Asker Eşleri

sekerlerrr ben geldımmmmmmmmm

nasılınızyenı evımdeyım artık yerlestımm oturuyorumm :))

gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır yenı gelenn arkaadaslarr hosgeldınız

Geldinmi evine hayırlısyla otur inşallah yeni evinde bizler iyiyiz seni sormalı arda nasıl iyimi opuyorumnanaktan

Bencede kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Ebuşşş ne haber tatlım nasıl oldun daha iyisindir umarım canım duydunmu serpili ne diyoo böleeee opuyorumnanaktan

:içelim:
calısmaya dewam işte napalım abla yaa cok sıcak boshayallersmile
merhaba canım bu arada hoşgeldin sende yenisin benim gibi. gerçekten çok güzel bir ortam

merhaba canım nasılsın kaydirigubbakcemile5

ne haber canım nasılsın çok sıcak burasıda opuyorumnanaktan

iyiyim canım teşekkür ederim. 1 eylül de bizim tatilde bitiyor. aslında sıkıldım evden. benim bıcırıklarıda özledim.

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

sekerlerrr ben geldımmmmmmmmm

nasılınızyenı evımdeyım artık yerlestımm oturuyorumm :))

gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır yenı gelenn arkaadaslarr hosgeldınız

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

merhaba canım nasılsın bugün dilerim daha rahatsındıropuyorumnanaktan

ablacım ıyı dıyeyım ıyı olayım :) sızlanmıcam artık alısmam lazım agrılara,aşıda oldum ya kolum cok agrıyor bugun yoksa ıyıyım cok sukur...

valla şaştım ablam yaww... ben 2 yıldan sonra hala erken mı acaba dedıgım oluyor bazen bu kıs hızlı cıkcak sanırım :)))

sagol handan ablam ıyıyız valla napalım yandık geldık :)) arda pasada ıyı odası kuruldu bızı odasına sokmuyo arabalı yatagı cok kıymetlı pasanınn :))

kızlar yarın ıftara gıdıcez boluge hem tanısma olacak hem ıftar bakalım nasıl kısılerle tanısıcagım

ebrum canım hamılelık nasıl kuzum
serpılcım valla hızlı hatunsun hayırlısı olsun canım ama yoksa bence bıraz evlılıgın tadını cıkar sonra hamıle kal gulum

selamlaarrrrrr....hatunlar nasılsınız bakalım..ben iyiyim çok şükür...dün gittim saçlarımı boyattım..kaş bıyık vs aldırdım söylemesi ayıp..misler gibim oldum..e nede olsa gidince bir süre bakamambayanssulusmile kendime yerleşene kadar bide bir yeri bilmiyom tabi kuaför felan bu bana epey gider..bugün de son hazırlıklarımı yapmaya çalıştım yine açıktaki eşyalarımı toparladım..yarın bu saatlerde kamyona eşyayı yüklicez inş..arkasındanda ben çıkıcam yola kızımla..heyecanlıyım mutluyum..o kadaaarr uzun zamndır bu evden eşyaların çıkacağı günü bekliyorum ve okadar çok hayalini kurdumki .inanamıyorum..zemuszemus

elmascım canımm ohhh mısler gıbı olmusundurr gule gule kullan saclarını bebegımmm ıyı yapmıssın tabııı yarın tasınıyosun demek sonunda gun geldı desene hayırlısıylada yerlesırsın ınsalalh tatlım

esmacım saol cnm ıyıyım cok sukur cnm sıcaklarla bogusuyorum malum doğunun sıcagı hıcbırseye benzemıyorr :)) sen nasılsın cnmm...

elmascım hadı gozunaydın cnm... ayy bende gıdecegım kuaföre genel bakım ıcın ama doguma göre ayarlamaya calısıyorum bakalım :)) ay ne zor bu işler...

herkesı optum canlar

Az kaldı okulların açılmasınada nasıl özlenmez demi öğrenciler opuyorumnanaktan

Alışacan tabi ebuşum başka yolu yok zaten kounda ağrıyor demi şimdi sorma ya bzim serpile bak o kadar hızlı çıktı yani sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

Güle güle otur canı evinde arda içinde ne iyi oldu demi yatağından da çıkmaz şimdi kerata yarında ne yiyecen kız acaba yeni insanlarla tanışacan ne güzel opuyorumnanaktan

ne haber elmascım gidiyon ha sonunda hayırlısı olsun bakalım inşallah yeri evinde çok mutlu olursun lojman belli oldumu şimdi neresi olacak acaba maslak olsa daha iyi be hemde merkezi bir yerde dolmuşa bindinmi beşiktaş ve taksime gidersin maslak orduevine gir havuzuda var çok güzel opuyorumnanaktan

bencede doğuma yakın ayarla işini daha iyi rahat edersin en azından opuyorumnanaktan

bende esım nöbetcı gezınıyorum öle... kolum bıraz hafıfledı ablacım,vurdugu bölge rahatsız edıyor sadece... gecen kı bu kadar agrılı gecmemıstı bu sefer böyle oldu... gece azmasında sımdı agrısın razıyım valla...

annemler gelmıyorlar abla haftasonu dönücez dedı babam eve... bende bırsey demedım...

yanlızsın bu gece yani o ağrı olması birazda aşıyı yapan kişiden de kaynaklanır herhalde kimisi yapar duymassın bile..
anladım canım ne diyeyim ki sana şimdi hayırlısı olsun artık nasılsa bayramdan sonra gidecen sende demi

ıyı aksamalar kızlarr
handan ablacım cıkmıyo valla kumandasını bıle vermıyo yatagınn benım dıyo :)) duvar stıckerlarıda aldık yapıstırdık guzel olduuu
handan ablacım valla yarın nasıl ınsanlarla karsılasıcam merak edıyuorum ınsaalh guzel gecer

ebrucum acır valla ınsamn kolunu kaldıramıyo agrıdan benım kocıste yok balımmm ıkımızde tekız desene :)))

Ayyy canım ya kıyamam ben ona nasılda mutludur şimdi paşamız iyiişte oyalanır odasında ..
İyi insanlarla karşılaşırsın inşallah sen sıcak kanlısın çünkü güzel geçer yemeğiniz opuyorumnanaktan

kızlaaarrrr...bu gece burda son geceemmmmm..çok heyecanlıyım mutluyum..yeni bir hayata başlayacağım kısmetse..yarın bu saatlerde yolda olacağım sanırım..görüşmek üzere yarın girerim yine..öpt hepinizi...boshayallersmile

anacım iyi değerlendir son gecenii sempatiksalakcinni şöle git sarıl kayganana ne olur sende gel de sırnaşık şey şaka şaka hayırlısı olsun elmascım çok az kaldı artık eşine kavuşmana yerimseniben :lepi:

elmascığım kavuşuyorsun artık evine ,gözünaydın canımopuyorumnanaktan .

handan ablacım ınsalalh oyle olur :)) sıcak kanlı karılardırrrr :))))))))

elmascım canımm ohh son gecen sefan olsun datlummm yenı evnden yazarsın artık bıze :)) kız kaynanan cok uzuluyodur gısıyosun dıye :))

günaydınlaarrr:)))
valla balkonda yattığım son gecemdi dün..buralarda yatılıyo sıcaktan malum..balkonu çok özlicem..püfür püfür eserdi ne güzel..lojmandada alışkanlık serermişim yatağı balkonakaydirigubbakcemile3..şaka bi yana yatağımı bile çok özledim bıkmıştım yatak serip toplamaktan..kaynana elinde olsa belki gelmek yardımcı olmak isterde..kayınbaba hayatta yollamaz..adam yalnız kalamıyoookaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…