Asker Eşleri

günaydın kızlar ablacım allah agzınızın tadını hiç bozmasın nice uzun seneler dılerım ayrıca hedıyeyıde begenır mutlaka çunku sen almıssın ablacım güle güle giysin enistemız

günaydın kızlar ablacım allah agzınızın tadını hiç bozmasın nice uzun seneler dılerım ayrıca hedıyeyıde begenır mutlaka çunku sen almıssın ablacım güle güle giysin enistemız

Günaydın gülşahcımm... Şeniz
Amin canımcım darısı sana olsun inşallah :Saruboceq:
Beğenir demi kızz akşama haber veririm zaten sempatiksalakcinni

ablam begenmez olur mu ya kı begenmedı enısteyı bıze havale et :)) nasıl begenmezmıss gorurklava:klava:klava:klava: siddete hayır :))

gulsahcım canım sen nasılsınnn datlum gorusmeyelı

ablacım ya aksam sınır ettıler benı ıftara gıttık hersey cok guzeldı arkadaslarda sagolsunlar ıyılerdı ta kı ıclerınden bırı cıkana kdar cay ıcın bolugun kamelyasına gectık bırı demez mı ımalı ımalı mankenlıklemı ugrasıyosunuz dıye bende sastım kaldım hayır canım manken degılım ogretmenım dedım oturtturdum sonra sınırım bozuldu tuvallette agla agla sankı cok gosterıslı gıyındımde altustu kaprı pantolonla gomlek gıydım esım geldı bosver takma senı kıskanmıstırda ondan demıstır dedı hem mankenden neyın eksık fazlan var canım dedı sakınlestırdı benı dıger arkadaslarda gerılımı anladı takma sen o oyle tek basına patavatsız oyle konusur dedı kımse onunla gorusmuyomus zaten ama gece guzeldı :))

günaydın handancığım. evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. daha nice yıllaraa.s. bizde eylül 21 de 19. yılımıza gireceğiz. bende kara kara düşünüyorum ne alsam diyeboshayallersmile

ablam begenmez olur mu ya kı begenmedı enısteyı bıze havale et :)) nasıl begenmezmıss gorurklava:klava:klava:klava: siddete hayır :))

anacım herşeyide beğenmez zaten
hiç anlaşamayız giyim konusunda sempatiksalakcinni

takma kafana be canım mutlaka vardır böle sivri tipler her yerde çıkar karşına işte kesin kıskandı ondan laf attı sana bak diğerleride biliyormuş zaten nasıl biri olduğunu kaale bile almayacaksın bu insanı gecen güzel geçtimi geçti tamam işte bu kadar sen eğlenmene bak gerisi boş...
ya bana bile laf atıyorlardı kulağıma kadar geliyorsu söylenenler eşim emirastsubayıydı o zaman komutanla filan hep beraber oluyoruz yemeğe gidiyorsun dikkat etmek lazım tabi giyim konusuna bende yapıyordum bunu yani çekemeyenler oluyor canım her zaman

günaydın handancığım. evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. daha nice yıllaraa.s. bizde eylül 21 de 19. yılımıza gireceğiz. bende kara kara düşünüyorum ne alsam diyeboshayallersmile

günaydın nilgüncüm çok teşekkür ederim canım saol sizin de az kalmış ben genelde kıyafet filan alıyorum erkekte seçenek fazla olmayınca direk kıyafete yöneliyorum işte .

Günaydın gülşahcımm... Şeniz
Amin canımcım darısı sana olsun inşallah :Saruboceq:
Beğenir demi kızz akşama haber veririm zaten sempatiksalakcinni

aminnnnnnnn ablacım Şeniz

ıyıyım bende esmacım çok tşk ederım bitanem opuyorumnanaktan kıskanmıstır canım senı takma hiç opuyorumnanaktan

nice yıllara handan ablacım
nasılsınız kızlar okyorum sürekli ama yazmaya fırsatım olmuyo kızım izin vermiyorum fırsat buldukca ancak okuyabiliyorum. elmaskalp bugün gidiyorsun sanırım gözünaydın canım insanın evi gibisi yok vallahi seni çok ii anlıyorum

gulsahcım sagol cannım oyle ama dengesızler ınsanın sınırını bozuyoo

ayseceylın datlummm yaz gız yazmadan gıtme bebm merakta bırakma bızı
kızlar eylem gırmıyo neden bılen varmı

tamam canım yazarım sözŞeniz canım akşamki de tam dengesizmiş ne alaka yani söylediği pes yani...

dengesız ıste sınır ettı benııı ıftara gıtmısız denecek laf mı ıste cıkıyo boyleler napıcaksınnn

aminnnnnnnn ablacım Şeniz

ıyıyım bende esmacım çok tşk ederım bitanem opuyorumnanaktan kıskanmıstır canım senı takma hiç opuyorumnanaktan

inşallah gülşahcımmm :Saruboceq:

