Asker Eşleri

referandumdan sonra ne zaman gonderırseler artık ablacım gıdıcez bakalım kısmetse... beklıyorlar annemler annem baslamıs hazırlıklara zaten,dogumdan sonra sermek ıcın pike-nevresım takımı almıs onu anlatıyordu bugun :) oğlusuma ciciler almıs :) ben gıdıncede bebişin yatagını alcaz dedı senın begendıgın olsun ıstıyorum dedı canım anacım...

kızlare ben geldım :)))

nasılsınız bız ıyıyız ızındeyız trakya :))

gecmısı okuyamadım umarım ıyısınızdır opuyorummm skerlerr

ebrucum hamılelıkte oluyo bende cok kullandım magnezyumuuu gemıs olsunn ohhh cıcılerımızde alınmaya baslamıs gule gule hayırlısıyla gıyer ınsallahhhhhh

merhaba arkadaşlar , birazdan yola çıkacağız. bayramda ailelerin yanında olacağızyerimseniben
sağlık, mutluluk dolu , şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum.
sevgilerimleopuyorumnanaktan

slm kızlar şimdiden hayırlı bayramlar bugün sehid ailerini gezdik yarın yine gideceğiz Allahım sabır versin çok zor...

yok abla yiyemedim canım istemedi öyle duruyor he ya siz olsaydınız hemen yerdik...

merhaba arkadaşlar , birazdan yola çıkacağız. bayramda ailelerin yanında olacağızyerimseniben
sağlık, mutluluk dolu , şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum.
sevgilerimleopuyorumnanaktan

slm kızlar şimdiden hayırlı bayramlar bugün sehid ailerini gezdik yarın yine gideceğiz Allahım sabır versin çok zor...

Selam harkadaşlar şimdiden herkesin bayramını kutluyorum daha nice mutlu bayramlarda olmak dileğimle hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ablacım senınde bayramın mubarek olsun...

Herkesın bayramı mubarek olsun arkadaslar,yarın bızde sehıt aılelerıne gıdecegız yogun bır gun olacak...
Çok opuyorum hepınızı

iyi bayramlar hanımlar. bende asker eşiyim. asker eşi olmak zormu kolaymı hala çözemedim. allah yardımcımız olsun. eşlerimizi bizlere bağışlasın.

slmmmmmm herkeze merabalar.. mezar ziyaretlerine gittik bugün herşey boş .....evimi düzeltik kutu gibi evim oldu çok şirin ..için çok kötü ama çözemediğim bir ürperti var neden niçin bilmiyorum ..kuzu canım nikah memuru 100 aile cüzlanıda 50 tutuyor bilginiz olsun fazla vermeyin salona geldiği için ...son günlerim cuma günü kınam cumartesi dügün var ve babam 3 gündür evde hasta yatıyor

iyi bayramlar hanımlar. bende asker eşiyim. asker eşi olmak zormu kolaymı hala çözemedim. allah yardımcımız olsun. eşlerimizi bizlere bağışlasın.
ıyı bayramlar canım... asker esı olmak tabıkı de zor... aılenden uzakta esını özler durumda gecıyor hayatın... Allah eslerıme guc versın bızlere sabır versın...

canım benım... hıcbırsey kalmadı degıl mı ? Allah sıze gecım versın,mutluluk ve saglık versın canım benım...

Biz 200 verdik tatlım.. şehirden şehire değişiyor sanırım.. ablamlarda ankarada 280 verdi ankarada.. evin yerleşmiş ne güzel benimkide boyamada şuanda.. inşallah bayramdan sonra eşyalarım yerleşicek.. aynı duyguları bende yaşıyorum canım.. içimde bi kuş kanat çırpıyo sanki bi yandan seviniyorum,heyecanlıyım bi yandan tedirginlik=)

Çok tşk ler gülşahcım seninde bayramın kutlu olsun canım Şeniz

ablacım ellerinden öpüyorum opuyorumnanaktan

Ablacım senınde bayramın mubarek olsun...

Herkesın bayramı mubarek olsun arkadaslar,yarın bızde sehıt aılelerıne gıdecegız yogun bır gun olacak...
Çok opuyorum hepınızı

sağol kuzummm seninde opuyorumnanaktan

sağol canım sanada iyi bayramlaropuyorumnanaktan

çoook gecmıs olsun tatlım babana acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

herkeze iyi bayramlar ..bu bayram herkeze mutluluk getirsin ....

sanada iyi bayramlar bitanem aminnnn opuyorumnanaktan

Güzel arkadaşlarım , herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.büyüklerimin tek tek ellerinden öpüyorum mutlu günlere...

sağol tatlım sanada iyi bayramlar opuyorumnanaktan

kuzummmmmmm sanada iyi bayramlar canım benimmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…