Asker Eşleri

ozebusummm canımmm nasılsın balımm.
sıcaklarla aran nasıl.hamilelik çok güzeldi insan eşiyle daha bir başka bağlanıyor.bebek gelince gerçek bir aile olacaksınız

merhaba canım, geceleri zor geçer artık hele son aylarda olmak daha da zor. ama o minicik hareketleri hissetmek , kucağına alacağın günün hayalini kurmak herşeye değer sağlıkla doğsun inşallah.
eşimin 15 yıllık iş arkadaşı vardı ailece çok samimiyiz. çocukları olmuyor malesef. 2 ay önce yurttan bir bebek aldılar. 20 günlük minicik bir erkek bebek. o kadar çok seviyorlar ki. yere göğe koyamıyorlar. ne şanslı bir bebek. onları öyle görünce gözlerim doluyor. ne kadar güzel bir iş yaptıklarını düşünüyorum. oğluşum da söyleniyor bizde alalım diyekaydirigubbakcemile3

ozebusummm canımmm nasılsın balımm.
sıcaklarla aran nasıl.hamilelik çok güzeldi insan eşiyle daha bir başka bağlanıyor.bebek gelince gerçek bir aile olacaksınız
pelinim kuzum saol canım nasıl olayım tatlısım hamılelık harıka bırsey tarıfı gercekten mumkun deıl Allahım herkese yasatsın bunu... sıcaklarla aram ıyı deıl maalesef bırde agrılarım cogaldı yoksa bır sıkıntım yok cok sukur... gercekten evın havası daha bır baska oluyor,her telefonda esım oglusum hareket edıyor mu annesı uyandı mı annesı dıye sorup duruyor... cok farkklıı

merhaba canım...
evet cnm zorlanıyorum,bu gece en zor gecemdi... 7.ayımızdayız ve basladık sanırım agrılara sızılara :) saglıklı olsunda cekerım razıyım napıyım...

ah canım benım teyzemınde 17 yıldır bebeklerı olmuyor ama 8 yıl önce evlat edındıler yuvadan,henuz 10 gunluktu... annesı dogurup çöpe atmıs çöpten bulmuslar ve ertesı gun teyzemler almıs... hala bılmıyor yavrum... teyzemın beyazlamıs saclarını oksayıp "annecım illa yaslanmak zorunda mısın,ılla ölmek zorunda mısın?" dıye sevıyor teyzemı... okul bırıncısı yaramaz :) Allahım ıste... hersey onların uzerıne kurulu... dedıgın gıbı ne sanslılar... bencede cok hayırlı ve güzel bır iş yaptıkları...

elmascım canım 2 gün daha sabret evin boyansın temizlensin öyle gidersin.elin pisliğinin içine eşyanı bırakma sonra çoook pişman olursun.:1hug:

ben oraları pırıl pırıl yaparım ALLAH ın izniyle..zaten illaki boyanacak yerimsenibenben içinde olsamda olmasamda..yoksa bende rahat edemem

slmmm hepinize elmasım git ya yeter çektiğin artık isterse bir ay ugraş işlerle ama kafn rahat ol en azından fıstık allahım yardımcın olsunopuyorumnanaktan

demi yaaa :))) kaynanamın yanında kocişten ayrı kalmaktansa ..dağınık evimde kocişle ve kızımla olmak bin kat iyidirkaydirigubbakcemile5

ozebus sanada allah kolaylık versin canım..son aylar zordur..sürekli tuvalete kalkmalar..mide yanmaları..rahat uyku uyuyamazsın..artık doğurmak istiyom bıktım dediğim ağladığım günleri hatırlıyorum..:)))kocişe yaptığım nazları:)))

Son düzenleme:
hayırlı olsun kuzucuğum, nişanlın havacıydı galiba. arkadaşlardan bandırmada görev yapanlar vardı. çok beğendiklerini söylüyorardı yalnız çok rüzgarlıymışkaydirigubbakcemile3

Evet Lacey.. Havacı. gidenler beğeniyor bakalım benim daha bi fikrim yok akannehir

Ne diyeyim bitanem ben çocukla zor olur diye söyledim sen bilirsin yinede eşinde haklı aslında beklemen konusunda opuyorumnanaktan

ablacım anlıyacağın burdan gitmek bir takıntı haline geldi bende..gideyimde ne olursa olsun düşüncesi..

