- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
günaydınnnn hanımlarrrr yılbaşında ne yapacaksınız bellimi bizde orduevine gidiyoruz güzel geçer inşallah zor yer buldum zaten
iyi akşamlar handancığım yılbaşı için çok güzel bir seçim iyi eğlenceler
benimde kız kardeşim gelebilir daha kesin değil. o gelmezse eşimin kuzenleri ve eşleri ile şehir dışındaki dağ evinde yeniyıla gireceğiz. süper oluyor,şömineyi yakıp , oyunlar oynuyoruzhafta sonu netleşecek.
bende asker eşiyim bu siteye anne olmaya karar verdikten sonra üye oldum ve sizin grubu yeni tanıdım inşallah güzel sohbetler yaparız
bende asker eşiyim bu siteye anne olmaya karar verdikten sonra üye oldum ve sizin grubu yeni tanıdım inşallah güzel sohbetler yaparız
Selam hanımlar iyi hafta sonları hepinize
selam ablam nasılsın.topiğimiz yine çok sessiz sedasız kalmış:84:
selam fıstığımm valla öyle oluyor artık kızıyorumm kimseler gelmiyor yaaa burası böylemiydi önceden demii :44:
merhaba kızlar,
benim de erkek arkadasım asker. 5. bölgede görev yapıyor suanda. 7 ay oldu gideli
1,5 yılımız daha var ama 3-4 ayda bir 15 gün izin kullanıyor, çok özledim onu.
gitmeden önce her günümüz birlikte geçiyordu.
şimdi boşlukta gibiyim ve bir türlü alışamadım, hiç de alışabileceğimi sanmıyorum..
çok sorunlar yasadık uzaklıktan dolayı.. aşırı kıskanç hale geldi. zaten cok kıskanctı düşünün artık şimdi daha da fazla.. bazen delirecek gibi oluyorum ama sabretmeye calısıyorum.
şubatta izne geldiğinde nişan yapıcaz inşallah güzel olur herşey..
sizde de aynı durumlar oldu mu acaba? eşiniz, sevgiliniz uzaktayken böyle kıskanc hale geldi mi?
neredeyse bana güvenmeyecek kıvama geldi. en ufak şeyden tartısma cıkıyor, bagırıp cagırıyor.
ama herşeye ragmen cok seviyorum. :2:
hoşgeldin canım. dilerim erkek arkadaşınla ileriye dönük güzel günler yaşarsınız. aranızdaki mesafe arkadaşını olumsuz etkilemiş . bu zamanlarda ona karşı daha hoşgörülü olabilirsin. erkekler genellikle bu tür ayrılıklardan daha fazla etkileniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?