Asker Eşleri

selam evet ablacım büyüdü 4 aya girdik artık
bugün sabahtan beri elektirik yoktu kaloriferlerde yanmıyo malum elektrik yokken şimdi geldi ama ne zman yanar bilmiyorum

aaa ablacım yollamazmıyım hiç.. hatta siz gelin ben size en baştan en güzellerini yapayım..

merhabalar, evet handancığım şimdi ebuş bebişi ile vakit geçiriyordur. gazı, sancısı derken günler çabucak geçer. dilerim uslu bir bebktir. yoksa uykusuz geceler çok zor
kuzucuğum bakarsın öyle fırsatımız doğar, hep birlikte buluşur yeriz mamaları
handancığım eylem hiç yazmadı merak ettim doğrusu , evinde int bağlantısı varmıydı?

Son düzenleme:
aaa ablacım yollamazmıyım hiç.. hatta siz gelin ben size en baştan en güzellerini yapayım..

tamam kızlarıda alıp geliyoruz sana hemen sen çayları hazırla şimdidennn

günaydın canım ebrucuk meşgul tabi bebekle ilgileniyordur şimdi ne sevilir ama yaa inşallah gaz sıkıntısı yoktur zordur gazlı bebekeylemin net bağlantısı vardır ya arada giriyordu çünkü bende merak ediyorum kendisini

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Bizler iyiyiz şükür havalar soğudu eve kapandık.Ev iş çocuk okul derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum.Hepinizi çok öpüyorum.

merhabalar,

baktım asker eşleri bu başlıkta toplanmış, asker eşi adayı olarak aranıza katılmaya karar verdim tabii kabul ederseniz.....

bir kaç ay sonra nişanımız olacak.. 6 senedir arkadaşız artık vakti gelmişti sanırım..

sizlerden ögrenmem gereken bazı noktalar var,nolur siz de yaşam tecrübelerinizden bana yardımcı olun...

eşmini tayin durumunu düşünerek özel sektörde çalışmamayı devlette memur olmayı daha uygun gördüm. sizler ne dersiniz bu konuda? memur olursam aynı yerlere tayin olma şansımız daha mı fazla olur??

bu arada kendisi şu an üstteğmen,karacı, ordu-donatım sınıfında.. şu an denizli'de.. 3 yıl daha orda kalacak ve sonra dogu görevi var...

aramıza hoş geldin
bende denizlideyim
gelirsen tanışırız
memur olursan eş tayiniyle hep beraber olursunuz.

aramıza hoş geldin
bende denizlideyim
gelirsen tanışırız
memur olursan eş tayiniyle hep beraber olursunuz.

teşekkür ederimm pelincan:) çok mutlu oldum inan kii:) eşin denizlide nerde görev yapıyor? benm erkek arkadaşım tugay komutanlığında şu an.. belki aynı yerdedirler??

Selammmm şekerlerrrr hepinize iyi hafta sonları olsunnn yeni gelen arkadaşımızda hoş gelmiş

çok teşekkür ederimm hoş buldumm:)

hoşgeldin canım , tayin durumlarını düşünürsen devlette çalışman her zaman büyük avantaj olacaktır. eş durumundan eşinin bulunduğu yerlerde çalışabilirisn.

ceylin benim eşim g.doğuda şimdi
temuzda tayinciyiz.eşimde tugayda çalışıyoerdu piyade.
ben denizlide büyük lojmanlardayım
eşim tanıyordur nişanlını,tekrar denizliye tayin istedik

hoşgeldin canım , tayin durumlarını düşünürsen devlette çalışman her zaman büyük avantaj olacaktır. eş durumundan eşinin bulunduğu yerlerde çalışabilirisn.

hoşbuldumm, çok teşekkür ederim beni de aranıza aldıgınız için... evet ben de devlete geçmeyi düşünüyorum sanırım böylesi en hayırlısı olacak...

ceylin benim eşim g.doğuda şimdi
temuzda tayinciyiz.eşimde tugayda çalışıyoerdu piyade.
ben denizlide büyük lojmanlardayım
eşim tanıyordur nişanlını,tekrar denizliye tayin istedik

pelincan nım ben pek anlamadım durumu, eşin neden şimdi güneydoğuda?
Normalde denizli de mi görevliydi... hala alışamadım şu tayin muhabbetlerine kafam basmıyo

sziler ne işler yapıyorsunuz, en mnemlisi ailenizden ayrılırken çok zorlandınız mıı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…