Sağolun canlar.. umarım en kısa zamanda alışırım..
günaydınlar nihayet geldim net yoktu hatlar kopuyo sizler nasılsınız kuzucum hayırlı olsun yeriniz güzel yere çıkmış büyük yer herşey var deniz kenarı evet biraz rüzgarlı bi erdekteydik ama her zaman bandırmaya gezmeye giderdik özledim be oraları
günaydınlar nihayet geldim net yoktu hatlar kopuyo sizler nasılsınız kuzucum hayırlı olsun yeriniz güzel yere çıkmış büyük yer herşey var deniz kenarı evet biraz rüzgarlı bi erdekteydik ama her zaman bandırmaya gezmeye giderdik özledim be oraları
teşekkür ederim ebuş andan ablam. ebuş bebegin nasıl sen nasılsın.eve t haklısın en güzelide eşini evinde beklemek. onun için ise en güzeli eve döndüğünde daha o kapıyı çalmadan kapıyı çan bir eşi.handan abla çekiştirme değilde baksettim kadınlar klübü die bir site var asker eşlerininde bir topingi var bir de handan ablamız var bizim cvp kitabcıgımız gibi falan die yanii... nu arada hamilemiyim die düşünmeye başladımmm:))
teşekkür ederim ebuş andan ablam. ebuş bebegin nasıl sen nasılsın.eve t haklısın en güzelide eşini evinde beklemek. onun için ise en güzeli eve döndüğünde daha o kapıyı çalmadan kapıyı çan bir eşi.handan abla çekiştirme değilde baksettim kadınlar klübü die bir site var asker eşlerininde bir topingi var bir de handan ablamız var bizim cvp kitabcıgımız gibi falan die yanii... nu arada hamilemiyim die düşünmeye başladımmm:))
günaydınlar hepinize handan ablacım bende ıyıyım tşk ederim opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 Şeniz
herkese günaydınnnn ben geldimmm opuyorumnanaktan
günaydın canım sanada nasılsın opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar keyifli bir gün geçirmenizi diliyorumolumunekankayizsmile
calısmaya dewam işte napalım abla yaa cok sıcak boshayallersmile
merhaba canım nasılsın kaydirigubbakcemile5
ne haber canım nasılsın çok sıcak burasıda opuyorumnanaktan
ablacık ıyı sayılırım yıkımların ardından enkazıma bakıyorum yanii içim durulanıyor yavas yavas .. bakalım bayramdan sonra uzun bi tatıle cıkıcaz esımde izine cıkıyor bende ..simdide onun heyecanı var biraz olsun rahatlatıyor..belkımmm yenı gelısmelerle donerım allahım insallah... sizler napıyosunuz.. ramazan bu sene baya bır zorladı hepımızı dogrusu ... ayy için için sewiniyorum gercekten ama inanın buna iyiki boyle bir sayfa war.. ne guzel herkes anlıyor derdımızı tasamızı ...rahat rahat..yazıhyorum . egolar yok kucumseme yok ukalalık hic yok aynen yasantılarımız gibi seffafız hepımız. zaten buradakı herkesın yasam standartları aynı... ve paylastıkca dahada anlasılır oluyoruz..:lepi:
Aman iyi olmaya bak canım moraller bozulmasın sakın olurmu hem sen üzülürsün hemde eşinde üzülür bu duruma stres yok tamammı..
İzine çıkmanız iyi olur ya hemde dinlenmiş olursunuz ne güzel :lepi: ne yapalım ya sıcaklar mahvetti resmen herkesi şu an biraz daha iyi ama sıcak yinede buralar..
Hepimiz konuşup dertleşiyoruz burada sıkıntılarımız sevinçlerimizi bir nebzede olsa paylaşıyoruz işte burada öyle şeylerin olması zaten mümkün değil herkes birbirine çok saygılı ve seviyeli zaten eğer olursada buna müsade etmem ben bunada birazcık hakkım var sanırım .
Zaten hepside benim kardeşim oldu inan hepsinden bende çok şeyler öğreniyorum buradan herkeside çok seviyorum ...opuyorumnanaktan :1hug:
elbetteki hakkın war ablacım yaa söyleme bile ki.. cünkü ben de ilk yazdıgımda banada ilk cewap veren sen oldun:lepi:
Seviyom ben burdaki cadıları :1hug: takılıyom onlara hep sağolsun onlarda hep severler beni :lepi: ben yazarım her gelen arkadaşımıza bende ilk yazdığımda nasıl kişilerle tanışcam diye düşünmüştüm .
Ama hepside çok iyiler ben çoookkkkk mennunum burada olmaktan kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?