Asker Eşleri

günaydıııııııııınnnn millet

evet ablacım az kaldızemuszemus..haftasonu evimde olacağım inşopuyorumnanaktan..henüz saatlere sıra gelmedi ablacım ya 3-4 gün var iştebayanssulusmile..bir aksilik olmazsa tabibilmiyorumkismile.artık bişey demeye korkar oldum.hep aksilikler çıkıyo çünkü..

günayın elmascım...
az kaldı hadi bakalım sende yerleşirsin evine kavuşursun koçişine ohhhh ne güzel çıkmaz bi raksilik korkma canım ya 3-4 gün dediğin nedirki geçer hemencecik :lepi:

bende ıyıyım ablacım vallahı abımden fırsat bulur bulmaz alıyorum hemen pcyı bende çok özledim sizi yaa opuyorumnanaktan

herkese selamlar...
oructan herhalde kımse ugramıyor artık
bende bugun 2.aşımı oldumm yıne kolum tutuldu :)) Alıstım sanırım...
herkesı opuyorummm

bende ıyıyım ablacım vallahı abımden fırsat bulur bulmaz alıyorum hemen pcyı bende çok özledim sizi yaa opuyorumnanaktan

fırsat buldun mu kap hemen pc yi opuyorumnanaktan

herkese selamlar...
oructan herhalde kımse ugramıyor artık
bende bugun 2.aşımı oldumm yıne kolum tutuldu :)) Alıstım sanırım...
herkesı opuyorummm

selam ebuş yinemi aşı oldun anacım varmı ağrın yine opuyorumnanaktan

iyi akşamlarrrrrr kızlar..
tahlil sonuçalrım temiz çıktı çok şükür fitil verdi sadece 2 tane onu kullanacağım daha sonra tekrar gideceğim meme ugs verdi onuda kasıma verdiler çekim için ..
herkesler iyidir umarım öpüyom hepinizi Şeniz Şeniz

slm canlarım ablam isim sölemenin ne önemi var sen yüregimdesin :)opuyorumnanaktanbiraz sakat yüregim var ama idare ettt:):) opuyorumnanaktan

çakılım abine arada uyku ilacı içir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık kuş yuvasına döndü çok şükür artık kavuştum pc me:)

çok geçmiş olsun ablacımmmm...kasım da byagı erkenmiş ısrar etseydinde şubart mart gibi çektirseydin allahım kimseyi hasta etmesin

slm canlarım ablam isim sölemenin ne önemi var sen yüregimdesin :)opuyorumnanaktanbiraz sakat yüregim var ama idare ettt:):) opuyorumnanaktan

çakılım abine arada uyku ilacı içir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık kuş yuvasına döndü çok şükür artık kavuştum pc me:)

çok geçmiş olsun ablacımmmm...kasım da byagı erkenmiş ısrar etseydinde şubart mart gibi çektirseydin allahım kimseyi hasta etmesin

ne haber kızzz nasılsın bakalım şükür kavuşturana sağol canımcım heeee çok erkene verdiler zatiii dedim seneye verin daha iyi :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan

ablacım hadi gözün aydın..ben dedim ama sana demi bişeyciğin yok turp gibisin diye:)))guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…