Asker Eşleri

kızlar herkesin bayramını kutluyorum nete bi bakayım dedim ben iskenderunda tatil yapıorum askeriyenin kamp yeri var ya oraya geldim hafta içine gelcem görüşmek üzere mucux...

sekerler hayırlı bayramlar :)()) bol bol taTLI yedımmmm :)) gezdık ayaklarım agrıdı valla aksama da kocısle eglenmeye gıdıcez ardayı halasına barakıcazzzz :))

eylemcım canım gecmıs olsun tatlım ınsallh agır hasta degıldır kuzummmm az kaldı evlıler kervanına katılmayaa :)

ruyanazcım canım hosgeldınnnnn kuzum

Ablacım senınde bayramın mubarek olsun...

Herkesın bayramı mubarek olsun arkadaslar,yarın bızde sehıt aılelerıne gıdecegız yogun bır gun olacak...
Çok opuyorum hepınızı

Saol tatlım seninde bayramın kutlu olsun bende çok öpüyorum seni alp atanın annesinin karnında ilk bayramı ne güzel

iyi bayramlar hanımlar. bende asker eşiyim. asker eşi olmak zormu kolaymı hala çözemedim. allah yardımcımız olsun. eşlerimizi bizlere bağışlasın.

Merhaba hoşgeldiniz sizinde bayramınız kutlu olsun a.s.

Selam eylemcim 2 gün kaldı ha sende evlenip barklanıyorsun ne güzel canım bizlerde yaşadık o zamanları ya heyecan dorukta oluyor sorma babacığınada çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim :Saruboceq: opuyorumnanaktan

herkeze iyi bayramlar ..bu bayram herkeze mutluluk getirsin ....

Saol canım seninde bayramın kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

Güzel arkadaşlarım , herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.büyüklerimin tek tek ellerinden öpüyorum mutlu günlere...

Meliscim seninde bayramın kutlu olsun tatlım opuyorumnanaktan harçlık verecem gel bakalım

Teşekkürler gülşahcım bende gözlerinden öperim seni kaydirigubbakcemile3

kızlar herkesin bayramını kutluyorum nete bi bakayım dedim ben iskenderunda tatil yapıorum askeriyenin kamp yeri var ya oraya geldim hafta içine gelcem görüşmek üzere mucux...

Saol dilercim seninde bayramın kutlu olsun canım güzel bir tatil yap canım bende öpüyorum seni ve ytatlı kızını opuyorumnanaktan

Sanada hayurlı bayramlar esmacım gezdin geldin ne güzel iyi eğlenceler sanada opuyorumnanaktan

hepinizin bayramını kutluyorum.hiç ayrılmayalım her bayramınheyecanını beraber yaşayalım inşallah

herkesler ugramıs ne kadar gusel... dun bayramlasma oldu gazınoda guzel gectı, aksamda sehıt aılesıne gıttık,bugunde yıne köye ınecegız bayramlasmaya bakalım...

Ablacım oğlusumla ılk bayramımız cok farklı bişeymıs... Bakalım kurban bayramında ya kucagımda olacak ya da elı kulagında beklıyor olacagız miniğimi... Belkı bayram surprızı olur yavrum :)

kuzucum,eylemcım sayılı gunlerınız kaldı...Hayırlısı olsun ıkınız ıcınde...

Herkeslerı optummmm

ebrucum ınsalalh suprız yaparda hayırlısıyla kucagına alır ılk bayramınız olur :))

nasılsınız kızlarrr bızde tavla oynamaya gıdıcez esımle naqrgıle tutturucez arda pasada halası parka goturdu gezdırıyolar :)) ıkıncı balayımızı yapıyoruz kocısle

Bayramınızı kutlarım.

Herkes sevdikleriyle, sağlıklı, mutlu, güzel nice bayramlara kavuşsun.

Sevgiler,

Saol canım seninde bayramın kutlu olsun nice bayramlara inşallah Şeniz

Demi canım ilk bayramı alpimizin kasım 16 bayram bakalım süpriz yapacakmı sana bende çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

iyiyim canısı senisormalı geziyon vallaha ne güzel yap bakalım balayını sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

slm canişler hepinizi öpüyor bayramını kutluyorum dün ziyaret falan derken giremedim şimdide yemek yapacam hadi byby

selam serpilcim seninde bayramın kutlu olsun tatlım nasıl geçiyor hamileleik opuyorumnanaktan

Selam kızlar ne haber nasıl geçiyor bayram opuyorumnanaktan

Yarın eylemide kaybediyoz evleniyor hayırlısıyla inşallah çok mutlu bir evliliği olur inşallah :Saruboceq: ..

Elmas tan ses seda yok ne yaptı acaba lojman işini gelsede haberimiz olsa opuyorumnanaktan

ooof çok sıkıldım aşkım nöbette ne zor geçiyor onsuz günler. şimdi evde olsaydı offf yaaa

handan ablam oyle valla yarın oda evlenıyooo ne heyecanlıdır bı yandanda uzuntuludur aıleden arılıyo dıyee yuce rabbım mutlu etsın daımaaa

ıyı geceler kızlarrrrr

canım mrb can sıkınttısı kotu valla nobetlerrr hele :)) kırklarelının neresındensınız benımdeesım kırklarelılı

anladım canım kaynanamda babaeskıde oturuyo

babaeski burdan daha güzel burası mahrumiyet bölgei gibi hiç bişey yok, belki ben büyük şehirden geldim diye zor geliyodur. ama babaeski lüleburgaz çok daha güzel geldi bana. ama ne yapalım buradyız işte. hayırlısı.

oyle canım babaeskı ve burgaz guzelll olsun artık alısmaktan baska caremız olmuyo malesef

ebrucum sen nasılsın datlummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…