- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
herkese merhaba, nasılsınız arkadaşlar? handan ablacım geçmiş olsun ne oldu bilmiyorum ama geçmişi de okumadım...
elmasçım, esmacım yerleştim çok şükür. esmacım biz diğer binaya taşındık öğretmen çıkmış evden. hayatımda bu kadar pis ev görmedim. ev berbat bir haldeydi. doğuda bile böyle ev görmedim. kapılardan bıçakla yağ temizledik güzelim evi mahfetmişler. evim güzel ama buraya ısınamadım hiç. çok canım sıkılıyor.
elmasçım sonunda evine kavuşuyorsun iyi yolculuklar diliyorum canım.
Daha sonra cok gec olacak cunku ablam,artık yol cok sarsıyor benı... Resımlerını koyarım zaten oğlusumun,hem gelın kızımda görmus olur :)))
Öncekınde nısanlıydık ben gıdememıstım ablacım ama Allah nasıp ederse bunda bulunacagım bakalım... Heyecanlı olacak emınım...
ebrucum canım nasılsın datlummmmm
handan ablacım oyle valal sıkır sıkır hazırlandım :))
Bende öyle düşünüyorum ablam... Mola vere vere gıdecegız bakalım...
Esmacım saol canım,ıyıyım cok sukur... sen nasılsın?
bende ıyıyım canım napayım kufordeydım yenı geldım fon cektırdım aksama ıftara gıdıcez oyle ugrasıyoruz ıste :))
referandumdan sonra gıdecegız ablacım kısmet olursa... esımle son haftalarım dogum öncesı... cok özlıcem... en son bu kadar ayrı nişanlıyken kalmıstık... :gitme:
sorma kuzu bu sefer daha agır oldu... kociş nöbetcıydı ya... ayy sukurler olsun razıyımm
Benım esım alıyoorr ablamm...eskı yerımıze baglı oldugumuz ıcın orda törene katılcaz sanırım,yolu nasıl gıdecegım yıne bılemıyorumhep viraj ve cakır cukur...
laceycım merhaba canım,nasılsın...
elmascım hadı gozunaydın olsun canım,tadını cıkar bugunun... ıns bıran önce otobus saatın gelırde evıne varırsın canım...
merhaba canım hiç sorun değil inan nasıl özlenmez demi minikler bıcır bıcır olurlar şimdi ne güzel ama uğrşmakta son derece zordur herhalde opuyorumnanaktan
.
bizimkide alacak bu sene hürgeneral ya her sene yıldız takıyom ben ona sempatiksalakcinni darısı sizlere inşallah :lepi:
değil mi zaman cabucak gecıyor aslında... Tesekkur ederım laceycim... Sızler bıtırıyorsunuz görevı bızler daha yenı baslıyoruz herseye... Allahım bızlere de nasıp etsın ınsallah o gunlerı saglıcakla... Sızınde pek bırsey kalmamıs... Insan farkında olmasa da yıpranıyor aslında...Ama meslegın cilvesı ıste...iyiyim canım. şu aralar evin tadını çıkarıyorum. sayılı günler çabuk bitiyor canım. bir bakmışsın bebeğin kucağında. eşinin rütbeside hayırlı olsun. artık bizde emekliliği bekliyoruz.( 2 yıl kaldı:Saruboceq:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
oyle ebrum bakarlar sende gerıle gerıle gobısını gosterırsınnnn
ay canım benim selam vermez olur muyum hiç. kafam çok dalgın kusuruma bakma tatlım.eşin rütbe alıyormuş canım hayırlı olsun.ecesucum merhaba canım... hıc selam vermıyorsun kuzu,ıyı mısın cnm?
bingöldeki evden çıkarken mutfak dolaplarını, camları, kapıları sildim. eşya çıkıncada her yer fayans olduğu için evi hortumla yıkadım. amaaaa bundan sonra o kadar temizlik yapmayacağım valla. canım adam evlide eşi izmirde öğretmenmiş. evin bütün eşyaları burdaymış kadın hiç mi gelip gitmemiş bu eve bilmem.rıca ederım canım,haklısın.Bekar ınsan ne yazık kı bırde kıracıysa o evde yasadıgını unutuyor ve yasamıyormus gıbı bakıyor... daha dıgrusu hıc bakmıyorlar... cok yorma kendını cnm,bır anda bıtıreyım dıye ugrasma... benımde öncekı mutfagım öyleydı,bırde 1 yıl bos kalmıs o yaglar ıyıce yerlesmıstı ve cıkaramamıstım... cok zor...
:)))) suslu olmayı sevıyorum napıyım kanımda var :))))))))
beyaz kaprı ustune kırmızılımsı gomlek beyaz ayakkabı ablam
iyiyim canım. şu aralar evin tadını çıkarıyorum. sayılı günler çabuk bitiyor canım. bir bakmışsın bebeğin kucağında. eşinin rütbeside hayırlı olsun. artık bizde emekliliği bekliyoruz.( 2 yıl kaldı:Saruboceq:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ay canım benim selam vermez olur muyum hiç. kafam çok dalgın kusuruma bakma tatlım.eşin rütbe alıyormuş canım hayırlı olsun.
handan ablacım biraz pimpirikliyim ben. eşim kadın bulalım dedi de hayır dedim. sağolsun kayınvalidem yardım etti. ama yine içime sinmiyor işte temizlediğimiz yerleri temizlemeye başladım tekrar.
bingöldeki evden çıkarken mutfak dolaplarını, camları, kapıları sildim. eşya çıkıncada her yer fayans olduğu için evi hortumla yıkadım. amaaaa bundan sonra o kadar temizlik yapmayacağım valla. canım adam evlide eşi izmirde öğretmenmiş. evin bütün eşyaları burdaymış kadın hiç mi gelip gitmemiş bu eve bilmem.
burdada yarın akşam şehit ve gaziler için iftar yemeği varmış. daha önce katıldığımda ağlamaktan yemek yiyememiştim masamızda 2 şehit ailesi vardı . onlar ağladıkça bende ağlamıştım. allahım kimseye o acıları yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?