Asker Eşleri

anneyim ben ve de handan ablam teşekkür ediyoruz kızmla size,ben hastanede çalışıyorum,anestezistim..
dilekçim hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin desene senin melekte başak burcu olcak benm kızım gibi :)

ablam ben iyiyim sen nasılsın

benim kızımda başak burcu 8eylül doğumlu.:hooray:

2 hafta olacak gideli .çocuklarda iyiler .tek sıkıntım eşim ocakta gelebilecekmiş.2 bayramdada yanlızım bazen oturup kana kana ağlamak istiyorum,bazende amaaan kocasızda yaşarım keyfime bakarım diyorum.:lepi:

ağlama sen tatlışım bak keyfine ohhhh sempatiksalakcinni Şeniz

rica ederim canımcım siz nerede görev yapıyordunuz
senin askeri hastanemi sivil mi canım görev yaptığın yer Şeniz

ablam ben iyiyim sen nasılsın

iyiyim canım saol sen nasılsın
Şeniz

benim kızımda başak burcu 8eylül doğumlu.:hooray:

bende eylül 27 yim terazi burcuyum :hulya:

ben acıktı sandım doyuca geçti sandım ama değilmiş 3 gündür agrıyor karnım dün de baya ateşlendim neden agrıyor bilemiyorum midemde bulanmaya başladı yav ne zormuş hamile olmak bri mutfaga gidip geliyorum sanki dag tırmanmış gibi nefes nefese kalıyorumm...

slmmm güzelliklerrrrrrr
slm canım sinirlenme boşver ben şimdi çok pişmanım herşeyi kafayı takıp telaşlandıgıma bak herşey oludu bitti. takma kafaya hayırlısı olsun hakkında....

slmmm güzelliklerrrrrrr

selam fıstık nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım Şeniz

merhaba arkadaşlar ,keyifli bir gün diliyorum.

günaydın canım sanada Şeniz

merhabalar...
herkese hayırlı kandiller...

ebuş ne haber fıstık nasıl oldun canım iyisin demi Şeniz

günaydın serpilcim anne olmak böyle bişey işte kontrole gittinmi bu arada ihmal etme sakın yat dinlen bolcana Şeniz

hayırlı kandiller herkese.. Allah dualarınızı kabul etsin..

kuzukapamam günayın canım seninde az kaldı ya düğüne Şeniz

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hepinize opuyorumnanaktan...

Elmastan da haber yok hala ne yaptı acaba lojman işini inşallah hallolmuştur ..

günaydın kızlar iftara misafirim var menüm yazayım nasıl sizce
ezo gelin çorba
kremalı tavuk sote
pirinç pilavı
yumurtalı soğan kızarması
salata
yoğurtlu kabak salatası
tatlı da saray sarması

bende asker sevgilisiYDİM çok şükürr 28 ağustosta edirneden teskeresini aldı ve dönmemek üzere istanbula geldiii Allah kavuştursuun hepinize. ah o özlemi bi asker sevgilileri bilir. =( çok mutluyum ama

bende asker sevgilisiYDİM çok şükürr 28 ağustosta edirneden teskeresini aldı ve dönmemek üzere istanbula geldiii Allah kavuştursuun hepinize. ah o özlemi bi asker sevgilileri bilir. =( çok mutluyum ama
selam canım,gozunaydın... Allah baska özlemler yasatmasın canım,bızler ömür boyu ozlem cekenlerdenızboshayallersmile

ebuş ne haber fıstık nasıl oldun canım iyisin demi Şeniz
saol ablacım... ıyıyım cok sukur ama sancılarım devam edıyor magnezyumla agrı kesıcı vermıstı doktorum agrılarını azaltır demıstı,magnezyumu kullanıyorum bakalım, sadece gecelerı sancım oluyr nedense... bayramdan sonra bakalım kontrolum var ıns bıran önce gıtmek ıstıyorum

herkesı opuyorummm

handan abloş kontrol bayramdan sonra..
oof yaf ayıp söylemesi dün balkonda mangal yakıoduk tam mangalı yaktı eşim etleri pişirmeye başladı tel çeldı görev hemen çıktı gitti offff mangalda kaldı bende((

gözün aydın canım ...

aman iyi olda canım dikkat et kendine az kaldı seninde gitmene annenler nasıl bekler şimdi seni...

hadi bakalım ihmal etme kontrollerini yiyemedin ha mangaldakileri çağırsaydın bizleri hemen gelidik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…