Asker Eşleri

Günaydın hanımlar bugün pazartesi temizlik günüm benimde hafta sonunden sonra ev savaş alanı gbi oluyor erken ama daha biraz takılaıyım kahvaltı filan yapayım işler beni bekler

Günaydın hanımlar bugün pazartesi temizlik günüm benimde hafta sonunden sonra ev savaş alanı gbi oluyor erken ama daha biraz takılaıyım kahvaltı filan yapayım işler beni bekler

benimde temizlik yapmam lazım ablacım biliyosun evden ordu geçti :)
ama okadar yorgunumki nerden başlasam bilmiyorum

günaydın ablam
beimde temizlik günüm ama canım hiç iş yapmak istemiyor
sadece evi havalandırdım
sanakolay gelsin:82:

benimde temizlik yapmam lazım ablacım biliyosun evden ordu geçti :)
ama okadar yorgunumki nerden başlasam bilmiyorum

tahmin ediyom kuzum ev ne hale gelmiştir demiii
yavaş yavaş yapasın sende acele etme
bende bir kalksam evi halletcemde yapıştım kaldım resmen kanepeye

günaydın ablam
beimde temizlik günüm ama canım hiç iş yapmak istemiyor
sadece evi havalandırdım
sanakolay gelsin:82:

günaydın tülaycım sanada
sorma bende öyleyimm yaaa

günaydın pelincan,kuzu ve handancığım, bugün temizik var herkeste.
kuzucuğum , nasıl geçti oturma

günaydın nilgüncüm her pazartesi böle sendrom yaşıyom resmen

güzeldi nilgün abla.. çoluk çocuk bayram havasında geçti :)

kuzu kaç kişi geldi yaa çoluk çoluk saydın mı hiç

20 kişiydi heralde ablacım..

hepinize kolay gelsin arkadaşlar benimde canım temizlik yapmak istemiyor valla ufaklıkta olunca 1 saatte yapacağım iş 3 saatte bitiyor.Çok yaramaz ya...Topladığım yerleri arkamdan dağıtıyor.Çekmecelerdeki kıyafetleri boşaltıyor.Tekrar tekrar katlayıp koymaktan sıkıldım.Ne anlıyo bilmemki.Kızmamda fayda etmiyor.Hergün standart 1 yada 2 kere elbiseleri dışarda.off böyle iş bitermii..

selam bende yeni bitirdim temizliği süpürgeydi camdı derken ancak bitti kız kalkmadan yemeğimide koydum ocağa malum burda 1 buçuk saat sonra akşam oluyor

20 kişiydi heralde ablacım..

günaydın kuzucumm bayağı kalabalık gelmişler neyse atlattın çok şükür

günaydın canım ufaklık dağıtacak sen toplayacan işte ama ne keyif alıyordur yaa oyun gibi gelyor şimdi ona işler bitmez tabii

selam bende yeni bitirdim temizliği süpürgeydi camdı derken ancak bitti kız kalkmadan yemeğimide koydum ocağa malum burda 1 buçuk saat sonra akşam oluyor

günaydın dilekcim kolay gelsin sanada işleride bitirdin ne güzel zaten bebek uyuyunca yapılıyor işler yoksa kalıyor

ıyı geceler kızlar nasılsınız bende ıyıyımmm arda pasada ıyı gecmısı okuyamadım ınsallah herkez ıyıdır yerlı malı haftası dıye oglusuma pasta kek pogaca kurabıye yapıyorum bend e:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…