Asker Eşleri

hehe ay ablacım... ama bır yataga düşssen ellerı ayakları dolasır emınım :))) o zaman gorurler androıdı :)) babamların bı komsusu vardı karısına derdi "hanım sen hasta olma ben olayım,sen üşütme ben üşüteyım ama ben ölmeyim sen öl" ayy kadıncagız ne dıyecegını sasırmıstı sonunu hıcbırımız öyle beklemıyorduk :)

ebrucum takmıyorum sımdı zaten :)

canım sakın gıtme hamıs hamıs trafık cekılırmı ya ne dusuncesızlıktr bu anlamadımm en ıyısını yapıyosun gıtmememklee :) tatlımm ne kadarlık oldu sımdı

kızlar bu arada yengemle konustum 3. ye hamıleymısss ıkı oglu var en kucugu ılkolkula baslıcak dıgerı 3 gıdecek kız sevdasına dustuler elı ayagı saglıklıklı olsunda ama gonullerı kızdan yana :))

aman allah düşermesinde sonlarını düşünmek bile istemem zaten beceremezlerki yine ben yaparım hehehehehe sempatiksalakcinni kahve yap derim onu bile beceremez akannehir ay bu komşuda çok fenaymış ya insan çekinir söylerken

aslında alıstırıyoruz bıraz galıba ondan beceremıyorlar ya da bızlerın dayanamayacagını bılıyorlar yıne de bılmıyorum yapamam ayagına yatıyorlar,erkekler cok tehlıkelıdır bu konuda... :))) ayy canları sagolsunda ıstedıgı kahve olsun de mı ablam...
dün esım naptı abla ya,seker komasına sokcaktı benı neredeyse :))
tatlı yeyınce bebiş hareketlenır ya...
babamız elını her koydugunda tekmelerdı oğlusum,dun fazla hareketlı degıldı deli oldu esım.... dayadı tatlı seylerı bana ,tabı meyveydı dayadıkları ama baydı yahu yandım sabaha kadar su dıye... artık yedım deyıp yemedım :)))

3. cü geliyor ha gözünüz aydın olsun canım senden de bekliyoz ha elini çabuk tut bir kızda sen yap ya hadiii :ecrin_bebek:

:)) he he alemmıs esın valla napsın bebıs bı gelse bak daha neler yapar ne kadar heyecanlı mutludur hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın yuce rabbım ebrusumm

kızlar valla ben oyle otamatık gıbı dgılım hersey ortak yaparızz anneme gıttıgımde evı nasıl bıraktıysam oyle alırım :)))

ayyyy yok ablam ya ne cocugu alalh oglusumu bagıslasın bana yeter :)) bu sene ıs senesı oglusumu buyuteyım dıye ısımı yapamadım ama degdıı her anında yanındaydımmm :)))

hem alıştırmama değil be bence birazda içlerinde olacak canım olmayınca olmuyor işte ama iyi çay demliyor onuda öğrendi zaten :lepi: bide el yatkınlığı yok napıyım yinede ben yapıyom ,şte canları sağolsunda
anam bayılttı desene seni olsun be ne güzel işte ilgileniyor bak seninle aferin ona yaa :lepi:

ayyyy yok ablam ya ne cocugu alalh oglusumu bagıslasın bana yeter :)) bu sene ıs senesı oglusumu buyuteyım dıye ısımı yapamadım ama degdıı her anında yanındaydımmm :)))

sende istemiyon demi gerçi daha erken şimdide ataman olacak senin demi ayy hayırlısı olsun işin olsunda gerisi gelir zaten

aaaaaaaaa elmas gelmiş :lepi: ne haber ya nasıl geçti yolculuk kavuştun artık eşine ne güzel kızın nasıl iyimi ev işi ne oldu ya belli oldumu canım opuyorumnanaktan

canım benım gıtmıcem zaten gıdemem ki... Arada tutuyor ıste akrabaların dusuncesızlıgı öle... canım 28 haftalık olduk biz

sorma cnm esım alem... Aminnn canım...içi içine sıgmıyor,işten 10 kere oğlusum nasıl,hareketlı mı dıye sormak ıcın arıyor :))

yengen ıcınde hayırlı olsun cnm,3.demek...akannehir Ben sımdı 2.yı duydukca gözlerım buyuyor :)) hadı bakalım sende nde belkı 2.yı duyarız...

oyle ablacım ya erken hemde baska ıstemıyorum ben dahaaa

elmascım naptınnnnnn nasılsınn yolculuk nasıl gectıı

sorma ablam bayılıyordum valla yandım sabaha kadar suu suu dıye :))) ılgılenıyor valla canım edim benım... :asigim:

sorma ablam bayılıyordum valla yandım sabaha kadar suu suu dıye :))) ılgılenıyor valla canım edim benım... :asigim:

bu ediler yokmu bazen böle yaparlar işte

hıımm anladım cnm... hanı dedım belkım vardır :)) olsun olsun gez toz valla Ardacıkta buyuyor zaten sana cok yukude olmaz...

hani elmas nerede göremıyomm bennn

aşağıda gördüm okuyor herhalde şimdi yazar oda

:)) ablam oyle valla bende tereddutluyum ama tek ıstıyorumm sımdılık en azındannn :)

elmas nere gıttın kızzzzzzzzzzzz

slm herkese sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum çok sık şu kpss yi atlatsaydım netin başından kalkmam artık diyordum ama meğer hamileymişim o kadar çok şaşırdım ki eşimde bende havalara uçtuk doktorlar o kadar problemler saymışlardıki ama Allaha çok şükür en güzel zamanda verdi bizede inş sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…