Ablacım senınde bayramın mubarek olsun...
Herkesın bayramı mubarek olsun arkadaslar,yarın bızde sehıt aılelerıne gıdecegız yogun bır gun olacak...
Çok opuyorum hepınızı
iyi bayramlar hanımlar. bende asker eşiyim. asker eşi olmak zormu kolaymı hala çözemedim. allah yardımcımız olsun. eşlerimizi bizlere bağışlasın.
slmmmmmm herkeze merabalar.. mezar ziyaretlerine gittik bugün herşey boş .....evimi düzeltik kutu gibi evim oldu çok şirin ..için çok kötü ama çözemediğim bir ürperti var neden niçin bilmiyorum..kuzu canım nikah memuru 100 aile cüzlanıda 50 tutuyor bilginiz olsun fazla vermeyin salona geldiği için ...son günlerim cuma günü kınam cumartesi dügün var ve babam 3 gündür evde hasta yatıyor
herkeze iyi bayramlar ..bu bayram herkeze mutluluk getirsin ....
Güzel arkadaşlarım , herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.büyüklerimin tek tek ellerinden öpüyorummutlu günlere...
ablacım ellerinden öpüyorum opuyorumnanaktan
sağol kuzummm seninde opuyorumnanaktan
sağol canım sanada iyi bayramlaropuyorumnanaktan
çoook gecmıs olsun tatlım babana acil şifalar diliyorum:Saruboceq:
sanada iyi bayramlar bitanem aminnnn opuyorumnanaktan
sağol tatlım sanada iyi bayramlar opuyorumnanaktan
kızlar herkesin bayramını kutluyorum nete bi bakayım dedim ben iskenderunda tatil yapıorum askeriyenin kamp yeri var ya oraya geldim hafta içine gelcem görüşmek üzere mucux...
sekerler hayırlı bayramlar :)()) bol bol taTLI yedımmmm :)) gezdık ayaklarım agrıdı valla aksama da kocısle eglenmeye gıdıcez ardayı halasına barakıcazzzz :))
eylemcım canım gecmıs olsun tatlım ınsallh agır hasta degıldır kuzummmm az kaldı evlıler kervanına katılmayaa :)
ruyanazcım canım hosgeldınnnnn kuzum
hepinizin bayramını kutluyorum.hiç ayrılmayalım her bayramınheyecanını beraber yaşayalım inşallah
Bayramınızı kutlarım.
Herkes sevdikleriyle, sağlıklı, mutlu, güzel nice bayramlara kavuşsun.
Sevgiler,
herkesler ugramıs ne kadar gusel... dun bayramlasma oldu gazınoda guzel gectı, aksamda sehıt aılesıne gıttık,bugunde yıne köye ınecegız bayramlasmaya bakalım...
Ablacım oğlusumla ılk bayramımız cok farklı bişeymıs... Bakalım kurban bayramında ya kucagımda olacak ya da elı kulagında beklıyor olacagız miniğimi... Belkı bayram surprızı olur yavrum :)
kuzucum,eylemcım sayılı gunlerınız kaldı...Hayırlısı olsun ıkınız ıcınde...
Herkeslerı optummmm
ebrucum ınsalalh suprız yaparda hayırlısıyla kucagına alır ılk bayramınız olur :))
nasılsınız kızlarrr bızde tavla oynamaya gıdıcez esımle naqrgıle tutturucez arda pasada halası parka goturdu gezdırıyolar :)) ıkıncı balayımızı yapıyoruz kocısle
slm canişler hepinizi öpüyor bayramını kutluyorum dün ziyaret falan derken giremedim şimdide yemek yapacam hadi byby
Selam kızlar ne haber nasıl geçiyor bayram opuyorumnanaktan
Yarın eylemide kaybediyoz evleniyor hayırlısıyla inşallah çok mutlu bir evliliği olur inşallah :Saruboceq: ..
Elmas tan ses seda yok ne yaptı acaba lojman işini gelsede haberimiz olsa opuyorumnanaktan
ooof çok sıkıldım aşkım nöbette ne zor geçiyor onsuz günler. şimdi evde olsaydı offf yaaa
canım mrb can sıkınttısı kotu valla nobetlerrr hele :)) kırklarelının neresındensınız benımdeesım kırklarelılı
anladım canım kaynanamda babaeskıde oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?