Asker Eşleri

kızlar öncelikle hepinize merhaba... handan ablacım dün eti browni yarısması için bişey yazmıstım yazdıgımada pişman oldum .. kandırıyorlar insanı resmen ... hiç bize yedirirlermi bedavadan reklam yaptırıyorlar.. bende belki diye umutlanmıstım sacmalamısım meger.. neyse ben suan işteyim esim nöbetci bu gun ve nasıl uyuyacagım bılmıyorum .. belkı anneme giderim ... bi sorunum daha var benım.. zayıflamak istiyorumsenağlama bi 8 kiilo vermem lazım tamda tatil öncesi napcam nasıl zayıflıycam ben..... (kusura bakmayin arada girip yazabiliyorum ancak cok fazla topik okuyamıyorum calısıyorum cunki genede tayinci olan yada hamile arkadaslarımız var ise allaha emanet olsunlar...konuları takip edemiyorum bilmiyorumkismilezemuszemus)

ah canım benıımm... msnde de göremeıyordum bayadır senı.. merak etmıstım... Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın cnm... senın gıbı guzel gözlu saglıklı bır bebegın olur ınsallah cnm...

canım benım bana da gelıp duruyor o oylama,vereyım dedım face acılmıyor benım bende bosverdım... ıyı kı de gırmemısım... bosver takılma hıc... kıloyuda verırsın cnm benım,sıcak havalarda daha kolay oluyor vermek ama azcık sabır sanırım... bu arada saol cnm sende Allaha emanet ol...

çek sağol ebrucum güzel dileklerin için sağol pek duramıyorum neti açıp hemen geri kapatıyorum daha 4 haftalık inş büyür tutunur bebeğim hayırlısı artık seninde 28 hafta dolmuş hayırlı doğumlar canım oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inş

canım benım hayırlı olsunnn bebısın hayırlısıyla kucagına alırsın ınsalalhhh bı bebıs daha gelıyo demekkkk yupıııııııııııı

hıım gelsın bakalım elmascık... alalım havadıslerı.. yenı evı yenı yerı memnun mu acaba??? sorguya alalım onu :))

sorguya alacazda gelse bi gözükmüyor şimdi

:)) ablam oyle valla bende tereddutluyum ama tek ıstıyorumm sımdılık en azındannn :)

elmas nere gıttın kızzzzzzzzzzzz

hayırlısı olsun be esmacım
yok oldu elmasss

çok sevindim ya inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini ne kadarlık oldu şimdi bebek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: her hamişe kız bebek diyorum ondan yani

merhaba canım site içindede var zaten linkleri veriyorlar benimde face olmadığı için oylamaya katılamıyorum zaten ..yanlız kalamıyormusun evde tek başına neysekii annenler var rahat edersin kiloyu veririsin ya zaten havalar sıcak yediklerinede dikkat edersen kolay veririsin

face de herkese geliyormu bu oylamalar bende olmadığı için pek bilgim olmuyor

Aminn Kezbancımm... Allahım ınsaalah saglıklı bır gebelık nasıp eder cnm sana,ınsallah bebegın tutunur sana cnm... Dıkkat et kendıne cok bu ılk haftalarda...

ablacım face de kadınla kulubunun grubu var,oraya uye oldugumdan herhalde sureklı gelıyor... ben gercı orada kk harıc tum uyelıklerımı sıldım böyle mesajlar yuzunden ama buna bı bakım dedım hıııcbişi anlamadım... kk ıle ılgılı bırsey sanmıstım eti browni cıktı karsıma... kazanılan hedıyeyle huzurevıne mı gıdılcekmıs ordakılere hedıye mı verılcekmıs öle bişi yanılmıyorsammm

anladım sitedede yazıldı kazanılan hediyeler huzurevlerinde kalan kadınlara gidecekmiş aynı şey demekki buradada yazıldı çünkü

teşekkür ederim handan abla iyi dileklerin için ilk gittiğimizde 3.5 haftalık demişlerdi şimdi 4 haftalık oldu hayırlısı bakalım cinsiyeti kim tutturacak çoçuklar hep kız diyor annemler erkek diyor sende kız dedin sağlıklı olsunda hiç farketmez

anladım sitedede yazıldı kazanılan hediyeler huzurevlerinde kalan kadınlara gidecekmiş aynı şey demekki buradada yazıldı çünkü
herhalde ablam öle bişi...

