Asker Eşleri

geçmiş olsun canım. rutin kontrollerdi sanırım. sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. üniversite hastanesinde kızımın ultrasyonu için aralığa gün verdiler geçen hafta. istemeyerek özel çektirdim. ertesi gün çektiler sonucuda hemen verdiler tabi 85 lirayı verince yapıyorlar. yanımda hastanenin temizlik görevlisi salıya istiyorum dedi ve hemen verdi görevli. yani 1 gün sonraya. işte vatandaş olmanın zorlukları

elmasım kusura bakma şeker bakmadım pcye şimdi gördüm ..evet işten ayrıldım ...seninde az kaldı kavuştun sonunda kocişine...

evet ablam ya bayagı erkene vermişler allah razı olsun devletimize zeval vermesinsırnaşık şey

evet ya sorma ama hastaneler çok kalabalık ancak sıra geliyor tabi

ablacım hadi gözün aydın..ben dedim ama sana demi bişeyciğin yok turp gibisin diye:)))guclubacismile

sağol elmascım çok tşkler canım

Çok sağol canım ya neyseki iyi çıktı sonuçlar daha önceden ameliyatlarım vardı kist ve polip yüzünden ..
Maalesef çok geçe atıyorlar tarihleri dışardada fiatlar yüksek zaten çok aceleside olmadığı için bekleyeceğim zaten .
Tabi ya kendi elemanları olunca hemen veriyorlar tabi

merhaba canım. aranıza yeni katıldım eşim asker. sohbetler ve paylaşımlar çok güzel. daha öncesinde biraz takip ettim burayı. sen nişanlısın galiba. nasıl gidiyor. düğün ne zaman opuyorumnanaktan

hoş geldin aramıza fıstıkım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 11 eylül allah izin verirse düğünüm
.

iyi geceler hanımlar,sahura kalkanınız yokmu?
handan ablamm sonuçların temiz çıktığına çok sevindimmm

elmascığım ne haber , günler azalıyor.

iyilik canım yaa..finale yaklaşıyoruz evet..ömürdende gidiyor tabi bu arada ama oralara hiç girmeyelim demi boşver..kaydirigubbakcemile5..perşembe akşamı yüklicez eşyayı bende aynı gece binicem sanırım..son anda bir değişiklik olmazsa:)))):lepi:

şafak...2..

zaten lojmanda perşembe çıkacak..cuma öğlene istannbuldayım kısmetse..artık eve tadilat boya gerekirsede içindeyken yapıcaz napım ..bide boyayı tadilatı beklicek gücüm kalmadı..ben o karmaşada o rezilliktede olsa evimde olmak istiyom artık..o dağınıklığın içinde bile mutlu olucam ben artık..annemlerde kızıyo boya yapılsın temizlensin öyle git eşya ile zor olur diyolar ama benim hiç gözüme gelmiyo..acelem yok nasılsa yavaş yavaş yaparım olsun diyom..gözümü kararttım vallasempatiksalakcinni

günaydın ablam bende çok öptümm

günaydın fıstıkımmm Şeniz

oyyyyy az kaldı ha nasıl heyecan vardır sende şimdi sempatiksalakcinni anacım ya inan çok zor olur çocukla badana boya işi en azından 2 -3 gün daha bekleseydin yaa..
biliyom şimdi bana kızacan ama inan çok zorlanırsın iş güç arasında kızında çok küçük çünkü onun yemeği yatması filan var yada bir kaç gün misafirhane gibi yeri varsa orada kalsan yani eve kalma diyecem boya kokusu olacak çünkü

Kızlar ben bugün yokum kızla beraber taksime gidecez dolaşcaz biraz akşama oğru geliriz herhalde bide orada dövme yapan bir yer var koluma atatürk imzası istiyorum gidip konuşayım bir yerini bulabilirsem ççok istiyorum yaptırmayı eşimde bişey demiyor ama bakalım sempatiksalakcinni

valla abla herşeyi göze aldım yaaopuyorumnanaktan..ocağı hemen kurdururuz zaten eşimde dışarda yemekten bıkmış:))..kızımın yemeğini böylece aksatmam kanepenin birindede yatırırım..zaten eşim boyayı ben yaparım akşamları işten geldikçe yavaş yavaş diyo.ama belli de olmaz.bende oda oda yerleştiririm artık..aslında eşimde kzııyo 2 gün daha sabret evi ben boayatınca gel diyoda oralı olmuyom valla 2 günlükte sabır kalmadıbilmiyorumkismile..ozaman hiç şikayet ettiğini duymayım gelince diyo..bende edermiyim hiç..edeceğim varsada etmem artık napım..3 gün olmazsa 1 hafta sürsün yerleşmem sesimi çıkartmıcam artık:))sempatiksalakcinni

ablacım anlıyacağın burdan gitmek bir takıntı haline geldi bende..gideyimde ne olursa olsun düşüncesi..

slmmm hepinize elmasım git ya yeter çektiğin artık isterse bir ay ugraş işlerle ama kafn rahat ol en azından fıstık allahım yardımcın olsunopuyorumnanaktan

elmascığım ,günler azalıyor. lojman konusunda kesinlikle boya ve tadilat ister kesin. yıllarca oturdum. evet senin için zor olacağı kesin. olmadı boya kokusu ve dağanıklık çok olusa orduevine veya misafirhaneye geçersiniz birkaç gün işler hallolur. yıllarca bekledikten sonra ,biraz dahası zor geliyor insana:teselli:

ahh canım dövmeye bende seviyorum. ama eşim malesef benim gibi düşünmüyor. hele Atatürk imzası süper bir fikir.

gecmıs olsun ablacım... sonucların temız cıkmasına sevındım... ben artık gecelerı uyuyamıyorum bu durum cok kötu yaptı benı ruh gıbı dolasıyorum butun gun...
eylemcım ozlemıstık senı cnm
laceycım merhaba canım
elmascım az kalmıs ne guzel ıns 2 gun cabuk gecerde gıdersın evıne bıran once... acele etme bosver yavas yavas yerles...
pelıncım optum senı kuzum
dıer herkesı de opuyorumm

elmascım canım 2 gün daha sabret evin boyansın temizlensin öyle gidersin.elin pisliğinin içine eşyanı bırakma sonra çoook pişman olursun.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…