Asker Eşleri

elmascığım kavuşuyorsun artık evine ,gözünaydın canımopuyorumnanaktan .

evet canım sağol inanamıyorum bugünün gelip çattığına..ne kadar uzun süredir bekliyorum bu günü..eşyalarım ne halde acaba göreceğim bu akşam..küflenme nemlenme oldumu hiç bilimiyom..koyduğum gibi duruyo 2 senedir.çıkarıp bakabilme imkanımız yoktu hiç.istif halinde bir odada tıkılı koca bir evin eşyası.olduysada yapacak bişey yok artık.önce eşyalarım çıkacak..sonra biz yola..22,30 arabasıyla geliyorum..bekle bizi istanbuulll..

eveeetttt..sen yerleştin darısı bana..bir süre yerleşip net bağlatana kadar aranızda olamam ama sonra sizlerle olurum yine özlerim zaten sizleri kız..kaynana hakkaten üzülüyo kız iyi kötü alıştık baya birbirimize ..bide hiç kötü sözümüz olmadı karşılıklı..ağzı var dili yoktur..kalbinde hiç kötülük yoktur kız..bi tek pasaklılığı var işte o yıprattı beni..neyse bundan sonra temizlermi napar beni bağlamıyokötükedihüso..bütün evin kalabalığıyla birlkikte gidiyorum..resmen ev ev üstündeydi derler ya..her tarafta eşyamız..kadının evi ferahlıcak baya zaten bir odası ful doluydu ..oraya sığmayanlar vitrin teperlindeydi ..kızn oyuncakları bisikleti felan..baya sabrettiler hani..başka sı olsa şikayet eder dururudu belki ama hiç şikayet etmediler ..zaten kaynanaya diyom ki anne valla sanki kız evlendirir gibi oldun evden çeyiz kız çıkarıyon sanki diyom..yeni gelinle rgibi bütün kalabalığımla gidiyorum diyom gülüyo..

gidiyoruuuumm bütün aşkalr yüreğimdeee
gidiyorum kokun hala üzerimdeeeeeeee
bir kendim bir kızım gidiyorum....kaydirigubbakcemile3

bu gece sooooonn biraz sonra şu kapıdan son kez çıkıp gidip kendimi vuracağım yollaraaa
ne olur parça parça olmasın içinizzzzzz...mutlu ool iyi bak kendiiiinee ..neolur gözün arkada klamasııııınn..

içimden şarkılar söylemek geliyo dostlar çok görmeyin heeeee...2 sene yatıyo altında..şımarıcam bugüüünnn

Günaydınnn kızlarrrr..
Elmasssssssssssss gidiyon ha sonunda herşey hayırlısı olsun canım yolun açık olsun bekleee istanbullllllllllll elmas geliyorrrrrrrrrrrr ..

Eşyalarına bişey olmaz merak etme bizde bırakmıştık öle 2 sene hiçbişey olmamıştı sen dua et bişey dememiş k.validen bize laf atmıştı hatta sonradan köy evi gibi oldu demşti ne kadar sinir olmuştum bende kötükedihüso duvarlarım cizildi filan zor ama yinede sen şükret bişey dememiş .

oyyyyyyyyyyy şımardı bak şımardı :lepi: olsun anacım şımar sen yinede herşeye değer demiii :lepi: alkisalkisalkis

evet ablacım hakettim ben şımarmayı...bugün hiç bişy keyfimi bozamaz....bayanssulusmilesempatiksalakcinnisositososito

kızlar gunaydınnnnnnnnn
elmasım canım cok evındım valla demek bacım yolcusun ohh hazırlanıyosundur sen sımdıde patlafr sarkılarııııııı tatlkım sen

evet ablacım hakettim ben şımarmayı...bugün hiç bişy keyfimi bozamaz....bayanssulusmilesempatiksalakcinnisositososito

şımar be güzelim hak ettin ama oyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt :jeyyar:

kızlar gunaydınnnnnnnnn
elmasım canım cok evındım valla demek bacım yolcusun ohh hazırlanıyosundur sen sımdıde patlafr sarkılarııııııı tatlkım sen

günaydın kız ne haber nasıl geçti akşam ki yemek neler yedin bakalım anlatta bilek sırnaşık şey sırnaşık şey kesin kebab yokturrrrrrrrrrr sempatiksalakcinni

handan ablacım yemek bu aksam ıftarda hazırlanmaya basladım :)) ojeler suruldu bırazdan askerden randevu aldım kuafore gıdıcem :)) sen nasılsın ablam

ecesu burda gorunuysun sekerım naptın yerlestın mı

merhaba arkadaşlar keyifli bir gün diliyorum.elmascığım sağlıcakla git canım. keyifli yazılarını gördükçe bende keyiflendimzemuszemus kayınvaliden ile ilişkine maşallah. ne güzel Allah bozmasın. arada tatsızlık olmadan ayrılıyorsunuz.

