selam şekerler nasılsınız hepiniz ancak fırsat bulabildim geldim sonunda
serpilcim bebiş acıktı tı tabi yadi karpuzu doydu :ecrin_bebek:zor demi oralarda yaşamak ne kadar daha kalacaksınız orada .
eylemcim senden ne haber tatlım koşturuyon demi hala kolay gelsin sanada canım
tülaycımm nasılsın canım kilomu aldın yoksa haaa iyisin sen ya resimlerinden biliyoz çok şişmanmış gibi de sanki
ebru nasıloldu acaba geçtimi sancıları
anneyim ben ve de handan ablam teşekkür ediyoruz kızmla size,ben hastanede çalışıyorum,anestezistim..
dilekçim hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin desene senin melekte başak burcu olcak benm kızım gibi :)
2 hafta olacak gideli .çocuklarda iyiler .tek sıkıntım eşim ocakta gelebilecekmiş.2 bayramdada yanlızım bazen oturup kana kana ağlamak istiyorum,bazende amaaan kocasızda yaşarım keyfime bakarım diyorum.:lepi:
anneyim ben ve de handan ablam teşekkür ediyoruz kızmla size,ben hastanede çalışıyorum,anestezistim..
dilekçim hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin desene senin melekte başak burcu olcak benm kızım gibi :)
ablam ben iyiyim sen nasılsın
benim kızımda başak burcu 8eylül doğumlu.:hooray:
:1hug:
canım TAÇa git envaye çeşit tül,perde mefruşat bulursun.tül çok önemli mobilyanın güzelliğini ortaya çıkartsın
ben acıktı sandım doyuca geçti sandım ama değilmiş 3 gündür agrıyor karnım dün de baya ateşlendim neden agrıyor bilemiyorum midemde bulanmaya başladı yav ne zormuş hamile olmak bri mutfaga gidip geliyorum sanki dag tırmanmış gibi nefes nefese kalıyorumm...selam şekerler nasılsınız hepiniz ancak fırsat bulabildim geldim sonunda
serpilcim bebiş acıktı tı tabi yadi karpuzu doydu :ecrin_bebek:zor demi oralarda yaşamak ne kadar daha kalacaksınız orada .
eylemcim senden ne haber tatlım koşturuyon demi hala kolay gelsin sanada canım
tülaycımm nasılsın canım kilomu aldın yoksa haaa iyisin sen ya resimlerinden biliyoz çok şişmanmış gibi de sanki
ebru nasıloldu acaba geçtimi sancıları
slm canım sinirlenme boşver ben şimdi çok pişmanım herşeyi kafayı takıp telaşlandıgıma bak herşey oludu bitti. takma kafaya hayırlısı olsun hakkında....slmmm güzelliklerrrrrrr
slmmm güzelliklerrrrrrr
merhaba arkadaşlar ,keyifli bir gün diliyorum.
merhabalar...
herkese hayırlı kandiller...
ben acıktı sandım doyuca geçti sandım ama değilmiş 3 gündür agrıyor karnım dün de baya ateşlendim neden agrıyor bilemiyorum midemde bulanmaya başladı yav ne zormuş hamile olmak bri mutfaga gidip geliyorum sanki dag tırmanmış gibi nefes nefese kalıyorumm...
slm canım sinirlenme boşver ben şimdi çok pişmanım herşeyi kafayı takıp telaşlandıgıma bak herşey oludu bitti. takma kafaya hayırlısı olsun hakkında....
hayırlı kandiller herkese.. Allah dualarınızı kabul etsin..
.günaydın kızlar iftara misafirim var menüm yazayım nasıl sizce
ezo gelin çorba
kremalı tavuk sote
pirinç pilavı
yumurtalı soğan kızarması
salata
yoğurtlu kabak salatası
milföylü karnı yarık börek
tatlı da saray sarma.sı
selam canım,gozunaydın... Allah baska özlemler yasatmasın canım,bızler ömür boyu ozlem cekenlerdenızboshayallersmilebende asker sevgilisiYDİMçok şükürr 28 ağustosta edirneden teskeresini aldı ve dönmemek üzere istanbula geldiii Allah kavuştursuun hepinize. ah o özlemi bi asker sevgilileri bilir. =( çok mutluyum ama
saol ablacım... ıyıyım cok sukur ama sancılarım devam edıyor magnezyumla agrı kesıcı vermıstı doktorum agrılarını azaltır demıstı,magnezyumu kullanıyorum bakalım, sadece gecelerı sancım oluyr nedense... bayramdan sonra bakalım kontrolum var ıns bıran önce gıtmek ıstıyorum
ebuş ne haber fıstık nasıl oldun canım iyisin demi Şeniz
bende asker sevgilisiYDİMçok şükürr 28 ağustosta edirneden teskeresini aldı ve dönmemek üzere istanbula geldiii Allah kavuştursuun hepinize. ah o özlemi bi asker sevgilileri bilir. =( çok mutluyum ama
selam canım,gozunaydın... Allah baska özlemler yasatmasın canım,bızler ömür boyu ozlem cekenlerdenızboshayallersmile
saol ablacım... ıyıyım cok sukur ama sancılarım devam edıyor magnezyumla agrı kesıcı vermıstı doktorum agrılarını azaltır demıstı,magnezyumu kullanıyorum bakalım, sadece gecelerı sancım oluyr nedense... bayramdan sonra bakalım kontrolum var ıns bıran önce gıtmek ıstıyorum
herkesı opuyorummm
handan abloş kontrol bayramdan sonra..
oof yaf ayıp söylemesi dün balkonda mangal yakıoduk tam mangalı yaktı eşim etleri pişirmeye başladı tel çeldı görev hemen çıktı gitti offff mangalda kaldı bende((
günaydın kızlar iftara misafirim var menüm yazayım nasıl sizce
ezo gelin çorba
kremalı tavuk sote
pirinç pilavı
yumurtalı soğan kızarması
salata
yoğurtlu kabak salatası
tatlı da saray sarması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?