Asker Eşleri

Günaydın hanımlarrrr...

Yeni yılın hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirmesi sevdiklerinizle beraber olmanız dileğimle yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarrr..

merhaba hanımlar herkesin yeni yılı kutlu olsun.bu yıla biraz hüzünlü giriyorum ama umarım 2013 ü eşimle birlikte kutlayacağız:)hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bizde bu sene yalnız giriyoruz eşim nöbetçi çünkü herkesin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl herkese sağlık, mutluluk ,huzur vede bol para getirsin

sekerlerr ıyı aksamalr nasılsınız hepımız ıcın guzel bır yıl olur ınsallahhhh

kızlar ıkıncı cocugumu yapmaya karar verdım gıbı

sekerlerr ıyı aksamalr nasılsınız hepımız ıcın guzel bır yıl olur ınsallahhhh

kızlar ıkıncı cocugumu yapmaya karar verdım gıbı

İiyi akşamlae esmacımm seninde yeni yılın kutlu olsun canım

Ohhhhh çok güzel bir haber bu ya hayırlısı olsun bakalım teyze olacaz ne güzell

Günaydınnnn hanımlarrrr yağmur yağıyor şimdi burada havada çok soğuk artık bir kar yağsa demiii havada temizlenir ama yağacağı yok sanki

günaydın handancığım. Ankarada yağış yok ama soğuk felaket. hafta sonu misafirim vardı. eşimin ablasının 2 kızı geldi. onları gezdirdik, uğrayamadım.eşim ara karne tatili için ılgaz da tatil ayarlamış.sabah sabah süpriz yaptı. bayılırım karla kaplı çamların arasında gezmeye .:79: (askeri kamp değil)aslında kamp için başvurmuştuk ama çıkmadı.

Günaydın canımcım nasıl geçti yılbaşınız ohhh gidin vallla ne güzel beğenirsen haber ver sene ya askeri kamp varya orada nasıl bir yer acaba ..
Bizde yazılmıştık kış kampına uludağ için 60 puanımız varmış çıkmadı maaalesef 90 puanla almışlar hep

handancığım oylar tamamdır

Canım çok teşekkür ederim saol bende dün yazdım yolladım bakalım sonuölar nasıl çıkacak çok eğlenceli geçiyor yarışma

umarım ben de aynısını söyleyebilirim bir gün. güvenilmemek insanın canını yakıyor gerçekten. sosyal hayatım sıfır zaten su anda gereksinimler dısında. pantolon dısında birşey de giydirmiyor. çizme aldım geçen gün, öyle begendim ki, taytla da cok harika duruyordu. msnden kameradan gösterttirdi, sonra da kesinlikle ben gelmeden giyemezsin dedi saolsun. ay böyle işte, allah bu durumda olan herkese sabır versin. aşk nelere kadir ki katlanıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…