evet özeller gercekten cok fazla masraf cıkarıyorlar... heh işte kalabalık olur olmaz mı onu da dusundum,kadınlar kogusu gıbı 4-5 kadın aynı yerde kalmakta ıstemıyorum,zaten esım hayatta gırmez oraya baska kadınlar var dıye cekınır.. ınsallah cnm ıyı ınsanlarla karsılasırım...özel hastanelerde ilgi fazla bu gerçek ama inan inanılmaz fatura çıkarıyorlar. benim arkadaşım özelde doğum yaptı. kendiside öğretmen ve devlet bazı şeyleri karşıladığı halde yüklü miktarda ödeme yaptılar. eşimin arkadaşlarının eşlerinden çoğu Askeri hastanelerde doğum yaptılar ve memnun kaldılar. birkere çok kalabalık değil. ama hemşireler maleasef devlete bağlı kurumlarda çoğu aynı tutumdalar. hiç yüzleri gülmez ,birde terslerler. ama içlerinde iyi olanlarda oluyor. dilerim iyi olnlarla karşılaşırsınız.
Evet biz atlattık çok şükür darısı evlatlarının başına inşallah etimesgut lojmanları güzel diyorlar hemde hastanede içinde o yönden rahat olur sizler için
Ebuşcum askeri hastaneler inan çok güzel bakımları filanda iyi kendini bilmez tipler olursa zaten şikayet edersin hemde eve yakın olması sizler için çok avantajlı olur inan
evet özeller gercekten cok fazla masraf cıkarıyorlar... heh işte kalabalık olur olmaz mı onu da dusundum,kadınlar kogusu gıbı 4-5 kadın aynı yerde kalmakta ıstemıyorum,zaten esım hayatta gırmez oraya baska kadınlar var dıye cekınır.. ınsallah cnm ıyı ınsanlarla karsılasırım...
en cok cezbeden yanı da yakın olması ablacım... bırde babamda orada tedavı oldu ya o yuzden bıraz rahatım ama kadın dogumu hıc bılmıyorum... Gıdınce ılk oraya muayeneye gıdecegım zaten o zaman sekıllenır...
hayırlısı olsun canım . eve yakın olmasıda güzel. bana müsade arkadaşlar. iyi geceler:1hug:
ınsallah cnm,ıyı geceler...hayırlısı olsun canım . eve yakın olmasıda güzel. bana müsade arkadaşlar. iyi geceler:1hug:
eve yakın olması çok iyi zaten ebuşş bide özel odalar var onlarada baksana askeri hastanede tek kişilik odalar bulursan orayı ayarla olmassa hem annende yanında olacak nasılsa ben ameliyata gireceğim zaman bakmıştım burada tv filanda vardı tuvaleti içinde kanepede vardı açılan modellerden
ınsallah cnm,ıyı geceler...
babamda tek kısılık oda da kalmıstı oradan bılıyorum,gıttgımde soracagım zaten... cunku esım ben kalmak ısterım yanında dıyor eger hastanede kalırsan dıyor..bırde dıyorum ya ablacım baska kadın olursa onun bı yakını eşi geldıgınde ben cekınırım,o kadında cekınır eşimde gırmez zaten... nıye sıkıntı cekeyım kı,özel odalı ucretlı dersler ucrette verırız artık napalım :)
tabıkı annem kalır ablacım,esım sımdı heyecanla öyle soyluyor ama kadın dogumda erkek refakatcı almıyorlar zaten...
ucretlıde olsa ddıgın gıbı ablam cok fazla olcagını sanmıyorum olcaksa da olsun artık napalım ablacım bebegım ve kendı rahatım ıcın...
slm hanımlar nasılsınız bakalım
uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum siteyi.
ELMASCIM lojman dağıtımında çıkar hemen lojman inşallh canım bi de erken teslimli lojman çıkar inşallah
benim yaşadığım hazameti yaşama sen :Saruboceq:
istanbul u çok seveceksin bak gör :lepi:
merhaba arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktan
elmascığım ,az kaldı evine kavuşmana güzel günler yakın
iyilik handan abla ne olsun yaa...ıvır zıvır işlerle uğraşıp duruyoz..vakit geçirmeye çalışıyoz..bugün eltimlerde burda mantı yaptık iftara bugün uğraştık baya yorulduk..:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?