Asker Eşleri

ayy eşyalar daha sıfır çok üzülülürüm öyle bi aksilik olursaeyvahedigeldismile
araştırıyoruz daha inş bi tanıdık çıkar..

iyiyim canım saol sen nasılsın kız uyudu herhalde fazla beklemiyon yani Şeniz

hmm uymuyorsa yaptırmam..bende kırık beyaz düşünüyorum.. eşyalarım beyaz lakeli çünkü güzel olur..peki bu organzelerin kalın perdesi güneşlik gibimi oluyor yoksa bu kalın renklilerdenmi?

gerçekten yaptırma uymaz her yere çünküpişman olursun sonra
güneşlik içinde kalın storlar güzel oluyor ama yine uymaz onlar
sen en güzeli normal diktir güneşliği

evden eve ablacım.. ama sadece mobilya ve 10-12 koli için istedikler fiyat biraz daha araştırıcaz bakalım.

çok para istiyorlar ya vermeyin bence o kadar
bandırma tarafına giden kamyon bulsanız mesela 2 evin eşyasını taşıyan fiat ta uygun olur o zaman

çok para istiyorlar ya vermeyin bence o kadar
bandırma tarafına giden kamyon bulsanız mesela 2 evin eşyasını taşıyan fiat ta uygun olur o zaman

bizde öyle arıyoruz ablacım.. ya iki evin eşyasını taşıyacak.
yada bandırmadan ankaraya ev taşımış dönecek olan birilerini..

uykuyu geçtim hemen yoruluyorum inşallah dediğin enerji gelir çünki iki gündür evde temizleyemiyorum hiç yerimden kalkasım gelmiyor bir başlasam sonu gelecek başlayamıyorum.eşimde evde oda bırak iş falan yapma dyor bende destek buldumya oturdum buraya...
ya tabiki istediğin zaman çıkıyorsun izin fal1an olayı eşlerden yana yani eşim yada kimsenin eşi izin vermiyor düşün ya dün eşimle çarşıya çıktık bizi zaten hemen ayırt edebiliyolar çocuklar yolun kenarında oturuyor bizde geçiyoz ordan bize taş atıyorlar yanımda eşim varken bunu yapan çocuk olmasa ne yapar bilmiyorum... ama bir yandanda esnafları falan çok iyi bir şeye pahalımı dedin sana onu zorla veriyorlar ne verirsen para vermezsen onuda almıyorlar...turkbayragi

bu gün saat 7 degözümü karın agrısı ile açtım. saga dönüyom olmuyor sola dönüyom olmuyor.neden agrıyor onuda bilmiyorum ayaga kalkıyorum oda olmuyor bacaklarımda hal yok. kendimi mutfaga zor attım. dolaptan bir karpuz çıkardım kesmeye gücüm bile yoktu elime kaşıı aldım bir kaç kaşık yedim bir baktım karın agrım geçiyor. iyice yemeye başladım bişeycik kalmadı galiba bebegim acıkmış benimde karnım ondan agrıyormuş. yada ne bilim ben öyle yorumaldım. daha açıkacak bebek yok nasılsa ortada

merabalar güzellikler nişanlım bu sabah samsuna geldi..daha görüşemedik bugün bulaşık makinamla fırınımı firma göndercek onları bekliyor evimizde saolsun ailesi vurdum duymaz oldugu için kimse yok merkezde herkez köyünde aradım dedim tüp al hortum al yoksa kurulum yapmıyor servis onu bile almamışlar beyendiğim yemek odasının aynasını 2 parça istemiştim onuda bütün göndermiş firma mobilyacı ya kaynım aramadı bile eşyaların geliyor gel bak die çok sinirliyim çok

kıyamammmm canım benim...

:1hug:
canım TAÇa git envaye çeşit tül,perde mefruşat bulursun.tül çok önemli mobilyanın güzelliğini ortaya çıkartsın

selam şekerler nasılsınız hepiniz ancak fırsat bulabildim geldim sonunda
serpilcim bebiş acıktı tı tabi yadi karpuzu doydu :ecrin_bebek: zor demi oralarda yaşamak ne kadar daha kalacaksınız orada .
eylemcim senden ne haber tatlım koşturuyon demi hala kolay gelsin sanada canım
tülaycımm nasılsın canım kilomu aldın yoksa haaa iyisin sen ya resimlerinden biliyoz çok şişmanmış gibi de sanki
ebru nasıloldu acaba geçtimi sancıları

neyapıyorsun eşin gittimi ?formu takip edemedim bir süre çocuklar nasıl

2 hafta olacak gideli .çocuklarda iyiler .tek sıkıntım eşim ocakta gelebilecekmiş.2 bayramdada yanlızım bazen oturup kana kana ağlamak istiyorum,bazende amaaan kocasızda yaşarım keyfime bakarım diyorum.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…