banada cevremde herkesss esım bıle aılem bıle hep kız demıstııııı... bır tek burada erkek dıyenler cıktı :))) ayy yumuk yumuk elı ayagı duzgun saglıklı olsunda valla ınan varya hamiş olunca tek bunu dusunuyormussun bnu anladım bennn...

dikkat et kendine canım.ani hareketlerden uzak durmak lazım. a.s

handancığım bayılıyorum yazılarına . bende çok hareketliydim. 8.5 aylık hamileyken eşim asansörde kaldı . ben 13. kattan bir solukta indim görevliye haber verdim sonrasında hızla bir daha çıktım aynı katı. halimi düşünebilior musun ben nefes nefese nerdeyse bayılacaktımkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: babamda hep bunu söyler

elması bende gördüm ama yazacak zaman mı bulamadı mı acaba. inşallah herşey yolundadır.
hamile arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruma.s. yeni olduğum için henüz tanımıyorum arkadaşları

dıkkat edıyorum elımden geldıgınce canım,cok saollopuyorumnanaktan

ama adamın karısının yuz ıfadesı gorulmeye degerdı,tabi bızımkı de :)))

Çok yeni daha ne güzel miniciktir şimdi valla ben diyorum kız olacak diye ebruda tutturamadım ama yeterki sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemlideğil inan canım ama yinede kız diyorum :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

evet ya bu olması lazım
ebuşş sende tutmadı ama kız dedim damat alacam şimdi senden

bizde eşimle öyle diyoruz bebeğim bana tutunsanda sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez

amin canım benim sağlıklı olsunda hiç farketmez

valla ben arada patlatıyom böle espirileri gülüyoz işte hep beraber ay ben hala çok hareketliyim kızımla yolda yürüyoruz bigün bi baktım yanımda yok meğerse arkada kalmış bana yetişememiş anne yavaş gitsene diyor..yani ben farkına bile varmıyorum artık nasıl yürüyorsam hızlı hızlı bide genç olan kızım yani ağır ağır gidiyor işte ...

heheheh alacam kızını :jeyyar:

bide aksama kadar oturmasam azıcık hareket etsem daha kolay verırım ama hareket yok bende .. umarım veririm yaa :Saruboceq:

heheheh alacam kızını :jeyyar:

alacam oğlunu göstermiycem sana sempatiksalakcinni

bide aksama kadar oturmasam azıcık hareket etsem daha kolay verırım ama hareket yok bende .. umarım veririm yaa :Saruboceq:

biraz hareket etsen dediğin gibi arada yürü mesela faydası olur..
bende 3 kilo verdim bu arada 51 oldum
eskiden daha fenaydım
bide ben çok yemek yemem öle bir sabah bir akşam yiyorum
abur cuburlarım da yok yani
sigara içiyorum oda çok kesiyor ...

Canım ne haber epeydir uğramamıştın buraya nasılsın canım alıştın mı malatyaya ya benim bildiğim kimse yok orada hayırdır ne oldu opuyorumnanaktan

daha nice güzel ve mutlu senelere canım ablacımmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

melıkem juzum hosgeldınnn ohh yrlestın artık sende nasıl gıdıyo tatlımmm

çok şükür iyiyim bitanem sen ve yakışıklın nasıl geldik işte malatyadayız gariiikaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

çok soal bitanemmm sende iyisin inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bizde eşimle öyle diyoruz bebeğim bana tutunsanda sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez

hayırlı ugurlu olsun canımmm darısıda hayırlısıyla bize olsun inşallahhhhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…