Asker Eşleri

ıyıyım esmacım napım,esım bugun mesaıde tek basına bayram bayram ınsanın zoruna gıdıyor bayram gunu... yemegımı yaptım aksama,dınlenıyorum... sen napıosunnn

ooof çok sıkıldım aşkım nöbette ne zor geçiyor onsuz günler. şimdi evde olsaydı offf yaaa

selam iyi bayramlar canım zordur yanlız kalmak ya ama ne yapcan işte görev

handan ablam oyle valla yarın oda evlenıyooo ne heyecanlıdır bı yandanda uzuntuludur aıleden arılıyo dıyee yuce rabbım mutlu etsın daımaaa

ıyı geceler kızlarrrrr

ne haber esma sultan sorma ya evleniyor eylemimizde nasıl heyecan vardır şimdi onda

herkeslerı optummmm...

öpüyom böcüüü ne haber

saolll ablacımmmmm ıyıyım napım,balkondaydım köyde bayramın ılk gununden berı davullu zurnalı düğünler basladı onları ızlıyordum :)
senın nasıl gecıyor ablam bayramın

saolll ablacımmmmm ıyıyım napım,balkondaydım köyde bayramın ılk gununden berı davullu zurnalı düğünler basladı onları ızlıyordum :)
senın nasıl gecıyor ablam bayramın

ne güzel ya başka olur herhalde köy düğünleri demi 1 kere görmiştüm çocukken çok hoşuma gitmişti ne olsun ya canım oturuyoz bizde yaptığımız bişey yok yani sıkıcı geçiyor işte :hulya:

ebrucum ıyıyım canım napıyımmm ıste aynı seyler :))

handan ablam sen nasılsınnn valla koy dugunlerı guzel olurr bı eskı adetlerın unutulmagı dugunler onlardan cıkıyo

eylem evlenıyooooooooooooooooooooo aksama sayılı gunler gectı bıle ınsallh tatsızlık cıkaranlar olmazda eylemcımız bol bol eglenır dugununde

iyiyim bende saol canım geziyon demi bolcana benim yerimede gez bakalım inşallah ya eylemcik çok eğlenir de güzel bir düğün olur :teytey:

merhaba arkadaşlar, güzel bir bayram geçirip eve döndüm. yarın refarandumda görevliyim. sabah 7de görev yerinde olacağım. görüşmek üzereolumunekankayizsmile

handan ablacım gezıyorum valla napıyım yenı geldık bakayım bı dedım sızlere

canım sanada kolay gelsınn sabah ertkenden gorevlısın demek ben oy kullanamayacagım ne yazıkk

ebrucum nasılsın canım naıl gıdıyo hamılelık

eylemcım canım hayırlı olsunnnnnnn allah bı omur mutlu etsınnnnn

saol esmacım ıyıyım cnm cok sukur,ara ara sancılarım devam edıyor bu ara doktora gıdıcem esım ızın alabılırse... sen napıosun nasılsın...

Merhabalar birşey sormak istiyorum doktora yada hastaneye nereye gidiyosunuz sadece askeri hastaneyemi gidebiliyoruz. Sağlık ocaklarına gidebiliyomuyuz. Ben gitmek istiyorum eşim askeri hastaneye gitmemiz lazım diyor. Sağlık ocaklarına gidebilirsin ama ilaç yazılırsa dışardan alabiliriz diyor öylemi.

ben saglık ocagına gıdıyorum arada ve en son ılac yazdı bana saglık karneme aldım eczaneden para ödemeden... özelde gıdebılırsın ama karneye ılac yazmaz özel... devletede gıdebılıyoruz... muayene olabılıyorsun...

ebrucum sagol canım ıyıyım bende kayınvalıdemlerdeyız yagmurlu bugun dısarı cıkmadık cay demledık nargılemızı yaktık oturuyoruz hep beraberrr

canım devlet hastanelerıne gıdebılıyosun saglık ocagınada halıyle ılac yazıyolar karneye aynı sehırde calısıyosa esın para vermıyosun ılaca fakat baska bı ılde gıttın doktora ılacın yuzdesını verıyosun :))

bende afyonda ılaca ucret vermıyorum gorev yerımız orası oldugu ıcın ama antalyaya anneme gıttıgımde hastaneye gıdıyorum eczaneye yuzde odeyerek ılac alıyorum

ebrucum sagol canım ıyıyım bende kayınvalıdemlerdeyız yagmurlu bugun dısarı cıkmadık cay demledık nargılemızı yaktık oturuyoruz hep beraberrr

canım devlet hastanelerıne gıdebılıyosun saglık ocagınada halıyle ılac yazıyolar karneye aynı sehırde calısıyosa esın para vermıyosun ılaca fakat baska bı ılde gıttın doktora ılacın yuzdesını verıyosun :))

bende afyonda ılaca ucret vermıyorum gorev yerımız orası oldugu ıcın ama antalyaya anneme gıttıgımde hastaneye gıdıyorum eczaneye yuzde odeyerek ılac alıyorum

merhaba arkadaşlar, güzel bir bayram geçirip eve döndüm. yarın refarandumda görevliyim. sabah 7de görev yerinde olacağım. görüşmek üzereolumunekankayizsmile

hoşgeldin canım Şeniz nasıl geçti görev yine süpriz yapıp evetçiler çoğaldı

handan ablacım gezıyorum valla napıyım yenı geldık bakayım bı dedım sızlere

canım sanada kolay gelsınn sabah ertkenden gorevlısın demek ben oy kullanamayacagım ne yazıkk

gez anacım ne güzel iyi yapıyorsun Şeniz

herkese tunaydınlar...

eylemımızde evlendıııııı.... sıra geldı KUZU ya...

Eylemım Allah mesut etsın canımmmmmmmm

ebuşş ne haber canım eylemide evlendirdik sıra geldi kuzukapamama Şeniz

Ay bayramın ilk gunu prensesımız dunyaya gelmiişşşş....
Dilekcımmm dogum yapmısssssss kızlar..... surprız yapmısss...

Çok sevindim ya güle güle büyütsün bebeğini :ecrin_bebek: ne güzel bebeklerimiz :lepi:çoğalıyor

aa ne guzell dılek dogum yapmısss prensesı kucagına almıs ebrucum darısı basına datlummm serpılcım senınde

handan ablam sen nasılsınnn ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…