umarım ben de aynısını söyleyebilirim bir gün. güvenilmemek insanın canını yakıyor gerçekten. sosyal hayatım sıfır zaten su anda gereksinimler dısında. pantolon dısında birşey de giydirmiyor. çizme aldım geçen gün, öyle begendim ki, taytla da cok harika duruyordu. msnden kameradan gösterttirdi, sonra da kesinlikle ben gelmeden giyemezsin dedi saolsun. ay böyle işte, allah bu durumda olan herkese sabır versin. aşk nelere kadir ki katlanıyor insan.
umarım ben de aynısını söyleyebilirim bir gün. güvenilmemek insanın canını yakıyor gerçekten. sosyal hayatım sıfır zaten su anda gereksinimler dısında. pantolon dısında birşey de giydirmiyor. çizme aldım geçen gün, öyle begendim ki, taytla da cok harika duruyordu. msnden kameradan gösterttirdi, sonra da kesinlikle ben gelmeden giyemezsin dedi saolsun. ay böyle işte, allah bu durumda olan herkese sabır versin. aşk nelere kadir ki katlanıyor insan.
Giresundan katılıyorum. Tayinimiz Mardin den buraya çıktı.
bu arada herkese günaydınnnnnn
ben bugun biraz erkenciyim. 22 yasındayım ama 20lik dişlerim yeni gösterdi kendini, ağrıyla uyandım. :18:
peki aşk bitince ne olacak, soruyor musun kendine hiç
aşk o heyecan o kıpırtı görünce kalbin zonklaması geçici diyor ya uzmanlar, daha sonra mantık saygı ve alışkanlık kalıyormuş geriye, sevgi ise o ilk zamanlardaki tutku gibi olmuyormuş ya artık..
günaydın güzel bir gün diliyorum. ama burda hava buz gibi:80:
İiyi akşamlae esmacımm seninde yeni yılın kutlu olsun canım
Ohhhhh çok güzel bir haber bu ya hayırlısı olsun bakalım teyze olacaz ne güzell
Aşk zamanla solan bir güle benzer kızlarr geriye sadece sevgi saygı ve alışkanlıklar kalıyor
sekerlerım nasılsınızzzz cok ozledım valla sızler :))
yenı gelenler hosgeldınızzz
merhaba beni seven sevmeyene unutup hatırlamayana aaaaaaaaa eylul gelmiş diyene nasılsınız arkadaşlar bağlantım yüzünden gelemiyorum vınnnnn fazla gesmeme müsade etmiyor bağlantı kopuyor hemen hepinize selamlar sizleri özledim hoş sohpetler
iyi akşamlar , handancığım nasılsın? tüm gün dışardaydım. bozulan koşu bandının yerini yenisini aldıkartık bol bol yürüyüşlerimi yapabileceğim. hava soğuk bahanem de kalmadı.
slm kızlar nasılsınız özlediniz mi ben geldiimmm
mrs_sönmez arkadaşımızın babası yoğun bakımda dualarınızı esirgemeyin.şimdiden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?