oo iyiymiş pazarlık güselll:)) ablacım elimi annelmere gidip döndükten sonra tekrar ameliyata alcaklar işte idare ediyorum yormadıgım müddetçe iyi yani sen nasılsın...diyarbakırda hava berbat rüzgar yagmur hafta sonunu evde geçircez herhaldee
selammmm şeker seni sormalııııı
dilercim ben,m kızı alcak oğluşuna öyle konuşmuştukkk ebuşlaaa
kiloso kadar altın vercekkk bizee
elin nasıl oldu canım çok yorma sakın
selammm kuzumsevindim iyi geçmesine
iyi geceler arkadaşlar, Ankarada yoğun kar yağışı başladıözlemiştik karı. yaa sonrası buz gibi soğukkk
arkadaşlar bizde bu yaz kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz(inşallah)...orada ordu evi varmış dediğiniz gibi kapalı maraş da..ama kamp adı altında gidebiliyormuyuz bilen varsa cevaplayabilirmi iyi günler
yine yoksunuz.
iyi geceler:18:
iyi geceler arkadaşlar, Ankarada yoğun kar yağışı başladıözlemiştik karı. yaa sonrası buz gibi soğukkk
oo iyiymiş pazarlık güselll:)) ablacım elimi annelmere gidip döndükten sonra tekrar ameliyata alcaklar işte idare ediyorum yormadıgım müddetçe iyi yani sen nasılsın...diyarbakırda hava berbat rüzgar yagmur hafta sonunu evde geçircez herhaldee
Oohh ne güzel bakalım Malatya'ya ne zaman kar yağacak.Bugün çok yağmur yağdı ama kar yağsada tutmaz.
Oohh ne güzel bakalım Malatya'ya ne zaman kar yağacak.Bugün çok yağmur yağdı ama kar yağsada tutmaz.
merhaba canımm ankara'da kar yağınca ne güzel olur beee özledim şimdiii ahhhhh ahhhhhh
handancığım , gündüz güzeldi. bütün gün dışardaydım. seğmenler parkı görülmeye değerdi. fakat akşam saatlerinde paşlayan fırtına ve tipi korkunç. yarın pazartesi olsa idi kesin okullar tatil edilirdi. dışarı çıkmanın imkanı yok. her mevsimin zorlukları var ama ben seviyorum kışı
günaydın arkadaşlar, güzel bir pazar günü diliyorum
handancığım , özlemişsin Ankara yı. bende memleketimi özlüyorum
herkese iyi hafta sonları......:82:
selam nasılsınız bakeem
handan ablam ne zaman gelsem topik boş.lütfen her saat başına bir kişiye topik nöbeti yazz
denizliyede yıllar sonra kar yağdı çok mutlu olduk
günaydın kızlarrrrrrr hayırlı sabahlar hepinize nerdesiniz yaaaaaaaaaa gelin artık:84: :84:
mrb fıstıklar giremedim bayadır. eşim geldi bir hafta evdeydi. pc başına geçemedim. bugün nöbeti var bide arkadşala beraber oturuyoz.ve ve bu cumartesine biletimi aldım kayseriye gidiyorum... çok heycanlıyım....
günaydınlaarr
günaydın , güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum
günaydın ablamm.sanırım herkes üşüdü evde battaniyeye sarılıp uyuyo:18:
Günaydın hanımlarrrrrrrrrr kimsecikler yok yinee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?