Asker Eşleri

oo iyiymiş pazarlık güselll:)) ablacım elimi annelmere gidip döndükten sonra tekrar ameliyata alcaklar işte idare ediyorum yormadıgım müddetçe iyi yani sen nasılsın...diyarbakırda hava berbat rüzgar yagmur hafta sonunu evde geçircez herhaldee

arkadaşlar bizde bu yaz kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz(inşallah)...orada ordu evi varmış dediğiniz gibi kapalı maraş da..ama kamp adı altında gidebiliyormuyuz bilen varsa cevaplayabilirmi iyi günler

Merhaba benim bildiğim kamp olarak geçmiyor orası ama yinede araştırın derim güzel bir tesisi var denizi zaten muhteşem erkenden ararsanız yer bulma şansınız olur gezmak içinde mutlaka araba kiralamanız lazım

yine yoksunuz.
iyi geceler:18:

selammmm ne haber nasılsınn

iyi geceler arkadaşlar, Ankarada yoğun kar yağışı başladı özlemiştik karı. yaa sonrası buz gibi soğukkk

merhaba canımm ankara'da kar yağınca ne güzel olur beee özledim şimdiii ahhhhh ahhhhhh

eyvahhhh niye böyle olduki acaba sende çok yorma o zaman buradada hava kötü yağmur ve soğuk var

Oohh ne güzel bakalım Malatya'ya ne zaman kar yağacak.Bugün çok yağmur yağdı ama kar yağsada tutmaz.

selammm kar yağınca beydağlarının manzarası ne kadar güzel olur heryer bembeyaz olurr

Oohh ne güzel bakalım Malatya'ya ne zaman kar yağacak.Bugün çok yağmur yağdı ama kar yağsada tutmaz.

merhaba harmoniciğim, kar geldi ama ne gelmek fırtına ve tipi. inan dışarı çıkmanın imkanı yok. Malatya'ya doğrruda geliyordur büyük ihtimal. lojmanda karın görüntüsü süper oluyor

merhaba canımm ankara'da kar yağınca ne güzel olur beee özledim şimdiii ahhhhh ahhhhhh

handancığım , gündüz güzeldi. bütün gün dışardaydım. seğmenler parkı görülmeye değerdi. fakat akşam saatlerinde paşlayan fırtına ve tipi korkunç. yarın pazartesi olsa idi kesin okullar tatil edilirdi. dışarı çıkmanın imkanı yok. her mevsimin zorlukları var ama ben seviyorum kışı

canım ya heleki kuğulu parkın manzarasına bayılıyorum o kuğular ne kadar güzel gözüküyorlar öyle ankaranın kışıda fena olur ama şimdi oada olmak vardı demiii

günaydın arkadaşlar, güzel bir pazar günü diliyorum
handancığım , özlemişsin Ankara yı. bende memleketimi özlüyorum

günaydın arkadaşlar, güzel bir pazar günü diliyorum
handancığım , özlemişsin Ankara yı. bende memleketimi özlüyorum

Selamm canım vallaözledim ya ankarayı gelmek istiyorum hatta bu hafta gelme durumum vardı kaldı şimdilik daha sonra inşallah geleceğim

herkese iyi hafta sonları......:82:

Kızzzz melissss nerelerdesin sen bir işe girdin unuttun bizleri ha nasılsın canım iyisin demi

selam nasılsınız bakeem
handan ablam ne zaman gelsem topik boş.lütfen her saat başına bir kişiye topik nöbeti yazz
denizliyede yıllar sonra kar yağdı çok mutlu olduk

selam nasılsınız bakeem
handan ablam ne zaman gelsem topik boş.lütfen her saat başına bir kişiye topik nöbeti yazz
denizliyede yıllar sonra kar yağdı çok mutlu olduk

selammm tülaycımmm ne haberrr
evet ya iyice boşaldı eskiden nasıldı biliyon demi
mesajlara yetişemezdik nazar değdi buraya artık
gelmeyene koğuş cezası vercem artık hemde katıksız ve susuz olcak
öyleymiş ya ne güzel burada yok daha kar filan

mrb fıstıklar giremedim bayadır. eşim geldi bir hafta evdeydi. pc başına geçemedim. bugün nöbeti var bide arkadşala beraber oturuyoz.ve ve bu cumartesine biletimi aldım kayseriye gidiyorum... çok heycanlıyım....

selam serpilcimmmnasılsın gidiyorsun ha ne güzel ailenle bolcana hasret giderirsin artık

selam kuzucummmmm

günaydın , güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum

sanada güzel haftalar olsun canım

günaydın ablamm.sanırım herkes üşüdü evde battaniyeye sarılıp uyuyo:18:

selam ne haberr soğuk valla burasıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…