Asker Eşleri

günaydınnnn kuzucumm ne haber nasılsın canım yok kimse gelmiyor artık ya tayin döneminde bak dolar burası yine sen neler yapıyon alıştın demi artık oralara bende çok öpüyorum yanaklarından

napıyım ablacım..alışmaya çalışıyorumm..
biraz önce filo komutanının eşi aradı. cumartesi akşamı 8 aile bize geliceklermiş..
onun telaşına düştüm.:18:
bide yemeğimi gelicekler çayamı anlamadım..

Tüm arkadaşlara merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.

Handan abla Beydağına kar yağmış yağmasında Malatyaya bi tane kar düşmedi.Hep yağmur yağıyor.Benim ufaklıkta anne kar ne zaman yağacak deyip duruyor.

Lacey Ankaranın tipisini iyi bilirim göz gözü görmez.Bende 2 gün sonra buraya gelir diyodum ama gelmedi.Bakalım buna şükür sıcacık evimizde oturuyoruz yinede.

8 ailemiiii ne yapacaklar o kadar kalabalık gelirmi hiçççç nereye oturtcan insanları çaya gelirler onlar sen yinede sor istersen

hayret bişey ya kar yağmaması yoksa şimdiye kadar yağardı yani eskiden öyle olurdusen ankaramı dedin ya meşhurdur oranın ayazı

evet ablacım 8 aile. çaya geliyolarmış hazırlık yapmam lazım şimdilik aklıma gelen:
patatesli börek
makarna salatası
mısır salatası
tuzlu kurabiye
kek
damla sakızlı pasta
başka bişeylerde yapmak istiyorum ama aklıma gelmiyor yetmez bu kadar çeşir okadar kişiye

Son düzenleme:
ya kusura bakmayın muhabbetiniz bal şeker olsun,bu kadar kişiyi nereye oturtacağınızı merak ettim ben....

iyi geceler arkadaşlar, haklısın handancığım artık eskisi gibi canlı değil burası. kısa günde nasıl akşam oluyor, ne zaman sabah oluyor anlamıyorum yoğunluktan fırsat bulunca hemen pc başına geçiyorum.
kuzucuğum kolay gelsin ,işin zor. anlamadığım her yeni gelene böyle topluca mı gidiliyor. ben hiç rastlamadım birazda ev sahibini düşünseler . eşli olarak 16 kişi eder. çocuklarla beraber yazdığın gibi 25 i bulur.kolaylıklar diliyorum.

menün güzel canım yeter bu kadar bence yanlız malzemeyi çok tutuman lazımm
ya insan biraz düşünür bee bu kadar kişiyle gidilirmi hiç
bence 2'ye ayırsalarmış daha iyi olurmuş

Alnımın akıyla atlatayımda başka bişi istemiyorum :)

Yaparsın sen canım merak etme atlatırsın

ahhh ahhhh önceden ne kadar kalabalık olurdu burası şimdi ise yok artık herkesin işi gücü var tabi ama çok kopukluk oldu burada

cumadan başlaıycam ablacım.. kek kurabiye gibi olanları cumadan yapıcam.. börek salatalarıda aynı gün bugünde temizlik var tabiki :)

nilgün abla b urda öyle birbirlerine özellikle yeni gelenlere tüm filo gidiolar

kolay gelsin sana şimdiden kurabiyeyi erken yapman daha iyi bekleyince daha lezzetli oluyorlar çünkü salatayı böreğide aynı gün yaparsın zaten
böreğide ikram öncesi sıcak veririsin
sonrada hepsinden bize ikram edersin tatlım nasıl yenir varya onlar şmdi

günaydınnn
kuzucuğum yeniden kolay gelsin. eminim herşeyi harika hazırlarsın

selam nilgüncümmm kuzumuz marifetlidir bizede yollacak yeriz hepimiz

Ebru nasıl acaba bebekle uğraşıyordur şimdiii ne sevimlidir kimbilir olsada sevsek birazz oyyyy mıncıklarım ben onu ya..

Dileğinde kızı abla oldu artık büyüdü oda yerim ben onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…