teşekkür ederim öncelikle.
bazen cep telefonu bile çekmeyebiliyor. üstbölgesindeyken devamlı görevde oluyorlardı, tugaya geçince düzelir diyordum ama tugayda da aynı durum. alttan alıyorum, her söylediğini yapmaya calısıyorum, ya da izah etmeye calısıyorum tatlı dille.
ben yıpranıyorum sırf o yıpranıp üzülmesin diye..
istanbul'dan 5. bölgeye geçince birden dengesi bozuldu sanırım. arkadaslarıma bile kulp bulmaya basladı. paranoyaklık derecesinde iyice. :/
ama aşk, sevgi olunca katlanıyor insan.
evlenince birşeyi kalmaz diyorlar. : )
umarım dogrudur.
ah be ablam gel işte
ebruşun bebişi hem anneyi hem babayı andırıyo çok şeker maşallah
sen nasılsın
nişanlısın sanırım herkes için öylemi olur bilmiyorum ama eşimle nişanlıyken inanılmaz bir paranoyaklık vardıı hayret ediyordum. santralda çalışıyordum zaten bakmam gereken 3 telefonum varken birde eşim arayıp kendi telefonunu kapatma açık kalsın dinliycem falan derdi aynı şekildee arkadaşlarıma kulp takmalar vs.İstanbuldan 5. bölgeye gitmişti odaa ayrılma noktasına bile gelmiştik artık sabrettim ve şükürler olsun geldiğinde hiç birşeyi kalmadıı sosyal hayatıma karışmaz giyinmeme gezmeme arkadaşlarıma şükürler olsun ki hiç birşey demiyor bazennn kıskançlığı tutuyor amaa oda olmalı zatenn:=)Bugünüme şükrediyorum.Telde bazen görüşemezdik 15 gün tepeye çıkarlardı tel çekmezdi geldiğinde delirtirdi benii :))) Amann eşimin bu hali kalsın inş o halini istemem ben
selam,nişanlıyken olur böyle kıskançlıklar
yeni evliyken canımdan bezdirmişti
şimdi çok şükür rahatım
offffff bu ne yaaa hemde telefonu dinleyecek aman neyse düzelmiş en azından zrdur böyle yaşamak herhalde
şükürler olsunn kocişş şimdi banaa melek gibii geliyorr sabır küpüymüşte haberim yokmuşşş
ellerine sağlık ablam,sıcacık çayla tiramisu çok iyi geldi
Selam kızlar ne haber orduevine gittim bende sabahtan şöleee platin bir röfle yaptırdım güzel oldu ama beeee ben beğendimmm sizler nasılsınız nasıl kalabalık çarşı varya dükkanlar bile dolu resmen
günaydınlarrr..:79::79::81:
nişanlısın sanırım herkes için öylemi olur bilmiyorum ama eşimle nişanlıyken inanılmaz bir paranoyaklık vardıı hayret ediyordum. santralda çalışıyordum zaten bakmam gereken 3 telefonum varken birde eşim arayıp kendi telefonunu kapatma açık kalsın dinliycem falan derdi aynı şekildee arkadaşlarıma kulp takmalar vs.İstanbuldan 5. bölgeye gitmişti odaa ayrılma noktasına bile gelmiştik artık sabrettim ve şükürler olsun geldiğinde hiç birşeyi kalmadıı sosyal hayatıma karışmaz giyinmeme gezmeme arkadaşlarıma şükürler olsun ki hiç birşey demiyor bazennn kıskançlığı tutuyor amaa oda olmalı zatenn:=)Bugünüme şükrediyorum.Telde bazen görüşemezdik 15 gün tepeye çıkarlardı tel çekmezdi geldiğinde delirtirdi benii :))) Amann eşimin bu hali kalsın inş o halini istemem ben
aman öyle osunda yoksa çekilmezlar vallabu sitede öyle sıkıntı çeken hanımlar varki okurken bile geriliyorum resmen işleri kolay değil yani
geç oldu ama merhaba canımgünaydın hanımlar nasılsınız
handancığım saçlarını güle güle kullan canım. herkes alışverişte. yılbaşı hazırlıkları.bizimde planlar belli oldu. kuzenlerle toplanıyoruz
merhaba kuzucuğum , nerelerdesin ? müsat oldukça uğra topiğimiz boş kaldı:96:
merhaba canım, gerçeten durumunçok zormuş. neyseki eşin düzelmiş. evliliğin ilk yıllarında oluyor malesef. benim eşimde çok kıskançtı. hatta çok yakışn bir elbisemi yırtmıştı
bende okuyorum handancığım hanımların durumunu çok üzülüyorum
geç oldu ama merhaba canım
günaydın handancığım, günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum
Merhaba lacey merhaba Ank06 nasılsınız.Yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun şimdiden.Hepinize kucak dolusu sevgiler.Yeni yıl mutluluk sağlık huzur getirsin hepimize inşallah.:81:
Merhaba lacey merhaba Ank06 nasılsınız.Yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun şimdiden.Hepinize kucak dolusu sevgiler.Yeni yıl mutluluk sağlık huzur getirsin hepimize inşallah.:81:
iyi geceler handancığım. kızlar hala yokkkHuuuuuu kızlarrrrr nerdesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?