handancığım ( yaşlarımız yakın diye isminle yazıyorum. inşallah sorun olmaz)(bu arada ismim Nilgün ) özledim miniklerimi bu sene 3 . sınıf oldular. 1 sınıfta almıştım. her yıl biraz daha büyümüş görmek çok mutlu ediyor beni evdeki 2 çocuğum dışında birde 40 tane yavrum varopuyorumnanaktan

referandumdan sonra gıdecegız ablacım kısmet olursa... esımle son haftalarım dogum öncesı... cok özlıcem... en son bu kadar ayrı nişanlıyken kalmıstık... :gitme:
sorma kuzu bu sefer daha agır oldu... kociş nöbetcıydı ya... ayy sukurler olsun razıyımm
Kızlar terfi alacak olanlar varmı eşlerinizden zemuszemus zemuszemus
Benım esım alıyoorr ablamm...eskı yerımıze baglı oldugumuz ıcın orda törene katılcaz sanırım,yolu nasıl gıdecegım yıne bılemıyorum hep viraj ve cakır cukur...

laceycım merhaba canım,nasılsın...

elmascım hadı gozunaydın olsun canım,tadını cıkar bugunun... ıns bıran önce otobus saatın gelırde evıne varırsın canım...

handan ablacım yemek bu aksam ıftarda hazırlanmaya basladım :)) ojeler suruldu bırazdan askerden randevu aldım kuafore gıdıcem :)) sen nasılsın ablam

ecesu burda gorunuysun sekerım naptın yerlestın mı

ayy doğru ya bu akşamdı yemek güzelcene hazırlan bakalım şıkır şıkır ol bende iyiym canım saol opuyorumnanaktan

merhaba canım hiç sorun değil inan nasıl özlenmez demi minikler bıcır bıcır olurlar şimdi ne güzel ama uğrşmakta son derece zordur herhalde opuyorumnanaktan

hadi bakalım az kaldı seninde doğum kasımda idi demi ebuş yanlış hatırlamıyorsam terfiside hayırlı olsun şimdiden .
bizimkide alacak bu sene hürgeneral ya her sene yıldız takıyom ben ona sempatiksalakcinni darısı sizlere inşallah :lepi:

evet ablacım kasım ayı beklıyoruz bakalım :) ayın sonu aslında ama erken davrancak bızım minik sanırım...
tesekkur ederız ablacım,hayırlı olur ınsallah...

evet ablacım kasım ayı beklıyoruz bakalım :) ayın sonu aslında ama erken davrancak bızım minik sanırım...
tesekkur ederız ablacım,hayırlı olur ınsallah...

Tam zamanında gidiyorsun aslında oradada kontrollerini yaptırırsın nasılsa anmmm gelsede bi sevsek bebişimizi merakla bekleyecez damatımı
Rütbe töreninde sende gidersin demi çok heyecanlı oluyor çünkü birini sen takıyorsun rütbenin .
Bende 3 kere gitmiştim törene hatta iğneyi batırmama az kalmıştı

herkese merhaba, nasılsınız arkadaşlar? handan ablacım geçmiş olsun ne oldu bilmiyorum ama geçmişi de okumadım...

elmasçım, esmacım yerleştim çok şükür. esmacım biz diğer binaya taşındık öğretmen çıkmış evden. hayatımda bu kadar pis ev görmedim. ev berbat bir haldeydi. doğuda bile böyle ev görmedim. kapılardan bıçakla yağ temizledik güzelim evi mahfetmişler. evim güzel ama buraya ısınamadım hiç. çok canım sıkılıyor.

elmasçım sonunda evine kavuşuyorsun iyi yolculuklar diliyorum canım.

Daha sonra cok gec olacak cunku ablam,artık yol cok sarsıyor benı... Resımlerını koyarım zaten oğlusumun,hem gelın kızımda görmus olur :)))

Öncekınde nısanlıydık ben gıdememıstım ablacım ama Allah nasıp ederse bunda bulunacagım bakalım... Heyecanlı olacak emınım...

ecesu canım hayırlı olsun tatlım hangısıne tasının erkek ogretmn cıkacaktı onun evınemı ne zor ya neden ppıs bırakırlar anlamam yorulmussundurda ramazan ramazan bıtmısya bosver dınlenırsın

evet canım erkek öğretmen çıkmış evden. gözüme batan yerler var yine. içime sinmedi kapıları falan tekrar silmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…