Asker Eşleri

bende Bilecıktekı evımı öyle tertemız bırakıp cıkmıstım ama o ev sahıbıne degmezdı bıle... sırf arkamdan dedm laf etmesın gıcık bır adamdı... ama Allahtan bulsun dedım ve duyuyorum kı bızden sonra 3 polıs tutmus evı üçüde ne kıra vermıs ne bişi :) Allah ıste...
Ay herneyse nerden nereye bagladım bende yahu :)))
yapma tabı bosver dıp köse gırmeye ne gerek var canına yazık canım benım...
Allah kımseye yasatmasın cnm cok zor...Allah o aılelere sabır versın... Burdakı köyde de var bır tane sehıt aılesı... Bana gelceklermıs ama bende nasıl dururum bılemıyorum... Allahım sabır versın aılelerıne...

kadinlarianlamakzordiyorlar
kızlar acil buradan bana oy verin peribalım alıç alıç isimli yazı lütfen ve paylasırsanız sevinirim oylarınıza ihtiyac var...opuyorumnanaktan yukarıda yazdım site ismini

slm şekerler naber nasılsınız bu arada bizim tayin cıktı malatyaya acaba malatyada olan arkadaslar varmı?????boshayallersmile

merhaba handancığım , akşam yemeği, kahve faslı arada kaçıp geliyorum. elmascığım şimdi İstanbul yolundadırzemuszemus sen nasılsın kızınla bol bol vakit geçiriyorsunuzdur şimdi .

Selam nilgüncüm hep telaş işte yemek ye çay iç derken bu saatlere geliyoruz evet ya elmas yolda şimdi kalbi nasıl pırpır atıyordur sabaha karşı gelir artık ..
Kızım dünden beri yok yengesinde şimdi hafta sonu gelir herhalde geziyoruz bizde işte eylülde beraberce gideceğiz kısmetse

arkadaşımın kızıda kıbrısta okuyor. matematik öğretmenliğinde. bu sene 3. sınıfa geçti.
handancığım belki bilgin vardır. kıbrısta askeri kamp varmış. eşimin arkadaşı bu sene oraya gitmişler. çok memnun kalmışlar. senin bu konuda bilgin var mı?

Hangi okulda okuyor acaba benim kızda 3.sınıfa geçti ..
Magosa da var kapalı maraş deniyor orduevi yani orası ise çok güzel denizi harika zaten...
Girnede var balina ve bir yer daha var adını hatırlamıyorum ama ..
En güzel yer magosa tabiki hemen önünde deniz fiatlar çok uygun ama gece 12 olunca herşey bitiyor orada ...

okulun ismini bilmiyorum canım , sorayım kendisine. kampın adınıda öğreneyim teşekkürler canım.iyi geceleropuyorumnanaktan

iyi geceler herkeze opuyorumnanaktan

okulun ismini bilmiyorum canım , sorayım kendisine. kampın adınıda öğreneyim teşekkürler canım.iyi geceleropuyorumnanaktan

Günaydın hanımlarrrr ...
Nilgüncüm 3-4 tane üniversite var çünkü kıbrısta magosadaki orduevi olabilir genelde herkes oraya gidiyor..

Gülşahcım ne haber nasılsın

Günaydın şeker hatunlar hayırlı sabahlar olsun hepinize..

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz :sm_cool: tam 24. yılımıza giriyoruz ya zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi sanki :teytey:.
Hediye olarakta gömlek aldım bakalım beğenecekmi akşam gelince vereceğim .sırnaşık şey
Herşeyide beğenmez kızlar zor işim haaaa ..:mymeka:
Bakalım bana ne alacak hediye göreceğiz gerçi kesin çicek alır sempatiksalakcinni

gunaydınn sekerlerr

handan ablam daha nıce yıllaraa yuce rabbım bızede gostermeyı nasıp etsın o yıllarıııı
me guzel almıssın ablam begenır begnır zevklı hatunsun sennn :))

gunaydınn sekerlerr

handan ablam daha nıce yıllaraa yuce rabbım bızede gostermeyı nasıp etsın o yıllarıııı
me guzel almıssın ablam begenır begnır zevklı hatunsun sennn :))

günaydın sarı şekerrrrr..
çok tşk ler canımcım darısı sizlerede olsun inşallah :Saruboceq:
aldık bakalım akşama gelnce verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…