merhaba handancığım, senden ne haber? artık 3-5 kişi ile devam ediyoruz malesef
selam nilgüncüm ne olsun ya çamaşırları bekliyorum bitsinde asacam işte allahtan yemek işide tamam rahatım yani ..
maalesef ya öyle oldu böyle devam ederse ben gelmem artık bir kaç kişiyle yürümez burası
kolay gelsin canım, haklısın handancığım artık eski sohbet ortamıda yok
böyle giderse bende uğramam artık
handancığım benimde facebook hesabım yok. zaten oraya girecek zamanımda yok. buradan yazıyoruz en azından. olmazsa günde 1 defada olsa merhabalaşırız. kızlarda arada yazarlar yine. galiba eskisi gibi olmayacak sevgiler canım
selam canım çıkmışsın şimdi gördüm bende mesajı evet ya nerede o eski sohbet günlerimiz yatişemiyorduk mesajlara ne oldu buraya böyle bence tek suçlu facebook çıktığından beri kimseler yok çünkü bende çok fazla bişey diyemiyorum tabi facebook kullanmıyorum çünkü devamlı burada olduğum için onada gerek kalmıyor
handancığım benimde facebook hesabım yok. zaten oraya girecek zamanımda yok. buradan yazıyoruz en azından. olmazsa günde 1 defada olsa merhabalaşırız. kızlarda arada yazarlar yine. galiba eskisi gibi olmayacak sevgiler canım
günaydınlar iyi haftalar olsun herkese
yakışır ablamaa,iyi günlerde kullan
yılbaşı hazırlığımı
ah be ablacım bi face almadın platin rengi saçlarınla görürdük seni
ebruşun bebişinide görürdün.çok tatlı maşallah.face sensiz olmuyorr
günaydın fıstığımmm saol canımcım heeee valla sarı gacı oldum resmenyokk be böle daha iyi burası yetiyor bana zaten ebuşun bebiş nasıl babasına benzettim bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?