- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
ben burdayım abalcım.. günaydınlar. öpüyorum tatlı yanaklarından.
günaydınnnn kuzucumm ne haber nasılsın canım yok kimse gelmiyor artık ya tayin döneminde bak dolar burası yine sen neler yapıyon alıştın demi artık oralara bende çok öpüyorum yanaklarından
napıyım ablacım..alışmaya çalışıyorumm..
biraz önce filo komutanının eşi aradı. cumartesi akşamı 8 aile bize geliceklermiş..
onun telaşına düştüm.:18:
bide yemeğimi gelicekler çayamı anlamadım..
Tüm arkadaşlara merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.
Handan abla Beydağına kar yağmış yağmasında Malatyaya bi tane kar düşmedi.Hep yağmur yağıyor.Benim ufaklıkta anne kar ne zaman yağacak deyip duruyor.
Lacey Ankaranın tipisini iyi bilirim göz gözü görmez.Bende 2 gün sonra buraya gelir diyodum ama gelmedi.Bakalım buna şükür sıcacık evimizde oturuyoruz yinede.
8 ailemiiii ne yapacaklar o kadar kalabalık gelirmi hiçççç nereye oturtcan insanları çaya gelirler onlar sen yinede sor istersen
hayret bişey ya kar yağmaması yoksa şimdiye kadar yağardı yani eskiden öyle olurdusen ankaramı dedin ya meşhurdur oranın ayazı
ya kusura bakmayın muhabbetiniz bal şeker olsun,bu kadar kişiyi nereye oturtacağınızı merak ettim ben....evet ablacım 8 aile. çaya geliyolarmış hazırlık yapmam lazım şimdilik aklıma gelen:
patatesli börek
makarna salatası
mısır salatası
tuzlu kurabiye
kek
başka bişeylerde yapmak istiyorum ama aklıma gelmiyoryetmez bu kadar çeşir okadar kişiye
ya kusura bakmayın muhabbetiniz bal şeker olsun,bu kadar kişiyi nereye oturtacağınızı merak ettim ben....
allah size sabır versin o hal...valla yemek masasının sandalyelerinide dizicem.. çoluk çocuk 25 kişi oluruz heralde :)
allah size sabır versin o hal...
evet ablacım 8 aile. çaya geliyolarmış hazırlık yapmam lazım şimdilik aklıma gelen:
patatesli börek
makarna salatası
mısır salatası
tuzlu kurabiye
kek
damla sakızlı pasta
başka bişeylerde yapmak istiyorum ama aklıma gelmiyoryetmez bu kadar çeşir okadar kişiye
Alnımın akıyla atlatayımda başka bişi istemiyorum :)
iyi geceler arkadaşlar, haklısın handancığım artık eskisi gibi canlı değil burası. kısa günde nasıl akşam oluyor, ne zaman sabah oluyor anlamıyorum yoğunluktan fırsat bulunca hemen pc başına geçiyorum.
kuzucuğum kolay gelsin ,işin zor. anlamadığım her yeni gelene böyle topluca mı gidiliyor. ben hiç rastlamadımbirazda ev sahibini düşünseler . eşli olarak 16 kişi eder. çocuklarla beraber yazdığın gibi 25 i bulur.kolaylıklar diliyorum.
Kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu
menün güzel canım yeter bu kadar bence yanlız malzemeyi çok tutuman lazımm
ya insan biraz düşünür bee bu kadar kişiyle gidilirmi hiç
bence 2'ye ayırsalarmış daha iyi olurmuş
Yaparsın sen canım merak etme atlatırsın
cumadan başlaıycam ablacım.. kek kurabiye gibi olanları cumadan yapıcam.. börek salatalarıda aynı gün bugünde temizlik var tabiki :)
nilgün abla b urda öyle birbirlerine özellikle yeni gelenlere tüm filo gidiolar
günaydınnn
kuzucuğum yeniden kolay gelsin. eminim herşeyi harika hazırlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?