Asker Eşleri

evet özeller gercekten cok fazla masraf cıkarıyorlar... heh işte kalabalık olur olmaz mı onu da dusundum,kadınlar kogusu gıbı 4-5 kadın aynı yerde kalmakta ıstemıyorum,zaten esım hayatta gırmez oraya baska kadınlar var dıye cekınır.. ınsallah cnm ıyı ınsanlarla karsılasırım...

en cok cezbeden yanı da yakın olması ablacım... bırde babamda orada tedavı oldu ya o yuzden bıraz rahatım ama kadın dogumu hıc bılmıyorum... Gıdınce ılk oraya muayeneye gıdecegım zaten o zaman sekıllenır...

eve yakın olması çok iyi zaten ebuşş bide özel odalar var onlarada baksana askeri hastanede tek kişilik odalar bulursan orayı ayarla olmassa hem annende yanında olacak nasılsa ben ameliyata gireceğim zaman bakmıştım burada tv filanda vardı tuvaleti içinde kanepede vardı açılan modellerden

hayırlısı olsun canım . eve yakın olmasıda güzel. bana müsade arkadaşlar. iyi geceler:1hug:
ınsallah cnm,ıyı geceler...

babamda tek kısılık oda da kalmıstı oradan bılıyorum,gıttgımde soracagım zaten... cunku esım ben kalmak ısterım yanında dıyor eger hastanede kalırsan dıyor..bırde dıyorum ya ablacım baska kadın olursa onun bı yakını eşi geldıgınde ben cekınırım,o kadında cekınır eşimde gırmez zaten... nıye sıkıntı cekeyım kı,özel odalı ucretlı dersler ucrette verırız artık napalım :)

canım ya eşleri alıyorlarmı onu bilmiyorum sormanız lazım tabi
bence annen olsun yanında
eşler biraz sıkıntı çeker
bebeği kucağına filan verirken
yada emzirme anında annenin olması daha iyi bence
ama odalar tek kişilik hatta 2 -3 kişilik odalar bile var buradaki hastanelerde

ücretlide olsa zaten çok bişey tutmaz ya uygun olur fiatları

tabıkı annem kalır ablacım,esım sımdı heyecanla öyle soyluyor ama kadın dogumda erkek refakatcı almıyorlar zaten...

ucretlıde olsa ddıgın gıbı ablam cok fazla olcagını sanmıyorum olcaksa da olsun artık napalım ablacım bebegım ve kendı rahatım ıcın...

eşinde ister aslında yanında olmayı ama bir olsa varya kesin eli ayağı birbirine dolanır ...
çok tutmaz yani rahat edersin en azından tatlım

merhabalar hatunlaarr..neler yapıyosunuz pazar pazar bakalım..benim için temizlik günüydü bugün sil süpür toz al vs..buda kaynanamın evindeki son temizliğim sanırım..bir dahaki pazara kendi evimde olacağım inş..:Saruboceq:

slm hanımlar nasılsınız bakalım
uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum siteyi.
ELMASCIM lojman dağıtımında çıkar hemen lojman inşallh canım bi de erken teslimli lojman çıkar inşallah
benim yaşadığım hazameti yaşama sen :Saruboceq:
istanbul u çok seveceksin bak gör :lepi:

merhaba canım sende girmiştin sanırım kpss ye nasıl sonuç..benimki iç açıcı değil(
ayy inşallah canım yaa perşembe belli olacak lojman durumu..çıksın gideyim yerleşeyim artık..tak etti canıma valla..çekmeyen bilemez..ay hemen teslim etsinler artık yaa..yeterince fazlasıyla gecikti zaten..inş öyle olur canım çabucak uyum sağlarım inş istanbula..olumunekankayizsmile

iyilik handan abla ne olsun yaa...ıvır zıvır işlerle uğraşıp duruyoz..vakit geçirmeye çalışıyoz..bugün eltimlerde burda mantı yaptık iftara bugün uğraştık baya yorulduk..:hulya:

iyilik handan abla ne olsun yaa...ıvır zıvır işlerle uğraşıp duruyoz..vakit geçirmeye çalışıyoz..bugün eltimlerde burda mantı yaptık iftara bugün uğraştık baya yorulduk..:hulya:

ohhhh ne güzel ya yediniz demi mantıları afiyet olsun bakalım :sinifsinif: azkaldı seninde demi gitmen için şimdi saatleri sayarsın yaaaa bir gitsem diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…