Asker Eşleri

tabiki raporsuz almazlar zaten uçağa ben hani yol uzak diye dedim rahat giderdiniz bide geçer canımcım merak etme eşinde fırsat bulursa tekrar gelir yanınıza

ne güzel gezmaye gideceksiniz eskişehiri bende pek bilmem ama güzel diyorlar hep maşallah kızında büyükmüş lise öğrencisi herhalde

ayy ablacım ınsallah dogumdan once yanımda olabılır esım :) valla ablacım sımdılık normal dogum gorunuyor ama son hafta netlesır dedı doktor hani bebek döner mı dönmez mı... aslında normal ıstıyorum ama korkuyorumda... cok kararsızım.... normal daha saglıklı dıyorlar o yuzden normal ıstıyorum ama epıdural cevremde kımse de önermıyor... bılemıyorum ablam doktoruma bırakcam sanırım :)

inşallah canım yanında olur eşinde sende moralli bir şelükilde doğuma girersin eşlerin olması çok farklı inan normal doğum her zaman kadın için daha sağlıklı ama acısı biraz fazla tabi gözünü korkutmayım ama epiduralda rahat sonuçta doktor kararını verir zaten son anda

epidural dedıgın ablacım su sancıyı kesıyorlar ıgneyle o deıl mı? prenses ıgensıymıs dıer adı da... cok ıyıymıs o aslında ama yan etkılerınıde soleyenler cok zaten cok korkuyorum dogumdan öle böle deıl... normal ıstıyorum ama ben dgum oncesı vagınal muayene bıle yaparsa doktor dıye korkuyorum düşüp bayılcak gıbı oluyorum sırf bu yuzden sezeryan mı olsa dedıgımde oluyor ama senınde dedıgın gıbı ablacım doktor yönlendırır sanırım

belden yapıyorlar iğneyi bir nevi sezeryan işte sadece uyanık oluyorsun
yine karında dikiş izleri oluyor
kardeşimin eşide epidural yaptırdı biraz ağrısı oldu o kadar
ilk doğumu sezaryandı ikinciyi epidural yaptırdı
yan etkisi varmı bilmiyorum ama doktorun yönlendirir seni zaten bu konuda.

hııı benım dedıgım daha farklı normal dogumda yapılan bır ıgne... senın dedıgını anladım ablacım,yok ablam sezeryan olursa ben komple bayıtsınlar ısterım :) belden asagısı uyusturulsa ben otomatık bayılırım zaten :))

senin dediğini bilmiyorum ya o farklı bişey herhalde
kızzz otomatik bayılmassın merak etme
allah iyiliğini versin senin
iğneyi görüncemi bayılacan
bu yöntem daha iyi be belden vurdur gitsin işte
o kadar sancı çekmessin işte

gözlerım acık karnımı kestıklerını bılmek urkutuyor benı valla :)) Ayy Allahım hayırlı kolay dogum nasıp etsın... normal dogumda da kesıyorlarmıs cok acılmadıysa bırde onu duydum fenalık geldı bana :)) ben gıdeyımde doktoruma heerseyı soracam valla bunaltcam adamı :))

ne güzel gezmaye gideceksiniz eskişehiri bende pek bilmem ama güzel diyorlar hep maşallah kızında büyükmüş lise öğrencisi herhalde
bende daha önce görmedim Eskişehiri , arkadaşlar ısrar ediyorlar gelin diye , bayram sonrasında gideriz artık.
kızım 16 yaşında Anadolu lisesinde okuyor. 11 . sınıfa geçti. oğlumda 10 yaşında benimle 5. sınıfa gidiyor.. aynı okuldayız

epidiralda sancıyı yine çekiyorsun canım, son doğum anında iğneyi yapıyorlar sancın kesiliyor ve normal doğum yapıyorsun ama çok fazla acı çekmiyorsun. benim 2 doğumda sezaryan ,2. belden epiduralle oldum . çok memnun kaldım. oğlumun dünyaya geldiğini gördüm.

