elmascığım kavuşuyorsun artık evine ,gözünaydın canımopuyorumnanaktan .
handan ablacım ınsalalh oyle olur :)) sıcak kanlı karılardırrrr :))))))))
elmascım canımm ohh son gecen sefan olsun datlummm yenı evnden yazarsın artık bıze :)) kız kaynanan cok uzuluyodur gısıyosun dıye :))
gidiyoruuuumm bütün aşkalr yüreğimdeee
gidiyorum kokun hala üzerimdeeeeeeee
bir kendim bir kızım gidiyorum....kaydirigubbakcemile3
bu gece sooooonn biraz sonra şu kapıdan son kez çıkıp gidip kendimi vuracağım yollaraaa
ne olur parça parça olmasın içinizzzzzz...mutlu ool iyi bak kendiiiinee ..neolur gözün arkada klamasııııınn..
içimden şarkılar söylemek geliyo dostlar çok görmeyin heeeee...2 sene yatıyo altında..şımarıcam bugüüünnn
evet ablacım hakettim ben şımarmayı...bugün hiç bişy keyfimi bozamaz....bayanssulusmilesempatiksalakcinnisositososito
kızlar gunaydınnnnnnnnn
elmasım canım cok evındım valla demek bacım yolcusun ohh hazırlanıyosundur sen sımdıde patlafr sarkılarııııııı tatlkım sen
referandumdan sonra gıdecegız ablacım kısmet olursa... esımle son haftalarım dogum öncesı... cok özlıcem... en son bu kadar ayrı nişanlıyken kalmıstık... :gitme:
yanlızsın bu gece yani o ağrı olması birazda aşıyı yapan kişiden de kaynaklanır herhalde kimisi yapar duymassın bile..
anladım canım ne diyeyim ki sana şimdi hayırlısı olsun artık nasılsa bayramdan sonra gidecen sende demi
sorma kuzu bu sefer daha agır oldu... kociş nöbetcıydı ya... ayy sukurler olsun razıyımmıyı aksamalar kızlarr
handan ablacım cıkmıyo valla kumandasını bıle vermıyo yatagınn benım dıyo :)) duvar stıckerlarıda aldık yapıstırdık guzel olduuu
handan ablacım valla yarın nasıl ınsanlarla karsılasıcam merak edıyuorum ınsaalh guzel gecer
ebrucum acır valla ınsamn kolunu kaldıramıyo agrıdan benım kocıste yok balımmm ıkımızde tekız desene :)))
Benım esım alıyoorr ablamm...eskı yerımıze baglı oldugumuz ıcın orda törene katılcaz sanırım,yolu nasıl gıdecegım yıne bılemıyorumKızlar terfi alacak olanlar varmı eşlerinizden zemuszemus zemuszemus
handan ablacım yemek bu aksam ıftarda hazırlanmaya basladım :)) ojeler suruldu bırazdan askerden randevu aldım kuafore gıdıcem :)) sen nasılsın ablam
ecesu burda gorunuysun sekerım naptın yerlestın mı
merhaba arkadaşlar keyifli bir gün diliyorum.elmascığım sağlıcakla git canım. keyifli yazılarını gördükçe bende keyiflendimzemuszemus kayınvaliden ile ilişkine maşallah. ne güzel Allah bozmasın. arada tatsızlık olmadan ayrılıyorsunuz.
handancığım ( yaşlarımız yakın diye isminle yazıyorum. inşallah sorun olmaz)(bu arada ismim Nilgün ) özledim miniklerimi bu sene 3 . sınıf oldular. 1 sınıfta almıştım. her yıl biraz daha büyümüş görmek çok mutlu ediyor beni evdeki 2 çocuğum dışında birde 40 tane yavrum varopuyorumnanaktan
referandumdan sonra gıdecegız ablacım kısmet olursa... esımle son haftalarım dogum öncesı... cok özlıcem... en son bu kadar ayrı nişanlıyken kalmıstık... :gitme:
sorma kuzu bu sefer daha agır oldu... kociş nöbetcıydı ya... ayy sukurler olsun razıyımm
Benım esım alıyoorr ablamm...eskı yerımıze baglı oldugumuz ıcın orda törene katılcaz sanırım,yolu nasıl gıdecegım yıne bılemıyorumhep viraj ve cakır cukur...
laceycım merhaba canım,nasılsın...
elmascım hadı gozunaydın olsun canım,tadını cıkar bugunun... ıns bıran önce otobus saatın gelırde evıne varırsın canım...
evet ablacım kasım ayı beklıyoruz bakalım :) ayın sonu aslında ama erken davrancak bızım minik sanırım...
tesekkur ederız ablacım,hayırlı olur ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?