Asker Eşleri

bu arada herkese günaydınnnnnn
ben bugun biraz erkenciyim. 22 yasındayım ama 20lik dişlerim yeni gösterdi kendini, ağrıyla uyandım. :18:

peki aşk bitince ne olacak, soruyor musun kendine hiç

aşk o heyecan o kıpırtı görünce kalbin zonklaması geçici diyor ya uzmanlar, daha sonra mantık saygı ve alışkanlık kalıyormuş geriye, sevgi ise o ilk zamanlardaki tutku gibi olmuyormuş ya artık..

günaydın canım, yazdıklarını okuyunca bu kadarıda fazla dedim. neden herşeyi sorarak giyiniyorsun canım, senin alışık olduğun bir tarz vardır bence doğallığından hiç ödün verme. anladığım kadarı ile o ne der ne düşünür diye sürekli ona soruyorsun. bunu yaparsan karşındaki de kumanda benim elimde ben ne istersem o olur havalarında. unutma ondan önce senin bir hayat tarzın vardı. kusura bakma fazla olaylara karıştım ama kıskanılmak ayrı ama sürekli herşeyine karışmasına izin verme. sonuçta sevgi varsa saygıda var. abla nasihatı olarak kabul et.

Giresundan katılıyorum. Tayinimiz Mardin den buraya çıktı.

Hoş geldinizzz aramızaaa keyifli sohbetler diliyorummm

Niye güvenmiyormuşki sana bu duyguyla yaşamak zordur herhalde hem bu kadar sana karışmasına neden izin veriyorsunki valla ipleri ellerine bir verirseniz varya kızlar bir daha da geri alamazsınız ona göre dikkatli olun..Herkesin yaşam standartları ayrıdır sen kendini biliyorsan nerede nasıl davranacağını biliyorsan zaten sorun yok demektir.
Aşk içinde bu kadar kendinizi ezdirmeyin ne olur bir abla anne tavsiyesi olarak alın bunu olurmu

bu arada herkese günaydınnnnnn
ben bugun biraz erkenciyim. 22 yasındayım ama 20lik dişlerim yeni gösterdi kendini, ağrıyla uyandım. :18:

Günaydın canım benim kızımla aynı yaştasın sende okuyorsundur herhalde çok ağrı yaparsa çektir dişini ihmal etme sakın

Aşk zamanla solan bir güle benzer kızlarr geriye sadece sevgi saygı ve alışkanlıklar kalıyor

günaydın güzel bir gün diliyorum. ama burda hava buz gibi:80:

Günaydın canım burasıda çok soğuk ankaranın eline su dökemeyiz soğukluk konusunda

sekerlerım nasılsınızzzz cok ozledım valla sızler :))

yenı gelenler hosgeldınızzz

İiyi akşamlae esmacımm seninde yeni yılın kutlu olsun canım

Ohhhhh çok güzel bir haber bu ya hayırlısı olsun bakalım teyze olacaz ne güzell

oyle ablacım ya ıkıncıyıde yapayım dıyorum arda pasada kardes ıstıyorum dıye tutturduu

Aşk zamanla solan bir güle benzer kızlarr geriye sadece sevgi saygı ve alışkanlıklar kalıyor

aynen öyle. o heyecanlar içindeki deli kıpırtılar bitince geriye o hoşgördüğün ilk zamanlardaki napalım katlanacağım aşkım için dediklerin batmaya başlıyor

ve karşındaki adamın odunlukları da sınırsız olunca bazen katlanılacak gibi olmaz, ama dediğin gibi alışkanlıklar sevgi saygı yüzünden o batan o çekilmez olanlara bir şekilde ömürlerinden ömürlerler giderek katlanmaya çalışacaksın

ya da herkes kendi yoluna..

merhaba beni seven sevmeyene unutup hatırlamayana aaaaaaaaa eylul gelmiş diyene nasılsınız arkadaşlar bağlantım yüzünden gelemiyorum vınnnnn fazla gesmeme müsade etmiyor bağlantı kopuyor hemen hepinize selamlar sizleri özledim hoş sohpetler

Eylülcüm hoş geldin canım nasılsınn sende yoksun be artık kimseler gelmiyor buraya ne yaptın alıştın mı biraz oralara fırsat buldunmu gel canım ya özletme kendini o kadar

iyi akşamlar , handancığım nasılsın? tüm gün dışardaydım. bozulan koşu bandının yerini yenisini aldık artık bol bol yürüyüşlerimi yapabileceğim. hava soğuk bahanem de kalmadı.

mrs_sönmez arkadaşımızın babası yoğun bakımda dualarınızı esirgemeyin.şimdiden çok teşekkürler

iyi akşamlar , handancığım nasılsın? tüm gün dışardaydım. bozulan koşu bandının yerini yenisini aldık artık bol bol yürüyüşlerimi yapabileceğim. hava soğuk bahanem de kalmadı.

Selam nilgüncümm iyiyim canım saol seni sormalı kurtardın yani soğukta dışarı çıkmaktan demiiii

slm kızlar nasılsınız özlediniz mi ben geldiimmm

Hoş geldinn dilercimm şükür anacım kavuşturana döndün demi eve artık kızın nasıl iyimi öp annesi benim yerime

mrs_sönmez arkadaşımızın babası yoğun bakımda dualarınızı esirgemeyin.şimdiden çok teşekkürler

Ayşede üyeliğini iptal ettirmiş ya geçen gün fark ettim bende topiğinde gördüm rabbim şifasını versin inşallah eğer görüşürsen ayşeyle geçmiş olsun dileklerimi iletiver canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…