah ıctım aksam cok olur dıye demlemıyorum sen napıyorsun ablamm

aman sakın yemeklerini ihmal etme olurmu valla ben hem sabah hemde akşamları içiyordum çayı zaten çokseverim çayı her saaat içebilirim yani ne olsun be tatlım dışardaydık bizde bugün dolaştık geldik işte

acıktıkca yıyorum zaten ablacım... cayı bende cook sevıyorum hamılelıkte en cok zorlandıgım konu bu... sevdıgım bırseyın kısıtlanmasına dayanamıyorum ama bebegım ıcın gunde 2 fıncandan fazlasını ıcmıyorum ablam napım
artık eskısı gıbı gezemıyorum ablacım ama cok sıkılıyorum... valla esım dun nöbetcıydı ama gece yarım saat hava aldırdı yuruttu benı ıyı geldı...
bebegım yıne 1 hafta önde cıktı ablam maasallah... tıckerımden 15 gun önde gıdıyor ufaklık... doktoruma sorcaz ablam dogum ıcın gıdıcem ya... ızınımızde 31 haftalık oluorum sıkıntı olur derse bayramda ya da hemen sonrasında gıdıcez sanırım...

bende çok seviyorum çayı ya içmessem başım ağrıyor resmen sende fazla içme aslında hemde demir oranını düşürür vücutta ..
arada bir yürü sen yinede ne kadar çok yürürsen doğumda kolay olur aslında bende çok yürürdüm hep ..
ayyy maşalah diyeyim hemen demekki gelişimi çok iyi gidiyor bebişin doktorun sana zaten söyler yola çıkmadan önce durumunu aslında uçakla git diycem ama sen istemiyon demi

ucakla gıtmem ablam doktordan rapor almam lazım bırde zaten esımle gıdecegım buyuk ıhtımalle oda bınmem dıyor ucaga... :) sımdıden stresı bastı ablacım nasıl ayrı kalcaz dıye ıns cabucacık gecer su gunler... bebeişimle dönerım :)

selam lacey ne haber benimde arkadaşlarım vardı orada şu anda 1 arkadaşım kalıyor orada

merhaba canım,beraber İzmir de görev yaptığımız arkadaşlarımızın çoğu ordalar. Eskişehire bayramdan sonra gideceğiz gezmeye. Ankara eskişehir arası yakın a.s

maşallah canım bebişin gelişimi iyi o zaman. benim kızımda hep önde gidiyordu. doğumdan sonrada gelişimi çok güzel oldu.şimdi 16 yaşında genç kız oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…