Asker Eşleri

günaydınnnn hanımlarrrr yılbaşında ne yapacaksınız bellimi bizde orduevine gidiyoruz güzel geçer inşallah zor yer buldum zaten

günaydınnnn hanımlarrrr yılbaşında ne yapacaksınız bellimi bizde orduevine gidiyoruz güzel geçer inşallah zor yer buldum zaten

iyi akşamlar handancığım yılbaşı için çok güzel bir seçim iyi eğlenceler
benimde kız kardeşim gelebilir daha kesin değil. o gelmezse eşimin kuzenleri ve eşleri ile şehir dışındaki dağ evinde yeniyıla gireceğiz. süper oluyor,şömineyi yakıp , oyunlar oynuyoruz hafta sonu netleşecek.

İyi akşamlar nilgüncüm en güzeli orası zaten dışarda çok pahalıya malolur eğlenmek orayı tercih ettik bizde iyide oldu aslında sizin program daha süper ama inşallah olurda gidersiniz sizlerede iyi eğlenceler olsun

slm kızlar nasılsınız valla ben süperim bugun amasyaya gidiyorum akşam çıkıcaz yola annişkomla geçircem yeni yılda kardeşlerimle beraber olcam onlarla giricem çok mutluyum 15 ocaga kadar gelmeme herhalde kızkardeşimde doğum yapcak ya hepinizi öpüyorum kocaman şimdiden herkese iyi seneler....hoşçakalın....

merhaba kızlar,
benim de erkek arkadasım asker. 5. bölgede görev yapıyor suanda. 7 ay oldu gideli
1,5 yılımız daha var ama 3-4 ayda bir 15 gün izin kullanıyor, çok özledim onu.
gitmeden önce her günümüz birlikte geçiyordu.
şimdi boşlukta gibiyim ve bir türlü alışamadım, hiç de alışabileceğimi sanmıyorum..
çok sorunlar yasadık uzaklıktan dolayı.. aşırı kıskanç hale geldi. zaten cok kıskanctı düşünün artık şimdi daha da fazla.. bazen delirecek gibi oluyorum ama sabretmeye calısıyorum.
şubatta izne geldiğinde nişan yapıcaz inşallah güzel olur herşey..
sizde de aynı durumlar oldu mu acaba? eşiniz, sevgiliniz uzaktayken böyle kıskanc hale geldi mi?
neredeyse bana güvenmeyecek kıvama geldi. en ufak şeyden tartısma cıkıyor, bagırıp cagırıyor.
ama herşeye ragmen cok seviyorum. :2:

hoşgeldin canım. dilerim erkek arkadaşınla ileriye dönük güzel günler yaşarsınız. aranızdaki mesafe arkadaşını olumsuz etkilemiş . bu zamanlarda ona karşı daha hoşgörülü olabilirsin. erkekler genellikle bu tür ayrılıklardan daha fazla etkileniyorlar.

teşekkür ederim öncelikle.
bazen cep telefonu bile çekmeyebiliyor. üstbölgesindeyken devamlı görevde oluyorlardı, tugaya geçince düzelir diyordum ama tugayda da aynı durum. alttan alıyorum, her söylediğini yapmaya calısıyorum, ya da izah etmeye calısıyorum tatlı dille.
ben yıpranıyorum sırf o yıpranıp üzülmesin diye..
istanbul'dan 5. bölgeye geçince birden dengesi bozuldu sanırım. arkadaslarıma bile kulp bulmaya basladı. paranoyaklık derecesinde iyice. :/
ama aşk, sevgi olunca katlanıyor insan.
evlenince birşeyi kalmaz diyorlar. : )
umarım dogrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…