Asker Eşleri

merhaba handancığım, senden ne haber? artık 3-5 kişi ile devam ediyoruz malesef

selam nilgüncüm ne olsun ya çamaşırları bekliyorum bitsinde asacam işte allahtan yemek işide tamam rahatım yani ..
maalesef ya öyle oldu böyle devam ederse ben gelmem artık bir kaç kişiyle yürümez burası

kolay gelsin canım, haklısın handancığım artık eski sohbet ortamıda yok
böyle giderse bende uğramam artık

kolay gelsin canım, haklısın handancığım artık eski sohbet ortamıda yok
böyle giderse bende uğramam artık

selam canım çıkmışsın şimdi gördüm bende mesajı evet ya nerede o eski sohbet günlerimiz yatişemiyorduk mesajlara ne oldu buraya böyle bence tek suçlu facebook çıktığından beri kimseler yok çünkü bende çok fazla bişey diyemiyorum tabi facebook kullanmıyorum çünkü devamlı burada olduğum için onada gerek kalmıyor

handancığım benimde facebook hesabım yok. zaten oraya girecek zamanımda yok. buradan yazıyoruz en azından. olmazsa günde 1 defada olsa merhabalaşırız. kızlarda arada yazarlar yine. galiba eskisi gibi olmayacak sevgiler canım

Günaydın canım en azından iyi kötü yazıyoruz yine nilgüncüm herkesin işi gücü vardır tabi bişey diyemiyorum ama yinede eskisi gibi değil maaalesef

günaydınlar iyi haftalar olsun herkese

günaydın dilekcim ne haber kızın nasıl büyümüştür biraz demi öp annesi benim yerime kızını

günaydın asker eşleri güzel ve keyifli bir gün diliyorum
haklısın handancığım herkesin kendine göre yoğunluğu var:79:
bende sabah sabah bütün mutfağı temizledim rafların içi birbirine girmişti onları yerleştirdim. hazırlanıp şimdi çıkacağım. görüşmek üzere.
güzel bir gün diliyorum

Selam kızlar ne haber orduevine gittim bende sabahtan şöleee platin bir röfle yaptırdım güzel oldu ama beeee ben beğendimmm sizler nasılsınız nasıl kalabalık çarşı varya dükkanlar bile dolu resmen

yakışır ablamaa,iyi günlerde kullan
yılbaşı hazırlığımı
ah be ablacım bi face almadın platin rengi saçlarınla görürdük seni

ebruşun bebişinide görürdün.çok tatlı maşallah.face sensiz olmuyorr

günaydın fıstığımmm saol canımcım heeee valla sarı gacı oldum resmen yokk be böle daha iyi burası yetiyor bana zaten ebuşun bebiş nasıl babasına benzettim bebeği

günaydın fıstığımmm saol canımcım heeee valla sarı gacı oldum resmen yokk be böle daha iyi burası yetiyor bana zaten ebuşun bebiş nasıl babasına benzettim bebeği

ah be ablam gel işte
ebruşun bebişi hem anneyi hem babayı andırıyo çok şeker maşallah
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…