ucakla gıtmem ablam doktordan rapor almam lazım bırde zaten esımle gıdecegım buyuk ıhtımalle oda bınmem dıyor ucaga... :) sımdıden stresı bastı ablacım nasıl ayrı kalcaz dıye ıns cabucacık gecer su gunler... bebeişimle dönerım :)
merhaba canım,beraber İzmir de görev yaptığımız arkadaşlarımızın çoğu ordalar. Eskişehire bayramdan sonra gideceğiz gezmeye. Ankara eskişehir arası yakın a.s
maşallah canım bebişin gelişimi iyi o zaman. benim kızımda hep önde gidiyordu. doğumdan sonrada gelişimi çok güzel oldu.şimdi 16 yaşında genç kız oldu.
esım artık daha sonra doguma gelebılır ablam,anneme gıdıcem 6-7 hafta sonra kısmetse dogum olcak eyvahedigeldismile
ayy ablacım ınsallah dogumdan once yanımda olabılır esım :) valla ablacım sımdılık normal dogum gorunuyor ama son hafta netlesır dedı doktor hani bebek döner mı dönmez mı... aslında normal ıstıyorum ama korkuyorumda... cok kararsızım.... normal daha saglıklı dıyorlar o yuzden normal ıstıyorum ama epıdural cevremde kımse de önermıyor... bılemıyorum ablam doktoruma bırakcam sanırım :)
epidural dedıgın ablacım su sancıyı kesıyorlar ıgneyle o deıl mı? prenses ıgensıymıs dıer adı da... cok ıyıymıs o aslında ama yan etkılerınıde soleyenler cok zaten cok korkuyorum dogumdan öle böle deıl... normal ıstıyorum ama ben dgum oncesı vagınal muayene bıle yaparsa doktor dıye korkuyorum düşüp bayılcak gıbı oluyorum sırf bu yuzden sezeryan mı olsa dedıgımde oluyor ama senınde dedıgın gıbı ablacım doktor yönlendırır sanırım
hııı benım dedıgım daha farklı normal dogumda yapılan bır ıgne... senın dedıgını anladım ablacım,yok ablam sezeryan olursa ben komple bayıtsınlar ısterım :) belden asagısı uyusturulsa ben otomatık bayılırım zaten :))
bende daha önce görmedim Eskişehiri , arkadaşlar ısrar ediyorlar gelin diye , bayram sonrasında gideriz artık.
ne güzel gezmaye gideceksiniz eskişehiri bende pek bilmem ama güzel diyorlar hep maşallah kızında büyükmüş lise öğrencisi herhalde
ayy ablacım ınsallah dogumdan once yanımda olabılır esım :) valla ablacım sımdılık normal dogum gorunuyor ama son hafta netlesır dedı doktor hani bebek döner mı dönmez mı... aslında normal ıstıyorum ama korkuyorumda... cok kararsızım.... normal daha saglıklı dıyorlar o yuzden normal ıstıyorum ama epıdural cevremde kımse de önermıyor... bılemıyorum ablam doktoruma bırakcam sanırım :)
epidural dedıgın ablacım su sancıyı kesıyorlar ıgneyle o deıl mı? prenses ıgensıymıs dıer adı da... cok ıyıymıs o aslında ama yan etkılerınıde soleyenler cok zaten cok korkuyorum dogumdan öle böle deıl... normal ıstıyorum ama ben dgum oncesı vagınal muayene bıle yaparsa doktor dıye korkuyorum düşüp bayılcak gıbı oluyorum sırf bu yuzden sezeryan mı olsa dedıgımde oluyor ama senınde dedıgın gıbı ablacım doktor yönlendırır sanırım
gözlerım acık karnımı kestıklerını bılmek urkutuyor benı valla :)) Ayy Allahım hayırlı kolay dogum nasıp etsın... normal dogumda da kesıyorlarmıs cok acılmadıysa bırde onu duydum fenalık geldı bana :)) ben gıdeyımde doktoruma heerseyı soracam valla bunaltcam adamı :))
bende daha önce görmedim Eskişehiri , arkadaşlar ısrar ediyorlar gelin diye , bayram sonrasında gideriz artık.