Canım anlıyorum seni kolay değil tabi yaşadıkların

slmmm hepinize elmasım git ya yeter çektiğin artık isterse bir ay ugraş işlerle ama kafn rahat ol en azından fıstık allahım yardımcın olsunopuyorumnanaktan

ne haber kız nasılsın opuyorumnanaktan

Bende geç gitmesi taraftarıyım ama bişeyde diyemiyorum fazla kızı küçük daha zor olur diyorum opuyorumnanaktan
Sordum dövmeyi bugün yarım saat filan sürüyor dedi eimde çok taraftar değil ama yaptırmak istiyorum hemde ücretsiz yapıyorlar atatürk imzası olduğu için biraz acır dedi

Sağol fıstığım uykusuz kalınca böle oluyor tabi sende güzdüzleri yat biraz dinlenirsin biraz opuyorumnanaktan

elmascım canım 2 gün daha sabret evin boyansın temizlensin öyle gidersin.elin pisliğinin içine eşyanı bırakma sonra çoook pişman olursun.:1hug:

Diyorumda dinlemiyor işte gidecem diyo opuyorumnanaktan

selamlar herkese..

bizimde yerimiz belli oldu..

Bandırma yolcusuyuz

Selam kuzukapamam ne haber hayırlı olsun tayininiz opuyorumnanaktan

slm benim canlarım bekarken daha sık giriyordum oysaki ben evlenince tam anlamıyla sizinle aynı safhada yer alıcam işçin daha sık gireirm sanmıştım ama işler hiç öyle gitmedi. eşim cuma geldi pazar geri gitti.dün geri geldi. bugün yine yok. allahtan ortam güzel lojmanda oturmyorum ama burası lojman gibi benim gibi 20 tane asker eşi var. sahurlara kadar oturup dedi kodu yapıoz birbirimizde iftar açıp hep beraber kalıoz. herşey güzel gidiyor. dagın başındada olsam eşimle olduktan sonra yada eşimin evmize dönüp geldiği zaman herşey bitiyor benim için şimdilik benden bu kadar hepinizi öpüyorum kocaman eylşemcimi göremiyorum mj at canım bana merak ediyorum sen neler yaptın

saol canım...
bende ılerıde hatırlıcam sanırım bunları :)))
selamlar herkese..

bizimde yerimiz belli oldu..

Bandırma yolcusuyuz
canım hayırlı olksunnn...
dilekayla mıyase de bandırmadan bu sene tayın oldular doguya canımm
gunduzlerı uzanıorum ablacımda ıste agrı sızı olunca rahat edemıyorum napalım bebegımıcın katlanıcamm

canım senın adına cok sevınıyorum...oralarda yalnız deılsın evınde beklıosun esını,işin en guzel yanı bu canım...

herkese ıyı geceler canlar...

ayyyy maşallah ya ne kadar tatlı bir bebek öyle allah nazarlardan saklasın üzeri nden nazar boncuğunu eksik etmeyin sakın ...

çoook tatlıdır benim yeğenim çoookkaydirigubbakcemile3yok ablacım okumadan evden cıkartmıyorlar zatenkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın ablacım?

Günaydın serpilcim nasılsın canım alıştın mı oralara yaşam nasıl ki orda en azından bak yanlız değilsin arkadaşların filan varmış oda yeteer bizleride çekiştiriyon mu kızzzzz söle bakimmmmm bende çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

canım ya böyle olması normal tabi ağrıların olacak oturtmayacak yatırmayacak bebişş opuyorumnanaktan

çoook tatlıdır benim yeğenim çoookkaydirigubbakcemile3yok ablacım okumadan evden cıkartmıyorlar zatenkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın ablacım?

çok tatlı ama maşallah ona bende iyiyim canım saol seni sormalı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…