- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
sekerlerrr ben geldımmmmmmmmm
nasılınızyenı evımdeyım artık yerlestımm oturuyorumm :))
gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır yenı gelenn arkaadaslarr hosgeldınız
bende :1hug:
aynen canım en guzelıııı... ben cok cektım cok yalnız kaldım daha belkı neler gorecegım bılemıyorum cnm ama hep dedım buna da sukur evımde beklıyorum esımı... oda bılıyor kı evıne gelecegı zaman esı onu beklıyor olacak daha keyıfle evıne gelecek.. bunları cok yasadık cnm,belkı 1 yıl cektım ben ama ınan 1 ayın 5 aksamı evde olabılıyordu,ah ahh... Allahım sana sabır versın cnmm...
kısss dur daha ne bebişiii... bıtırın surayıda rahatlayın balayına cıkın guzelce ondan sonra :)) canım benım hadı bakalım hayırlı haber senden de alıcaz mıı...yerimseniben
merhaba canım bu arada hoşgeldin sende yenisin benim gibi. gerçekten çok güzel bir ortamcalısmaya dewam işte napalım abla yaa cok sıcak boshayallersmile
merhaba canım nasılsın kaydirigubbakcemile5
ne haber canım nasılsın çok sıcak burasıda opuyorumnanaktan
Aman iyi olmaya bak canım moraller bozulmasın sakın olurmu hem sen üzülürsün hemde eşinde üzülür bu duruma stres yok tamammı..
İzine çıkmanız iyi olur ya hemde dinlenmiş olursunuz ne güzel :lepi: ne yapalım ya sıcaklar mahvetti resmen herkesi şu an biraz daha iyi ama sıcak yinede buralar..
Hepimiz konuşup dertleşiyoruz burada sıkıntılarımız sevinçlerimizi bir nebzede olsa paylaşıyoruz işte burada öyle şeylerin olması zaten mümkün değil herkes birbirine çok saygılı ve seviyeli zaten eğer olursada buna müsade etmem ben bunada birazcık hakkım var sanırım .
Zaten hepside benim kardeşim oldu inan hepsinden bende çok şeyler öğreniyorum buradan herkeside çok seviyorum ...opuyorumnanaktan :1hug:
sekerlerrr ben geldımmmmmmmmm
nasılınızyenı evımdeyım artık yerlestımm oturuyorumm :))
gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır yenı gelenn arkaadaslarr hosgeldınız
aynen canım en guzelıııı... ben cok cektım cok yalnız kaldım daha belkı neler gorecegım bılemıyorum cnm ama hep dedım buna da sukur evımde beklıyorum esımı... oda bılıyor kı evıne gelecegı zaman esı onu beklıyor olacak daha keyıfle evıne gelecek.. bunları cok yasadık cnm,belkı 1 yıl cektım ben ama ınan 1 ayın 5 aksamı evde olabılıyordu,ah ahh... Allahım sana sabır versın cnmm...
kısss dur daha ne bebişiii... bıtırın surayıda rahatlayın balayına cıkın guzelce ondan sonra :)) canım benım hadı bakalım hayırlı haber senden de alıcaz mıı...yerimseniben
:içelim:
merhaba canım nasılsın bugün dilerim daha rahatsındıropuyorumnanaktan
:içelim:
merhaba canım bu arada hoşgeldin sende yenisin benim gibi. gerçekten çok güzel bir ortam
iyiyim canım teşekkür ederim. 1 eylül de bizim tatilde bitiyor. aslında sıkıldım evden. benim bıcırıklarıda özledim.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
merhaba canım nasılsın bugün dilerim daha rahatsındıropuyorumnanaktan
ablacım ıyı dıyeyım ıyı olayım :) sızlanmıcam artık alısmam lazım agrılara,aşıda oldum ya kolum cok agrıyor bugun yoksa ıyıyım cok sukur...
valla şaştım ablam yaww... ben 2 yıldan sonra hala erken mı acaba dedıgım oluyor bazen bu kıs hızlı cıkcak sanırım :)))
sagol handan ablam ıyıyız valla napalım yandık geldık :)) arda pasada ıyı odası kuruldu bızı odasına sokmuyo arabalı yatagı cok kıymetlı pasanınn :))
kızlar yarın ıftara gıdıcez boluge hem tanısma olacak hem ıftar bakalım nasıl kısılerle tanısıcagım
ebrum canım hamılelık nasıl kuzum
serpılcım valla hızlı hatunsun hayırlısı olsun canım ama yoksa bence bıraz evlılıgın tadını cıkar sonra hamıle kal gulum
selamlaarrrrrr....hatunlar nasılsınız bakalım..ben iyiyim çok şükür...dün gittim saçlarımı boyattım..kaş bıyık vs aldırdım söylemesi ayıp..misler gibim oldum..e nede olsa gidince bir süre bakamambayanssulusmile kendime yerleşene kadar bide bir yeri bilmiyom tabi kuaför felan bu bana epey gider..bugün de son hazırlıklarımı yapmaya çalıştım yine açıktaki eşyalarımı toparladım..yarın bu saatlerde kamyona eşyayı yüklicez inş..arkasındanda ben çıkıcam yola kızımla..heyecanlıyım mutluyum..o kadaaarr uzun zamndır bu evden eşyaların çıkacağı günü bekliyorum ve okadar çok hayalini kurdumki .inanamıyorum..zemuszemus
esmacım saol cnm ıyıyım cok sukur cnm sıcaklarla bogusuyorum malum doğunun sıcagı hıcbırseye benzemıyorr :)) sen nasılsın cnmm...
elmascım hadı gozunaydın cnm... ayy bende gıdecegım kuaföre genel bakım ıcın ama doguma göre ayarlamaya calısıyorum bakalım :)) ay ne zor bu işler...
herkesı optum canlar
napıyorsun ablacımm
bende esım nöbetcı gezınıyorum öle... kolum bıraz hafıfledı ablacım,vurdugu bölge rahatsız edıyor sadece... gecen kı bu kadar agrılı gecmemıstı bu sefer böyle oldu... gece azmasında sımdı agrısın razıyım valla...
annemler gelmıyorlar ablahaftasonu dönücez dedı babam eve... bende bırsey demedım...
ıyı aksamalar kızlarr
handan ablacım cıkmıyo valla kumandasını bıle vermıyo yatagınn benım dıyo :)) duvar stıckerlarıda aldık yapıstırdık guzel olduuu
handan ablacım valla yarın nasıl ınsanlarla karsılasıcam merak edıyuorum ınsaalh guzel gecer
ebrucum acır valla ınsamn kolunu kaldıramıyo agrıdan benım kocıste yok balımmm ıkımızde tekız desene :)))
kızlaaarrrr...bu gece burda son geceemmmmm..çok heyecanlıyım mutluyum..yeni bir hayata başlayacağım kısmetse..yarın bu saatlerde yolda olacağım sanırım..görüşmek üzere yarın girerim yine..öpt hepinizi...boshayallersmile
kızlaaarrrr...bu gece burda son geceemmmmm..çok heyecanlıyım mutluyum..yeni bir hayata başlayacağım kısmetse..yarın bu saatlerde yolda olacağım sanırım..görüşmek üzere yarın girerim yine..öpt hepinizi...boshayallersmile
anacım iyi değerlendir son gecenii sempatiksalakcinni şöle git sarıl kayganana ne olur sende gel de sırnaşık şey şaka şaka hayırlısı olsun elmascım çok az kaldı artık eşine kavuşmana yerimseniben :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?