Asker Eşleri

canım yaparsın ya sıkma canını o kadar yorma kendını tugba hanım var karsında cok ıyıdır herseyıne kosar ablam gıbı severdım onu tanısmıssınız sanırım

sınanpasa oyle canım ya can sıkıntısı bı yer allahtan evın ıyı benım evde kotuydu dusun artık yarın yada bugun festıvalı var oranın ona gıdrsın

Merhaba ececim güle güle otur yeni evinde canım herkes temizbırakıp çıkmıyor sonuçta maalesef keşke kadın filan bulsaydın temizlik için rahat ederdin sende .
Yokmu hiç apartmanda komşu filan belki yenisin diye gelmemiş olabilirler gelirler merak etme ..
Sağol canım ya rutin kontroller vardı onları hallettim işte bir kaç şey daha var onlarda bitsin de rahat edeyim bende k.doğuma gitmiştim opuyorumnanaktan

Yok iyi olacak böyle sende rahat gidersin en azından yoldada sık sık mola verirsinz artık nasılsa aceleniz yok yavaşta gidersiniz ..
Çok heyecanlı oluyor bide ilk defa gidince daha bambaşka sanki

ebrucum canım nasılsın datlummmmm

handan ablacım oyle valal sıkır sıkır hazırlandım :))

bende ıyıyım canım napayım kufordeydım yenı geldım fon cektırdım aksama ıftara gıdıcez oyle ugrasıyoruz ıste :))

ebrucum canım nasılsın datlummmmm

handan ablacım oyle valal sıkır sıkır hazırlandım :))

Hadi bakalım ne giyecen giderken zemuszemus

Bende öyle düşünüyorum ablam... Mola vere vere gıdecegız bakalım...

Esmacım saol canım,ıyıyım cok sukur... sen nasılsın?

En iyisi tatlım yavaş yavaşş

bende ıyıyım canım napayım kufordeydım yenı geldım fon cektırdım aksama ıftara gıdıcez oyle ugrasıyoruz ıste :))

Süslü kokoşşşş seniii bayanssulusmile

:)))) suslu olmayı sevıyorum napıyım kanımda var :))))))))

beyaz kaprı ustune kırmızılımsı gomlek beyaz ayakkabı ablam

ebrucum o sneın guzellıgın tatlım ınsallh onlarda burdakı arkadaslarım sızler gıbıdırlerr aralardan bırı fırtlar zaten onu saymıyorumm :))

hehe ilahı esmacım ama dogru dıyorsun ılla kı bır tane cıkıyor her yerde gecerlı bu :)) Bende mesela törende sımdı öle fırtlayan bırını görecegım :)) oda benı süzecek göbüşüme bakacak kılo almıs mıyım ona bakacak :)) Allahım ıyı ınsanlarla karsılastırsın herkesı

iyiyim canım. şu aralar evin tadını çıkarıyorum. sayılı günler çabuk bitiyor canım. bir bakmışsın bebeğin kucağında. eşinin rütbeside hayırlı olsun. artık bizde emekliliği bekliyoruz.( 2 yıl kaldı:Saruboceq:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

değil mi zaman cabucak gecıyor aslında... Tesekkur ederım laceycim... Sızler bıtırıyorsunuz görevı bızler daha yenı baslıyoruz herseye... Allahım bızlere de nasıp etsın ınsallah o gunlerı saglıcakla... Sızınde pek bırsey kalmamıs... Insan farkında olmasa da yıpranıyor aslında...Ama meslegın cilvesı ıste...
oyle ebrum bakarlar sende gerıle gerıle gobısını gosterırsınnnn

tabıkı gerılecegım sekercım... :jeyyar:

ecesucum merhaba canım... hıc selam vermıyorsun kuzu,ıyı mısın cnm?
ay canım benim selam vermez olur muyum hiç. kafam çok dalgın kusuruma bakma tatlım.eşin rütbe alıyormuş canım hayırlı olsun.

handan ablacım biraz pimpirikliyim ben. eşim kadın bulalım dedi de hayır dedim. sağolsun kayınvalidem yardım etti. ama yine içime sinmiyor işte temizlediğimiz yerleri temizlemeye başladım tekrar.

rıca ederım canım,haklısın.Bekar ınsan ne yazık kı bırde kıracıysa o evde yasadıgını unutuyor ve yasamıyormus gıbı bakıyor... daha dıgrusu hıc bakmıyorlar... cok yorma kendını cnm,bır anda bıtıreyım dıye ugrasma... benımde öncekı mutfagım öyleydı,bırde 1 yıl bos kalmıs o yaglar ıyıce yerlesmıstı ve cıkaramamıstım... cok zor...

bingöldeki evden çıkarken mutfak dolaplarını, camları, kapıları sildim. eşya çıkıncada her yer fayans olduğu için evi hortumla yıkadım. amaaaa bundan sonra o kadar temizlik yapmayacağım valla. canım adam evlide eşi izmirde öğretmenmiş. evin bütün eşyaları burdaymış kadın hiç mi gelip gitmemiş bu eve bilmem.

burdada yarın akşam şehit ve gaziler için iftar yemeği varmış. daha önce katıldığımda ağlamaktan yemek yiyememiştim masamızda 2 şehit ailesi vardı . onlar ağladıkça bende ağlamıştım. allahım kimseye o acıları yaşatmasın.

:)))) suslu olmayı sevıyorum napıyım kanımda var :))))))))

beyaz kaprı ustune kırmızılımsı gomlek beyaz ayakkabı ablam

ohhh güzel valla bide makyaj tamamdır işte kokoşşş esmaaaa bayanssulusmile

Öyle ama emekli olunca hür oluyoz ya ondan opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni

Netseki k.validen varmış yanında işler daha çabuk biter o zaman çok yorgunluk oluyor be aslında eve taşınırken ama yerleşmeside o kadar güzel işte opuyorumnanaktan

Aslında temizleyip bırakmak lazım evden çıkarken bizde izmirden ayrılırken her yeri badana yapıp çıkmıştık evi teslim ederken ev sahibi tşk etmiş eşime evi temiz bıraktınız diye sizin gibi kiracı zor bulunur demiş adam eee tabi tıkır tıkır kirasını alıyordu tabi..
Ne zor olur şimdi yemekte demi insan nasıl dayanır o acıya allah sabır versin onlara hiç kolay değil yaşadıkları :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…