- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
günaydın , mutlu yıllar
[URL=http://img137.imageshack.us/i/ng55yf2.gif/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
Günaydın hanımlarrrr...
Yeni yılın hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirmesi sevdiklerinizle beraber olmanız dileğimle yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarrr..
mutlu yıllar herkese..:118:
sağlıkla güzellikle nice yıllara:119:
sekerlerr ıyı aksamalr nasılsınız hepımız ıcın guzel bır yıl olur ınsallahhhh
kızlar ıkıncı cocugumu yapmaya karar verdım gıbı
Kızlarrr 2010 enler yarışması başlıyorrr hadi bakalım pamuk eller klavyeye
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/411050-2010-senesinin-enleri.html
günaydın handancığım. Ankarada yağış yok ama soğuk felaket. hafta sonu misafirim vardı. eşimin ablasının 2 kızı geldi. onları gezdirdik, uğrayamadım.eşim ara karne tatili için ılgaz da tatil ayarlamış.sabah sabah süpriz yaptı. bayılırım karla kaplı çamların arasında gezmeye .:79: (askeri kamp değil)aslında kamp için başvurmuştuk ama çıkmadı.
handancığım oylar tamamdır
Giresundan katılıyorum. Tayinimiz Mardin den buraya çıktı.
nişanlısın sanırım herkes için öylemi olur bilmiyorum ama eşimle nişanlıyken inanılmaz bir paranoyaklık vardıı hayret ediyordum. santralda çalışıyordum zaten bakmam gereken 3 telefonum varken birde eşim arayıp kendi telefonunu kapatma açık kalsın dinliycem falan derdi aynı şekildee arkadaşlarıma kulp takmalar vs.İstanbuldan 5. bölgeye gitmişti odaa ayrılma noktasına bile gelmiştik artık sabrettim ve şükürler olsun geldiğinde hiç birşeyi kalmadıı sosyal hayatıma karışmaz giyinmeme gezmeme arkadaşlarıma şükürler olsun ki hiç birşey demiyor bazennn kıskançlığı tutuyor amaa oda olmalı zatenn:=)Bugünüme şükrediyorum.Telde bazen görüşemezdik 15 gün tepeye çıkarlardı tel çekmezdi geldiğinde delirtirdi benii :))) Amann eşimin bu hali kalsın inş o halini istemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?