aman iyi araştırın aldatmaca çok oluyo nakliyatta.buraya gelirken bizde anlaşmıştık adam sürekli atlattı bizi bugün geliyorum yarın geliyorum gider eşyaları yükleyemedim vs. bizde vazgeçtik mecburen normal bi kamyona yükledik. iyiki öyle yapmışız bura bir arkadaşın eşyalarını 15 gün getirmemiş nakliyatcı 15 gün sonra kir içinde bir kömür kamyonuyla yollamışlar.mutlaka tanıdığınız bildiğiniz bir yer olsun canım yoksa eşyalar mahvoluyor
canım bence düşünme store çünkü gittiğin yerde uymaz ölçüleri benim suanda oturduğum lojmanın pencereliri stadartlardan büyük mesala...ben kırık beyaz organze üzeri altın rengi pul işlemeli almıştım boyunuda kestirmedim her gittiğim yere uysun diye iyikide öyle yapmışım çünkü pencereler baya büyük burda
handa ablacım nasılsınopuyorumnanaktanevet ilk hakkari 2.ben yani ıgdır acıyor orucu
hmm uymuyorsa yaptırmam..bende kırık beyaz düşünüyorum.. eşyalarım beyaz lakeli çünkü güzel olur..peki bu organzelerin kalın perdesi güneşlik gibimi oluyor yoksa bu kalın renklilerdenmi?
evden eve ablacım.. ama sadece mobilya ve 10-12 koli için istedikler fiyat biraz daha araştırıcaz bakalım.
çok para istiyorlar ya vermeyin bence o kadar
bandırma tarafına giden kamyon bulsanız mesela 2 evin eşyasını taşıyan fiat ta uygun olur o zaman
bizde öyle arıyoruz ablacım.. ya iki evin eşyasını taşıyacak.
yada bandırmadan ankaraya ev taşımış dönecek olan birilerini..
öyle bulun ya istenilen para çok fazla çünkü
inşallah bulursunuzda parada size kalır bir eksiğinizi kapatırsınız ...
inş ablacım:Saruboceq:
beni uyku bastı kaçayım ben iyi geceler ablacım..ŞenizŞeniz
uykuyu geçtim hemen yoruluyorum inşallah dediğin enerji gelir çünki iki gündür evde temizleyemiyorum hiç yerimden kalkasım gelmiyor bir başlasam sonu gelecek başlayamıyorum.eşimde evde oda bırak iş falan yapma dyor bende destek buldumya oturdum buraya...ilk aylar çabuk yorulursun canım çok uykun gelir ama 3. aydan sonra bi enerji gelir yerinde duramazsın gezersin temizlik yaparsın yorulmazsın ben öyle olmuştum.
çarşıya istediğiniz zaman çıkabiliryor musunuz canım izin gerekiyor mu
bu gün saat 7 degözümü karın agrısı ile açtım. saga dönüyom olmuyor sola dönüyom olmuyor.neden agrıyor onuda bilmiyorum ayaga kalkıyorum oda olmuyor bacaklarımda hal yok. kendimi mutfaga zor attım. dolaptan bir karpuz çıkardım kesmeye gücüm bile yoktu elime kaşıı aldım bir kaç kaşık yedim bir baktım karın agrım geçiyor. iyice yemeye başladım bişeycik kalmadı galiba bebegim acıkmış benimde karnım ondan agrıyormuş. yada ne bilim ben öyle yorumaldım. daha açıkacak bebek yok nasılsa ortada
iyi akşamlar canlar..
bizim lojman işi belli oldu artık benimde bir evim var..opuyorumnanaktan
başta kasıma kadar boşalmıycak demişlerdi ama bu perşembe boşalmış çok sevindik..
davetiyelerimizde dağıldı.. gidip evi yerleştirmek kaldı.. bu nakliyeye ne kadar çok para istiyorlar yaa sadece mobilyaya ankara bandırma 1500 istediler tüm evi taşısak ne isticekler acaba??
perde önerilerinizi bekliyorum...store perde istiyorum ama başka yere gittiğimde uydurabilirmiyim bilmiyorum.. hadi bakalım tecrübeli hatunlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
selam nasılsınız kankilerim
avatarımdaki kadın kadar ince olmak isterdim
63kg üstüme resmen yapıştı
neyapıyorsun eşin gittimi ?formu takip edemedim bir süre çocuklar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?