laceycım ben ıste cok kararsızım,kararsızlıgımda korkumdan kaynaklanıyor aslında... o an gelınce tabı korku nedır onu düşünecek vaktım olmayacak sanırım... bu yöntemlerı bılıyorum ama senın gıbı yasayan bırınden duymak daha da rahatlatıyor... sezeryan olan yakınlarımın hepsı tam anestezıyle dogumlarını yaptılar,belden asagısının uyusması hep benı urkuttu... sankı hıssedecekmişim gıbı gelıyor kesiyi... ama normal dogum ıstıyorum sanırım,ınsallah bır sıkıntı yasamayım da...

niye ürküyorsun ya aradakafanı kaldır bak işte ne güzel aslında babalarıda alsalar doğuma ne güzel olur inşallah canım ya hayırlısıyla sen doğum yapta evet canım açılma olmayınca birazcık kesiyorlar zaten o sancı anında duynuyorsun bile doğum bitincede dikiyorlar zaten bendede kesilmişti 4 yada 5 tane dikiş vardı

gidin ne güzel hemde oraları görmiş olursunuz kızınızda 2 sene sonra da üniversite serüveni başlar benim kızdada yaşadık 2. senesinde girdi şimdi 3. sınıfa başlayacak ankarada neredesiniz

canım merak etme belden uyuşturup sezaryan yaptıklarında hissetmiyorsun sanki karnını gıdıklıyor hissi gibi. ayrıca hemen bebiğini duyuyorsun ,görüyorsun. öpüp kokluyorsun. ama benim normal doğum yapmam imkansız olduğu için bu yolu seçtik. yani son ana kadar belli olmuyor. 9 ay normal diyorlar ,bir bakıyorsun ki sezaryana giriyorsun. sen şimdi bunları hiç kafana takma. doktorlar işlerini güzel yapıyorlar. doğumunu nerde yapacaksın. Askeri hastaneyi mi düşünüyorsunuz

gidin ne güzel hemde oraları görmiş olursunuz kızınızda 2 sene sonra da üniversite serüveni başlar benim kızdada yaşadık 2. senesinde girdi şimdi 3. sınıfa başlayacak ankarada neredesiniz
evet canım 2 yıl sonra bizde o stresleri yaşayacağız. oks de yaşamıştık. dilerim istediği bölümü kazanır.siz atlatmışsınız ne güzel o dönemleria.s
Ankarada okulumdan dolayı Keçiören de oturuyoruz. gelecek yıl Etimesgut da bir okul isteyip ordaki lojmanlara geçeceğiz

laceycım burda özele gıdıyorum o yzden annemlerın orada da özel olsun ıstedım ılgı ve bakım acısından... ama alternatıf hıc bulamadık... sanırım askerı hastanede olacak,orada ki askerı hastanede tam donanımlı dört dörtluk ama ne bıleyım özel gıbı bakım ilgi olmaz dıye ıstememıstım basta ama orada olacak gıbı... babacım kanser hastasıydı ve orada amelıyat oldu bebek gıbı baktılar babama o yuzden bıraz rahatım o acıdan ama kadın dogum cok farklı ya bınbır turlu kadın... sancı ceken kadınlara hemsırelerın bazılarının çirkin davranıslarını duymustum cok önceden nıye bagırıyorsun..vs gıbı esımde öyle bırsey olursa hastaneyı yıkarım baslarına sen dert etme dıyor... annemde orada yapmamdan yana bırde yakın eve o yuzden...

özel hastanelerde ilgi fazla bu gerçek ama inan inanılmaz fatura çıkarıyorlar. benim arkadaşım özelde doğum yaptı. kendiside öğretmen ve devlet bazı şeyleri karşıladığı halde yüklü miktarda ödeme yaptılar. eşimin arkadaşlarının eşlerinden çoğu Askeri hastanelerde doğum yaptılar ve memnun kaldılar. birkere çok kalabalık değil. ama hemşireler maleasef devlete bağlı kurumlarda çoğu aynı tutumdalar. hiç yüzleri gülmez ,birde terslerler. ama içlerinde iyi olanlarda oluyor. dilerim iyi olnlarla karşılaşırsınız.

Evet biz atlattık çok şükür darısı evlatlarının başına inşallah etimesgut lojmanları güzel diyorlar hemde hastanede içinde o yönden rahat olur sizler için

Ebuşcum askeri hastaneler inan çok güzel bakımları filanda iyi kendini bilmez tipler olursa zaten şikayet edersin hemde eve yakın olması sizler için çok avantajlı olur inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…