ah canım benıımm... msnde de göremeıyordum bayadır senı.. merak etmıstım... Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın cnm... senın gıbı guzel gözlu saglıklı bır bebegın olur ınsallah cnm...slm herkese sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum çok sık şu kpss yi atlatsaydım netin başından kalkmam artık diyordum ama meğer hamileymişim o kadar çok şaşırdım ki eşimde bende havalara uçtuk doktorlar o kadar problemler saymışlardıki ama Allaha çok şükür en güzel zamanda verdi bizede inş sağlıkla kucağımıza alırız
kızlar öncelikle hepinize merhaba... handan ablacım dün eti browni yarısması için bişey yazmıstım yazdıgımada pişman oldum .. kandırıyorlar insanı resmen ... hiç bize yedirirlermi bedavadan reklam yaptırıyorlar.. bende belki diye umutlanmıstım sacmalamısım meger.. neyse ben suan işteyim esim nöbetci bu gun ve nasıl uyuyacagım bılmıyorum .. belkı anneme giderim ... bi sorunum daha var benım.. zayıflamak istiyorumsenağlama bi 8 kiilo vermem lazım tamda tatil öncesi napcam nasıl zayıflıycam ben..... (kusura bakmayin arada girip yazabiliyorum ancak cok fazla topik okuyamıyorum calısıyorum cunki genede tayinci olan yada hamile arkadaslarımız var ise allaha emanet olsunlar...konuları takip edemiyorum bilmiyorumkismilezemuszemus)
hıım gelsın bakalım elmascık... alalım havadıslerı.. yenı evı yenı yerı memnun mu acaba??? sorguya alalım onu :))
:)) ablam oyle valla bende tereddutluyum ama tek ıstıyorumm sımdılık en azındannn :)
elmas nere gıttın kızzzzzzzzzzzz
slm herkese sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum çok sık şu kpss yi atlatsaydım netin başından kalkmam artık diyordum ama meğer hamileymişim o kadar çok şaşırdım ki eşimde bende havalara uçtuk doktorlar o kadar problemler saymışlardıki ama Allaha çok şükür en güzel zamanda verdi bizede inş sağlıkla kucağımıza alırız
kızlar öncelikle hepinize merhaba... handan ablacım dün eti browni yarısması için bişey yazmıstım yazdıgımada pişman oldum .. kandırıyorlar insanı resmen ... hiç bize yedirirlermi bedavadan reklam yaptırıyorlar.. bende belki diye umutlanmıstım sacmalamısım meger.. neyse ben suan işteyim esim nöbetci bu gun ve nasıl uyuyacagım bılmıyorum .. belkı anneme giderim ... bi sorunum daha var benım.. zayıflamak istiyorumsenağlama bi 8 kiilo vermem lazım tamda tatil öncesi napcam nasıl zayıflıycam ben..... (kusura bakmayin arada girip yazabiliyorum ancak cok fazla topik okuyamıyorum calısıyorum cunki genede tayinci olan yada hamile arkadaslarımız var ise allaha emanet olsunlar...konuları takip edemiyorum bilmiyorumkismilezemuszemus)
ah canım benıımm... msnde de göremeıyordum bayadır senı.. merak etmıstım... Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın cnm... senın gıbı guzel gözlu saglıklı bır bebegın olur ınsallah cnm...
canım benım bana da gelıp duruyor o oylama,vereyım dedım face acılmıyor benım bende bosverdım... ıyı kı de gırmemısım... bosver takılma hıc... kıloyuda verırsın cnm benım,sıcak havalarda daha kolay oluyor vermek ama azcık sabır sanırım... bu arada saol cnm sende Allaha emanet ol...
sorguya alacazda gelse bi gözükmüyor şimdi
hayırlısı olsun be esmacım
yok oldu elmasss
çok sevindim ya inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini ne kadarlık oldu şimdi bebek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: her hamişe kız bebek diyorum ondan yani
merhaba canım site içindede var zaten linkleri veriyorlar benimde face olmadığı için oylamaya katılamıyorum zaten ..yanlız kalamıyormusun evde tek başına neysekii annenler var rahat edersin kiloyu veririsin ya zaten havalar sıcak yediklerinede dikkat edersen kolay veririsin
face de herkese geliyormu bu oylamalar bende olmadığı için pek bilgim olmuyor
canım benım hayırlı olsunnn bebısın hayırlısıyla kucagına alırsın ınsalalhhh bı bebıs daha gelıyo demekkkk yupıııııııııııı
ablacım face de kadınla kulubunun grubu var,oraya uye oldugumdan herhalde sureklı gelıyor... ben gercı orada kk harıc tum uyelıklerımı sıldım böyle mesajlar yuzunden ama buna bı bakım dedım hıııcbişi anlamadım... kk ıle ılgılı bırsey sanmıstım eti browni cıktı karsıma... kazanılan hedıyeyle huzurevıne mı gıdılcekmıs ordakılere hedıye mı verılcekmıs öle bişi yanılmıyorsammm
herhalde ablam öle bişi...
anladım sitedede yazıldı kazanılan hediyeler huzurevlerinde kalan kadınlara gidecekmiş aynı şey demekki buradada yazıldı çünkü
teşekkür ederim handan abla iyi dileklerin için ilk gittiğimizde 3.5 haftalık demişlerdi şimdi 4 haftalık oldu hayırlısı bakalım cinsiyeti kim tutturacak çoçuklar hep kız diyor annemler erkek diyor sende kız dedin sağlıklı olsunda hiç farketmez
Amin ablacım darısı bızlere ınsallah...
