Asker Eşleri

nişanlısın sanırım herkes için öylemi olur bilmiyorum ama eşimle nişanlıyken inanılmaz bir paranoyaklık vardıı hayret ediyordum. santralda çalışıyordum zaten bakmam gereken 3 telefonum varken birde eşim arayıp kendi telefonunu kapatma açık kalsın dinliycem falan derdi aynı şekildee arkadaşlarıma kulp takmalar vs.İstanbuldan 5. bölgeye gitmişti odaa ayrılma noktasına bile gelmiştik artık sabrettim ve şükürler olsun geldiğinde hiç birşeyi kalmadıı sosyal hayatıma karışmaz giyinmeme gezmeme arkadaşlarıma şükürler olsun ki hiç birşey demiyor bazennn kıskançlığı tutuyor amaa oda olmalı zatenn :=)Bugünüme şükrediyorum.Telde bazen görüşemezdik 15 gün tepeye çıkarlardı tel çekmezdi geldiğinde delirtirdi benii :))) Amann eşimin bu hali kalsın inş o halini istemem ben

selam,nişanlıyken olur böyle kıskançlıklar
yeni evliyken canımdan bezdirmişti
şimdi çok şükür rahatım

ah be ablam gel işte
ebruşun bebişi hem anneyi hem babayı andırıyo çok şeker maşallah
sen nasılsın

gelmemmm valla böle iyyyi bebişi ilk gördüğümde babaya benzetmiştimbiraz daha büyümüştür değişecek tabi

offffff bu ne yaaa hemde telefonu dinleyecek aman neyse düzelmiş en azından zrdur böyle yaşamak herhalde

selam,nişanlıyken olur böyle kıskançlıklar
yeni evliyken canımdan bezdirmişti
şimdi çok şükür rahatım

sendemi yaşadın anacım
ben hiç bilmem ya allaha hep şükretmişimdir kıskançlığı yoktur öyle
bunu giyme demez şuraya gitme demez allahtan
hç bir zamanda karışmamıştır bana
50 yaşında eşim eee bende yaşlandım artık

Selam kızlar ne haber orduevine gittim bende sabahtan şöleee platin bir röfle yaptırdım güzel oldu ama beeee ben beğendimmm sizler nasılsınız nasıl kalabalık çarşı varya dükkanlar bile dolu resmen

handancığım saçlarını güle güle kullan canım. herkes alışverişte. yılbaşı hazırlıkları.bizimde planlar belli oldu. kuzenlerle toplanıyoruz

günaydınlarrr..:79::79::81:

merhaba kuzucuğum , nerelerdesin ? müsat oldukça uğra topiğimiz boş kaldı:96:

merhaba canım, gerçeten durumunçok zormuş. neyseki eşin düzelmiş. evliliğin ilk yıllarında oluyor malesef. benim eşimde çok kıskançtı. hatta çok yakışn bir elbisemi yırtmıştı

aman öyle osunda yoksa çekilmezlar valla bu sitede öyle sıkıntı çeken hanımlar varki okurken bile geriliyorum resmen işleri kolay değil yani

bende okuyorum handancığım hanımların durumunu çok üzülüyorum

günaydın hanımlar nasılsınız
geç oldu ama merhaba canım

handancığım saçlarını güle güle kullan canım. herkes alışverişte. yılbaşı hazırlıkları.bizimde planlar belli oldu. kuzenlerle toplanıyoruz

Saol canım teşekkir ederim çok kalabalık dükkanlar herkes alışveriş derdinde ohhhh sizin plan kesinleşti desene keyfini çıkar canım eğlenmeye bakınn

Evet ya çok zor durumda olan hanımlar var maaalesef bir şekilde katlanıyorlar işte

Merhaba lacey merhaba Ank06 nasılsınız.Yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun şimdiden.Hepinize kucak dolusu sevgiler.Yeni yıl mutluluk sağlık huzur getirsin hepimize inşallah. :81:

Harmonicim seninde yeni yılın kutlu olsun canım ..
Yeni bir yılın sana ve ailene sevgi sağlık ve mutluluk getirmesi dileğimle

senin de yeni yılın kutlu olsun harmoniciğim. sağlık ve mutluluklar dilerim

Huuuuuu kızlarrrrr nerdesinizzzz
iyi geceler handancığım. kızlar hala yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…