bingöldeki evden çıkarken mutfak dolaplarını, camları, kapıları sildim. eşya çıkıncada her yer fayans olduğu için evi hortumla yıkadım. amaaaa bundan sonra o kadar temizlik yapmayacağım valla. canım adam evlide eşi izmirde öğretmenmiş. evin bütün eşyaları burdaymış kadın hiç mi gelip gitmemiş bu eve bilmem.
burdada yarın akşam şehit ve gaziler için iftar yemeği varmış. daha önce katıldığımda ağlamaktan yemek yiyememiştim masamızda 2 şehit ailesi vardı . onlar ağladıkça bende ağlamıştım. allahım kimseye o acıları yaşatmasın.
kadinlarianlamakzordiyorlar
kızlar acil buradan bana oy verin peribalım alıç alıç isimli yazı lütfen ve paylasırsanız sevinirim oylarınıza ihtiyac var...opuyorumnanaktan yukarıda yazdım site ismini
slm şekerler naber nasılsınız bu arada bizim tayin cıktı malatyaya acaba malatyada olan arkadaslar varmı?????boshayallersmile
Şekerler nerdesiniz yaaaaa
merhaba handancığım , akşam yemeği, kahve faslı arada kaçıp geliyorum. elmascığım şimdi İstanbul yolundadırzemuszemus sen nasılsın kızınla bol bol vakit geçiriyorsunuzdur şimdi .
Selam nilgüncüm hep telaş işte yemek ye çay iç derken bu saatlere geliyoruz evet ya elmas yolda şimdi kalbi nasıl pırpır atıyordur sabaha karşı gelir artık ..
Kızım dünden beri yok yengesinde şimdi hafta sonu gelir herhalde geziyoruz bizde işte eylülde beraberce gideceğiz kısmetse
arkadaşımın kızıda kıbrısta okuyor. matematik öğretmenliğinde. bu sene 3. sınıfa geçti.
handancığım belki bilgin vardır. kıbrısta askeri kamp varmış. eşimin arkadaşı bu sene oraya gitmişler. çok memnun kalmışlar. senin bu konuda bilgin var mı?
Hangi okulda okuyor acaba benim kızda 3.sınıfa geçti ..
Magosa da var kapalı maraş deniyor orduevi yani orası ise çok güzel denizi harika zaten...
Girnede var balina ve bir yer daha var adını hatırlamıyorum ama ..
En güzel yer magosa tabiki hemen önünde deniz fiatlar çok uygun ama gece 12 olunca herşey bitiyor orada ...
iyi geceler herkeze opuyorumnanaktan
okulun ismini bilmiyorum canım , sorayım kendisine. kampın adınıda öğreneyim teşekkürler canım.iyi geceleropuyorumnanaktan
gunaydınn sekerlerr
handan ablam daha nıce yıllaraa yuce rabbım bızede gostermeyı nasıp etsın o yıllarıııı
me guzel almıssın ablam begenır begnır zevklı hatunsun sennn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?