Napım ablam temızlık yaptım,tozumu aldım yenı oturdum daha... zaten bir iş yapışım var cok komık... ev supuruyorum sonra 1 saat dinlenıyorum,toz alıyorum yıne 1 saat dınlenıyorum..vs :)
İnşallah canım ya ...
Çok yoruluyon tabi iş yaparken bide eğil kalk olduu böle oluyor bende doğuma gitmeden önce bir gün merkez komutanının eşi beni merdivenlerden hızla inerken yakaladı bide fırça atmıştı bana sen ne yapıyorsun diye anam ne yapayım zaten oturan bir kadın değilim ki yavaşcana ineyim merdivenleri ama yinede çok yorulmadan işlerini yap sende benim gibi olma sakın yavaş yavaş yap herşeyini zaten bizimkiler bana spidey gonzales diyorlar sempatiksalakcinni
hehe ay ablacım... ama bır yataga düşssen ellerı ayakları dolasır emınım :))) o zaman gorurler androıdı :)) babamların bı komsusu vardı karısına derdi "hanım sen hasta olma ben olayım,sen üşütme ben üşüteyım ama ben ölmeyim sen öl" ayy kadıncagız ne dıyecegını sasırmıstı sonunu hıcbırımız öyle beklemıyorduk :)
dikkat et kendine canım.ani hareketlerden uzak durmak lazım. a.s
:roflol::roflol: babamda hep bunu söyler
elması bende gördüm ama yazacak zaman mı bulamadı mı acaba. inşallah herşey yolundadır.
hamile arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruma.s. yeni olduğum için henüz tanımıyorum arkadaşları
teşekkür ederim handan abla iyi dileklerin için ilk gittiğimizde 3.5 haftalık demişlerdi şimdi 4 haftalık oldu hayırlısı bakalım cinsiyeti kim tutturacak çoçuklar hep kız diyor annemler erkek diyor sende kız dedin sağlıklı olsunda hiç farketmez
herhalde ablam öle bişi...
banada cevremde herkesss esım bıle aılem bıle hep kız demıstııııı... bır tek burada erkek dıyenler cıktı :))) ayy yumuk yumuk elı ayagı duzgun saglıklı olsunda valla ınan varya hamiş olunca tek bunu dusunuyormussun bnu anladım bennn...
bizde eşimle öyle diyoruz bebeğim bana tutunsanda sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez
dikkat et kendine canım.ani hareketlerden uzak durmak lazım. a.s
handancığım bayılıyorum yazılarına . bende çok hareketliydim. 8.5 aylık hamileyken eşim asansörde kaldı . ben 13. kattan bir solukta indim görevliye haber verdim sonrasında hızla bir daha çıktım aynı katı. halimi düşünebilior musun ben nefes nefese nerdeyse bayılacaktımkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: babamda hep bunu söyler
elması bende gördüm ama yazacak zaman mı bulamadı mı acaba. inşallah herşey yolundadır.
hamile arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruma.s. yeni olduğum için henüz tanımıyorum arkadaşları
Çok yeni daha ne güzel miniciktir şimdi valla ben diyorum kız olacak diye ebruda tutturamadım ama yeterki sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemlideğil inan canım ama yinede kız diyorum :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
evet ya bu olması lazım
ebuşş sende tutmadı ama kız dedim damat alacam şimdi senden
...
heheheh alacam kızını :jeyyar:
bide aksama kadar oturmasam azıcık hareket etsem daha kolay verırım ama hareket yok bende .. umarım veririm yaa :Saruboceq:
Canım ne haber epeydir uğramamıştın buraya nasılsın canım alıştın mı malatyaya ya benim bildiğim kimse yok orada hayırdır ne oldu opuyorumnanaktan
Günaydın şeker hatunlar hayırlı sabahlar olsun hepinize..
cok soal ablacımmm olursa haberim olsun olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz :sm_cool: tam 24. yılımıza giriyoruz ya zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi sanki :teytey:.
Hediye olarakta gömlek aldım bakalım beğenecekmi akşam gelince vereceğim .sırnaşık şey
Herşeyide beğenmez kızlar zor işim haaaa ..:mymeka:
Bakalım bana ne alacak hediye göreceğiz gerçi kesin çicek alır sempatiksalakcinni
melıkem juzum hosgeldınnn ohh yrlestın artık sende nasıl gıdıyo tatlımmm
çok soal bitanemmm sende iyisin inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hosgeldın canım... bır ara bırı soruyordu malatyayı ama kımdı anımsamıyorum canım...
Ay ay ay amanda aman...Ablacım nıce nıce mutlu,saglıklı senelere esınle ve gelinimle beraber :) Allahım mutlulugunuzu daim etsın...
Begenır enıstemız ya hedıyenı sen almıssın nıye begenmesın...
takma esmacım... dunde muhabbetı olmustu hazırlıklıydın zaten bılıyorsun uzulme bosver... Maalesef her ınsan bır deıl cnm...
selam canım hosgeldın...
herkese selamlar...
bizde eşimle öyle diyoruz bebeğim bana tutunsanda sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez
daha nice güzel ve mutlu senelere canım ablacımmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
sağol canımcım senden ne haber nasılsın Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?