gecmıs olsun ablacım... sonucların temız cıkmasına sevındım... ben artık gecelerı uyuyamıyorum bu durum cok kötu yaptı benı ruh gıbı dolasıyorum butun gun...
eylemcım ozlemıstık senı cnm
laceycım merhaba canım
elmascım az kalmıs ne guzel ıns 2 gun cabuk gecerde gıdersın evıne bıran once... acele etme bosver yavas yavas yerles...
pelıncım optum senı kuzum
dıer herkesı de opuyorumm
pelinim kuzum saol canım nasıl olayım tatlısım hamılelık harıka bırsey tarıfı gercekten mumkun deıl Allahım herkese yasatsın bunu... sıcaklarla aram ıyı deıl maalesef bırde agrılarım cogaldı yoksa bır sıkıntım yok cok sukur... gercekten evın havası daha bır baska oluyor,her telefonda esım oglusum hareket edıyor mu annesı uyandı mı annesı dıye sorup duruyor... cok farkklııozebusummm canımmm nasılsın balımm.
sıcaklarla aran nasıl.hamilelik çok güzeldi insan eşiyle daha bir başka bağlanıyor.bebek gelince gerçek bir aile olacaksınız
merhaba canım, geceleri zor geçer artık hele son aylarda olmak daha da zor. ama o minicik hareketleri hissetmek , kucağına alacağın günün hayalini kurmak herşeye değersağlıkla doğsun inşallah.
eşimin 15 yıllık iş arkadaşı vardı ailece çok samimiyiz. çocukları olmuyor malesef. 2 ay önce yurttan bir bebek aldılar. 20 günlük minicik bir erkek bebek. o kadar çok seviyorlar ki. yere göğe koyamıyorlar. ne şanslı bir bebek. onları öyle görünce gözlerim doluyor. ne kadar güzel bir iş yaptıklarını düşünüyorum. oğluşum da söyleniyor bizde alalım diyekaydirigubbakcemile3
elmascım canım 2 gün daha sabret evin boyansın temizlensin öyle gidersin.elin pisliğinin içine eşyanı bırakma sonra çoook pişman olursun.:1hug:
slmmm hepinize elmasım git ya yeter çektiğin artık isterse bir ay ugraş işlerle ama kafn rahat ol en azından fıstık allahım yardımcın olsunopuyorumnanaktan
selamlar herkese..
bizimde yerimiz belli oldu..
Bandırma yolcusuyuz
hayırlı olsun kuzucuğum, nişanlın havacıydı galiba. arkadaşlardan bandırmada görev yapanlar vardı. çok beğendiklerini söylüyorardı yalnız çok rüzgarlıymışkaydirigubbakcemile3
valla abla herşeyi göze aldım yaaopuyorumnanaktan..ocağı hemen kurdururuz zaten eşimde dışarda yemekten bıkmış:))..kızımın yemeğini böylece aksatmam kanepenin birindede yatırırım..zaten eşim boyayı ben yaparım akşamları işten geldikçe yavaş yavaş diyo.ama belli de olmaz.bende oda oda yerleştiririm artık..aslında eşimde kzııyo 2 gün daha sabret evi ben boayatınca gel diyoda oralı olmuyom valla 2 günlükte sabır kalmadıbilmiyorumkismile..ozaman hiç şikayet ettiğini duymayım gelince diyo..bende edermiyim hiç..edeceğim varsada etmem artık napım..3 gün olmazsa 1 hafta sürsün yerleşmem sesimi çıkartmıcam artık:))sempatiksalakcinni
ablacım anlıyacağın burdan gitmek bir takıntı haline geldi bende..gideyimde ne olursa olsun düşüncesi..
slmmm hepinize elmasım git ya yeter çektiğin artık isterse bir ay ugraş işlerle ama kafn rahat ol en azından fıstık allahım yardımcın olsunopuyorumnanaktan
elmascığım ,günler azalıyor. lojman konusunda kesinlikle boya ve tadilat ister kesin. yıllarca oturdum. evet senin için zor olacağı kesin. olmadı boya kokusu ve dağanıklık çok olusa orduevine veya misafirhaneye geçersiniz birkaç gün işler hallolur. yıllarca bekledikten sonra ,biraz dahası zor geliyor insana:teselli:
ahh canım dövmeye bende seviyorum. ama eşim malesef benim gibi düşünmüyor. hele Atatürk imzası süper bir fikir.
gecmıs olsun ablacım... sonucların temız cıkmasına sevındım... ben artık gecelerı uyuyamıyorum bu durum cok kötu yaptı benı ruh gıbı dolasıyorum butun gun...
eylemcım ozlemıstık senı cnm
laceycım merhaba canım
elmascım az kalmıs ne guzel ıns 2 gun cabuk gecerde gıdersın evıne bıran once... acele etme bosver yavas yavas yerles...
pelıncım optum senı kuzum
dıer herkesı de opuyorumm
elmascım canım 2 gün daha sabret evin boyansın temizlensin öyle gidersin.elin pisliğinin içine eşyanı bırakma sonra çoook pişman olursun.:1hug:
selamlar herkese..