Çok teşekkürler canım benim ...opuyorumnanaktan
İiyiyiz seni sormalı kızdan fırsat bulamıyorsun demi benim bile koca kız kızıyor bana ne çok girisiyorsun buraya diye düşün artık ..
Elmas dün akşam gitti canım şimdi evinde yani dünde eşyaları yola çıktı zaten badana işleri filan olacak bu arada gitm filan dedim ama dinlemedi kızıyla zor olur çünkü

ya boşver takma bile o dengesizi sen çıkar böle sivriler arada bir
eylem arada geldi sen yokken düğün teleşı varya ondan gelemiyor herhalde

slm şekerler naber nasılsınız bu arada bizim tayin cıktı malatyaya acaba malatyada olan arkadaslar varmı?????boshayallersmile
hosgeldın canım... bır ara bırı soruyordu malatyayı ama kımdı anımsamıyorum canım...
Ay ay ay amanda aman...Ablacım nıce nıce mutlu,saglıklı senelere esınle ve gelinimle beraber :) Allahım mutlulugunuzu daim etsın...
Begenır enıstemız ya hedıyenı sen almıssın nıye begenmesın...
takma esmacım... dunde muhabbetı olmustu hazırlıklıydın zaten bılıyorsun uzulme bosver... Maalesef her ınsan bır deıl cnm...
selam canım hosgeldın...

herkese selamlar...

Selam ebuşcum ne haber tatlım nasılsın ..
Çokk teşekkürler canım darısı hepinize olsun inşallah ya sorma deviriyoz işte yılları azda değil yani :hulya: Şeniz

Amin ablacım darısı bızlere ınsallah...

Napım ablam temızlık yaptım,tozumu aldım yenı oturdum daha... zaten bir iş yapışım var cok komık... ev supuruyorum sonra 1 saat dinlenıyorum,toz alıyorum yıne 1 saat dınlenıyorum..vs :)

İnşallah canım ya ...
Çok yoruluyon tabi iş yaparken bide eğil kalk olduu böle oluyor bende doğuma gitmeden önce bir gün merkez komutanının eşi beni merdivenlerden hızla inerken yakaladı bide fırça atmıştı bana sen ne yapıyorsun diye anam ne yapayım zaten oturan bir kadın değilim ki yavaşcana ineyim merdivenleri ama yinede çok yorulmadan işlerini yap sende benim gibi olma sakın yavaş yavaş yap herşeyini zaten bizimkiler bana spidey gonzales diyorlar sempatiksalakcinni

hehe spidey gonzales he cok hos ya :)))
ya bazen dalgınlık oluyor hızlı hareket edıyorsun bırı uyarınca söyle bır dank edıyor bana...
dun halam aradı ıstanbulda oturuyorda... kocaelıye ne zaman gıdıcen dedı dedım oydan sonra,ıyı bari doguma kadar burayada gelırsın ıstanbula dedı... valla halacım ben burdan elazıga zor gıdıyorum,8 aylık karnım burnumdayken bırde ıstanbullara gıdemem dedm,bırde ıstanbulda 3 halam var benım bırıne gıttım mı oburune de gıtmem lazım,bu halımle o trafıgı yolu cekemem zaten tehlıkelı yola cıkmak dedım artık sen doguma gelırsın dedım.. napım ablacım ama de mı?... bana da hamıleyken doktor yola cıkma sunu yapma etme dedı ama ben dınlemedm yaptm hıcbırseyde olmadı dedı,bende valla ben dınlerım dedım gıdemem dedım... annemı aradım ıyı demıssın dedı,babamda geçsin onu dedı... ınsanlar garıp ablam ya,kendılerıne gözlerı gıbı bakarlar ben buralardan 20 saat yol gıdıcem nasıl gıdıcem dıye dusunuyorum,onlar bırde ayaklarına ıstanbulada cagırıyorlar... esım cok kızdı,sakın öyle bırsey yapayım deme bozusuruz dedı... saglık ocagına ben senı sarsmadan nasıl goturecegımı sasırıyorum korkuyorum dedı...

yaaa benim lakabımda bu işte hehehehehe..
boşver ya onlar gelsin sana herkes ayaklarına bekliyor zaten ne işin var onlarda demi yani zaten yol uzun yorulacaksın birde nasılsa doğum yaptığında gelirler belki eşinde haklı gitme sakın birazda onlar düşünsünler seni

öyle tabı... doguma gelırler halalarımla aram ıyıdır benı severler ama arada ıste böyle bencıllıklerı oluyor kızıyorum bende...

ablam annemede atom karınca derler... sen gıbı aynı... oda hıc oturmaz her yanı agrır sızlar ama yıne de oturmaz... bana hamişken halı yıkamıs e tabı bende bunu fırsat bılmısım 10 gun erken gelmısım :) babamda seyirdeymiş yokmus bırde...

ne yapacan ebuşcum insanları öyle kabul edecen işte gelmeleri bile güzel aslında yaa..

annende benim gibi desene oda oturmuyor hiç yerinde
anacım hasta bile olamam ben ya hep ayakta geçiririm işte
ateşim en son ne zaman çıktı onu bile hatırlamıyorum yani
bide bana eşim şey der
androit kadın der
yemez içmez üşşümez
robot yaptılar beni resmen sempatiksalakcinni :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…