selam evet ablacım büyüdü 4 aya girdik artık
bugün sabahtan beri elektirik yoktu kaloriferlerde yanmıyo malum elektrik yokken şimdi geldi ama ne zman yanar bilmiyorum
kolay gelsin sana şimdiden kurabiyeyi erken yapman daha iyi bekleyince daha lezzetli oluyorlar çünkü salatayı böreğide aynı gün yaparsın zaten
böreğide ikram öncesi sıcak veririsin
sonrada hepsinden bize ikram edersin tatlım nasıl yenir varya onlar şmdi
selam nilgüncümmm kuzumuz marifetlidir bizede yollacak yeriz hepimiz
aaa ablacım yollamazmıyım hiç.. hatta siz gelin ben size en baştan en güzellerini yapayım..
merhabalar, evet handancığım şimdi ebuş bebişi ile vakit geçiriyordur. gazı, sancısı derken günler çabucak geçer. dilerim uslu bir bebktir. yoksa uykusuz geceler çok zor
kuzucuğum bakarsın öyle fırsatımız doğar, hep birlikte buluşur yeriz mamaları
handancığım eylem hiç yazmadı merak ettim doğrusu , evinde int bağlantısı varmıydı?
bir kaç ay sonra nişanımız olacak.. 6 senedir arkadaşız artık vakti gelmişti sanırım..
sizlerden ögrenmem gereken bazı noktalar var,nolur siz de yaşam tecrübelerinizden bana yardımcı olun...
eşmini tayin durumunu düşünerek özel sektörde çalışmamayı devlette memur olmayı daha uygun gördüm. sizler ne dersiniz bu konuda? memur olursam aynı yerlere tayin olma şansımız daha mı fazla olur??
bu arada kendisi şu an üstteğmen,karacı, ordu-donatım sınıfında.. şu an denizli'de.. 3 yıl daha orda kalacak ve sonra dogu görevi var...
aramıza hoş geldin
bende denizlideyim
gelirsen tanışırız
memur olursan eş tayiniyle hep beraber olursunuz.
Selammmm şekerlerrrr hepinize iyi hafta sonları olsunnnyeni gelen arkadaşımızda hoş gelmiş
hoşgeldin canım , tayin durumlarını düşünürsen devlette çalışman her zaman büyük avantaj olacaktır. eş durumundan eşinin bulunduğu yerlerde çalışabilirisn.bir kaç ay sonra nişanımız olacak.. 6 senedir arkadaşız artık vakti gelmişti sanırım..
sizlerden ögrenmem gereken bazı noktalar var,nolur siz de yaşam tecrübelerinizden bana yardımcı olun...
eşmini tayin durumunu düşünerek özel sektörde çalışmamayı devlette memur olmayı daha uygun gördüm. sizler ne dersiniz bu konuda? memur olursam aynı yerlere tayin olma şansımız daha mı fazla olur??
bu arada kendisi şu an üstteğmen,karacı, ordu-donatım sınıfında.. şu an denizli'de.. 3 yıl daha orda kalacak ve sonra dogu görevi var...
hoşgeldin canım , tayin durumlarını düşünürsen devlette çalışman her zaman büyük avantaj olacaktır. eş durumundan eşinin bulunduğu yerlerde çalışabilirisn.
ceylin benim eşim g.doğuda şimdi
temuzda tayinciyiz.eşimde tugayda çalışıyoerdu piyade.
ben denizlide büyük lojmanlardayım
eşim tanıyordur nişanlını,tekrar denizliye tayin istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?