Bandırma yolcusuyuz
sağol ablacımopuyorumnanaktan
ablacım resımlerıde ekledım bakmak ıstersen
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...k-prensesi-1-yasina-giriyor.html#post14792043
saol canım...demi yaaa :))) kaynanamın yanında kocişten ayrı kalmaktansa ..dağınık evimde kocişle ve kızımla olmak bin kat iyidirkaydirigubbakcemile5
ozebus sanada allah kolaylık versin canım..son aylar zordur..sürekli tuvalete kalkmalar..mide yanmaları..rahat uyku uyuyamazsın..artık doğurmak istiyom bıktım dediğim ağladığım günleri hatırlıyorum..:)))kocişe yaptığım nazları:)))
canım hayırlı olksunnn...selamlar herkese..
Bandırma yolcusuyuz
gunduzlerı uzanıorum ablacımda ıste agrı sızı olunca rahat edemıyorum napalım bebegımıcın katlanıcamm
Ne diyeyim bitanem ben çocukla zor olur diye söyledim sen bilirsin yinede eşinde haklı aslında beklemen konusunda opuyorumnanaktan
Canım anlıyorum seni kolay değil tabi yaşadıkların
ne haber kız nasılsın opuyorumnanaktan
Bende geç gitmesi taraftarıyım ama bişeyde diyemiyorum fazla kızı küçük daha zor olur diyorum opuyorumnanaktan
Sordum dövmeyi bugün yarım saat filan sürüyor dedi eimde çok taraftar değil ama yaptırmak istiyorum hemde ücretsiz yapıyorlar atatürk imzası olduğu için biraz acır dedi
Sağol fıstığım uykusuz kalınca böle oluyor tabi sende güzdüzleri yat biraz dinlenirsin biraz opuyorumnanaktan
Diyorumda dinlemiyor işte gidecem diyo opuyorumnanaktan
Selam kuzukapamam ne haber hayırlı olsun tayininiz opuyorumnanaktan
slm benim canlarım bekarken daha sık giriyordum oysaki ben evlenince tam anlamıyla sizinle aynı safhada yer alıcam işçin daha sık gireirm sanmıştım ama işler hiç öyle gitmedi. eşim cuma geldi pazar geri gitti.dün geri geldi. bugün yine yok. allahtan ortam güzel lojmanda oturmyorum ama burası lojman gibi benim gibi 20 tane asker eşi var. sahurlara kadar oturup dedi kodu yapıoz birbirimizde iftar açıp hep beraber kalıoz. herşey güzel gidiyor. dagın başındada olsam eşimle olduktan sonra yada eşimin evmize dönüp geldiği zaman herşey bitiyor benim için şimdilik benden bu kadar hepinizi öpüyorum kocaman eylşemcimi göremiyorum mj at canım bana merak ediyorum sen neler yaptın
ayyyy maşallah yane kadar tatlı bir bebek öyle allah nazarlardan saklasın üzeri nden nazar boncuğunu eksik etmeyin sakın ...
slm benim canlarım bekarken daha sık giriyordum oysaki ben evlenince tam anlamıyla sizinle aynı safhada yer alıcam işçin daha sık gireirm sanmıştım ama işler hiç öyle gitmedi. eşim cuma geldi pazar geri gitti.dün geri geldi. bugün yine yok. allahtan ortam güzel lojmanda oturmyorum ama burası lojman gibi benim gibi 20 tane asker eşi var. sahurlara kadar oturup dedi kodu yapıoz birbirimizde iftar açıp hep beraber kalıoz. herşey güzel gidiyor. dagın başındada olsam eşimle olduktan sonra yada eşimin evmize dönüp geldiği zaman herşey bitiyor benim için şimdilik benden bu kadar hepinizi öpüyorum kocaman eylşemcimi göremiyorum mj at canım bana merak ediyorum sen neler yaptın
saol canım...
bende ılerıde hatırlıcam sanırım bunları :)))
canım hayırlı olksunnn...
dilekayla mıyase de bandırmadan bu sene tayın oldular doguya canımm
gunduzlerı uzanıorum ablacımda ıste agrı sızı olunca rahat edemıyorum napalım bebegımıcın katlanıcamm
canım senın adına cok sevınıyorum...oralarda yalnız deılsın evınde beklıosun esını,işin en guzel yanı bu canım...
herkese ıyı geceler canlar...
çoook tatlıdır benim yeğenim çoookkaydirigubbakcemile3yok ablacım okumadan evden cıkartmıyorlar zatenkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın ablacım?
canım hayırlı olksunnn...
dilekayla mıyase de bandırmadan bu sene tayın oldular doguya canımm
.
kuzum tayın yerınız bellı olmus hayırlı olsun tatlımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?