kızım 16 yaşında Anadolu lisesinde okuyor. 11 . sınıfa geçti. oğlumda 10 yaşında benimle 5. sınıfa gidiyor.. aynı okuldayız
epidiralda sancıyı yine çekiyorsun canım, son doğum anında iğneyi yapıyorlar sancın kesiliyor ve normal doğum yapıyorsun ama çok fazla acı çekmiyorsun. benim 2 doğumda sezaryan ,2. belden epiduralle oldum . çok memnun kaldım. oğlumun dünyaya geldiğini gördüm.
oyy ablacım ben o zaman sıze haber edecegım ya doguma gıdıyorum dıye,benım ıcın bol bol dua edın olur mu?
laceycım ben ıste cok kararsızım,kararsızlıgımda korkumdan kaynaklanıyor aslında... o an gelınce tabı korku nedır onu düşünecek vaktım olmayacak sanırım... bu yöntemlerı bılıyorum ama senın gıbı yasayan bırınden duymak daha da rahatlatıyor... sezeryan olan yakınlarımın hepsı tam anestezıyle dogumlarını yaptılar,belden asagısının uyusması hep benı urkuttu... sankı hıssedecekmişim gıbı gelıyor kesiyi... ama normal dogum ıstıyorum sanırım,ınsallah bır sıkıntı yasamayım da...
evet canım 2 yıl sonra bizde o stresleri yaşayacağız. oks de yaşamıştık. dilerim istediği bölümü kazanır.siz atlatmışsınız ne güzel o dönemleria.s
gidin ne güzel hemde oraları görmiş olursunuz kızınızda 2 sene sonra da üniversite serüveni başlar benim kızdada yaşadık 2. senesinde girdi şimdi 3. sınıfa başlayacak ankarada neredesiniz
laceycım burda özele gıdıyorum o yzden annemlerın orada da özel olsun ıstedım ılgı ve bakım acısından... ama alternatıf hıc bulamadık... sanırım askerı hastanede olacak,orada ki askerı hastanede tam donanımlı dört dörtluk ama ne bıleyım özel gıbı bakım ilgi olmaz dıye ıstememıstım basta ama orada olacak gıbı... babacım kanser hastasıydı ve orada amelıyat oldu bebek gıbı baktılar babama o yuzden bıraz rahatım o acıdan ama kadın dogum cok farklı ya bınbır turlu kadın... sancı ceken kadınlara hemsırelerın bazılarının çirkin davranıslarını duymustum cok önceden nıye bagırıyorsun..vs gıbı esımde öyle bırsey olursa hastaneyı yıkarım baslarına sen dert etme dıyor... annemde orada yapmamdan yana bırde yakın eve o yuzden...
canım merak etme belden uyuşturup sezaryan yaptıklarında hissetmiyorsun sanki karnını gıdıklıyor hissi gibi. ayrıca hemen bebiğini duyuyorsun ,görüyorsun. öpüp kokluyorsun. ama benim normal doğum yapmam imkansız olduğu için bu yolu seçtik. yani son ana kadar belli olmuyor. 9 ay normal diyorlar ,bir bakıyorsun ki sezaryana giriyorsun. sen şimdi bunları hiç kafana takma. doktorlar işlerini güzel yapıyorlar. doğumunu nerde yapacaksın. Askeri hastaneyi mi düşünüyorsunuz
evet canım 2 yıl sonra bizde o stresleri yaşayacağız. oks de yaşamıştık. dilerim istediği bölümü kazanır.siz atlatmışsınız ne güzel o dönemleria.s
Ankarada okulumdan dolayı Keçiören de oturuyoruz. gelecek yıl Etimesgut da bir okul isteyip ordaki lojmanlara geçeceğiz
laceycım burda özele gıdıyorum o yzden annemlerın orada da özel olsun ıstedım ılgı ve bakım acısından... ama alternatıf hıc bulamadık... sanırım askerı hastanede olacak,orada ki askerı hastanede tam donanımlı dört dörtluk ama ne bıleyım özel gıbı bakım ilgi olmaz dıye ıstememıstım basta ama orada olacak gıbı... babacım kanser hastasıydı ve orada amelıyat oldu bebek gıbı baktılar babama o yuzden bıraz rahatım o acıdan ama kadın dogum cok farklı ya bınbır turlu kadın... sancı ceken kadınlara hemsırelerın bazılarının çirkin davranıslarını duymustum cok önceden nıye bagırıyorsun..vs gıbı esımde öyle bırsey olursa hastaneyı yıkarım baslarına sen dert etme dıyor... annemde orada yapmamdan yana bırde yakın eve o yuzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?